Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

evet canım hele süt tozu varya calorı düşmanı diyorlar.En güzeli kendin yapıp içeceksin.

3ü1 aradanın kalorisi 78
vala tiryaki değilim bi de öle olsan düşünsene günde 2-3 tane içtini falan :)
ne kadar kısarsak iyi :)

canım güzel bir bilgi listesi.Aslında herşeyden az az yemeli yasaklı olanları hiç tatmamalıyız.

hiç olmasa bile ayda 1 falan hergün her hafta değil dengelicez :) açıkcası canım hiç çekmiyo öyle hamburger falan :)
börek olabilir onu da nasıl ayarlıcan 1/8 yufka 1 dilim ekmek yapıyo 2-3 dilimlik ayarlıcan yufkayı sabah kahvaltıda yiceğin peyniri içine koycaksın al sana değişik bi kahvaltı seçeneği :)
tıka basa doymucaksın ama en azından canın börek istedimi bi seçenek yağsız fırınladınmı ohh yemede yanında yat
her şeyi yicez ama dengeli

İnşallah canım inşallah ama bakıyorumda sen yediklerini yazıyorsun ya gayet güzel gidiyor.Sen kesin salıya kadar verirsin kilo

benim yemekle pek sorunum yokta harekette ediyorum işte ama tek sorunum kabızlık onu da kayısıyla çözücem inş :) bakalım

Kayısı ve kuru incir bitanem çok fayda ediyor.Bende de kabızlık var.Niye aldım bu kadar kilo zaten kabızlıktan

aynen sevmiyorum ben ama mecburen yiyorum dediğim gibi meyve suyu gibi yapıyorum bi dikişte içiyorum :) en iyi yöntem o :)

denizinkızı senin fikri tuttum öğlenleri evden yapıp saklama kabıyle kabak-pırasa vs taşımak lazım ya varya hiç sevmiyorum sebze bir taze fasülye severim
aynen öyle bende hiç sevmiyorum yeşil fasulyeyıde sevmem hiç bi sebzeyi şöyle sevmiyorum düşünüyorumda :S
yarın tartılcam kılo almıs bıle olabılırım sporuda aksattım korkuyorum cok fenaa hep aksılıkler cıkmaya basladı anlamadım nete girmeye bile vaktım olmuyor artık dikakt ederseniz
güzel bi lste umarım yenıden basarırsınız bu arada aramıza hosgeldınız
ya kac gundur yarn kesın yapmam gerek hemde 3 saat dıkyorum vee hıc yaapmıyorum cok yogun bır haftaydı benım ıcın bu hafta
evet canım hele süt tozu varya calorı düşmanı diyorlar.En güzeli kendin yapıp içeceksin.
bende bol süt tozu olan kahveye bayılıyorum ama içmedim iki haftadır aklımada gelmıyordu takı burda okuyana kadar

börek bende cok seviyorum yaa..napıcez biz böyle kızlar

canım bir listem var evet ama yufka yazmıyor hiç :S

o zman bilemicem :) aman bu zmana kadar yedikte ne kazandık yemiyi verelim :) benim canım hiç istemiyo öle şeler :) bi de biraz tartı da hareket görsem hiç yemem bi daha :)

o zman bilemicem :) aman bu zmana kadar yedikte ne kazandık yemiyi verelim :) benim canım hiç istemiyo öle şeler :) bi de biraz tartı da hareket görsem hiç yemem bi daha :)

aynen öyle biliyormusun söyle 3 4 kilo vermıs oldugumu bi görsem gaza gelcem onu görmeden cok zor değdiğini görünce insan daha bi azimle devam eder değilmi
bu arada bir konu daha actım süprizzzzzzz bak bakalım beğencekmisin :)

beğenilmicek gibi değilde seninde uzak durman gereken bi konu olmuş

günaydın dicem ayıp olcak biraz ama kaç gündür erken kalkmak ve yorulmak bugün yığıldım :) uyumuş kalmışım
sabah annem 9da kayısı suyumu içirdi :)) sonra uyumaya devam
şimdi yarım dilim ekmek domates peynir kahvaltımı yapıcam
sonrasını ayarlıcaz artık

Canım sabah erken kalkıp spor yapıyorsun ya enerji kalmıyor insanda.O kadar uyuyacaksın tabiki.

ben buralardayım ama siz yoksunuz kızlar :))
bugün sabah zeytin peynir domates ekmek yedim
öglen bıse yemedım cunki geç kalktım
aksamda tavuk hasladım karabiber tuz ceviz ekledim ondan yedim
tabi eşimede börek yaptım tavuklu ben sadece içini o ise hepsını yedi :)

Ohh afıyet olsun
Borek neylı olursa olsun 1 dilim borek= 1 dilim ekmek 1 et :)
O kadar korkulcak bırseyı yok anlıcagın :)

Ohh afıyet olsun
Borek neylı olursa olsun 1 dilim borek= 1 dilim ekmek 1 et :)
O kadar korkulcak bırseyı yok anlıcagın :)

evet aslında abartıcak birşey yok ama geçtiğimiz haftaa savsakladıgım için düzeltmeye calısıyorum tamamen bundna kaynaklı yoksa börege falan hayır diyemem her zaman böyle :)

evet aslında abartıcak birşey yok ama geçtiğimiz haftaa savsakladıgım için düzeltmeye calısıyorum tamamen bundna kaynaklı yoksa börege falan hayır diyemem her zaman böyle :)

ozaman sımdıden kolay gelsın sana cnm
bende artık sebze dıyetıme gecıyorum
hayırlısı artık bakalım nolcek :))
BEn hem hamıslık ıcın ugrasıyorum hem dıyet hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…