- Konu Sahibi denizinkizi
-
ozaman sımdıden kolay gelsın sana cnm
bende artık sebze dıyetıme gecıyorum
hayırlısı artık bakalım nolcek :))
BEn hem hamıslık ıcın ugrasıyorum hem dıyet hayırlısı artık
canım verirsin inşalaah bu hafta senden hayli umutlyuum ben
menunde guzle olmuş..
balım bende fırında falan sevmıyorum yagda sevıyorum ya :S
ama geçen mangalda yedım o zamanda yag surup koyuyorsun ama azıcık o zaman da güzel oluyorda her zaman mangal yakılmaz tabi
canım sagol sanada aynen kolay gelsin
olur herşey güzel olur inşallah
bu arada bende aynen senin gibi hem kilo vermek isin hemde bebek için inşallah ikimizinde hem kilolar gider hemde bebişler geliir inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
günaydıınn
güne tabiki kayısı suyuyla başladım :)
şimdi kahvaltımı yapıyorum
domates salatalık peynir 5 zeytin 1 dilim salçalı ekmek
spora gidicem bugün aerobik-step var 1 saat :)
sonra gün içinde karnabahar ve havuç haşlama :)
Günaydın hanımlar
Ben 5 günde 5 kilo diyetini bıraktım.Aslında c.tesi en son tartıldığımda 82.80 kilodaydım yani vermiştim.Ama midem çok kötü oldu artık az yiyip sporla sıkı kilo vermek.
Oslew canım bak dediğim gibi kayısı işe yarıyor.Bende sürekli kayısı ve kuru incir yemeğe devam.Etkisi çok büyük.
aynen ya bende fırınmıs bugulamaymıs falan sevmıyorum..dengelicez bi şekilde haklısınbende seviyorum büyük balık öyle evde o altına su konulan ızgaradan var ama yine de güzel olmuyo öle dışarda yemek lazım o da tuzlu oluyo malum :) her zaman çıkılmaz buğulama falanda çok sevmiyorum idare etcez dengelemek için
yarın sabah yine 1 dilim ekmekle kahvaltımı yapıp kalan gün içinde karnabahar ve havuç haşlama yiyicem :)
inşallah canım benimde aynen tesadüfede bak sen gerçi ben 2 ay olarak sayıyorum ılk ayı saymıyorum bazı sebeplerden dolayı :)
ayyy ınsallah cnm
3. ayım bu :)
Insallah bır an once kavusuruz meleklerımıze
benden bir cacık olmaz
şimdi yemekten geldim 1 kase çorba bir tabakta mantı yedim yarın patates haşlayıp yanıma alayım ki öğlen ve akşam onu yiyeyim off ya neden kendime hakim olamıyorum
bak canım en buyuk kaybımız bu oluyor zaten ben yapamam ben edemem diye diye basa dönüyoruz öyle söyleme lütfen öyle yedıgınde bile deki yapabilirim başarabilirim bunu yemıs olsam bile kilo verebilirim de dengelemeye calıs basaracagız inşallah
canıım bak sanslısın hem sıkıymıssın hemde kılon abartılacak kadar cok degıl daha kısa zamanda verebilirsin..inşallah hepimiz veririz arkadaşlar benımde adetim gene gecıktı ya hamıleysem o zaman nolur bılmıyorum kafam cok karısıktşk ederim cnm ya inş hep beraber vericez bugün itibariyle 69,5 im azimliyim ama baharda geliyo benim cnm güzel havalarda yemek istemez pek öğlen bunları yedim ama şu saat oldu hala midem fene küçülmüş galiba çok rahatsız etti
ya bide kızlar dün arkadaşlarla gezmeye gittik eşimin arkadaşlarının hanımları o kadar zayıflarki ben yanlarında yemek yemeye utanıyorum :26:gerçi benimde vücudum sıkıdır hiç 69-70 durmuyosun derler ama artık hiç değilse 40 bene giymek istiyorummmmmmmmmmmmm
karnabaaahhaaaarrrrr
bi daha yemek istemicem sanırım fenalık geldi bugün :)
neyse çekeriz ucunda zayıflamak varsa
günaydıııınnnn
veeeeeeeeeeeeeeee 72.5
çok sevindim çook gitti hayatımdan 1 kilo daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?