Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

cnmm bende vardı ben pek bi faydasını gördüm diyemem kardeşime verdim aklına eserse kullanıyor oda.

benim dükkan vardı bi ara pazarlamacılar sağolsun kakaladılar bitane :)
çok dikkat ederim öle şelere ama o ara nedense böyle bişey yaptım akşam taktım bi ne zamandır kullanmıyodum ondan deneyeniniz varmı merak ettim

bu arada sabah kahvaltım

her zamanki gibi :)
1 dilim çavdar ekmeği 1 domates biraz peynir 1 bardakta çay

1 bardak daha içicem çay şimdilik bu kadar :)

yarında tartı günü korkuyorum artık tartıya çıkmaya

pazar diye herkes saldı sanırım kimse bişey yazmamış
yaaa bişi sorcam sizce bu kemerler var ya titreten onlardan kullanan var mı
aynen öyle canım ben tam saldım gene pazar günü tam bir faciaydı
bu aradaa annemın ord aspor yapıyorum ben ve ordada var spor yaptıktan sonra yapıyorum 10 dk falan ama bilmiyorum ne kadar etkili onu
sen güzel devam ediyorsun ya benim yenıden bi adapte olmam lazm dövün beni

Kızlar ben diyeti başaramadım pazar ve pazartesi biraz fazla kaçtı.O yüzden dün tartı günümde ve tartılmadım.Bugün biraz dengelemeye çalışacağım iki günü.Canım sıkıldımı ne diyet yapasım var ne de spor.Sürekli abur cubur yemek geliyor içimden.bu sabahki yediklerim ;

2 dilim çavdar ekmeği , peynir ve şekersiz çay.
Öğlen nohut yemeği vardı listede
akşamda bolsalata ve yoğurt yiyeceğim.Diyete uyarsam tabiki.Oy oyyyyyyyy ne zaman 70'li kiloları göreceğim.neyse sıkıntıya girmemem lazım yoksa canım abur cubur ister

Canım hiç gram bile eksilmemişmiki

ya ben eski tartıla tartılıyorum eski tip yani 73,5 tu şimdi 73-73,5 arasında 250 gram gibi yani
bi de bişey daha sorucam elektronik vardı dün onu çıkardım ama o da fazla gösteriyo onda 74.800 çıktım kafam çok karıştı

%36 yağ % 46 su %32 kas çıktı anlamadım hiiiiiçççç bişey kafam çok karıştı ve moralim çok bozuldu

eczacıya falan da sordum eski tartınla devam et dedi neyle başladıysan onla dedi bende öyle düşünüyorum.
yarın sabahtan itibarende kuru kayısı yicem
akşamdan sıcak suya koyup sabah suyu da içicem inş iyi gelir önümüzdeki hafta gelişme görürüm
bi de biberiye çayı içicem o da su atmada iyiymiş :)

Bencede canım eski tartınla devam et.Ben kuru kayısıyı hemen hemen her sabah 2 veya 3 taneyi suya atıp hem içiyorum hemde yiyorum.Ama oda bütün gün karnımı şiş gezdiriyor.Biberiye çayını hiç duymamıştım.Geçenlerde ruşeym tozu aldım acıktıkça onu yeiğin zaman tokluk hissi oluyormuş onu deneyim bari belki bir işe yarar.Şu mevsim değişikliğinde dolayı vücudumda kırıklık var hareket dahi etmek istemiyorum.Ama spor yapmam lazım.

ben sevmiyorum kayısı :) biraz önce yaptım ama blenderdan geçirdim kayısı suyu gibi içtim inş iyi gelir çünkü çok zor oldu içmesi :)

kimse yok muuu :)

sabah 1 bardak kayısı suyu :) içtim sonra
1 dilim çavdar ekmeği salçalı bir parça peynir

1 saat pilates :)
şimdi ölüyorum :) çok yoruldum

şimdilik bu kadar artık hiç yazmıyosunuz hadi kızlar canlanın biraz

Canım bugün çok moralim bozuk eski şirket ortaklarımızdan bir geldi işyerine.Uzun zamandır kendisini görmemiştim.Adam beni bir süzdü ki anlatamam.Ne olmuş sen der gibiydi.Tabiki sözlü ifade etmedi ama bakışlarından ben bunu hissettim.Çok moralim bozuldu ya.Adam benimle konuşuyor ama gözleri yüzümden aşağıya kadar iniyordu sanki.Kendimde nefret ettim o an niye ben bu kadar kilo aldım ya.Biran önce ben kilo vermem gerekiyor.Galiba benimde diyetisyene gitme vaktim geldi kızlar

vaktin imkanın varsa git canım ama sporsuz olmaz
hem belki adam beğenmiştir zayıf olsan da başka amaçla süzüyolar sen takma kafana haydi devam

azcık karnabahar patates havuç karışımı haşlama limonlu yedim :)
sonra yarım gevrek bir ayran
ne zamandır canım tatlı istemiyodu bugün istedi kelloggs coco pops yedim bitane :)

canım ya sen azimle ne güzel devam ediyosun.Ben yarın sitede bulduğun 5 günde 5 kilo diyeti var bakalım sağlıklı değil ama birde onu deneyeceğim.denemediğimiz ne kaldı acaba ?
Ne duyarsam yapıyorum valla.

canım ya sen azimle ne güzel devam ediyosun.Ben yarın sitede bulduğun 5 günde 5 kilo diyeti var bakalım sağlıklı değil ama birde onu deneyeceğim.denemediğimiz ne kaldı acaba ?
Ne duyarsam yapıyorum valla.

aynen bende aynı durumdayım yapıyorum ama sonuç görmeyince kırılmaya başladım artık ne kadar daha devam eder böyle bilmiyorum

yılma devam et sen yarın sabah bi tartıl bakalım nolmuş ne bitmiş anla
her tartı günü stres oluyorum ama tartılmazsam da merak ediyorum :)

kızlarr bi kaçgündğr ben kendimi çok saldım ve burayada yazmaz oldum artık ama hemen toparlanıyorum yarın aynen devam hem yazmayaa hem saglıklı beslenmeye şu anda öyle bi dönemdeyizki devam edersek biz kazanıcaz etmezsek gene kilolar benımde saon zamanlarda hep üstüste geliyr bu kilo meseleleri bugünde bi kot deniyim dedim bedenim kesnlıkle kesınlıkle olmuyor bişey almadım artık gene mutsuz oldum öff hersey ustuste gelıyor anlamıyorum ama neyse yarın gene aynen baslıcam sonuc alsamda almasamda en azından caba vermış olurum kendime kızmam
sizde pes etmeyin lütfen devam edelim

kızlar nasıl gidiyor,kilosunda değişiklik olan oldu mu? bende 5 günde diyetine bugün başladım ve bugün bitirdim,sınırlı hissedince yapamıyorum ben,her şeyden az yemek daha uygun.off bakalım napacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…