- Konu Sahibi denizinkizi
-
zaten varya bende hamilelik donemını dusunuyorum sadece sokaga cıkamam herhalde dıyecanım bizdede sorunlar var bebekle ilgili ama baktım olmuyo bende aldım başımı aldım gidiyorum aykırı
bu işe bi son vereyim dedim...tabi hamile kalsam çokda kötü olmaz kiloyu dert etmiyorum bu azim bendeyken onunda üstesinden gelirim evellallah
canım aynen dediğin gibi gerçekten bende zaten öyle düşnüüyorum doktora gittim bir sorun yok dedi artık hayırlısı Allah tan diyorum ne diyim..umarım birazcıkta kilo verebilirim bu dönemde hiç fena olmaz yaniibakın canlarım bebek isteyen herkese söylüyorum yaklaşık bir sene bebek için uğraştım farklı doktorlara gittim ellenmedik yerim kalmadıyok polipti yok histereskopi yok safrakesesi herbiri bişey dedi ben hesaplamalar yaptım bugün birlikte olmalıyız falan eşimde bende def gibi gerildik en sonunda tam kafamdan sildim herşeyi o ay asla olma ihtimali yok diyorum 1 kez ilişki oldu evde misafir vardıda :26: hiç beklemediğim hesap kitap yapmadığım Bir anda verdi Rabbim oğlumu en güzel şeyler en umulmadık anlarda gelirmiş darısı sizlere
dediğim gibi canım aynen dogum falan olduktan sonra cok daha iyi olabileceğine inanıyorum ozaman daha cok hareket olacak..su anda bırazda harketszlıkten cünkiGünaydın kızlar
Canım dediğin çok doğru ALALH ne zaman isterse o zaman verir.Bizler hayırlısını dileyelim rabbimden.Kilolu hamile kalmışız boşverin kalalım doktor kapılarında sürünmektense varsın kilolu hamile kalalım yeterki yüce rabbim dilediğimizi versin.Nasıl olsa doğumdan sonrada bir şekilde kilo veriririz değilmi?
Bu arada bugünkü listem :
Sabah 2 kuru incir - 4 kuru kayısı daha henüz kahvaltı etmedim ama birazdan 2 dilim çavdar ekemği ile peynir yiyeceğim.Arada 1 paket form bisküvi aldım onu güne paylaştıracağım.Öğlen yemeğine şirkette baktım bugün salata, çorba ve köfte var.Akşamdaki listemdede çorba salata , taze fasulye yemeği tabiki yarım saatte spor yapacağım.
Ay ne uzun yazdım oslew ben bu çizelgeyi halledemedim canım dediğin gibi yaptım ama kopyalamıyorrrrrrr
cok sevindimk itutabilmişsin kendini canım bu işten cok güzel sonuc alacaksın sana cok inanıyorum benyaa kızlar ben çok fenayım bugün zor tutuyorum kendimi yememek için sanırım regl olcam ondan ama böyle canım neler neler yemek istiyouzun zamandır böyle olmamıştım uff ya
kızlar hepinizi her zaman bekliyoruz biz hep burdayız :)
olacak olacak özellikle senle ilgili cok iyi şeyler geliyor içimden :)
kim beni dövmek isterr :))
çikolata yedim 1 tane albeni :)
valla cnm sen beni bende seni döveyim
dün fark ettim ki diyetteyim diyorum ama çaktırmadan yiyorum artık kime çaktırmıyosamdiyet falan hak getire yani
eşimle karar verdik geçen bir arkadaşın yazdığı haftada bir gün bayram yapıcaz bayramımızda pazar günleri onun dışında hafta içi çok çok dikkat edicez eşiminde yapması benim için süper olacak en azından akşamları sadece et-balık-tavuk ve salata yapıcam öğlenleride sizler gibi haşlanmış sebze ve yoğurt yicem bu akşam diyet alışverişine çıkıyoruz eşimle kayısı incir falan filan alıcaz bekle beni pazartesibu sefer olacak
canım gerçektende beraber yapmanız süper olmuş bi yoldaşım olsa ben neler neler yapıcam :)
neyseki sizler varsınız oda yeter artık :)
ne güzel birşey yaa eşinde olan o kararlılıktan hırstan hepimize diliyorum bende hiç yokta :)
bende de yok sevdiğim bişey olunca yerim oda bana bakar ben yiyosam yer yarışıyoruz yani o yemezse ben yemiyorum ben yemezsem oda :)
hani vardırya küçükken yapardık annemiz iki muz verirdi iki kardeş birbirine bakar önce o bitirsinde kıskandırayım diye o muzlar ısırılmaz yalanırdı resmenayyy şükürler olsun şimdi herşey bol eskiden muz benim için en güzel meyveydi çünkü ayda bir babam maaş alınca alırdı annem ve çok pahalıydı şimdilerde öylemi
inş süper olur cnm eşim çok kararlıdır yemiyorum dedimi yemez ve çok çabuk kilo verir ben onun kadar hırslı değilim onun bu durumuda beni motive etmekten çok gıcık ediyo
madem yarışcaksınız sanada gelsin artık o azim vala :) dikkat et buraya ne yediysen yaz kontrol et kendini aaa olmuyo böle kızıcam amaşaka tabikisi sakın yanlış anlama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?