Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

aynı gibidirde bu süt içme meseleisnde farklı dusunceler olabiliyor hep zaten
bu arada benim bu haftam pek iyi geçmed ibiliyorsun bugün biraz toparladım ama tam istediğim gibi olmadı o yüzden demişti ya 10 gün 15 gün sonra gel diye 10 gün sonra gitmeye karar verdim bende bu arada öbür tartıda tartılırım bir ara ama çok korkuyorum :S

korkma korkma tartıl hiç olmassa ona göre dengelersin kendini çok fazla işin olmadığı bigün patates yap sende ben kahvaltı yapıp gün içinde yiyiyorum patates çok fazla yapamıyorum dayanamıyorum kimileri de bütün gün sadece patates yiyolar sen seç ertesi günde dikkat edersen yarım kilo gidiyo :)
bu arada benim diyet listemde 1600 kalorimiş ben 1200 demiştim yarın karşılaştır bakalım seninkiyle ne gibi farklılıklar var

günaydınnn :)
evet yeni bigüne başladık :)
zorla kayısı suyumu içtim :)
1 dilim ekmek 1 domates biraz peynir ve 5 zeytinle kahvaltımı yaptım biraz sonra spora gidicem :)

günaydınnn :)
evet yeni bigüne başladık :)
zorla kayısı suyumu içtim :)
1 dilim ekmek 1 domates biraz peynir ve 5 zeytinle kahvaltımı yaptım biraz sonra spora gidicem :)

Günaydın canım öncelikle afiyet olsun

Ben bu sabah 5 günde diyete devam havuç kabak domates ve patates suda haşladım sabahtan akşama kadar onu yiyeceğim.Ayrıca sabah ilk iş olarak 2 adet kuru incir 3 tanede kuru kayısı suda bekletip yedim.

MErhabalar kızlar
bende aralık ortasından berı dıyetısyendeydım ve subata kadar hersey cok normaldı
yanı yaklasık 12 kg vermısdım
hemde ayda 3.5 4 kg cıvarı
yanı cok saglıklı bır sekılde
sonra dıyetısyenı bır kestım
sımdı tartılmaya korkuyorum
bugun ıtıvbarı ıle yıne basladım
Yıne eskı dıyetımden yapıcam
ama ılk basta doktorumun bana onerdıgı et ve sebze dıyetlerı vardı
bır anlık vucud ıcın 3er gun yaptırırdı cok yedıgım zamanlar
bugun ıtıbarı ıle onlara baslıyorum :)
He bırde soyle soylıyım benım doktorum burda bır numara bır dıyetısyen ve kesınlıkle ac kalmadan kg verıyorsunuz
ole kıbrıt kutuları beyaz peynırler hıc olmadı lıstemde :)))
Gunde 12 dilim ekmek (1 tam ekmek edıyor )
2 sebze yemegı (her bır sebze 8 yemek kasıgı toplam gunde 16 yemek kasıgı sebze yemegı )
4 porsıyon meyve
2 yogurt
7 et ( 1 kofte 1 et eder yanı sekıl ve gram olarak )

Bunları yıyorum ama soyle 2 yemek kasıgımakarna =1 dilim ekmek :)
6 yemek kasıgı makarna yesem etti size 3 dilim ekmek kaldı 9 dilimim
Anlatıyorum ısın puf noktası bu :)
bole bır dıyetle verdım kglerımı
Sebze dıyetıyse kg vermekde zorlandıgım haftalarda uyguluyordum
sabahları 8 adet dıyet buskıvı
Oglen 8 yemek kasıgı sebze yemegı 3 dilim ekmek 1 kase yogurt
Aksamda oglenın aynısı

Ben sımdı uc gun sebze dıyetıme baslayıp sonra normale gırıcemkı vucudum bır rahatlşasın :)
bır aykı abur cuburumu atlatayım :)
ve gunde 10 bardak su :Ç)

evet canm yarın tartılıcam zaten bende
onu bi deniyim o zaman bende bi günden birşey cıkmaz
benımki 2000 kalorilikti mutlakaa farklılıklar vardır bu durumda

evet tartıl bakalım bende salıyı bekliyorum dört gözle :)
hepimiz bişeyler için çabalıyoruz bakalım bu hafta güzel sonuçlar alırız inş
rabia sende tablo yapsana kendine görelim ne vermişsin napmışsın :)
ben o 73.5 yazıyo onu gördükçe 70 olması lazım diyip duruyorum :)

denizinkızı senin fikri tuttum öğlenleri evden yapıp saklama kabıyle kabak-pırasa vs taşımak lazım ya varya hiç sevmiyorum sebze bir taze fasülye severim

Canım o tabloyu yaptımda bir türlü kaydetmesi kkya yada ben beceremedim.bugün tekrar deneyeceğim evet tabloyla güzel oluyor bitanem.

bugün yine dışardaydım yürüdüm baya çok yoruldum :)
3 tane form bisküvi yedim şimdi yemek yiyicem
3 kaşık pırasa 1 dilim ekmek 5-6 kaşıkta makarna birazda yoğurt :)

evet buyrun bakalım az buçuk fikrimiz ossun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl gidiyo haşlamalar :)

Valla canım bugün haşlamayı gözümü sıka sıka yedim.Sevmiyorum sebzeyi sanki 2 gündür resmen aç duruyorum ama vücudum aynı hiçbir farklılık yok.Akşam spor yapamadım.Bu akşam muhakkak yapmak gerek plates ve biraz zıplamam lazım.Ama ne zaman spor yapmaya karar versem muhakkak bir aksilik çıkıyor.

bence yarın ya kahvaltı ya da akşam yemeği sıkıştır boşver çok fazla kasma kendini böyle şok yapınca daha kötü olur moralin bozulur en azından birden bırakmadan yavaş yavaş normale dön :)

şimdi de nescafe içiyorum :)
burda okuduklarımdan sonra 3ü1aradayı bıraktım :) tek içimlik sade kahve alıyorum sütünü şekerini koyuyorum aynı lezzet yok tabiki ama en azından daha zararsız :)

bence yarın ya kahvaltı ya da akşam yemeği sıkıştır boşver çok fazla kasma kendini böyle şok yapınca daha kötü olur moralin bozulur en azından birden bırakmadan yavaş yavaş normale dön :)

Dediğinde çok haklısın canım ama 3 gün kaldı işe yaradı yaradı yaramadı normal yemek yemeğe döneceğim.Ama şunun farkındayım ben hiçbir şey yemesemde sporsuz zor veririm kiloyu az beslenmeyle spor desteklenmeli.

şimdi de nescafe içiyorum :)
burda okuduklarımdan sonra 3ü1aradayı bıraktım :) tek içimlik sade kahve alıyorum sütünü şekerini koyuyorum aynı lezzet yok tabiki ama en azından daha zararsız :)

evet canım hele süt tozu varya calorı düşmanı diyorlar.En güzeli kendin yapıp içeceksin.

evet spor mecbur inş bu hafta iyi olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…