Ha boyle bir ornekleme yapmasi da kocanizin agir yanlisi begenmiyorsa sizi niye evli? Baskalariyla kiyaslayarak sizin kadinlik durusunuzu zedeliyor. Kari- koca olarak ölümcül (iliskiyi bitirecek) hatalar yapiyorsunuz maalesef.O bana hep bi kız arkadaşımı örnek verşr
Al birini vur ötekineKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
Öküzün altında buzağı aramak diye bir laf vardır duymuşsunuzdur belki sizin yaptığınız tam olarak bu....Beni yıpratan düşüncesizliği oldu demesi lazımdı bi aydır evde acaba bitti mi parası benim eşim kuralcı ve paracıdır o aylığı verir ve biterse asla isteme hakkım yoktur
Çok haklısınız...Öyle üstünkörü geçtim ama şu an olayın ciddiyetini anladim. İrkiniza sovmesi, vatan haini demesi... Madem öyle kendi irkindan olanla evlenseymis. Edepsiz. Bir insan kendi ırkını başka ırktan üstün tutuyorsa, onunla normal konuşabilmek mümkün değildir zaten. At gözlüklü bir adam belli ki. Bu tür söylemler aile içinde bile oluyorsa, ülkede olmamasi imkansız. Çok yazık çok.
Evlilikten beklentilerinizi düşürün. Bir erkekten birşey istiyorsanız söyleyin. Böyle çok kavga edersiniz.Bana paranı ne yaptın demesi çok zoruma gitti üc kuruş aldım biliyor ne zorluklarla ne şekillerde kabul ederek evlendim biliyor bir seye ihtiyacın var mı para bırakayım disarı çık sözünün bana çok olmadığını düşünüyorum
Herkes aynı değil malesef bunun için bi başkasıyla kiyaslamayin. Çok incitici oluyor ki, erkeklerin gururu bi değişik zaten. Benim babam anneme, bana, oğluna heeer gun masanın üstüne belli bi para koyar da giderdi. Hep aynı para ve hep aynı yerde :) oğluna ve anneme verdiği para aynı bana 4 de 1 olurdu olsun :) hoş benim babamla aramda hep bi soğukluk ilgisizlik olduğu için o bana verdigi para bile gozume batardi kontör alıcam kıyafet alicam okula gidip gelicem orda harcycam yada okuldan para istediler heeepsini o parayı biriktirerek kendim oderdim bazen bazı şeylerde gözüm kalarak bazen okulda aksama kadar sirf 1 2 lira gitmesin biriktireyim diye aç kalarak o parayla yetinirdim. Babamın durumu iyiydi ama ben varlık içinde yokluk yasattim kendime hep çünkü benim babamla "baba ben şunu istiyorum şuraya şu kadar lazım" diyecek bir bağım bile yoktu :) palyaçoluk yapardım katalog ışi yapardım onlarda sırf suanki esimle 5 sene sevgiliydik çeyiz yapayım diyeKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
Başka konularda da yazdım bunu,tekrarlıyorum.Bi insanı değiştirmek hayatın en zor şeyi sanırım
Sen haklısın burda. Sorması gerekirdi. Sormadan bırakması gerekirdi. Bunun için ince düşünmeye gerekyok. Öküz olmamak kafi. Ya da cimri olmamak. Her neyse.Beni yıpratan düşüncesizliği oldu demesi lazımdı bi aydır evde acaba bitti mi parası benim eşim kuralcı ve paracıdır o aylığı verir ve biterse asla isteme hakkım yoktur
Ben de ilkin sırf hakaret amacıyla söylüyor zannettim.Okumadım ve şaşırdım. Çünkü bu sözler halk arasındaki kalıp ifadelerdir. Yani aynı kökenden olanlar da birbirine söylüyor hakaret amaçlı
Üslubunuz cok kötüKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?