Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

vercen vercen bak benim kaç hafta durdu
tabi bu arada bu 1 kiloda en büyük etken kayısı :)
madem veriyorum kayısıya devam :)))

oslew pardon sen nerde calisiyosun sormasi ayip olmazsa ben yeni uyeyimde encok seni gordum insallah sende basaranlardan olursun basarilar kilo vermede

oslew pardon sen nerde calisiyosun sormasi ayip olmazsa ben yeni uyeyimde encok seni gordum insallah sende basaranlardan olursun basarilar kilo vermede

çalışmıyorum ben teşekkür ederim hepimiz başarcaz

Son düzenleyen: Moderatör:
denizin kızı cnm benim hiç üzülme bende kilolu hamile kadım 68,5la üstüne bide hiç mide bulantısı vs olmayınca ilk aydan itibaren hep aldım sonuçte 95le doğuma girdim şuan 69,5 tayım inan emzirmekti çocukla uğraşmaktı derken gidiyo dert etme bebiş gelsin kilolar gitsin :)
oslew tebrik ederim cnm
bende sana kayısıyı nasıl kullanıyosun diye soracaktım
bu arada öğlen haşlanmış brokoli yoğurt ve 1d ekmek yedim

teşekkür ederim ben kuru kayısı sevmiyorum yiyemiyorum yiyebiliyosan akşamdan ıslat sıcak suyla ben bardağın içine 1 tane ıslatıyorum sabah onu ye ve suyunu iç
yok yiyemem dersen benim gibi blenderdan geçir kayısıyı önce sonra üstüne suyu koy bi daha bi karıştır onu öle iç bölede sevmiyorum ama içiyorum hemen bitiyo yemek zorunda deilim en azından :)

bu arada öğle yemeğim yine karnabahar havuç haşlama limonlu çok az yağlı dünden kaldı biraz :) 1 dilimde ekmek yanında

Son düzenleyen: Moderatör:
takma kafana hamileysende bu güzel bi haber :)
hem yine doktorunla konuşup uygun beslenme şekliyle çok fazla kilo almadan geçirebilirsin bu dönemi hamileliğinin tadını çıkarırsın sonra bebiş verdirir sana :)
evet haklısın cok guzel bi haber olur ama bu konuda kiloyu gerçekten dert ediyorum bu arada esim evlendiğimizde hemen cocuk cocuk derdi o zaman tabi 63 kiloydu hayır olmaz önce kılo vercem dedim hep sonraa da basıma vajinismus oalyı geldi zaten ne garip değilmi umarım cok fazla kılo almam dediğin gibi olur ama ne kadar fazla almasam bile 9-12 kilo arası normal oldugnu dusunursek 90 kusurlerde olurum buda baya baya bi fazla

ya ben hıc oyle hızlı kılo veremıyorum hanı cok saglıklı bır durumda degıl zaten ama soyle ılk etapta olsa da gaza gelinse güzel olur
günaydıııınnnn

veeeeeeeeeeeeeeee 72.5

çok sevindim çook gitti hayatımdan 1 kilo daha
canımm cok sevindim demiştim ama senden iyi haberler bekliyorum diye bak gördünmü süpersin hadi..
bu arada söyledimmi ben size annemin orda spor yapıyorum ve orda tartılıyorum ya tartı bocuk cumartesınden beri ve yenı bı tane sipariş vermişler sanırım yagı falan ayrı hesaplayan birşeymiş nasıl birşey artık bilmiyorum umarım bir an önce gelir çünkii kilomu cok merak ediyorum

doktora ne zman gitceksin
tartı senin içinde güzel şeyler söylicek merak etme :)
hiç canını sıkma herşey olcağına varır kafana ne kadar çok takarsan senin için daha zor olur

doktora ne zman gitceksin
tartı senin içinde güzel şeyler söylicek merak etme :)
hiç canını sıkma herşey olcağına varır kafana ne kadar çok takarsan senin için daha zor olur

doktora ne zaman gidebilirim haftaya carsambadan sonra yada ondan sonrakı hafta farketmez o arada gıderım ıste carsambaya kadar yogun bı sekılde ıs guc var ondan sonra dahada ıyı olcak ınsallah..ya aslında bı tartılabılsem ona göre gidicem orayada..tartı gelır bır an önce umarım
aynen öyle taktıkca daha kotuye gıdıyor bazı seyler
bu araada bugün yediklerimi yazmamısım ben
sabah kuzenimde kahvaltı vardı
1 ıspanaklı yufka böregi yedım ..2 zeytin yedim..salatalık domates yedım
öğleden sonra gene hala ondaydık ve patates salatası ve peynirli yufka böregi yedim 1 tane yani cok saglıklı değildi ama dikkat etmeye calıstım genede
aksamda corba ıctım sadece.. gezmeye falan gıdınce cok zor oluyor ne dicn ben diyetteym sunu yemem bunu yemem olmuyor :S
bu arada cayımdan ıcmez oldum pek evde oldugum gunler ıyı oluyorda cıktıgım gunler hersey bıraz aksıyor ama yok moralimi bozmadım bugün daha bi hafif hissediyorum kendimii
bide adet olsam daahada rahat hisederim gecikince bi şişlik oluyor ister istemez

bu arada farkındayım cooook uzun yazdım bu kez kusura bakmayın

bakmayız bakmayız dök içini rahatla :)
bende olamadım daha yaa of çok sıkıntı oluyo
işte çok yediğin zaman idare etcen ertesi gün hafif yicen falan ayarlarsın sen kendine göre

bakmayız bakmayız dök içini rahatla :)
bende olamadım daha yaa of çok sıkıntı oluyo
işte çok yediğin zaman idare etcen ertesi gün hafif yicen falan ayarlarsın sen kendine göre

valla aynen öyle oldu..napim bunları kimseyle konusamıyorum edemiyorum..
gören ah nerde o bakımlı kız deyip duruyor sinir oluyorum
aynen ya zaten duzensızlk varya ondanda oluyor bıraz bazı seyelr duzenlı olanlara bakıyorum daha farklı
evet yarın evdeyim daha cok uyarım..bugunde ekmek falan yemedım cok fazla oldugunu dusunmuyorum belkıde herkes neelr neler yıyınce buugn kendım az yıyınce ondan rahat hısedıyorum bu kadar bilmem..
her zaman bende onlar kadar yerdm bugün kendimi tutabılmenın mutlulugu var belkıde

zaten artık o kadar çok yesende miden rahatsız olcak ben bazen fazla kaçırdımmı hemen rahatsız oluyorum alışıyosun az yemeye :)

zaten artık o kadar çok yesende miden rahatsız olcak ben bazen fazla kaçırdımmı hemen rahatsız oluyorum alışıyosun az yemeye :)

evet evet zaten kıloyu verdıkten sonrada onemlı olan mıdeyı gerı buyutmemek aynen devam etmek yoksa gene alınıyor kılo aynen..
ben cıkıyorum sımdı yarın görüşmek üzere
inşallah hepimiz vericez kiloları hala cok ınanıyorum buna
iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr :)

iyi gecelerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…