Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

Günaydın hanımlar

Menümü yazıyorum.Kahvaltı 1 tabak Kfleks , öğlen salata çorba ve ne yemeği olduğunu bilmiyorum ama iyi bir şeydir herhalde.Akşamleyinde bol salata ve bezelye yemeği.Bugünkü menüm bu kadar sizler neler yiyonuz bakim.Deniz kızı tartıldınmı canım sen ?

selam bende yazim bugünümü çok bişey yok ama olsun :)

sabah 1 dilim ekmek lor peyniri 1 domates 1 biber
1 saat aerobik plates
ara 1 portakal
öğlen yemek istemedi canım 2 dilim ekmek peynir 2 domates 1 biber ve çay
akşam ne yiyicem bilmiyorum daha karar veremedim :)

kızlar ben geldimmmmmmmm :)
nasılsınız bakalım bugün ben kendimi çook çooook mutsuz hissediyorum :26:
sebebini en son yazacagım
bugün diyetisyene basladım ve tahlıllerımı yaptırdım
bi srun yokmus bi liste verdi uymam için ama bana fazla gibi geldi listedikiler artık bilemiyorum
bugün ben spor yapamadım dogru düzgün yiyecekelrimede uyamadım sabah bi gittim hastaneye 5 te gelebildim
yarım simit yedım sabah onla duruyorum ne yicem bilmem artık aksamda
diyetisyenın orda tartıldım tamda bugün
3 te falan her zaman ac karna sabah tartılıyordum bılıyorsunuz bide tartı farklı tabi o yuzden dogrumu bilmiyorum
amaaa 81.200 çıktım umarım dogrudur umarım aynıdır tartılarda vermıs olurumda sevınırım azcık
gelelim moralimin bozukluguna
burda biraz rahatsız bi çocuk var biz lisedeyken o okuyamazdı gezerdi öyle anlarsınız işte zekayla ilgili problemlı ama cocuk benı hala unutmamıs :S ve bugün aksam görunce demesin mii maşallah cok kilo almışsın inanın o kadar cok üzüldümkiii hala soktayım yani o bile böyle dediyse insanalr içinden neler geçiyor ama yüzaüme söylemiyor kimbilir cugün cok mutsuzum kızlar cok umarım gelirsiniz yoksa heran aglayadabilirim

aaaaaa sende ne güzel haber veriyosun arkasından moralim bozuk bırak bunları banada diyolar boşver sen kendine bak hem biz kilolarımızla da mutluyuz sadece daha sağlıklı olmak için veriyoruz bunu unutma :) sen yarın sabah evde tartıl bi de bakalım gerçekten 2 kilo mu ben 1 kilo verdiğine eminim ama ikiyse şahanedir :)

1600 cl mi verdi listeyi benimde öyleydi ama çok gelmiyo yani

1600 cl mi verdi listeyi benimde öyleydi ama çok gelmiyo yani

inan canım o kadar üzüldümkii onun bile böyle birşey demesine belkide en dürüst o dedim içimden..o yüzden hiç mutlulugunu yasayamadım..ben zaten evde tartılmıyorum çünki evdeki normal tartı spor yaptıgım yerde tartılıyorum o iyi..sabah tekrar tartılırım ona göre artık belki o zaman sevinirim gerçekten..bide o kadar beklemiyorum ya o yuzden ne bilim şaşırıdm..
ben 82.700 le basladım zaten aslında ama oraya 83 yazmısım..
çizelgemi bastan yapmaya karar verdim zaten düzeltemiyorum şifre ne yazdıysa şifre soruyor..yarın yenıden tam gaz devam zaten moral bozmak falan yok daha ii dikkat edicem bundan sonra

sen naptın nasılsın nasıl gidiyor?????

vala devam benimde biraz moralim bozuldu bi değişiklik olmayınca ama toparladım çok dağılmadan :)
bi de regl dönemi o yüzden de veremedim sanırım bakalım haftaya salıya kaldı benim umutlar :)
hiç üzülme boşver haydiii bakalım devaaaammmm hop hop hop zıplıyoz hadi

canım uzulme boyun kac senın kılon falan fazla degıl o kadar takma hıc verırsın
aynen ya durmadan hoplamak zıplamak lazım
ama canım bişey istemiyor
neden bu kadar taktım anlamıyorum

boyum 1.55 yine göbek falan yerinde maşallah bende
vercez vercez :)

heh bak ne güzel olmuş hadi bakalım
bi de hafta hafta kaç kilo olduğunu not et ben öyle yapıyorum bilirsin ne olmuş ne bitmiş hiç olmazsa :)

doğru söylüyorsun canım iyi fikir :)
zaten 15 gunde bir gidicem diyetisyene oda not edicek bakalım sıkı takip var :)

oh oh hadi bakalım hazirana kadar atalım kiloları inşallah ondan sonra deniz kum güneş salına salına haha

o eşine söyle azcık seni düşünsün önce :) kısmet bu işler hayırlısı diyelim napalım

bi yandan kzııyorum ona bı yandanda hakverıyorum bu konuda
10 yas fark var aramızda bide vajinismustan dolayı 1 sene den fazla zaman bosa geçmiş gibi oldu falan
neyse merak etme bazı donemler kacıyorum ozellıkle sırf zayıflıyım bıraz daha

e onun zamanı gelmiş ama haklımış şimdi böyle olunca değişti işler :)
sen takma belki öyle daha iyi olur hayırlısı artık bebiş peşinde koşarken daha çabuk zayıflarsın belki :)

e onun zamanı gelmiş ama haklımış şimdi böyle olunca değişti işler :)
sen takma belki öyle daha iyi olur hayırlısı artık bebiş peşinde koşarken daha çabuk zayıflarsın belki :)

zaten duyan aynı tepkiyi veriyor ahah
aynen öyle ya hayırlısı olsun bakalım ha deyince olmuyor bu devirde zaten bakarsın o sıralar anca olur bilemeyiz hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…