Ya Allah aşkına bu arıza tipleri çok arıyor musunuz merak ettimKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
İlk hakaretin siz etmişsiniz erkek misin vs de küfürdür bence hakaret diyerek hafifletemem ama eşinizin tavrida çok çok hatalı aşırı tepki vermiş insan böyle bi tepkiyle karşılaşınca neye uğradığını şaşırırKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
Kesinlikle haklısınHerkes sen de erkek misin lafını ağır bulmuş ama ben bulmadım
Bu kadın aç mı tok mu cebinde parası var mı diye düşünmeyen adam kocayım erkeğim diye gezmesin
Irk lafı da çok çirkin ayrıca, aynı toprakta yaşayan insanlarız. Ayrı ırk diyince 7 kat yabancı hiç ortak yanımız olmayan İsveçli Norveçli tipler aklıma geliyor
Yukarda da yazılmış madem erkekliğine laf yedirmiyor vatan millet Sakarya takılıyor g..ü yiyorsa askere gitseymiş??
Kürt asıllıyımIrkınız nedir ki vatan hainleri diyor
Dün benden ayrı yattı suan da işten geldi mutfakta yemek yedi konuşmuyoruz genelde içerde oturuyorKonu sahibi, şuaan aranız ne durumda?
Kader mi nedir bilmem ki öyle deli divane aşık olarak evlenmedim de dili bağlanıyor sanırım inanınYa Allah aşkına bu arıza tipleri çok arıyor musunuz merak ettim
Erkeklıgıne laf soylemeyın.Daha kibar tartışabılırsınız.Tanı bu söZler birikmiş içinde tuttuğunuz şeylerden oluyor anlıyorum sizi.Ama erkeklıge laf solersenız hep daha agırını duyarsınız.Irk ne alaka anlamadım.Haklısınız 1 aydır ğaran varmı dıye sormaması ayıp.Eve bir sey lazımmı dıye soruyoröuş .Bak sen ne kadar guzel.Analar yetiştirio bunları işte .Sizde eşinize agır laflar solemeyın.Kıbar tartısın.Kızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
Dün benden ayrı yattı suan da işten geldi mutfakta yemek yedi konuşmuyoruz genelde içerde oturuyor
Ama önce siz erkekliğine laf etmişsiniz olaylar kopmuş bu noktaya gelmişOnun bana para hesabı sorması ve ırkımı asagılamasını kaldıramadım
Kızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
Gülünecek ne var anlamadım genç bi kadın evliliğinde hakarete sıkıntıya maruz kalıyor siz gülüyor musunuz ? Ne mutlu bize sizi eğlendirdik !Ya bu kavga çok komiğime gitti Bence sizin de gitsin Sesli güldüm baya Olay ve küfürler çok garip yerlere gelmiş
İkinizde de suç var bence çok uzatmayın barışın gerekirse gönlünü alın ve beraber bu kavgaya gülün yaa ben çok güldüm
Çok teşekkür ederimYa şu yorumlara bakıyorum da siz de kocanıza şöyle demissiniz de bilmem ne. Ya ne diyecekti? Adam ağzına geleni söylesin. Evde her hizmeti bekleyip üç kuruşu esirgesin., üstüne karısını çalışmaya zorlayıp aldığı maaşa el koysun. Bu mu erkeklik? Sizin babalarınız böyle erkek miydi? Istisnalar kaideyi bozmaz da bizim babalarımız annelerimiz sormadan eşlerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılar asla başlarına kakmazdı. Bakıyorum şimdi erkek diye geçinenler çalışan eş istiyorlar ki hem karıya( bu zihniyettekilerin hitap şekli benim değil) para vermesin hem de kadının maaşına el koysun rahat etsin. Sonuna kadar konu sahibine hak veriyorum.
Adam sonuna kadar hak etmiş o lafıŞu sıralar çok duyar olduk kadınlar tarafından hemcinslerine Sen erkek misin be? Lafını .. bu cok agir bi laf bence ki karsılıgıda agır olur. Agır olmuyosa da hanzodur o..
+10000000Ya şu yorumlara bakıyorum da siz de kocanıza şöyle demissiniz de bilmem ne. Ya ne diyecekti? Adam ağzına geleni söylesin. Evde her hizmeti bekleyip üç kuruşu esirgesin., üstüne karısını çalışmaya zorlayıp aldığı maaşa el koysun. Bu mu erkeklik? Sizin babalarınız böyle erkek miydi? Istisnalar kaideyi bozmaz da bizim babalarımız annelerimiz sormadan eşlerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılar asla başlarına kakmazdı. Bakıyorum şimdi erkek diye geçinenler çalışan eş istiyorlar ki hem karıya( bu zihniyettekilerin hitap şekli benim değil) para vermesin hem de kadının maaşına el koysun rahat etsin. Sonuna kadar konu sahibine hak veriyorum.
Hemcins, aynı cinsiyetten olan kişiler için kullanılıyor. Karşı cins diyecektiniz sanirim.Şu sıralar çok duyar olduk kadınlar tarafından hemcinslerine Sen erkek misin be? Lafını .. bu cok agir bi laf bence ki karsılıgıda agır olur. Agır olmuyosa da hanzodur o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?