Dayanamıyorum çaresizim

İki taraflı haksızsınız.
Nasıl toparlarsını bilmiyorum ancak ciddi anlamda saygı çizgisini karşılıklı olarak aşmışsınız.

Al birini vur ötekine
ikiniz de aynı anda Öfkeli iken tartışmayın
kullandığınız kelimelerin geri dönüşü olmadığını bilin
epey yaralanmışsınız
ikiniz de ders almalısınız
Belli ki yeni evlisiniz
zamanla oturur
ama hakaretleri bırakın çok kınadım
Siz öğretmensiniz formasyon almadınız mı
iletişim dersi almadınız mı?

Beni yıpratan düşüncesizliği oldu demesi lazımdı bi aydır evde acaba bitti mi parası benim eşim kuralcı ve paracıdır o aylığı verir ve biterse asla isteme hakkım yoktur
Öküzün altında buzağı aramak diye bir laf vardır duymuşsunuzdur belki sizin yaptığınız tam olarak bu....

Çok haklısınız...

Reactions: Kuf
Bu adamlar haklı ya. Adam gelirken soruyor ne lazım eve her ay para bırakırım diyor.. Maaşınız sizde. Siz ise kurmuş kurmuş sormuşsunuz. Siz söyleyin para lazım diye lazımsa... Değilse adamda para olduğunu öngörmüş sormamış. Kalan laflara yoruma gerek yok. İki tarafta öfkeyle çok yanlış konuşmuş.

Evlilikten beklentilerinizi düşürün. Bir erkekten birşey istiyorsanız söyleyin. Böyle çok kavga edersiniz.

"Erkeklik" dediğiniz nedir, eve para bırakmakla mı olur? Nedir bu kadınlardaki her kavgada "sen de erkek misin" diye saldırma merakı? Eşiniz de borçlar altında eziliyor olabilir, biraz anlayış göstereceğinize ilk siz saldırmışsınız, kusura bakmayın. "Sen erkek misin / kadın mısın" diye saldıranları her zaman itici ve kavgacı bulmuşumdur; söyleyecek doğru düzgün sözü olmayanların kullanacağı laflar bunlar.

iki tarafta yeterince haksız saygısız ve ağır kelimeler sarf edilmiş eğer ilk kez böyle bir seviyeye gelindiyse mutlaka önleminizi alın, eğer böyleyse uzun zamandır ilişkiniz kangren olmuş acilen destek alın bu ilişki zararlı hale de daha da gelir şuan iki taraf da sakin kalmasında fayda var uzun bir süre akışına bırakın zamanla duruma göre makul mantıklı bir yöntem izlersiniz her insan sorumluluklarını bilmeli kadın erkek ona göre bir yola çıkıldıysa ona göre davranmalı

Herkes aynı değil malesef bunun için bi başkasıyla kiyaslamayin. Çok incitici oluyor ki, erkeklerin gururu bi değişik zaten. Benim babam anneme, bana, oğluna heeer gun masanın üstüne belli bi para koyar da giderdi. Hep aynı para ve hep aynı yerde :) oğluna ve anneme verdiği para aynı bana 4 de 1 olurdu olsun :) hoş benim babamla aramda hep bi soğukluk ilgisizlik olduğu için o bana verdigi para bile gozume batardi kontör alıcam kıyafet alicam okula gidip gelicem orda harcycam yada okuldan para istediler heeepsini o parayı biriktirerek kendim oderdim bazen bazı şeylerde gözüm kalarak bazen okulda aksama kadar sirf 1 2 lira gitmesin biriktireyim diye aç kalarak o parayla yetinirdim. Babamın durumu iyiydi ama ben varlık içinde yokluk yasattim kendime hep çünkü benim babamla "baba ben şunu istiyorum şuraya şu kadar lazım" diyecek bir bağım bile yoktu :) palyaçoluk yapardım katalog ışi yapardım onlarda sırf suanki esimle 5 sene sevgiliydik çeyiz yapayım diye ceyiziminde bi kısmını kendim aldım cook şükür. Şuan eşimin maddi durumu babamdan daha düşük ama ilk defa sıfır telefonum oldu saolsun kendi takip eder telefonumun faturasını kontorunu cebimdeki parayı devamlı da kredi kartı yanımda durur yeter harcamam dememe rağmen nolur nolmaz diyerek :) şuan çok şükür daha rahat yasıyorum ama herşeyin kiymetini bilerek ve aşırı derece tutumlu olarak. Şimdi de diyorum herseyde var bi hayır:) kıyaslama konusuna gelirsek kimse 4 4luk değil herkesin anlayışı düşünce yapısı kabiliyeti farklı çok büyük beklentilere girmeyin derim uzulende sız olursunuz

Irkınıza bu kadar nefret doluysa evlenmeyecekti sizinle. Bir ekmek parası için ne biçim bir muhabbet bu. Kusura bakmayın ama eşinizi yetiştiren anaya babaya yazıklar olsun aile olarak çocuklarına ırkın seçilemeyen sadece kimlikte yazan bir şey olduğunu önemli olanın insanlık olduğunu öğretememişler. Konu bir tartışmadan çok farklı yerlere gitse de, iki tarafın da tavrı hoş olmasa da sizin davranışınızın sebebini anlıyorum ben. Bu adamla yolunuza devam edersiniz, etmezsiniz tercih sizin, ama yine de katlanmak zorunda değilsiniz derim ben.

Bi insanı değiştirmek hayatın en zor şeyi sanırım
Başka konularda da yazdım bunu,tekrarlıyorum.
15 yaş üstü çocuklarımız evet kendi büyütüp yetiştirdiğimiz çocuklarımız dahil olmak üzere hiç kimseyi değiştirip,istediğimiz kişiye dönüştüremeyiz.
Değişim kişinin kendi isteğiyle olabilecek,zaman ve ciddi emek isteyen bir olgudur.
Aramızda bekarlar varsa ve sevdiği erkekte hoşuna gitmeyen huylar bulunuyorsa;
'Biz birimizi çok seviyoruz,evlenince ben onu değiştiririm' diye düşünmesinler diye yazıyorum bunu.
Sizin konunuza gelince, arkadaşların çoğu,
zaten isabetli yorumlar yapmışlar, benim açımdan söyleyecek çok fazla bir söz kalmamış, ikiniz de son derece hatalısınız.
İletişim şeklinizi değiştirmediğiniz ve evlilik danışması almadığınız takdirde, bu evlilikten çok fazla bir şey beklememeniz lazım.

Son düzenleme:
Evet sizin bir derdiniz var ama bana okurken çok komik geldi nedense

Sizin anlaşma şekliniz olmuş bence bu tartışmalarınız. Anlaşma şeklinizi değiştirmek için destek almalısınız.

siz eşinize ağır konuşmuşsunuz ama ne olursa olsun "sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri " böyle bir cümle kurmamalıydı. Basit bir para mevzusu buralara gelmemeliydi. paranız yoksa istemeliydiniz varsa eşinizin huyunu bile bile ses etmemeliydiniz. Eşinizde bu konuyu buralara getirmemeliydi. evlilikte ve tüm ilişkilerde her şeyin başı saygı sizin evliliğinizde saygı yok

Yani dünyadaki herhangi bir insanla kavga etsem,hakaret etme amacım olsa,oturup nasıl hakaret etsem diye düşünsem yinr de aklıma vatan haini demek gelmez.

Ilk defa böyle bir hakaret duyuyorum.

Beni yıpratan düşüncesizliği oldu demesi lazımdı bi aydır evde acaba bitti mi parası benim eşim kuralcı ve paracıdır o aylığı verir ve biterse asla isteme hakkım yoktur
Sen haklısın burda. Sorması gerekirdi. Sormadan bırakması gerekirdi. Bunun için ince düşünmeye gerekyok. Öküz olmamak kafi. Ya da cimri olmamak. Her neyse.
Ben de işsizim. Ama hic para sıkıntısı nedir bilmem. Harcamamın hesabını vermem. Normali budur çünkü.

Okumadım ve şaşırdım. Çünkü bu sözler halk arasındaki kalıp ifadelerdir. Yani aynı kökenden olanlar da birbirine söylüyor hakaret amaçlı
Ben de ilkin sırf hakaret amacıyla söylüyor zannettim.

Ama bunlar kalıplasmis hakaterler değildir.

30 yaşındayım .şu ana kadar ırktan soydan vatandan hakaret edeni duymadim. Haberim bile yoktu.

Konu sahibi kürtmüş. O yüzden pek vatanperver kocası ırkını hedef alarak vatan haini diyor.

Yani söylenecek çok şey var. Evlenirken bilmiyor muydu kürt kızla evlendiğini?

Ben karadenizliyim. Kürt değilim . Laz değilim . ama çok sevdiğim arkadaşlarım var üniversiteden laz kürt çerkez.

Hiçbiri de bu adam kadar seviyesiz değildi..

Üslubunuz cok kötü

Sözleriniz delip geçiyor

Bu uslup duzelmedigi surece bunları yaşarsınız..

Altı üstü bi soru sormamışsınız. Kıyaslamışsınız, aşağılamışsınız, çocuk gibi parasıyla tehdit etmişsiniz, erkekliğine laf etmişsiniz sonra eşiniz sizin ırkınıza getirmiş mevzuyu. Çok tahrik etmişsiniz.

Irkınızla ilgili mevzu eşinizde hep vardı galiba. Sorunu varsa sizinle neden evlenmiş, her kavgada bunu mu öne sürüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…