Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

Günaydınlar

canım doğum günün kutlu olsun.dilerim yeni yaşında istediğin kilo ile mutlu,sağlıklı, huzurlu yaşarsın.Bu arada bu sabah 1 tane ufak börek 2 tanede yumurta yedim.Bakalım öğlen nasıl olur bilemem ama şu havaların kasvetinden canım sıkılıyor ve yemek yiyesim geliyor

afiyet olsunda bebemmm 2 yumurtada neyin nesi

kolestroln çıkcak bırak şu yumurtayı artık :)

günaydıınllarr :)
doğum günün kutlu olsun bu yaş senin dönüm noktan olsun inşşşş :))) seneye bu zamanda istediğin kiloda olman dileğiyle bu arada pastadan ufak bi dilim ye :)

sabah kayısı suyumu içtim
1 dilim ekmeğe kaşarlı tost yaptım bu arada ekmeğimi değiştirdim bugün itibariyle karmez mini light ekmek aldım 1 dilim 27 gr 52 cal. :) yani ekmeği azaltmış oldum önceden yediğim 1 dilim bunda 2 dilim yapıyo :) spora gittim geldim 1 saat aerobik step
yarın tartı günüm olduğu için bugün hafif geçiricem haşlanmış patatesim ve yoğurtlu çiğ semizotu salatam var öğlen akşam bölüştürcem onu ama şimdi yarım elma yiyicem :)

günaydınnnn
sabah ılık limonlu su 20 dk yürüyüş sonra 1 bardak yeşil çay 2 d ekmek-domates-salatalık ve peynirden yapılmış sandviç
ya kızlar sabahla öğlen arası ne çabuk geçiyo anlamıyorum acıkmıyorum yani öğleden sonra işler hafiflediği içinmidir nedir daha çok açlık aklıma geliyo
bu arada akşam ızgara balık salata yedim eşimin tatlısından da bir kaşık aldım tartı günüm haftaya pazartesi
oslew tartı ne dedi

tartı güzel 72,250 gibi :) ama reglliyim bi de haftaya bakalım esas nolcak :)

kızlar herkese merhabalar giremedim dogru duzgun bugünlerde kusura bakmayınızzzz :)
20 kişilik bir misafirim vardı bugün kaç gündürde ona hazırlanıyorum nihayet bitti bu bi kaçgündür ise dogru duzgun duzenlı yapamadım ne bulduysam ne varsa ondan ve anca iki öğün oda
hala tartılamadımda zaten :S
neyse artık yarına bakıcaz bundan sonra düzene koyarım yeniden inşallah
sizler naptınız iyimisiniz

Selam kızlar

birkaç gündür bende doğru düzgün siteye giriş yapamadım ama anladığım kadarıyla sizlerde fazla uğramamışsınız.Annem 2 gündür bendeydi onun yemeklerini özlemişim diyet falan kalmadı anlayacağınız gibi.bu sabahta 1 simit indirdim mideye ama şuan bile acıkmış durumdayım ne olacak benim pis boğaz halim.

Oslew kativasyona başladınmı bizede bilgi ver belki bizde başlarız. 2 gündür de kızlar kafama altın çileği taktım bende alsammı acaba diye.Bazı yorumlar güzel ama bu ay bebek çalışmalarına başlayacaktık eşimle öyle karar almıştık.Çalışmaları ertelesemde altın çilekmi alsam.Kızlar bana bir fikir verin lütfen ikilemde kaldım.

günaydın cnaım altın çileğin hamilelikte zararı varmıymış peki..hani bebek çalışmaları ha deyince bebk olmuyor onu diycem sana 3 ay falan olcak herhalde bızımkı adetlerım duzensız oldugundan tam bılemıyorum adetim 11 gün geçti benim şu anda o açıdan tam takip edemiyorum ama henüz birşey yok..hanı eger öyle zararlı birşey değilse kullan..altın çileği araştırmadım hiç o yuzden bunu bılmıyorum

O kadarını bende bilmiyorum canım.ama hani derler ya ne olursa olsun hamilelik döneminde ve karar verdiğinde ilaç kullanma diye o yüzden tereddütlü kaldım.Bu arada bende de adet düzensizliği var canım dr hiç gitmedim ama belki kist falan vardır ( ALLAH KORUSUN ) ama bakalım zaman ne gösterecek.

bence kullanmayın zaten diyet ve sporla veriyosun tescilli bu :) devam edin spora hem hamile de olsan spor yapabilirsin sonuçta yürüyüş falan
vala işe başlıcam eğitime gidiyorum 2 gündür giremedim fazla kavitasyona randevuyu 18 nisana verdiler işe girersemde bakalım nasıl olcak ayarlamak lazım şimdilik beklemede pazartesi işe başlamassam arayıp daha erkene çektirmeye çalışıcam ölçülüp haber veririm sizede işe yarıyomu diye :)

kızlar artık eskisi gibi yazışamaz olduk nedense..biraz bıraktıkmı ne :)
bu arada ben hala adet olmadım 11 gun oldu cok saskınım su anda
yatmadan bi daha test yapıcam ya hamıleysem dıye yesılcay falanda ıcmıyorum fazla
yaz bakalım cnaım sende ıse yarayacakmı..inşallah yarar

kizlar benim kilo sorunum yok bende kilo almaya calisiyorum burayada denizkizina destek olmak icin yazayim dedim:) bide bi zayiflama bantlari var bu aralar cok reklami cikiyor bolgesel zayiflamak icin onuda bi arastirin isterseniz adinida yazicamda isim vermek serbestmi degilmi bilemedim ...

slm kızlar ben bu hafta çok kararlı gidiyorum ve haftasonu bayram günümü iple çekiyorum :)
bu arada öğlen arası haşlanmış sebze yemekten bıktım ilk defa dün akşam salatanın yanında 4 inegöl köfte yedim Allahımmmmmmmmm midem bayram etti
ama tartıda bişey değişmeyecek sanırım çümkü regl olacağım

tweetysale canım ugradıgın için teşekkür ederim :)
kilo sorunun yok demek ne kadar güzel..ama almak için ugrasma bence oluruna bırak zaten hamıle oldugun zaman alırsın sorun etme hıc :
nagieymen hadı canım aynı kararlılıgı beklıyoruz senden uzun surelı :)
bu arada bende hala adet olmadım 12. gün tebrık edin rekor kırıyorum
ve cok sısım su an iyicee

canım test yaptın bişey çıkmadımı? Daha öncede bu kadar zaman geçiyormuydiki.İstersen bir kan testi yaptır sağlık ocağında içinde kalmasın.Ben olsam yaptırırsım valla

valla denizinkızı maşallah en kararlımız oslew ben yemek yemeye bayılan bir tipim inan bu kafta iyi sabrettim gerçi önceki diyetimden biliyorum başlarda zor oluyo ama sonra alışıyo insan bayram günü ilan ettiğin gün bile bişey yiyemez hale geliyosun

vala ben bu hafta eğitime gittiğim için sabah sporu yalan oldu tabi :)
sabah 7.30da çıkıyorum evden 5e kadar ordayım :)
sabahları 2 dilim o 27 gr olan ekmekle tost yapıyorum onu yiyorum yarısını yarısını da 11 gibi yiyorum
öğlen mecburen orda yemek zorundayım ev yemekleri satan yerleri tercih ediyorum biraz yağlı ama tost hamburgerden iyidir diye düşünüyorum bu ara regl bitti sabah tartıya çıktım 72.5 bi değişiklik yok yani bakalım haftaya nolcak bilmiyorum :)

regl düzensizse olabilir ama bence de kan testi yaptır olmazsa doktora gidersin en azından

rica ederim canim:) herkesin derdi baska iste bende biraz alsam iyi olur diye dusunuyorum bakalim herseyin hayirlisi:)

kızlaar imdat!!!
çok moralim bozuldu ya o kadar sevinmiştim kilo veriyorum diye yarın nikah var ve ben giyicek hiç bişey bulamadım
neye elimi atsam hüsran onu giyiyorum buram fışkırıyo öbürünü giyiyorum öbür taraf offf yaaa ağlamak istiyorum

bugün kurs bitti işe başlamak için haber beklicem bu arada spora falanda devam edicem kavitasyon için de randevum 18di bugün aradım bu hafta da bi randevu verirmisiniz diye pazartesiye verdiler pazartesi öğlen ona da gidicem bakalım inş işe yarar hazirana bişey kalmadı şurda yazlıklar elbiseler çookkk güzeell ben uzaktan bakıyoruum anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…