Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

oh be kaldım tek başıma sandım yapmayın öyle 5 gün 10 gün zaten dengeli yerseniz olur
tabi bi de spor :)
ben bu salıdan çok umutluyum inş güzel sonuç alıcam sizde asılın hadi hep beraber mutlu bi hafta olsun bizim için

inşallah ya,birde sinirlerim bozuluyor aç kalınca ben evet spor en güzeli.havalar biraz daha düzelsin düzenli yürüyüş yapıcam her gün.

inşallah ya,birde sinirlerim bozuluyor aç kalınca ben evet spor en güzeli.havalar biraz daha düzelsin düzenli yürüyüş yapıcam her gün.

ben alıştım artık 2 ay oluyo başlayalı açlık hissetmiyorum pek ama erken kalkmıyorum çok onunda etkisi var tabi :) sabahları yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum onun için erken kalkıcam inş sadece düşüncede kalmaz :)

peki 2 ayda nasıl bir sonuç aldın?

peki 2 ayda nasıl bir sonuç aldın?

77le başladım işte şimdi 73-73,5 oynuyo ama benim hiç bi zaman hızlı olmadı bi de kabızlık gibi çok büyük bi sorunum var :) ilk hafta 2 kilo verdim sonra yarım yarım 1 hafta durdu şimdi iki haftadır bi değişiklik yok ama azimliyim bırakmadım :) inş devamı da gelicek

ay maşallah ne güzel devam ediyorsun ve sağlıklı bir biçimde.inş böyle devam eder canım kabızlık çok büyük bir dert cidden,bitki çayı içiyorum bende,birde hint yağını duymuştum.

ay maşallah ne güzel devam ediyorsun ve sağlıklı bir biçimde.inş böyle devam eder canım kabızlık çok büyük bir dert cidden,bitki çayı içiyorum bende,birde hint yağını duymuştum.

bizim komşu söledi kayısı ıslatıyomuş suyunu da içiyomuş 1.5 ayda 10 kilo vermiş biliyodum iyi geldiğini zaten ama sevmiyorum kuru kayısı artık bugün başladım zorla blenderdan geçirdim meyve suyu gibi oldu bi dikişte içtim yoksa başka türlü yiyemicem bakalım işe yarar inş bitki çayları bende pek işe yaramıyo nedense değişik bi yapım var form çay içiyorum hiç bi etkisini görmedim :)

ya da az yemeğe bağırsaklarım alışamadı :) kepçeyle geliyodu şimdi kaşıkla mı diyo nedir

evet onu bende duymuştum.zaten bitki çaylarıda sürekli içilince etkiside kalkıyor.inş sonuç alırız yaza kadar..

evet onu bende duymuştum.zaten bitki çaylarıda sürekli içilince etkiside kalkıyor.inş sonuç alırız yaza kadar..

inş bakalım bi 70i görim devamı da gelir ya yarım kilo bile acayip motive ediyo beni ama durdumu da moralim çok bozuluyo

evet evet asılmak lazım merak etme yalnız kalmassın bakma bole bu donem boyle oldu baska sorunlardan dolayı ama yok yarn sabah yenıden devam herseye bosvermek yok

amaa içimdeki ses naaprsan yap veremcen dio bu nasıl bişey anlamadım yaaa öffff
ama yenıcem bu duyguyuda

söyle ona çok konuşmasın vericeksin sen istedikten sonra herşey olur banada oluyo öle arada ama pes etmek yok

söyle ona çok konuşmasın vericeksin sen istedikten sonra herşey olur banada oluyo öle arada ama pes etmek yok

valla boyle luzumsuz konusmalar yapmasa cok iyi olacak
bıde sımdıye kadar kımse kılo konusunda bıse demezken hepsı demeye basladı ayyyy ne sınır duurm yaa
beni geren asıl şey kılo veremeden hamıle kalıverırmıyım aslında bılıomusun
yoksa boyle dusuncelere kapılacak bırı degılım
o yuzden boyle karamsar oldum bu konuda

işte senin amacın bizden daha önemli daha çok asılman lazım şu anda senin için 5 kilo bile çok önemli o yüzden dikkatli bozmadan kimseye kulak asmadan devaam :)

işte senin amacın bizden daha önemli daha çok asılman lazım şu anda senin için 5 kilo bile çok önemli o yüzden dikkatli bozmadan kimseye kulak asmadan devaam :)

aynen öyle canım yaa keske hırs olsaydı bende bıraz neler yaaprdım
doktor folbiol verdı oda kilo aldırır dediler ona hıc baslamadım bile hey Allah ım bi kadınların işi ne zormuş yahu

doktor folbiol verdı oda kilo aldırır dediler ona hıc baslamadım bile hey Allah ım bi kadınların işi ne zormuş yahu

öle vala benimde regl düzensiz geçen ay 50 gün sonra olmuştum 14ünde mart bitiyo daha tık yok :)
sen bak doktora gidince bi bakcan gitmiş kilolar

öle vala benimde regl düzensiz geçen ay 50 gün sonra olmuştum 14ünde mart bitiyo daha tık yok :)

valla canım o adet düzensizliği bendede vardı sımdıde vard ao kadar geçmiyor bari :S
ay nerde o günler inşallah inşallaaaaaaaaaaaah :)

valla canım o adet düzensizliği bendede vardı sımdıde vard ao kadar geçmiyor bari :S
ay nerde o günler inşallah inşallaaaaaaaaaaaah :)

olcak olcak e bende tam diyom doktora gidim :) küt geliyo korkuyo doktordan
bi kere yine geçti böle doktordan randevu aldım gitceğim sabah geldi e pes dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…