- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
evet canım hele süt tozu varya calorı düşmanı diyorlar.En güzeli kendin yapıp içeceksin.
canım güzel bir bilgi listesi.Aslında herşeyden az az yemeli yasaklı olanları hiç tatmamalıyız.
İnşallah canım inşallah ama bakıyorumda sen yediklerini yazıyorsun ya gayet güzel gidiyor.Sen kesin salıya kadar verirsin kilo
benim yemekle pek sorunum yokta harekette ediyorum işte ama tek sorunum kabızlık onu da kayısıyla çözücem inş :) bakalım
Kayısı ve kuru incir bitanem çok fayda ediyor.Bende de kabızlık var.Niye aldım bu kadar kilo zaten kabızlıktan
aynen öyle bende hiç sevmiyorum yeşil fasulyeyıde sevmem hiç bi sebzeyi şöyle sevmiyorum düşünüyorumda :Sdenizinkızı senin fikri tuttum öğlenleri evden yapıp saklama kabıyle kabak-pırasa vs taşımak lazım ya varya hiç sevmiyorum sebze bir taze fasülye severim
yarın tartılcam kılo almıs bıle olabılırım sporuda aksattım korkuyorum cok fenaa hep aksılıkler cıkmaya basladı anlamadım nete girmeye bile vaktım olmuyor artık dikakt edersenizevet tartıl bakalım bende salıyı bekliyorum dört gözle :)
hepimiz bişeyler için çabalıyoruz bakalım bu hafta güzel sonuçlar alırız inş
rabia sende tablo yapsana kendine görelim ne vermişsin napmışsın :)
ben o 73.5 yazıyo onu gördükçe 70 olması lazım diyip duruyorum :)
güzel bi lste umarım yenıden basarırsınız bu arada aramıza hosgeldınızMErhabalar kızlar
bende aralık ortasından berı dıyetısyendeydım ve subata kadar hersey cok normaldı
yanı yaklasık 12 kg vermısdım
hemde ayda 3.5 4 kg cıvarı
yanı cok saglıklı bır sekılde
sonra dıyetısyenı bır kestım
sımdı tartılmaya korkuyorum
bugun ıtıvbarı ıle yıne basladım
Yıne eskı dıyetımden yapıcam
ama ılk basta doktorumun bana onerdıgı et ve sebze dıyetlerı vardı
bır anlık vucud ıcın 3er gun yaptırırdı cok yedıgım zamanlar
bugun ıtıbarı ıle onlara baslıyorum :)
He bırde soyle soylıyım benım doktorum burda bır numara bır dıyetısyen ve kesınlıkle ac kalmadan kg verıyorsunuz
ole kıbrıt kutuları beyaz peynırler hıc olmadı lıstemde :)))
Gunde 12 dilim ekmek (1 tam ekmek edıyor )
2 sebze yemegı (her bır sebze 8 yemek kasıgı toplam gunde 16 yemek kasıgı sebze yemegı )
4 porsıyon meyve
2 yogurt
7 et ( 1 kofte 1 et eder yanı sekıl ve gram olarak )
Bunları yıyorum ama soyle 2 yemek kasıgımakarna =1 dilim ekmek :)
6 yemek kasıgı makarna yesem etti size 3 dilim ekmek kaldı 9 dilimim
Anlatıyorum ısın puf noktası bu :)
bole bır dıyetle verdım kglerımı
Sebze dıyetıyse kg vermekde zorlandıgım haftalarda uyguluyordum
sabahları 8 adet dıyet buskıvı
Oglen 8 yemek kasıgı sebze yemegı 3 dilim ekmek 1 kase yogurt
Aksamda oglenın aynısı
Ben sımdı uc gun sebze dıyetıme baslayıp sonra normale gırıcemkı vucudum bır rahatlşasın :)
bır aykı abur cuburumu atlatayım :)
ve gunde 10 bardak su :Ç)
ya kac gundur yarn kesın yapmam gerek hemde 3 saat dıkyorum vee hıc yaapmıyorum cok yogun bır haftaydı benım ıcın bu haftaValla canım bugün haşlamayı gözümü sıka sıka yedim.Sevmiyorum sebzeyi sanki 2 gündür resmen aç duruyorum ama vücudum aynı hiçbir farklılık yok.Akşam spor yapamadım.Bu akşam muhakkak yapmak gerek plates ve biraz zıplamam lazım.Ama ne zaman spor yapmaya karar versem muhakkak bir aksilik çıkıyor.
bende bol süt tozu olan kahveye bayılıyorum ama içmedim iki haftadır aklımada gelmıyordu takı burda okuyana kadarevet canım hele süt tozu varya calorı düşmanı diyorlar.En güzeli kendin yapıp içeceksin.
hiç olmasa bile ayda 1 falan hergün her hafta değil dengelicez :) açıkcası canım hiç çekmiyo öyle hamburger falan :)
börek olabilir onu da nasıl ayarlıcan 1/8 yufka 1 dilim ekmek yapıyo 2-3 dilimlik ayarlıcan yufkayı sabah kahvaltıda yiceğin peyniri içine koycaksın al sana değişik bi kahvaltı seçeneği :)
tıka basa doymucaksın ama en azından canın börek istedimi bi seçenek yağsız fırınladınmı ohh yemede yanında yat
her şeyi yicez ama dengeli
börek bende cok seviyorum yaa..napıcez biz böyle kızlar
senin listende yazmıyo mu yufka falan öle kaç ekmek yapıyo benim eklediğim gibi bi listen varmı
canım bir listem var evet ama yufka yazmıyor hiç :S
o zman bilemicem :) aman bu zmana kadar yedikte ne kazandık yemiyi verelim :) benim canım hiç istemiyo öle şeler :) bi de biraz tartı da hareket görsem hiç yemem bi daha :)
aynen öyle biliyormusun söyle 3 4 kilo vermıs oldugumu bi görsem gaza gelcem onu görmeden cok zor değdiğini görünce insan daha bi azimle devam eder değilmi
bu arada bir konu daha actım süprizzzzzzz bak bakalım beğencekmisin :)
beğenilmicek gibi değilde seninde uzak durman gereken bi konu olmuş
günaydın dicem ayıp olcak biraz ama kaç gündür erken kalkmak ve yorulmak bugün yığıldım :) uyumuş kalmışım
sabah annem 9da kayısı suyumu içirdi :)) sonra uyumaya devam
şimdi yarım dilim ekmek domates peynir kahvaltımı yapıcam
sonrasını ayarlıcaz artık
Canım sabah erken kalkıp spor yapıyorsun ya enerji kalmıyor insanda.O kadar uyuyacaksın tabiki.
denizinkizi
ben buralardayım ama siz yoksunuz kızlar :))
bugün sabah zeytin peynir domates ekmek yedim
öglen bıse yemedım cunki geç kalktım
aksamda tavuk hasladım karabiber tuz ceviz ekledim ondan yedim
tabi eşimede börek yaptım tavuklu ben sadece içini o ise hepsını yedi:)
Ohh afıyet olsun
Borek neylı olursa olsun 1 dilim borek= 1 dilim ekmek 1 et :)
O kadar korkulcak bırseyı yok anlıcagın :)
evet aslında abartıcak birşey yok ama geçtiğimiz haftaa savsakladıgım için düzeltmeye calısıyorum tamamen bundna kaynaklı yoksa börege falan hayır diyemem her zaman böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?