- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
bende spor yapamayanlardanım çünki vaktim yok sabah ve akşam yürüyorum 40dk ediyo inş işe yarar temmuz 9da kardeşimin düğünü var hızla vermem lazım :2:
o neymis bidaha soylermisin canim bende yapmak istiyorum evde dansmi yoksammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
yaa kızlar ben çok fenayım bugün zor tutuyorum kendimi yememek için sanırım regl olcam ondan ama böyle canım neler neler yemek istiyouzun zamandır böyle olmamıştım uff ya
Canım aman dikkat et.Nefis denilen şey küçük bir şeytan gibi.Seni tok tutacak kalorisi az sağlıklı şeyler ye.Başka şeyler düşünmeye çalış.Aklını meşgul edicek aktiviteler yap.
hiç bişey yapasım yok vala tutuyorum kendimi
helal olsun canım sana.ne diyim:97:
kırmızı biber yiyoorum :) yanındada soda :)
hafif limon,biraz baharat ve azcık zeytin yagıyla taze kırmızı biberi aralarda yemek gayet güzel olur
evet ama kalorisi biraz fazlaymış gibi geldi kaç grdı yediğim bilmiyorum ama :) neyse yapcak bişey yok artık midemde en azından çikolatadan falan iyidir :)
Kızlar ekmeklerinizi beyazmı esmermi seçiyorsunuz?
ben genelde çavdar alıyorum veya kepek bi dilim 50 gr civarı oluyo yuvarlak olanlarda düz olanlar da 40 gr falan
uno bir kepekli ekmek çıkartmış bir dilimi 39 kalori
kaç gr 25-30 falandır genelde öle oluyo ben eskiden onlardan yiyodum ama bi süre sonra bayıyo :) bi de yazın çabuk bozuluyo ondan bırakmıştım almadım bi daa böylede ayarlıyorum bu 40-50 gr dediğim en büyük dilimler
Anladım canım.Kaç gr oldugunu bilmiyorumda ben Cuma ya ondan alıcam yada unonun çavdarlısından.(çardalı uno bir lezzetlidir bir lezzetlidir)
ben köy alıyodum ama onu kaldırmışlar şimdi beyaz ekmek diye yazıyo yuvarlak ondan almadım beyaz die ben devam aynı şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?