Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

zaten varya bende hamilelik donemını dusunuyorum sadece sokaga cıkamam herhalde dıye
yoksa devmaında eskısıınden daha iyi olacagıma eminim Allah izin verirse tabi
canım aynen dediğin gibi gerçekten bende zaten öyle düşnüüyorum doktora gittim bir sorun yok dedi artık hayırlısı Allah tan diyorum ne diyim..umarım birazcıkta kilo verebilirim bu dönemde hiç fena olmaz yanii

dediğim gibi canım aynen dogum falan olduktan sonra cok daha iyi olabileceğine inanıyorum ozaman daha cok hareket olacak..su anda bırazda harketszlıkten cünki
yaa kızlar ben çok fenayım bugün zor tutuyorum kendimi yememek için sanırım regl olcam ondan ama böyle canım neler neler yemek istiyo uzun zamandır böyle olmamıştım uff ya
cok sevindimk itutabilmişsin kendini canım bu işten cok güzel sonuc alacaksın sana cok inanıyorum ben

kızlarrrr ayrıca yeni yeni isimler gelmiş aramıza cok sevindimm

evet kalabalıklaştık iyi oldu :)
vala bende istiyorum bişeyler olmasını

kızlar hepinizi her zaman bekliyoruz biz hep burdayız :)
olacak olacak özellikle senle ilgili cok iyi şeyler geliyor içimden :)

:) inş inş hepimiz için dikkat edersek hepimiz için iyi olcak ben artık son denememi yapıyorum bu zamana kadar bi çok kez denedim hep yarım bıraktım bu sefer devam edicem benimde içimde iyi hisler var :)

kesinlikle başaracaksın canım bunu cok net bi şekilde hissediyorum vee hislerim emin ol hayli kuvvetlidir
bu arada herkese günaydın kızlarrr
henüz birşey yiyemediğim için yazamıyorum :)

Günaydın kızlar

Bugün biraz salladım diyeti bu sabah canım simit istedi ve 1 adet simit yiyorum sabah kalvaltısında.Sonrasını bilmiyorum ne yediğimi yada ne yiyeceğim yazarım size
kendinizie cici bakın.

havadan mı sudan mı nedir herkes aynı demekki bugün pek keyifsizim :)
kayısı suyumu içtim biraz öncede 1 dilim ekmek yedim öyle boş boş canım bişey istemiyor hiç

günaydınlar.. ben 22 yasındayım balık etliyim fakat vücudumda orantısız bir kilo dağılımı var bacaklarım kalın kalçam büyük üst tarafta hafif bir göbek ve yanlar var. kan testimi yaptırdım hiçbir sorun cıkmadı. diyetisyene gittim sana diyet yazamam kilon normal 3 kilo yağ fazlan var dedi güldüm gectim.. en sonunda 18 gün önce kendi kendime bir karar verdim ve cok araştırıp montignac diyetine başladım. hem aç kalmıyorsun hem cok sağlıklı ve güzel besleniyorsun ve de üstüne kilo veriyorsun.. sonra baktım spor yapmam lazım onu da arastırdım bir güzel callaneticste karar kıldım. suan 18. günümdeyim tabiki mucize bir sekilde 5 kilo falan vermedim :) zaten sağlıklı ve yavas yavas zayıflamak istiyorum yoksa verdiğin kilolar 2 ile carpılıp geri geliyor. yaklasık 1 1.5 kilo verdim ve göbeğim küçüldü, simit dediğimiz yanlarım gitti. pantolonlarımdan bacaklarımda da hafif bir incelme olduğunu farkediyorum. insallah yaza doğru 50 lere düşmek istiyorum. ama spor şart yoksa sarkma olur.. hepinize kolay gelsin umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz

kahvaltıdan sonra 2 burçak büsküü yedim
öğlen yemeği de yine kabak kavurması 4 kaşık 1 dilim ekmek ve yoğurt
biraz öncede biberiye çayı içtim :)

çok sıkıcı bigün :)

kim beni dövmek isterr :))
çikolata yedim 1 tane albeni :)

kim beni dövmek isterr :))
çikolata yedim 1 tane albeni :)

valla cnm sen beni bende seni döveyim
dün fark ettim ki diyetteyim diyorum ama çaktırmadan yiyorum artık kime çaktırmıyosam diyet falan hak getire yani
eşimle karar verdik geçen bir arkadaşın yazdığı haftada bir gün bayram yapıcaz bayramımızda pazar günleri onun dışında hafta içi çok çok dikkat edicez eşiminde yapması benim için süper olacak en azından akşamları sadece et-balık-tavuk ve salata yapıcam öğlenleride sizler gibi haşlanmış sebze ve yoğurt yicem bu akşam diyet alışverişine çıkıyoruz eşimle kayısı incir falan filan alıcaz bekle beni pazartesi bu sefer olacak

herkese günaydın kızlaaar
haklısınız dün gerçekten garip bir gündü bi kça kere girdim ama yazmakta gelmedi içimden
bugün nasılsınız bakalım..ben daha iyiyim
su anda kendimee beyaz peynirli kepek ekmekli bir tost yapıyorum :)))
bu arada hala adet olmadıgım için bugün sbaah test yaptım fakat sonuc negatif
üzülmek ile sevinmek arası bir duguyla karsınızdayım :S

canım gerçektende beraber yapmanız süper olmuş bi yoldaşım olsa ben neler neler yapıcam :)
neyseki sizler varsınız oda yeter artık :)

canım gerçektende beraber yapmanız süper olmuş bi yoldaşım olsa ben neler neler yapıcam :)
neyseki sizler varsınız oda yeter artık :)

inş süper olur cnm eşim çok kararlıdır yemiyorum dedimi yemez ve çok çabuk kilo verir ben onun kadar hırslı değilim onun bu durumuda beni motive etmekten çok gıcık ediyo

ne güzel birşey yaa eşinde olan o kararlılıktan hırstan hepimize diliyorum bende hiç yokta :)

bende de yok sevdiğim bişey olunca yerim oda bana bakar ben yiyosam yer yarışıyoruz yani o yemezse ben yemiyorum ben yemezsem oda :)
hani vardırya küçükken yapardık annemiz iki muz verirdi iki kardeş birbirine bakar önce o bitirsinde kıskandırayım diye o muzlar ısırılmaz yalanırdı resmen ayyy şükürler olsun şimdi herşey bol eskiden muz benim için en güzel meyveydi çünkü ayda bir babam maaş alınca alırdı annem ve çok pahalıydı şimdilerde öylemi

iyi bi fikirmiş vallahi ama benim eşim cok yer yesemde yemesemde birde kilosu faln yok öyle zarzayıf değil ama normal yani fazlalık yok :)
cok haklısın benimde annem ayda bile degil belki senede bi kaç kere napsın kadın tek başına ev geçindirmekten..
şimdi herşey bol bol var ama kilolarda öyle o zaman dahamı saglıklıydım ne diyorum bende

evet bugün daha güzel bigün :)
sabah kayısı suyumu içtim sonra yarım dilim bile deil bi ekmek ve azcık peynirle kahvaltı yaptım :)
spora geç kalıyodum çünkü
bugün sporda pilates bandıyla hareketler bide yoga vardı :)
biraz sonra bitane elma yiyicem :)
öğlen kabak kavurması yine :) bi bitmedi kabaklar ne kadar çok varmış :) bu sefer boş kavurucam yoğurtla onu yicem
sonrasına da sonra bakarız artık :))

inş süper olur cnm eşim çok kararlıdır yemiyorum dedimi yemez ve çok çabuk kilo verir ben onun kadar hırslı değilim onun bu durumuda beni motive etmekten çok gıcık ediyo

madem yarışcaksınız sanada gelsin artık o azim vala :) dikkat et buraya ne yediysen yaz kontrol et kendini aaa olmuyo böle kızıcam ama şaka tabikisi sakın yanlış anlama :)

madem yarışcaksınız sanada gelsin artık o azim vala :) dikkat et buraya ne yediysen yaz kontrol et kendini aaa olmuyo böle kızıcam ama şaka tabikisi sakın yanlış anlama :)

ya ya ama ama bugün cnm çok çikolata istiyo hasta olcam da lütfe lütfennn izin verin bir çikolata yiyeyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…