- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
ya ya ama ama bugün cnm çok çikolata istiyo hasta olcam da lütfe lütfennn izin verin bir çikolata yiyeyim :26:
az falan deme hiç canım sonuc alıyorsun ya ona bak kii bende versem söyle biraz azim olcak
ama tartılamadım bıle almamış olsam bari öf
hadi gene süpersin..:)
ben aksam bişey yemicme meyve yicem sadece
evet haftaya gitmeye calsıcagım zaten bende
iyi olur noldu ne bitti bi gör bakalım
rabia girmedi bugün hiç bi sorun yoktur inş
Kızlar Günaydınnnnnnn
Oslew canım dün bayağı bir yoğundum iş yerinde fırsat olmadı siteye girmek için ben tabiki son 2 gün bayağı salladım diyeti sabah yine dank etti kafam diyete devam.Sallamak derken çok yemedim ama diyet gibi olmadı yani.Şimdi 5 adet kayısı tüketiyorum.Sonra 2 adet haşlanmış yumurta yiyeceğim.Aralarda artık bisküvi falan yemeyeceğim o zaten benim ayarımı bozuyor.Öğlen listede bezelye var onu yerim akşamada ALLAH kerim.ama geçenlerde baskül halen 83 kiloyu gösteriyordu.Problem yok yane en azından verdiğim kiloyu korumuşum.
günaydıınn amanın başlamış yine yumurtaya of vala :) nasıl yiyiyosun :) en azından almamak önemli bende biraz önce tartıldım 72,5 yani korumuşum
şimdi kahvaltımı yapıyorum 1 dilim salçalı çavdar ekmeği bir parçada peynir :)
annemle beraber içiyorum kayısıyı sabahları uyandırıp kayısı içirtiyo bana :) bugün işim yok diye 10,30da kalktım ama sabah 9da kayısımı içmiş bulunuyorum
hiç sorma canım ya yumurtayı sevmiyorum ama ne yapalım zayıflık için katlanacağım artık.Canımda kısır istedi bol limonlu olsada yesem valla.
yee yap salata içinde at 4 kaşık bulgur tamamdır az yağlı bol limonlu :) istediğiniii yiceksiiinnn :) şişer sonra biyerlerin mazallah
Doğru diyon canım istediğini az bişey yemek lazım
Ayrıca canım kativasyonu çoğu kişi önermiyor.Sağlıklı değilmiş diyorlar sitede var bak istersen.
Bende birara düşündüm ama cesaret edemedim.bir arkadaş gitmişti 4 veya 6 senans yaptırmış hiçbir incelme olmamış.Yani kativasyonlar beraber sıkı bir diyet gerekiyor demiş oradaki sağlıkçı.ama arkadaşım boğazını tutamadı tabikiii
biz görünürde şimdilik tutuyoz boğazı zaten normalde 600den başlıyomuş o kadar para vermemde 50 lira olduğu için dedim baktım biraz herşeyde olduğu gibi önerende var önermeyende o yüzden deneyip görim dedim zaten aldım artık :) bi de onu deneyelim :)
bu arada rezeneninde tok tutucu bi etkisi varmış :) kafayı yedim artık ne bulursam içiyom
biberiye içiyodum bide rezeneye başlıcam :)
dene bakalım canım belki faydası olur. Bu arada ne duyarsak yapıyor içiyoruz valla
kızlarrr bugün giremedm ben hiç şimdide cok yorgunum
sabah kahvaltı yaptım öglen bir kuaföre gittim 9 dan sonra cıktım
aksam öglen bişe yıyemedm
eve gelincede fındık cevız yedım gec olmustu zaten sımdıde yogurt yemeyı dusunuyorum
bu arada hakikaten rabia nın yumurta yiyişine hayranım ben ayda 1 kere hadı en fazla 2 kere sevemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?