- Konu Sahibi denizinkizi
-
pazar diye herkes saldı sanırımkimse bişey yazmamış
yaaa bişi sorcam sizce bu kemerler var ya titretenonlardan kullanan var mı
cnmm bende vardı ben pek bi faydasını gördüm diyemem kardeşime verdim aklına eserse kullanıyor oda.
aynen öyle canım ben tam saldım gene pazar günü tam bir faciaydıpazar diye herkes saldı sanırımkimse bişey yazmamış
yaaa bişi sorcam sizce bu kemerler var ya titretenonlardan kullanan var mı
sen güzel devam ediyorsun ya benim yenıden bi adapte olmam lazm dövün benibu arada sabah kahvaltım
her zamanki gibi :)
1 dilim çavdar ekmeği 1 domates biraz peynir 1 bardakta çay
1 bardak daha içicem çay şimdilik bu kadar :)
yarında tartı günü korkuyorum artık tartıya çıkmaya
yaa devam ediyorum ama tartı öle demiyoyine bişey yok
Canım hiç gram bile eksilmemişmiki
eczacıya falan da sordum eski tartınla devam et dedi neyle başladıysan onla dedi bende öyle düşünüyorum.
yarın sabahtan itibarende kuru kayısı yicem
akşamdan sıcak suya koyup sabah suyu da içicem inş iyi gelir önümüzdeki hafta gelişme görürüm
bi de biberiye çayı içicem o da su atmada iyiymiş :)
Bencede canım eski tartınla devam et.Ben kuru kayısıyı hemen hemen her sabah 2 veya 3 taneyi suya atıp hem içiyorum hemde yiyorum.Ama oda bütün gün karnımı şiş gezdiriyor.Biberiye çayını hiç duymamıştım.Geçenlerde ruşeym tozu aldım acıktıkça onu yeiğin zaman tokluk hissi oluyormuş onu deneyim bari belki bir işe yarar.Şu mevsim değişikliğinde dolayı vücudumda kırıklık var hareket dahi etmek istemiyorum.Ama spor yapmam lazım.
Canım bugün çok moralim bozuk eski şirket ortaklarımızdan bir geldi işyerine.Uzun zamandır kendisini görmemiştim.Adam beni bir süzdü ki anlatamam.Ne olmuş sen der gibiydi.Tabiki sözlü ifade etmedi ama bakışlarından ben bunu hissettim.Çok moralim bozuldu ya.Adam benimle konuşuyor ama gözleri yüzümden aşağıya kadar iniyordu sanki.Kendimde nefret ettim o an niye ben bu kadar kilo aldım ya.Biran önce ben kilo vermem gerekiyor.Galiba benimde diyetisyene gitme vaktim geldi kızlar
canım ya sen azimle ne güzel devam ediyosun.Ben yarın sitede bulduğun 5 günde 5 kilo diyeti var bakalım sağlıklı değil ama birde onu deneyeceğim.denemediğimiz ne kaldı acaba ?
Ne duyarsam yapıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?