Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

olcak olcak e bende tam diyom doktora gidim :) küt geliyo korkuyo doktordan
bi kere yine geçti böle doktordan randevu aldım gitceğim sabah geldi e pes dedim :)))

canım sen genede git o gelsede gelmesedee geçince git böyle böyle durum var de baksın doktor çok önemli böyle şeyler..kist flan olmasın aman..biliyorsun bende ondan korkuyordum bişey çıkmadı Allah tan sende git bir anönce bakılsın bi

denizkızı bana öyle geliyor ki sen kilo vermeyi başaracaksın..bilmiyorum niye ama öyle geliyor.

denizkızı bana öyle geliyor ki sen kilo vermeyi başaracaksın..bilmiyorum niye ama öyle geliyor.

ay çok şaşırdım şu anda böyle birşey okuyunca
ne cevremdekiler nede ben inanmayınca artık buna o kadar sevindm ki çocuklar gibi
teşekkür ederim umaırm içinde geçen şeyler gerçek oluyordur buna cok ihtiyacım var çünki gerçekten

forumda dolaşırken sürekli denizkızı da başarabilecek mi görelim yazısı dikkatimi çekiyordu öyle bir an içimden geçti yazayım dedim.genelde hislerime güvenirim.hatta bazı arkadaşlarım zaman zaman senden korkuyoruz derler:)
şaka bir yana senin zor zamanlarında köstek olan çok olur.ama en güzeli ne biliyor musun başardığında herkes sana gıpta ile bakacak.insan sağlıklı olmak için kilo verir bahaneleri falan boş bütün kadınlar güzel görünmek için kilo veriyor.
şöyle söyleyeyim kiloluyken sağlıksız olan bir insan zayıflayınca sağlıklı oluyor.bence asıl nedeni psikolojik.her şeyin başı düşünceler olduğu için zayıflayınca düşünecek fazla kilolarımız olmuyor
neyse öyle işte kendi çapımda bir şeyler yazdım moralini sakın bozma olur mu?zamanında bana da demişlerdi çok ağladım ama şimdi çok şükür geçti hepsi.

günaydıınnn :)
sabah kayısı suyumu içtim nasıl devam edicem hiç bilmiyorum :)
1 dilim kepek ekmeği 1 domates peynir le kahvaltımı yapıcam şimdi sonrası meçhul :)

günaydıınnn :)
sabah kayısı suyumu içtim nasıl devam edicem hiç bilmiyorum :)
1 dilim kepek ekmeği 1 domates peynir le kahvaltımı yapıcam şimdi sonrası meçhul :)

Günaydın canım

Bende bugün tüm gün haşlanmış patates yiyeceğim.Diyete göre sadece haşlanmış patates olmalı ama ben yanında biraz salata ve peynir yiyorum.Bakalım bir değişiklik olacakmı bu 5 günde 5 kilo diyetiyle.Artık hayırlısı

merhaba beni de alın aranıza benide :))
boy 1,62 kilo 70 bir zamanlar 74 kgdım hamilelik düşününce drye gittim dediklerini aynen uyguladım ve 3 ayda 64e düştüm sonra ben bu işi öğrendim dedim ve drye gitmedim sonrasında 4kgmı geri aldım 9 ayda 68le hamile kaldım veeee sıkı durun 95le doğuma girdim normal doğum olduğu için kglar kendiliğinden gitti şuan oğlum16 aylık ve ben 70de çakıldım artık bişeyler yapmam lazım
drye yine gittim ama ilk bir ayda dedikleri yaptığım halde veremedim bu benim motivasyonumu bozdu
çalışıyorum sabahları 2 dilim tam buğday ekmeğine sandaviç yapıyorum ama en büyük sorun öğle ona bir çözüm bulmalıyım :26:
bu arada oslew drye gideceğim zaman hasta oluyorum demişsinya kadın doğum uzmanları zaten adetin 3-4-5-6.günleri muayeneye çağırıyo rahim o zaman net gözüküyomuş tecrübeyle sabittir

hmm o zaman ben alim randevu haftaya da gidim öğlen ne yiyosun ki ne yeme imkanın var veya bi de spor yapman lazım çalışıyosan zamanın yoktur ama bu leslie sansone var onu indirip evde yapabilirsin
yardımcı olur en azından

hergün yapma bence onu bende arada bir yapıyorum ama sadece 1 gün o da kahvaltımı yapıyorum gün içinde 5 tane falan orta boy patetes yiyorum bigünde yarım kilo gidiyo ertesi günde dikkat etmen lazım tabi :)

valla cnm işim eve yürüyerek 20 dk bazen 30 sabah ve akşam yürümeyye başladım yoksa spora vaktim yok oğlum yetiyo :) ama akşamları evde 10dk tibet hareketlerine başlıcam sabah kahvaltıda sorun yok öğlen evden taşıcam olmazsa akşamda salata et-balık yada tavuk tabi ara öğünlerde var 10da 3-4 kayısı yada 2incir 15:30 bir meyve 20:30 3 bisküvi yeşilçay vs vs
esasında benim diyetteyim dememem lazım bu kelime beni inadına yemeye sürüklüyo ((

kabızlık için keten tohumu tavsiye ederim. her gece yatmadan iki tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumunu bir bardak suya karıştırıp için.sonuç için bir hafta düzenli yapmak lazım. bir haftadan sonra düzenli devam ettiğinizde her sabah rahatlıkla tuvalet ihtiyacınızı giderdiğinizi göreceksiniz. bir süre sonra bağırsaklarınız kendi kendine düzene girecek. ayrıca zayıflatıcı etkisi de var.

arkadaşım formula 7 den memnunmusun bende almak istiyorum

arkadaşım formula 7 den memnunmusun bende almak istiyorum

memnunum yani herkeste farklı etki ediyo ben günde üç defa kullanıyorum ender saraça gitmiştim öyle kullan dedi 1 şubatta başladım öle zayıflatıcı bi etki yapmadı ama tokluk var bi de öle deli gibi tatlı krizlerim yok bilmiyorum açıkcası şimdi kullan derim olur kullanma derim olmaz ben kullanmadan da 2 ayda 5 kilo vermiştim kullandım yine aynı ama en azından tatlı çok istemiyorum diyetle ve sporla 3-5 ay dene verebiliyosan hiç kullanma derim

ve bugün kotayı aşmış bulunuyorum :)
öğlen iyiydi yarım gevrek ayran yedim bütün gün dışardaydım daha yeni geldim
biraz önce 1 kepçe çorba 4-5 kaşık pilav bir parça tavuk yedim tabi bu akşam yemeği niyetine :)
fakat en can alıcı nokta mayonez ketçap hardal yedim tabi böyle her yerine sıkmadım sadece bi kenara azcık 1 bardakta fanta he bi de bir parçada pide :) gözüm dönmüş vaziyetteydi yorgunluktan :)))

ama bi de şunu anladım midem küçülmüş :) bu yediklerimin daha fazlasını yerdim önceden ama şu anda tıkabasa doluyum :)

kızıcam sana bakk ekledikçe eklemişsin bugün.Şaka tabiki canım ama akşama fazla bişey yeme bol meyve tüket.Ben en son 5 te 1 haşlanmış patates bol limonlu salata ve peynir yedim ama sanki hiçbirşey yemedim.Artık akşam yemeği başka yok meyve veya tarçınlı süt olur

bende yatarken süt içiyodum eskiden tarçınlı zencefilli ama doktor yatmadan süt ve süt ürünleri yok dedi :) içmiyorum artık zaten yok başka yemek bitti :) yarın size unutmassam diyetisyenin verdiği değişim tablosunu koyucam buraya hem daha bi fikir sahibi oluruz yediklerimiz hakkında :)

bence sende git diyetisyene hem testlerin yapılmış olur hemde kaç kalorilik yapcağın belli olur böyle kafadan olmuyo daha bilinçli olursun
en basiti aman bi simit diyip geçtiğimiz şey 4 dilim ekmek :) bi gördüm listeyi ben aman nolcak dediğimiz şeyler esas bitirenlermiş

baya yazışıyoruz burda özellikle oslew arkadaşım sagolsun ben olmasam bile hep burda :) aynnen öyle saglık falan tamam ama güzel görünmek cok önemli artık eskisi gibi kims ebakmıyor ilgilenmiyor :S eşim ne düşünyor diye merak ediyorum benim için sorun yok ama dikkat et kötüye gidiyor gibi diyor bu bile beni gaza getirmiyor..düşünüyorumda kilo benı hakıkaten cok mutsuz ediyor şu vajinismus varya hakikaten beni mahveden o oldu ama düzelicek inşallah caba vermek lazım ama yoksa cok zor umarım başarabilirim umarım bende snein gibi bi gün böyle bende başardım diye başka arkadaşlarıma destek olabilirim yazdıgın için gerçekten cok teşekkürler insanın böyle şeyleri duymaya o kakdar ihtiyacı oluyor ki..
hoşgeldinnnnnn sefalar getiridin :)
3 ayda cok güzel başarmışsın öncesinde nasıl birşey uygulamıştın verirken ve doguma gerçekten fazla kiloyla girmişsin ama gitmiş ne güzel ki şanslısın devamıda gelecektir hiç moralini bozma daha once basardım sımde neden basarmıyımki de kendine hep öğlen ise kabak sevmedıgım halde cok az yagda kavurup yogurt dokup yıyıorm ben bazen pırasa bazen salata böyle geçiştiriyorum son bı kac gundur savsaklamıstım ama bugun yenıden basladım..hadi hepimizin birbirine cok ihityacı var kızlar tm gaz devam basarıcaz

yaz canım bekliyoruz bu arada doktor banada yatmmadan önce içmemi veya yememi söyledi :S ben gerek duymadım hıc daha ama bılmıyorum diyetisyenlerde farklı dusunuyor sanırım :S

aç karnına yatmak lazımmış
senin listenle aynıdır büyük ihtimalle bende bunun üstünden gidiyorum hemen hemen bugün biraz fazla kaçırdım ama artık olsun o kadar napim salı tartıyı çok merak ediyorum :) sen ne zaman gitceksin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…