Dayanamıyorum çaresizim

Güzelce söyleseydin uslubun güzel değil onun da hemen parlaması hesap sormasi hoş değil iki taraf da hatalı.

Ya Allah aşkına bu arıza tipleri çok arıyor musunuz merak ettim

İlk hakaretin siz etmişsiniz erkek misin vs de küfürdür bence hakaret diyerek hafifletemem ama eşinizin tavrida çok çok hatalı aşırı tepki vermiş insan böyle bi tepkiyle karşılaşınca neye uğradığını şaşırır

Şu sıralar çok duyar olduk kadınlar tarafından hemcinslerine Sen erkek misin be? Lafını .. bu cok agir bi laf bence ki karsılıgıda agır olur. Agır olmuyosa da hanzodur o..

Bence insan ortaya kıvılcımı atarken çıkacak yangından korkmamalı.
Ya da en başında o kıvılcımı hiç atmayacak.

Kesinlikle haklısın
Çok rezil bir adam konu sahibinin kocası
Şimdiki erkeklerin hepsi ancak sansar olur
Bu ev nasıl geçinecek
Kadının bir şeye ihtiyaç var mı demezler ama diller pabuç

Ayrıca bizim gibi içiçe geçmiş toplumlarda ırk kavgasında ne
Ne zannediyorlar kendilerini

20 sene önce sivastan komple İstanbul'a taşınmış olanlar kendini yedi göbek İstanbullu zannediyor
Yani toplum olarak bir burjuva sınıfımız 8 kuşaktır üniversite okumuş aristokrat kesimimizde yoktu

Erkeklıgıne laf soylemeyın.Daha kibar tartışabılırsınız.Tanı bu söZler birikmiş içinde tuttuğunuz şeylerden oluyor anlıyorum sizi.Ama erkeklıge laf solersenız hep daha agırını duyarsınız.Irk ne alaka anlamadım.Haklısınız 1 aydır ğaran varmı dıye sormaması ayıp.Eve bir sey lazımmı dıye soruyoröuş .Bak sen ne kadar guzel.Analar yetiştirio bunları işte .Sizde eşinize agır laflar solemeyın.Kıbar tartısın.

Zerre sevgim kalmamış benim kızlar hep üşengeç hep kuralcı paracı cimri 25 yaşındayım ama onun yüzünden kendimi 85 yasında hissediyorum suratına bakmak dahi içimden gelmiyor bir de nispet yapar gibi evde şarkı söyleyerek geziyor

Dün benden ayrı yattı suan da işten geldi mutfakta yemek yedi konuşmuyoruz genelde içerde oturuyor

Z..tir et herifi. Boş beleş adamın teki; hayat kurallar ile yaşanmıyor , eğer eşin bir aydır evdeyse ve çalışmıyorsa ya kendin para bırakacaksın ya da eşek gibi soracaksın. O evde olsaydı aynısını sen yapmak zorundaydın. Zamane erkekleri; karım hem dışarıdayken çalışsın eve katkı sağlasın hem de evde her işi yapsın. Çakalın önde gidendiler.

Yaz sana ırk mevzusu yapıyor, kendisi nedir acaba, nereli çok merak ettim, özelden yazsana bana.

Ya bu kavga çok komiğime gitti Bence sizin de gitsin Sesli güldüm baya Olay ve küfürler çok garip yerlere gelmiş
İkinizde de suç var bence çok uzatmayın barışın gerekirse gönlünü alın ve beraber bu kavgaya gülün yaa ben çok güldüm

Gülünecek ne var anlamadım genç bi kadın evliliğinde hakarete sıkıntıya maruz kalıyor siz gülüyor musunuz ? Ne mutlu bize sizi eğlendirdik !

Ya şu yorumlara bakıyorum da siz de kocanıza şöyle demissiniz de bilmem ne. Ya ne diyecekti? Adam ağzına geleni söylesin. Evde her hizmeti bekleyip üç kuruşu esirgesin., üstüne karısını çalışmaya zorlayıp aldığı maaşa el koysun. Bu mu erkeklik? Sizin babalarınız böyle erkek miydi? Istisnalar kaideyi bozmaz da bizim babalarımız annelerimiz sormadan eşlerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılar asla başlarına kakmazdı. Bakıyorum şimdi erkek diye geçinenler çalışan eş istiyorlar ki hem karıya( bu zihniyettekilerin hitap şekli benim değil) para vermesin hem de kadının maaşına el koysun rahat etsin. Sonuna kadar konu sahibine hak veriyorum.

Çok teşekkür ederim

Şu sıralar çok duyar olduk kadınlar tarafından hemcinslerine Sen erkek misin be? Lafını .. bu cok agir bi laf bence ki karsılıgıda agır olur. Agır olmuyosa da hanzodur o..
Adam sonuna kadar hak etmiş o lafı
Erkek dediğin böyle mi olur

+10000000
Ağzının payını alınca kudurmuş birde

Hemcins, aynı cinsiyetten olan kişiler için kullanılıyor. Karşı cins diyecektiniz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…