- Konu Sahibi denizinkizi
-
olcak olcake bende tam diyom doktora gidim :) küt geliyo korkuyo doktordan
bi kere yine geçti böle doktordan randevu aldım gitceğim sabah geldi e pes dedim :)))
denizkızı bana öyle geliyor ki sen kilo vermeyi başaracaksın..bilmiyorum niye ama öyle geliyor.
günaydıınnn :)
sabah kayısı suyumu içtim nasıl devam edicem hiç bilmiyorum :)
1 dilim kepek ekmeği 1 domates peynir le kahvaltımı yapıcam şimdi sonrası meçhul :)
merhaba beni de alın aranıza benide :))
boy 1,62 kilo 70 bir zamanlar 74 kgdım hamilelik düşününce drye gittim dediklerini aynen uyguladım ve 3 ayda 64e düştüm sonra ben bu işi öğrendim dedim ve drye gitmedim sonrasında 4kgmı geri aldım 9 ayda 68le hamile kaldım veeee sıkı durun 95le doğuma girdim normal doğum olduğu için kglar kendiliğinden gitti şuan oğlum16 aylık ve ben 70de çakıldım artık bişeyler yapmam lazım
drye yine gittim ama ilk bir ayda dedikleri yaptığım halde veremedim bu benim motivasyonumu bozdu
çalışıyorum sabahları 2 dilim tam buğday ekmeğine sandaviç yapıyorum ama en büyük sorun öğle ona bir çözüm bulmalıyım :26:
bu arada oslew drye gideceğim zaman hasta oluyorum demişsinya kadın doğum uzmanları zaten adetin 3-4-5-6.günleri muayeneye çağırıyo rahim o zaman net gözüküyomuş tecrübeyle sabittir
Günaydın canım
Bende bugün tüm gün haşlanmış patates yiyeceğim.Diyete göre sadece haşlanmış patates olmalı ama ben yanında biraz salata ve peynir yiyorum.Bakalım bir değişiklik olacakmı bu 5 günde 5 kilo diyetiyle.Artık hayırlısı
hmm o zaman ben alim randevu haftaya da gidim öğlen ne yiyosun ki ne yeme imkanın var veya bi de spor yapman lazım çalışıyosan zamanın yoktur ama bu leslie sansone var onu indirip evde yapabilirsin
yardımcı olur en azından
inşallah başarılı olursun bende diyetteyim tatlı krizleri biraz zor oluyo ama idare ediyorum.ben formula 7 kullanıyorum ve 1 şubatta başladım 77 kiloyla bugün haftalık tartılma günümde ve 73,5 kilo çıktım her hafta yarım kilo veriyorum nerdeyse spor yapamıyorum ama yürüyüş yapsam daha da verebilirim belki boyum kısa olduğu için bende fazla duruyo :) inşallah istediğin gibi olur herşey :)
arkadaşım formula 7 den memnunmusun bende almak istiyorum
ve bugün kotayı aşmış bulunuyorum :)
öğlen iyiydi yarım gevrek ayran yedim bütün gün dışardaydım daha yeni geldim
biraz önce 1 kepçe çorba 4-5 kaşık pilav bir parça tavuk yedim tabi bu akşam yemeği niyetine :)
fakat en can alıcı nokta mayonez ketçap hardal yedimtabi böyle her yerine sıkmadım sadece bi kenara azcık 1 bardakta fanta he bi de bir parçada pide :) gözüm dönmüş vaziyetteydi yorgunluktan :)))
kızıcam sana bakk ekledikçe eklemişsin bugün.Şaka tabiki canım ama akşama fazla bişey yeme bol meyve tüket.Ben en son 5 te 1 haşlanmış patates bol limonlu salata ve peynir yedim ama sanki hiçbirşey yemedim.Artık akşam yemeği başka yok meyve veya tarçınlı süt olur
baya yazışıyoruz burda özellikle oslew arkadaşım sagolsun ben olmasam bile hep burda :) aynnen öyle saglık falan tamam ama güzel görünmek cok önemli artık eskisi gibi kims ebakmıyor ilgilenmiyor :S eşim ne düşünyor diye merak ediyorum benim için sorun yok ama dikkat et kötüye gidiyor gibi diyor bu bile beni gaza getirmiyor..düşünüyorumda kilo benı hakıkaten cok mutsuz ediyor şu vajinismus varya hakikaten beni mahveden o oldu ama düzelicek inşallah caba vermek lazım ama yoksa cok zor umarım başarabilirim umarım bende snein gibi bi gün böyle bende başardım diye başka arkadaşlarıma destek olabilirim yazdıgın için gerçekten cok teşekkürler insanın böyle şeyleri duymaya o kakdar ihtiyacı oluyor ki..forumda dolaşırken sürekli denizkızı da başarabilecek mi görelim yazısı dikkatimi çekiyordu öyle bir an içimden geçti yazayım dedim.genelde hislerime güvenirim.hatta bazı arkadaşlarım zaman zaman senden korkuyoruz derler:)
şaka bir yana senin zor zamanlarında köstek olan çok olur.ama en güzeli ne biliyor musun başardığında herkes sana gıpta ile bakacak.insan sağlıklı olmak için kilo verir bahaneleri falan boş bütün kadınlar güzel görünmek için kilo veriyor.
şöyle söyleyeyim kiloluyken sağlıksız olan bir insan zayıflayınca sağlıklı oluyor.bence asıl nedeni psikolojik.her şeyin başı düşünceler olduğu için zayıflayınca düşünecek fazla kilolarımız olmuyor
neyse öyle işte kendi çapımda bir şeyler yazdım moralini sakın bozma olur mu?zamanında bana da demişlerdi çok ağladım ama şimdi çok şükür geçti hepsi.
hoşgeldinnnnnn sefalar getiridin :)merhaba beni de alın aranıza benide :))
boy 1,62 kilo 70 bir zamanlar 74 kgdım hamilelik düşününce drye gittim dediklerini aynen uyguladım ve 3 ayda 64e düştüm sonra ben bu işi öğrendim dedim ve drye gitmedim sonrasında 4kgmı geri aldım 9 ayda 68le hamile kaldım veeee sıkı durun 95le doğuma girdim normal doğum olduğu için kglar kendiliğinden gitti şuan oğlum16 aylık ve ben 70de çakıldım artık bişeyler yapmam lazım
drye yine gittim ama ilk bir ayda dedikleri yaptığım halde veremedim bu benim motivasyonumu bozdu
çalışıyorum sabahları 2 dilim tam buğday ekmeğine sandaviç yapıyorum ama en büyük sorun öğle ona bir çözüm bulmalıyım :26:bu arada oslew drye gideceğim zaman hasta oluyorum demişsinya kadın doğum uzmanları zaten adetin 3-4-5-6.günleri muayeneye çağırıyo rahim o zaman net gözüküyomuş tecrübeyle sabittir
yaz canım bekliyoruz bu arada doktor banada yatmmadan önce içmemi veya yememi söyledi :S ben gerek duymadım hıc daha ama bılmıyorum diyetisyenlerde farklı dusunuyor sanırım :Sbende yatarken süt içiyodum eskiden tarçınlı zencefilli ama doktor yatmadan süt ve süt ürünleri yok dedi :) içmiyorum artık zaten yok başka yemek bitti :) yarın size unutmassam diyetisyenin verdiği değişim tablosunu koyucam buraya hem daha bi fikir sahibi oluruz yediklerimiz hakkında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?