Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

bende spor yapamayanlardanım çünki vaktim yok sabah ve akşam yürüyorum 40dk ediyo inş işe yarar temmuz 9da kardeşimin düğünü var hızla vermem lazım :2:

daha öncede söylemişimdir belki leslie sansone var onu yapmayı dene evde hem eğlenceli hem hareket ettiriyo

yaa kızlar ben çok fenayım bugün zor tutuyorum kendimi yememek için sanırım regl olcam ondan ama böyle canım neler neler yemek istiyo uzun zamandır böyle olmamıştım uff ya

yaa kızlar ben çok fenayım bugün zor tutuyorum kendimi yememek için sanırım regl olcam ondan ama böyle canım neler neler yemek istiyo uzun zamandır böyle olmamıştım uff ya

Canım aman dikkat et.Nefis denilen şey küçük bir şeytan gibi.Seni tok tutacak kalorisi az sağlıklı şeyler ye.Başka şeyler düşünmeye çalış.Aklını meşgul edicek aktiviteler yap.

Canım aman dikkat et.Nefis denilen şey küçük bir şeytan gibi.Seni tok tutacak kalorisi az sağlıklı şeyler ye.Başka şeyler düşünmeye çalış.Aklını meşgul edicek aktiviteler yap.

hiç bişey yapasım yok vala tutuyorum kendimi

hafif limon,biraz baharat ve azcık zeytin yagıyla taze kırmızı biberi aralarda yemek gayet güzel olur

evet ama kalorisi biraz fazlaymış gibi geldi kaç grdı yediğim bilmiyorum ama :) neyse yapcak bişey yok artık midemde en azından çikolatadan falan iyidir :)

sabah öğlen yemeğine kadar yazmıştım şimdide devamı :)
nescafe ve 2 burçak büsküü :)
bie fincan limonlu form çay
kırmızı biber ve soda

şimdi akşam yemeğimi yiyicem 4 kaşık kabak kavurması 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran

uno bir kepekli ekmek çıkartmış bir dilimi 39 kalori

kaç gr 25-30 falandır genelde öle oluyo ben eskiden onlardan yiyodum ama bi süre sonra bayıyo :) bi de yazın çabuk bozuluyo ondan bırakmıştım almadım bi daa böylede ayarlıyorum bu 40-50 gr dediğim en büyük dilimler

Anladım canım.Kaç gr oldugunu bilmiyorumda ben Cuma ya ondan alıcam yada unonun çavdarlısından.(çardalı uno bir lezzetlidir bir lezzetlidir)

Anladım canım.Kaç gr oldugunu bilmiyorumda ben Cuma ya ondan alıcam yada unonun çavdarlısından.(çardalı uno bir lezzetlidir bir lezzetlidir)

ben köy alıyodum ama onu kaldırmışlar şimdi beyaz ekmek diye yazıyo yuvarlak ondan almadım beyaz die ben devam aynı şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…