- Konu Sahibi denizinkizi
-
Günaydınlargünaydın canlarım bugün benim doğum günüm bakalım doğum günüm itibariyle yeniden doğabilecekmiyim
sabah ılık su 08:00 2dilim tam bugday ekmeğine peynir domates salatalıktan yapılmış sandviç
şuan itibariyle kuru üzüm ve yeşilçay içmekteyim
öğleye evden getirdim haşlanmış brokoli-karnıbahar-kabak
1kutu light yoğurt+1dilim tam bugday ekmeği
akşama yemek yemeden direk doğum günü pastamdam yiyebilirim
Günaydınlar
canım doğum günün kutlu olsun.dilerim yeni yaşında istediğin kilo ile mutlu,sağlıklı, huzurlu yaşarsın.Bu arada bu sabah 1 tane ufak börek 2 tanede yumurta yedim.Bakalım öğlen nasıl olur bilemem ama şu havaların kasvetinden canım sıkılıyor ve yemek yiyesim geliyor
kolestroln çıkcak bırak şu yumurtayı artık :)
günaydıınllarr :)
doğum günün kutlu olsun bu yaş senin dönüm noktan olsun inşşşş :))) seneye bu zamanda istediğin kiloda olman dileğiyle bu arada pastadan ufak bi dilim ye:)
sabah kayısı suyumu içtim
1 dilim ekmeğe kaşarlı tost yaptım bu arada ekmeğimi değiştirdim bugün itibariyle karmez mini light ekmek aldım 1 dilim 27 gr 52 cal. :) yani ekmeği azaltmış oldum önceden yediğim 1 dilim bunda 2 dilim yapıyo :) spora gittim geldim 1 saat aerobik step
yarın tartı günüm olduğu için bugün hafif geçiricem haşlanmış patatesim ve yoğurtlu çiğ semizotu salatam var öğlen akşam bölüştürcem onu ama şimdi yarım elma yiyicem :)
günaydın cnaım altın çileğin hamilelikte zararı varmıymış peki..hani bebek çalışmaları ha deyince bebk olmuyor onu diycem sana 3 ay falan olcak herhalde bızımkı adetlerım duzensız oldugundan tam bılemıyorum adetim 11 gün geçti benim şu anda o açıdan tam takip edemiyorum ama henüz birşey yok..hanı eger öyle zararlı birşey değilse kullan..altın çileği araştırmadım hiç o yuzden bunu bılmıyorum
tweetysale canım ugradıgın için teşekkür ederim :)
kilo sorunun yok demek ne kadar güzel..ama almak için ugrasma bence oluruna bırak zaten hamıle oldugun zaman alırsın sorun etme hıc :
nagieymen hadı canım aynı kararlılıgı beklıyoruz senden uzun surelı :)
bu arada bende hala adet olmadım 12. gün tebrık edin rekor kırıyorum
ve cok sısım su an iyicee
tweetysale canım ugradıgın için teşekkür ederim :)
kilo sorunun yok demek ne kadar güzel..ama almak için ugrasma bence oluruna bırak zaten hamıle oldugun zaman alırsın sorun etme hıc :
nagieymen hadı canım aynı kararlılıgı beklıyoruz senden uzun surelı :)
bu arada bende hala adet olmadım 12. gün tebrık edin rekor kırıyorum
ve cok sısım su an iyicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?