Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

sen leslie yapıyomusun baktınmı ona bi de mekik çek karın bölgesi başka türlü toparlanmaz çünkü bende yarın başlıcam yapabildiğim kadar çok yapmaya çalışıcam gün içinde

sen leslie yapıyomusun baktınmı ona bi de mekik çek karın bölgesi başka türlü toparlanmaz çünkü bende yarın başlıcam yapabildiğim kadar çok yapmaya çalışıcam gün içinde

hıc vaktım olmadı aslında buugn aksam bakabılırdım aklıma gelmedı bugunlerde gunduzlerı cok yogun oluyorum aksamda bos bos bakıyorum..
benım sorunum göbekte yok cok hafıf cıktı oda son 4 kılo daha aldktan sonra falan
ben sorun alt tarafta tamameen aynen yaa daha cok caba verelım artık

o zaman en çok yürüyüş leslie de bacak çalışıyo genelde hep hareket halindesin güzel
haftada 3 gün spora gidiyorum ben gitmediğim günlerde onu yapıcam bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

valla süpersin hadi bakalım su leslie yi cok merak ettım zatende bı bakamadım işte
bende 6 gun spora devam aynen
artık ınanıyorum ya olacak belkı yavas belkı hızlı ama olacak

valla süpersin hadi bakalım su leslie yi cok merak ettım zatende bı bakamadım işte
bende 6 gun spora devam aynen
artık ınanıyorum ya olacak belkı yavas belkı hızlı ama olacak

yavaş yavaş ama olcak hoş kişiden kişiye değişiyo o
ben hiç bi zaman hızlı kilo veremedim yine öyle hop diye gitsin gibi bi beklentim yok ayda 2 kilo bile benim için iyi çünkü 2 ay da 5 kilo verip sonra kaldığım oldu 80dim 75 e indim orda kaldı onu korudum
sonra 77 oldum şimdi 70 olsam yeter bana diye düşünüyorum en azından verdimmi koruyorum almıyorum tekrar ama bu sefer hedefim büyük öyle 70 de kurtarmaz

tabı canım en saglıklısınoı yapıyorsuna celeye gerek yok ama benım ıcın var bılıyorsun :))
kişiye göre değişiyor evet benmde yavaş ama bunu tekrarlamak istemiyorum kendime hızlı hızlı deyip duruyorum öyle
bende ayda 4 kilo versem yeter öyle 6 lardan falan bahsetmiyorum yanı ama bakalım zaman ne gösterecek

tartıldın mı tekrar

tartıldın mı tekrar

ben geldimmmm :)
tartıldım ama ggene tok karna 400 gr fark var arada 81.200 değil 81.600 çıktım :S
artık bilmiyorum yaniii bundan sonra 2 hafta sonra tartılcam direk doktorun orda çünki hangini dikakte alcagımı bilemiyorum 10 gün 15 gün sonra gel demişti
şimdide öğlen yemegımı hazırlıyorum ama hiç acıkmadımkiii öle bi lsiteki nasıl kilo vercem anlamadım ben ya

demekki doğru doktordaki evet öyle yap sen daha iyi e acıkmasanda yiceksin hem acıkmaman daha iyi demekki mide küçülüyo aslında liste normal sadece porsiyonlar küçülüyo hepsi o kadar sen devam et zaten yeni başladığın için bu ay iyi kilo verirsin belki ikinci ayın başında bi durma olur ama oturur en azından :) afiyet olsun şimdideenn

Son düzenleyen: Moderatör:

bılmıyorum ıstee bı kaç yuz gr fark gibi ama artık bakıcaz napalım..
inşallah ya durma olsada moral bozmak yok devam
sana sabah kahvaltımı yazım de gör acıkmam mumkunmu degılmı

2 kibrit kutusu beyaz peynır
6 7 zeytin
4 ince dilim ekmek
söğüş

ben ekmeği sadece 1.5 dilim yedim bide :S
öğlende gene hersey var ama ben hepsnı yemıcem ya :S

4 dilim mi napmış o öle :) vala benim diyet listesinde günde sadece 6 dilim ekmek vardı hakket çok gibimiş kaç kalorilik verdi ama işte tahlil boy kilo falan değişiyodur belki

pardon 6 değil 8 miş ama bi de ben dönüşümlü kullanıyodum hepsi ekmek deil çorbada ekmek yerine geçiyo pilav makarna da değiştirerek yiyosun yani

canım tam tamına 10 dilim ekmek var 2000 kalorilik benimki
boyum 1.70 belki o yuzden bilmiyorum tahlıllerımde iyi çıktı ya
bak sana birde öğleni yazayımda bir daha sok gecır
1 köfte büyüklüğünde et
4 yemek kasıgı sebze yemegı
3 yemek kaşıgı pilav yada makarna yada çorba
1 su bardagı yogurt
3 dilim ekmek
buna ne dersin
hazrlıyorum sımdı ama ekmek bi dilim yerm anca yeter yani
eger bu seye gore kılo verırsem varya mukemmel bişi :)
seninkide böylemi

benim 1600 luk
öğlen
1. seçenek 2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı kurubaklagil
2.seçenek 4 yemek kaşığı sebze yemeği
bi de 4 yemek kaşığı pilav veya makarna
1 dilim ekmek
salata
eğer pilav yemezsen ekmek 3 dilim yiyebiliyosun yani iki kaşık pilav veya makarna 1 dilim ekmek yapıyo seninki de normal yani
işte pilav yiceksen ekmeği üç dilim değil 1 dilim yiceksin öyle değişim falan anlatmadı mı

özel mi devlet hastanesine mi gittin sen

normalmıs o zaman benmkıde yaa valla cok ınce ınce anlatmadı öle bunları oku falan dedi o kadar
zaten ögle yag ölcumu falan fılanda yok sadece kılomu olctu o kadar
devlet bu cnaım o yuzdendır fazla ılgılenmemesı 10 dkda oldu bitti zaten
benı kadın dogumcu gnderdı oraya
yoksa ben sistem var burda ordan randevu almıştım gitmek için ama bun a gidince deniyim 1 ay olmassa giderim dedi
sistem dediğim yerın fiyatı 250 tl o da fazla değil yanı artık duruma gore bakıcam..
ben aksam sadece salata yemeyı dusunuyorum :S cnkı öğlenki gibi bir menu resmen

bende devlete gittim endokrin de işte tahlil falan yaptırmıştım o yönlendirdi
önce bi 10 kişilik grup vardı topluca bi konuştu işte neyi nasıl yapcaz falan diye
sonra herkesi tek tek tarttı işte ona göre liste verdi
ayda 1 di bu ben 2 ay kontrole gittim
çok kalabalık oluyo falan sıra no yok sonra değiştirmişler sabah gidiyon akşama kadar çıkamazsın yani ondan gitmedim bende bidaha zaten o zaman da 5 kilo verdim kaldı birazda hevesim kaçtı açıkcası
şimdi yine aynı listeyle yapıyorum bide formula 7 kullanıyorum bakalım nolcak bekliyorum şimdi deniyoruuuzzz

benide aynen jinekolog gönderdi işte ama öyle bişey falan anlattıkları yoktu
ki bizim burda inan hastaalrı bile yok sabahtan öğleden sonraya kadar kimse gelmemiş ögleden sonra 10 kişi bile yoktu isteseler ilgilenirler
bana dediki gel sıra alma randevu alma giriş yaptırma direk gel bundan sonra dedi şok geçirdim D:
bi 6 tl verdm o kadar bi dahada yok ben 10 gunde kılo vermessem giderim ama kilo verirsem 15 gün sonra giderm

bu arada rabia nerelerde acaba sabah forumu okuyrdu ama hiç bişey yazmamış

of burası çok kalabalık oluyo vala
bilmiyorum ki ben görmedim yoğundur belki :)
ya ben sabah erken kalkamıyorum onu napıcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…