- Konu Sahibi denizinkizi
-
kızlaar imdat!!!
çok moralim bozuldu ya o kadar sevinmiştim kilo veriyorum diye yarın nikah var ve ben giyicek hiç bişey bulamadım
neye elimi atsam hüsran onu giyiyorum buram fışkırıyo öbürünü giyiyorum öbür taraf offf yaaa ağlamak istiyorum
bugün kurs bitti işe başlamak için haber beklicem bu arada spora falanda devam edicem kavitasyon için de randevum 18di bugün aradım bu hafta da bi randevu verirmisiniz diye pazartesiye verdiler pazartesi öğlen ona da gidicem bakalım inş işe yarar hazirana bişey kalmadı şurda yazlıklar elbiseler çookkk güzeell ben uzaktan bakıyoruum anca
günaydın canım inş vala ne bilim insanın morali bozuluyo işte zaten öyle dolap dolusu kıyafetim yok olanlardan da bişey çıkmayınca aslında var büssürü pantalonlar bluzlar ama hepsi küçük tabi 3 sene önce sadece kuzenimin sünnetinde giydiğim bi pantalonum var şimdi bacaklardan çıkmaz of of hepsi benim hatam tabi zamanında dikkat etseydim napalım beklicez yapcak bişey yok :)
vala yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum en azından bi şekilde dengelemeye de çalışıyorum bakalım o işe yarasa bari :) 1 beden 1 bedendir :)
bu arada bu sabah uykuyu abarttım tabi :) ama annem sabah kayısımı içirdi :) birazdan omlet yapıcam 1 veya 2 dilim ekmek domates falan işte :) hadi bakalım ben döndüm sizde toparlanın bakiimmmm herkes burayaa :)
eveet hadi toplaşın :)
çalışınca öyle bende işten dönüşte yürümeyi düşünüyorum tabi halim kalırsa o zamana kadar ne kadar versem kar işte
salona yazılmayı düşünüyodum ama işten çıkıp oraya gitmek zor olcak aslında sabah erken açsalar gidilir işe gitmeden hiç öyle bi spor salonuna rstladım hepsi 8-9 da açılıyo burdakilerin :)
Sen canım ne işine başlayacaksınki
diasa :) bu hafta işte eğitim vardı haber bekliyorum arıcaklar işte bakalım çok sıkıldım evde artık :)
Haklısın canım sıkıntıdan insan diyet bile yapamıyor.Hayırlısı olsun canım.Çalışmak güzeldir.En azından can sıkıntısından iyidir.Bakalımşimdi yemeğe gidiyorum ne yediğimi paylaşırım sizlerle.
Ekmek yok öğlende olmaz ekmek pilavda yokkkk
hadi bakalım afiyet olsun sana şimdiden pilavdan 1-2 kaşık al ya bişey olmaz :) çok sıkma kendini
yok canım almadım 2 adet karnıyarık 1 kase çorba 1 kase de cacık yedim.Hadi bakalım gitsin kilolar.Oynayasım var. :81::81::81::81::81:
günaydın kızlar
haftasonu azıcık kaçamak yapsamda bugün itibariyle tam gaz tartılmadım çünkü regl olamadım hala ve bütün vücudum şiş sanki
eşim inceldin sen diyo nasıl oluyosa belimin yanları erimişmiş
ayyyy bir tartılırmışım 2 kg falan gitmiş süper olurdu beee
günaydın bakarsın olur şişkinliğin gidince tabi regl olunca tatlıya falan dadanmadan abartmadan devam edersen haftasonu benimde kaçtı biraz ama haftaiçi dengelicem :)
cnm bu arada senin azmine şapka çıkartıyorum
ya zaten dengeleyebilmek önemli son bir aydır düzenli yapamadığım için kg veremedim ama almadımda dengede kaldı bunada şükür değil mibenimde tesellime bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?