- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
Günaydın canlar
Oslew çok sevindim canım bak yavaş yavaş veriliyor kilolar.Ben akşam bayağı bir spor yaptım sanki kendi kendime sıkılaştımmı ne diyorum tabiki ayna öle söylemiyor ama neyse.
Geleyim yediklerime ;
Sabah ilk iş olarak ballı sıcak su içtim işe geldiğimde 1 adet kuru incir ve 3 adet kuru kayısıyı sıcak suya koydum hem yedim hemde suyunu içtim 1 saat sonrada 2 dilim çavdar ekmeği peynir yedim ve şekersiz çay içtim.ALLAH'ım ne olur vereyim artık şu kiloları
canıım bak sanslısın hem sıkıymıssın hemde kılon abartılacak kadar cok degıl daha kısa zamanda verebilirsin..inşallah hepimiz veririz arkadaşlar benımde adetim gene gecıktı ya hamıleysem o zaman nolur bılmıyorum kafam cok karısık
Canım inşallah hamilesindir sıkma illa kilo vereyimde öyle hamile kalayım diye düşünme.Hamile olupta hiç kilo almayanları biliyorum hatta mide bulantısından yemek yemeyipte 10 kilo verenleri biliyorum o yüzden sen canını sıkma inşallah hamilesindir.En çok istediğin şey bu değilmi o yüzden nasıl diyet yaparken beynini güçlü tutuyorsan eğer hamileysede ben fazla kilo almayacağım çok yemek yemeyeceğim diye kendini şartlandır emi?
vercen vercen bak benim kaç hafta durdu
tabi bu arada bu 1 kiloda en büyük etken kayısı :)
madem veriyorum kayısıya devam :)))
evet canım kayısı yemeğe devam hem sağlık için hemde diyette başarılı olmak için
Gitsin kilolarrrrrrrrrrr
oslew pardon sen nerde calisiyosun sormasi ayip olmazsa ben yeni uyeyimde encok seni gordum insallah sende basaranlardan olursun basarilar kilo vermede
denizin kızı cnm benim hiç üzülme bende kilolu hamile kadım 68,5la üstüne bide hiç mide bulantısı vs olmayınca ilk aydan itibaren hep aldım sonuçte 95le doğuma girdim şuan 69,5 tayım inan emzirmekti çocukla uğraşmaktı derken gidiyo dert etme bebiş gelsin kilolar gitsin :)
oslew tebrik ederim cnm
bende sana kayısıyı nasıl kullanıyosun diye soracaktım
bu arada öğlen haşlanmış brokoli yoğurt ve 1d ekmek yedim
slm ben 9.gurupta yarıştayım kayısıyı ilk defa duydum yarın denicem inşallah işe yarar
evet haklısın cok guzel bi haber olur ama bu konuda kiloyu gerçekten dert ediyorum bu arada esim evlendiğimizde hemen cocuk cocuk derdi o zaman tabi 63 kiloydu hayır olmaz önce kılo vercem dedim hep sonraa da basıma vajinismus oalyı geldi zaten ne garip değilmitakma kafana hamileysende bu güzel bi haber :)
hem yine doktorunla konuşup uygun beslenme şekliyle çok fazla kilo almadan geçirebilirsin bu dönemi hamileliğinin tadını çıkarırsın sonra bebiş verdirir sana :)
ya ben hıc oyle hızlı kılo veremıyorum hanı cok saglıklı bır durumda degıl zaten ama soyle ılk etapta olsa da gaza gelinse güzel olurarkadaslar hersey isteyince oluyo ben tam 4 gunde 3 kilo verdim siki diyet yaptim acikinca elma yedim yesilcay ictim yediklerime dikkat ettim .ilk 2 gun zorlandim simdi 4. gunum umarim istedigim
kiloma duserim onceden 69 kiloydum simdi tok 66 ac 65.6 oldum.buarada emdiren bir anneyim 8 aylik bir kizim var yeterki isteyin isteyince oluyo:
canımm cok sevindim demiştim ama senden iyi haberler bekliyorum diye bak gördünmü süpersin hadi..günaydıııınnnn
veeeeeeeeeeeeeeee 72.5
çok sevindim çook gitti hayatımdan 1 kilo daha
canıım bak sanslısın hem sıkıymıssın hemde kılon abartılacak kadar cok degıl daha kısa zamanda verebilirsin..inşallah hepimiz veririz arkadaşlar benımde adetim gene gecıktı ya hamıleysem o zaman nolur bılmıyorum kafam cok karısık
Canım inşallah hamilesindir sıkma illa kilo vereyimde öyle hamile kalayım diye düşünme.Hamile olupta hiç kilo almayanları biliyorum hatta mide bulantısından yemek yemeyipte 10 kilo verenleri biliyorum o yüzden sen canını sıkma inşallah hamilesindir.En çok istediğin şey bu değilmi o yüzden nasıl diyet yaparken beynini güçlü tutuyorsan eğer hamileysede ben fazla kilo almayacağım çok yemek yemeyeceğim diye kendini şartlandır emi?
aynen dusune dusune bu kılolara cıktım ya canım offff takmım dıorum olmuyor umaırm benmde oyle olur yaa ben 90 kılo olmak ıstemıyorum gercekten bu durumu kendıme yakıstıramıyorum kızlar ya..ne bilim daha rahat bir dönem olmasını isterdim benm ıcın hep kılo almamam gerek dıye dusunup durcam o zamanda hayırlısı olsun dıyorum ne dıyım
canım keşke bende 70 ile hamıle kalabılsem barı dıkkat edersem su kılomla falan dogum yapma sansım olur 90 lı kıloları gormek gerçekten fobim oldu dua edınde zayıflım kızlar hepimzi zayıflayalım tabi ama benimki biraz daha acele sanırımdenizin kızı cnm benim hiç üzülme bende kilolu hamile kadım 68,5la üstüne bide hiç mide bulantısı vs olmayınca ilk aydan itibaren hep aldım sonuçte 95le doğuma girdim şuan 69,5 tayım inan emzirmekti çocukla uğraşmaktı derken gidiyo dert etme bebiş gelsin kilolar gitsin :)
oslew tebrik ederim cnm
bende sana kayısıyı nasıl kullanıyosun diye soracaktım
bu arada öğlen haşlanmış brokoli yoğurt ve 1d ekmek yedimve senın adınada cok sevindim cünki nerdeyse hamile kaldıgın kiloya kadar inmişsin buda gerçekten güzel ne kadar sürede verdin peki bu kıloları ?
doktora ne zman gitceksin
tartı senin içinde güzel şeyler söylicek merak etme :)
hiç canını sıkma herşey olcağına varır kafana ne kadar çok takarsan senin için daha zor olur
bakmayız bakmayız dök içini rahatla :)
bende olamadım daha yaa of çok sıkıntı oluyo
işte çok yediğin zaman idare etcen ertesi gün hafif yicen falan ayarlarsın sen kendine göre
valla aynen öyle oldu..napim bunları kimseyle konusamıyorum edemiyorum..
gören ah nerde o bakımlı kız deyip duruyor sinir oluyorum
aynen ya zaten duzensızlk varya ondanda oluyor bıraz bazı seyelr duzenlı olanlara bakıyorum daha farklı
evet yarın evdeyim daha cok uyarım..bugunde ekmek falan yemedım cok fazla oldugunu dusunmuyorum belkıde herkes neelr neler yıyınce buugn kendım az yıyınce ondan rahat hısedıyorum bu kadar bilmem..
her zaman bende onlar kadar yerdm bugün kendimi tutabılmenın mutlulugu var belkıde
zaten artık o kadar çok yesende miden rahatsız olcak ben bazen fazla kaçırdımmı hemen rahatsız oluyorum alışıyosun az yemeye :)
evet evet zaten kıloyu verdıkten sonrada onemlı olan mıdeyı gerı buyutmemek aynen devam etmek yoksa gene alınıyor kılo aynen..
ben cıkıyorum sımdı yarın görüşmek üzere
inşallah hepimiz vericez kiloları hala cok ınanıyorum buna
iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?