Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

Günaydın canlarım ;

canım dur hemen sıkma canını neden öyle düşünüyorsun sen bize demezmiydin yavaş yavaş vereceğiz diye kiloları.Neden panik yapıyon daha haziran 2 ay var.Ben inanıyorum sen hazirana kadar kilo verirsin.Kativasyonu biraz dün araştırdım.Diyette uygulamak gerekiyormuş.
Sen sıkma canını bir çare bulacağız bu kilolara

günaydın canım inş vala ne bilim insanın morali bozuluyo işte zaten öyle dolap dolusu kıyafetim yok olanlardan da bişey çıkmayınca aslında var büssürü pantalonlar bluzlar ama hepsi küçük tabi 3 sene önce sadece kuzenimin sünnetinde giydiğim bi pantalonum var şimdi bacaklardan çıkmaz of of hepsi benim hatam tabi zamanında dikkat etseydim napalım beklicez yapcak bişey yok :)

vala yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum en azından bi şekilde dengelemeye de çalışıyorum bakalım o işe yarasa bari :) 1 beden 1 bedendir :)

bu arada bu sabah uykuyu abarttım tabi :) ama annem sabah kayısımı içirdi :) birazdan omlet yapıcam 1 veya 2 dilim ekmek domates falan işte :) hadi bakalım ben döndüm sizde toparlanın bakiimmmm herkes burayaa :)

Ha şöyle canım sen bizim enerjimizsin.Artık yediklerimizi yazmaya devam ;
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta ( Yakında yumurtlayacağım ).Ama her sabah yemiyorum.Bu sabah sadece yemek istedim.Öğlen işyerinde ne çıkarsa ekmek ve pilav varsa yemeden.akşam salata ve yoğurt yiyeceğim.Ya kızlar spor yapmaya hiç enerji bulamıyorum kendimde.Akşam eve gittiğimde hep uyuyasım var.Diğer kızlar neredesiniz bu arada.Sizlerden de tavsiyeler bekliyoruz.

eveet hadi toplaşın :)
çalışınca öyle bende işten dönüşte yürümeyi düşünüyorum tabi halim kalırsa o zamana kadar ne kadar versem kar işte
salona yazılmayı düşünüyodum ama işten çıkıp oraya gitmek zor olcak aslında sabah erken açsalar gidilir işe gitmeden hiç öyle bi spor salonuna rstladım hepsi 8-9 da açılıyo burdakilerin :)

Sen canım ne işine başlayacaksınki

diasa :) bu hafta işte eğitim vardı haber bekliyorum arıcaklar işte bakalım çok sıkıldım evde artık :)

Haklısın canım sıkıntıdan insan diyet bile yapamıyor.Hayırlısı olsun canım.Çalışmak güzeldir.En azından can sıkıntısından iyidir.Bakalımşimdi yemeğe gidiyorum ne yediğimi paylaşırım sizlerle.
Ekmek yok öğlende olmaz ekmek pilavda yokkkk

hadi bakalım afiyet olsun sana şimdiden pilavdan 1-2 kaşık al ya bişey olmaz :) çok sıkma kendini

yok canım almadım 2 adet karnıyarık 1 kase çorba 1 kase de cacık yedim.Hadi bakalım gitsin kilolar.Oynayasım var. :81::81::81::81::81:

oh oh yandan yandan :))
akşam eve gidince oynarsın giy pijamaları geç aynanın karşısına :)

bir ilke imza atmış bulunuyorum :) yalnız başıma yürüyüşe gittim :) hiç sevmiyorum yalnız ama bundan sonra gidicem ben bu kilolardan kurtulucam :95:

yarın sabah nesfite başlıyorum belki biraz faydası olur diye düşünüyorum :)
sabah kayısım bitti içemicem malesef yarın alıcam
sabah kalkıp 6 kaşık nesfit yarımdan biraz fazla yarım yağlı sütle onu yicem sonra spor var step aerobik 1 saat
öğlen 1.30 da kavitasyona gidicem bakalım o nasıl olcak ondan sonrasına da sonra bakcaz artık :)

günaydın kızlar
haftasonu azıcık kaçamak yapsamda bugün itibariyle tam gaz tartılmadım çünkü regl olamadım hala ve bütün vücudum şiş sanki
eşim inceldin sen diyo nasıl oluyosa belimin yanları erimişmiş
ayyyy bir tartılırmışım 2 kg falan gitmiş süper olurdu beee

günaydın bakarsın olur şişkinliğin gidince tabi regl olunca tatlıya falan dadanmadan abartmadan devam edersen haftasonu benimde kaçtı biraz ama haftaiçi dengelicem :)

günaydın bakarsın olur şişkinliğin gidince tabi regl olunca tatlıya falan dadanmadan abartmadan devam edersen haftasonu benimde kaçtı biraz ama haftaiçi dengelicem :)

cnm bu arada senin azmine şapka çıkartıyorum
ya zaten dengeleyebilmek önemli son bir aydır düzenli yapamadığım için kg veremedim ama almadımda dengede kaldı bunada şükür değil mi benimde tesellime bak

vala azimde ben taşı delcem yakında :) 3 haftada 1 kilo veriyorum azime bak sende yani :)
teselli de güzel ayrıca en azından almıyosunda

kızlar ben geldım bı kac gundur giremiyordum :)
neler yaptınız bakalım ben hala tam anlamıyla lısteme uyamıyorum hep bi aksilikler
ama tartıldım 80 cıktm buna ragmen dogru duzgun gercektne bısey yapamıyorum yapsam ıyı olcak bakalım
bu arada adette oldum geçmiş olsun :))
oslew hıc uzulme sne hazırana super olursun aynen devam et

vala bilmiyom şimdi onu diyodum anneme bi yemeğim vardı zevkim onu da aldılar elimden sabah nesfit yedim yarım bardak yarım yağlı süt 6 yemek kaşığı nesfit acıktınmı diye soruyo vala dedim duygularım öldü acıkma falan yok :) spora da gittim şimdi 1.30 da kavitasyon randevum var bakalım gelince hemen yazarım nasıl noluyo ne bitiyo :)

eveet geldim :)
ben basen yaptırdım önce ön bacak 5er dakka jelle ovuyo alet var işte ses dalgası veriyomuş kulaklar cazur cuzur ediyo :) sonra arka aynı şekilde 20 dk toplam sonra lenf drenaj dediği böyle sarıyo kol bacak ayak göbek falan heryeri böyle sıcaklık veriyo arada şişip sönen bişey tansiyon aleti gibi :)
sağ bacak 65 cm sol bacak 64 cm ölçtü başlamadan bitince ikisi de 63 cm çıktı bi daha 8 seans sonra ölçcekmiş bence güzel bi zararı da yok gibi işe yarayıp yaramıcanı da ilerleyen zaman göstercek :)

bu arada öğle yemeği de 4 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt ve karnabahar salatası :)

canım sen devam et bakalım incelik olursa bende giderim valla.Ha bu arada ben sabah yazı yazmıştım buraya ama baktım yok.Ya bilgisayarım kafayı yedi yada sitede prpblem oldu herhalde.

Sabah , 2 adet haşlanmış yumurta öğlen 2 kaşık pilav tavuk sote, ayran yedim.Bakalım akşama ALLAH kerim herhalde sadece salata yerim ama düşüncelerimle yaprıklarım birbirine hiç uymuyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…