- Konu Sahibi denizinkizi
-
aaaaaa sende ne güzel haber veriyosun arkasından moralim bozuk bırak bunları banada diyolar boşver sen kendine bak hem biz kilolarımızla da mutluyuz sadece daha sağlıklı olmak için veriyoruz bunu unutma :) sen yarın sabah evde tartıl bi de bakalım gerçekten 2 kilo mu ben 1 kilo verdiğine eminim ama ikiyse şahanedir :)
1600 cl mi verdi listeyi benimde öyleydi ama çok gelmiyo yani
vala devam benimde biraz moralim bozuldu bi değişiklik olmayınca ama toparladım çok dağılmadan :)
bi de regl dönemi o yüzden de veremedim sanırım bakalım haftaya salıya kaldı benim umutlar :)
hiç üzülme boşverhaydiii bakalım devaaaammmm hop hop hop zıplıyoz hadi
boyum 1.55 yine göbek falan yerinde maşallah bende
vercez vercez :)
heh bak ne güzel olmuş hadi bakalım
bi de hafta hafta kaç kilo olduğunu not et ben öyle yapıyorum bilirsin ne olmuş ne bitmiş hiç olmazsa :)
doğru söylüyorsun canım iyi fikir :)
zaten 15 gunde bir gidicem diyetisyene oda not edicek bakalım sıkı takip var :)
oh oh hadi bakalım hazirana kadar atalım kiloları inşallah ondan sonra deniz kum güneş salına salına haha
valla ne güzel söyledin yaaaaa :)
ama ben bu arada hamile kalırsam o iş yaş gibi ahaha
valla o kısmını ben bilmem :) biraz daha ertele olmazsa nasılsa gençsin daha
valla bana kalsa eylule kadar ertelerim ama eşim yokmu o eşimmm oy oy oyyykuzum ya
o eşine söyle azcık seni düşünsün önce :) kısmet bu işler hayırlısı diyelim napalım
bi yandan kzııyorum ona bı yandanda hakverıyorum bu konuda
10 yas fark var aramızda bide vajinismustan dolayı 1 sene den fazla zaman bosa geçmiş gibi oldu falan
neyse merak etme bazı donemler kacıyorum ozellıkle sırf zayıflıyım bıraz daha
e onun zamanı gelmiş ama haklımış şimdi böyle olunca değişti işler :)
sen takma belki öyle daha iyi olur hayırlısı artık bebiş peşinde koşarken daha çabuk zayıflarsın belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?