- Konu Sahibi denizinkizi
-
aç karnına yatmak lazımmış
senin listenle aynıdır büyük ihtimalle bende bunun üstünden gidiyorum hemen hemen bugün biraz fazla kaçırdım ama artık olsun o kadar napim salı tartıyı çok merak ediyorum :) sen ne zaman gitceksin doktora
aynı gibidirde bu süt içme meseleisnde farklı dusunceler olabiliyor hep zaten
bu arada benim bu haftam pek iyi geçmed ibiliyorsun bugün biraz toparladım ama tam istediğim gibi olmadı o yüzden demişti ya 10 gün 15 gün sonra gel diye 10 gün sonra gitmeye karar verdim bende bu arada öbür tartıda tartılırım bir ara ama çok korkuyorum :S
günaydınnn :)
evet yeni bigüne başladık :)
zorla kayısı suyumu içtim :)
1 dilim ekmek 1 domates biraz peynir ve 5 zeytinle kahvaltımı yaptım biraz sonra spora gidicem :)
korkma korkma tartıl hiç olmassa ona göre dengelersin kendini çok fazla işin olmadığı bigün patates yap sende ben kahvaltı yapıp gün içinde yiyiyorum patates çok fazla yapamıyorum dayanamıyorum kimileri de bütün gün sadece patates yiyolar sen seç ertesi günde dikkat edersen yarım kilo gidiyo :)
bu arada benim diyet listemde 1600 kalorimiş ben 1200 demiştim yarın karşılaştır bakalım seninkiyle ne gibi farklılıklar var
evet tartıl bakalım bende salıyı bekliyorum dört gözle :)
hepimiz bişeyler için çabalıyoruz bakalım bu hafta güzel sonuçlar alırız inş
rabia sende tablo yapsana kendine görelim ne vermişsin napmışsın :)
ben o 73.5 yazıyo onu gördükçe 70 olması lazım diyip duruyorum :)
Canım o tabloyu yaptımda bir türlü kaydetmesi kkya yada ben beceremedim.bugün tekrar deneyeceğim evet tabloyla güzel oluyor bitanem.
nasıl gidiyo haşlamalar :)
Valla canım bugün haşlamayı gözümü sıka sıka yedim.Sevmiyorum sebzeyi sanki 2 gündür resmen aç duruyorum ama vücudum aynı hiçbir farklılık yok.Akşam spor yapamadım.Bu akşam muhakkak yapmak gerek plates ve biraz zıplamam lazım.Ama ne zaman spor yapmaya karar versem muhakkak bir aksilik çıkıyor.
bence yarın ya kahvaltı ya da akşam yemeği sıkıştır boşver çok fazla kasma kendini böyle şok yapınca daha kötü olur moralin bozulur en azından birden bırakmadan yavaş yavaş normale dön :)
şimdi de nescafe içiyorum :)
burda okuduklarımdan sonra 3ü1aradayı bıraktım :) tek içimlik sade kahve alıyorum sütünü şekerini koyuyorum aynı lezzet yok tabiki ama en azından daha zararsız :)
Dediğinde çok haklısın canım ama 3 gün kaldı işe yaradı yaradı yaramadı normal yemek yemeğe döneceğim.Ama şunun farkındayım ben hiçbir şey yemesemde sporsuz zor veririm kiloyu az beslenmeyle spor desteklenmeli.
evet spor mecbur inş bu hafta iyi olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?