- Konu Sahibi denizinkizi
-
okudugun için teşekkür ederizz :)
bizimki henüz başarı hikayesi olmasada öyle olması için gayret gösteriyoruz
inşallah sonunda başarmış oluruz:)
ama başarı hikayeleri gerçekten insanı motive etmek adına çok güzel
umarım sende başarırsın :)
günaydın ohhh muhabbet uzamış gitmiş süpersiniz eee bende akşam 17:30 itibariyle oğlum yapışık olduğu için evden giremiyorum çok özlüyoruz teyzeleri çokkk
denizinkızı ben doğumdan 1-2 ay sonra 74e inmiştim normal doğumun yararı galiba :)sonra 4 kiloda bi şekilde gitti şimdi çakıldı ama
bu sabah 1 tane sigara böreğinden az daha kalın börek yedimvalla evden çıkarken aceleyle masa üstünde o vardı aldım elime az önce bir fincan limonlu yeşil çay yarım litreye yakın su içtim
öğlen çorba 2 d.ekmek
akşam levrek buğulama salata var menüde
ama hemen alışverişe çıkmam lazım ara öğünlerde yediğim incir kayısı vs bitti almalıyım valla onlar çok işe yarıyomuş acayip açlık bastırıyo tabi kan şekeri yükselince iyi geliyo
cok güzel canım gerçekten iyi bi sonuc bence kilolarımız aşagı yukarı aynıymıs ama sen benden güzel bir sonuc almışsın..umarım devamıda gelir..nasıl birşey uyguladın bizede anlatabilirmisin acaba?rica ederim canım :)
inşlh başarı hikayelerimizde olur bende bu ayın 17 de başladım diyet ve spora 83.600 le başlaıdm geçen cuma 80.500 düm
cumayı iple çekiyorum
günaydın ohhh muhabbet uzamış gitmiş süpersiniz eee bende akşam 17:30 itibariyle oğlum yapışık olduğu için evden giremiyorum çok özlüyoruz teyzeleri çokkk
denizinkızı ben doğumdan 1-2 ay sonra 74e inmiştim normal doğumun yararı galiba :)sonra 4 kiloda bi şekilde gitti şimdi çakıldı ama
bu sabah 1 tane sigara böreğinden az daha kalın börek yedimvalla evden çıkarken aceleyle masa üstünde o vardı aldım elime az önce bir fincan limonlu yeşil çay yarım litreye yakın su içtim
öğlen çorba 2 d.ekmek
akşam levrek buğulama salata var menüde
ama hemen alışverişe çıkmam lazım ara öğünlerde yediğim incir kayısı vs bitti almalıyım valla onlar çok işe yarıyomuş acayip açlık bastırıyo tabi kan şekeri yükselince iyi geliyo
yaptığım değişik bişey yok herhalde canım :)
klasik diyet söylentileri
sabah aç karnına ılık yarım limonlu su içiyorum
kahvaltım klasik bir dilim veya iki dilim lihgt veya çavdar ekmeği oluyo genelde
eğer sabah iki dilim yediysem öğlen yememeye çalışıyorum ekmek akşama kalsın diye
sebze yemekleri tüketmeye çalışıyorum mesela bugün öğlene kabağı ince doğrayı yağsız teflonda pişiricem üzerine yoğurt dökp yiycem hem kalorisi az hem doyurucu :)
ara öğünlerde bi avuç leblebi veya bir elma yiyorum
2,5 lt suyumu içiyorum
birde 5 1 yerde çay içiyorum 2 brkd
2 brdkda yeşil çay :)
1 saat koşu bandına çıkıyorum
işte bu
inşlh hep böyle azimle giderim ama senin gibi bende hamile kalmadan önce fazlalıklarımdan kurtulmak isityorum
cnm ben bu kadar yapabilsem iğne ipliğe dönerim bak gör bu azimle devam edersen sende dönersin
cok güzel canım gerçekten iyi bi sonuc bence kilolarımız aşagı yukarı aynıymıs ama sen benden güzel bir sonuc almışsın..umarım devamıda gelir..nasıl birşey uyguladın bizede anlatabilirmisin acaba?
aynen tam gaz devam etmeye calısıyoruz canım..hoşgeldin sende..oy maşallah senın ogluna olsun o iyi olsunda yapışık yapışık gezin :)
normal dogum hakıkaten super birşey ama benim yapmam cok zor malum vajinismus olayları falan birde dogumdan buyuk korkum var ama hayırlısı kısmet tabı bellı mı olur bi cesaret geliverir belkide :)
bence birşey olmaz canım ya aksam ve gunduz iyimis önemli olan dengeleyebilmek değilmi zaten..
inşlh canım
valla vermeyi istediğim kilo az değil malesef
verdiğimide sayarsam 24 25 kilobu yüzden biraz istikrtarlı gitmem gerek diye kendi kendime söyleniyorum
anladım canım aaşgı yukarı aynı şeyler tabi..
ama güzel bir soncu almışsın pes etme hiç devamıda gelecektır mutlaka
bu arada ne zormuş bu işler yahu değilmi
dogumu dusunmek yerıne kıloları dusunuyorum anca ben baska birşey yok
ne var benimde normal insanlar gibi geçseydi şu dönemim
ama kendi kendime yaptım kime kızabilirimkii
inşallah güzel sonuclar alırız kızlar
canım bizdede sorunlar var bebekle ilgili ama baktım olmuyo bende aldım başımı aldım gidiyorum aykırı
bu işe bi son vereyim dedim...tabi hamile kalsam çokda kötü olmaz kiloyu dert etmiyorum bu azim bendeyken onunda üstesinden gelirim evellallah
bakın canlarım bebek isteyen herkese söylüyorum yaklaşık bir sene bebek için uğraştım farklı doktorlara gittim ellenmedik yerim kalmadıyok polipti yok histereskopi yok safrakesesi herbiri bişey dedi ben hesaplamalar yaptım bugün birlikte olmalıyız falan eşimde bende def gibi gerildik en sonunda tam kafamdan sildim herşeyi o ay asla olma ihtimali yok diyorum 1 kez ilişki oldu evde misafir vardıda :26: hiç beklemediğim hesap kitap yapmadığım Bir anda verdi Rabbim oğlumu en güzel şeyler en umulmadık anlarda gelirmiş darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?