- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
bu arada canım leslie hangi sitede var demiştin sen tekrar yazabilirmisin yada özel mesaj yazabiliyorsan direk link gönderebilirmisin ?
of burası çok kalabalık oluyo vala
bilmiyorum ki ben görmedim yoğundur belki :)
ya ben sabah erken kalkamıyorum onu napıcam hiç bilmiyorum
valla ikimiz kaldık desene :)))
vala bende kalkamıyordum canım ama zorlaya zorlaya alıştım iki haftadır erken kalkıyorum
yoksa fazla uyumakta iyi olmuyor kesnlıkle
bende spora giderken 8,30-9 da kalkıyorum 10 da başlıyo spor ama diğer günler 10.30-11 oluyo deniyorum inş başarcam erken kalkmayı da
Selamm bayanlarr 62,200 kilomm
2 gündür bende rejimdeyim istediğim kilo 58
sabahları canım birşey yemek istemiyor dün sadece 3 ü 1 arada içtim öğlen simit ve ayran akşam ise pazı kavurma yedim 3 dilim emekle..
Bugün sabah 3 ü 1 arada birde eti forumun meyveli bisküvisi var onu yedim
öğlen 2 tane zeytinyağlı biber dolması yedim ( ufaktı)
akşama ya pazı kavurması yada lahana sarma yiyeceğim çok sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş...
bu arada sporumuda yapmaya çalışıyorum dün 250 kere zıpladım 50 sağ 50sol makas hareketi 20 sağ bacak daire gibi çevirme 20 de sol 10 da ters daire 50 çömelme hareketi
Selam kızlar ,
ancak uğrayabildim siteye biraz yoğunluğum vardı ben yokken bayağı kaynatılmış burada.Neyse gelelim yediklerime sabahyine Kfels bir çorba kasesi kadar öğlen ıspanak çorba ve yoğurt yedim. Akşamda salata ve yanına bakıcam artık daha düşünmedim.He bu arada sabah meraktan basküle çıktım ve 83,60 geldim.Acaba 400 gr verdimmi yoksa aç karnına tartıldığım içinmi öyle çıktı anlamadım.Evet diyete devam deniz kızı canım bu arada diyetisyene gitmene sevindim.Belki daha düzenli bir menüyle daha çabuk verirsin kiloları.
hoşgeldin aramızaaaa :)
fazla değilmiş fazlan az biraz dikkat edersen hepsi olur
cok fazla sıkmana gerek yok kendini aynen dediğin gibi yavas yavas 1 ayda halledebilirsin istersen benim yazdıgım seylerı dene 2000 kalorilik bir diyet ve senin için yeterli olur diye düşünüyorum
kolay gelsin şimdiden
tşk ederim ilgine denizkızı. ben evliyim ve bebeğim var hemde çalışıyorum hergün yemek yapamıyorum 2 de bir ki eşim bazen geç geliyor ve yemek yemiyor bebeğimizde kilosu fazla 2 yaşında 19 kilo doktor ona rejim verdi zaten ben oğlumu aldıktan sonra yemek yedirmiyorum meyveyle geçiştiriyorum açlığını akşam yatmada sütünü veriyorum. ben birtek kendim için yapıyorum akşamları o yüzden senin listene uyamıyacağım maalesefben akşamları bebeğimle çok vakit geçiriyim diye ya sadece çorba ya salata ya kavur kavurma türü şeyler yiyorum yani çorbanın yanında pilav salata 3 çeşit değil 1 çeşitle geçiştiriyorum tekrar çok tşk ederim
Selam kızlar ,
ancak uğrayabildim siteye biraz yoğunluğum vardı ben yokken bayağı kaynatılmış burada.Neyse gelelim yediklerime sabahyine Kfels bir çorba kasesi kadar öğlen ıspanak çorba ve yoğurt yedim. Akşamda salata ve yanına bakıcam artık daha düşünmedim.He bu arada sabah meraktan basküle çıktım ve 83,60 geldim.Acaba 400 gr verdimmi yoksa aç karnına tartıldığım içinmi öyle çıktı anlamadım.Evet diyete devam deniz kızı canım bu arada diyetisyene gitmene sevindim.Belki daha düzenli bir menüyle daha çabuk verirsin kiloları.
tşk ederim ilgine denizkızı. ben evliyim ve bebeğim var hemde çalışıyorum hergün yemek yapamıyorum 2 de bir ki eşim bazen geç geliyor ve yemek yemiyor bebeğimizde kilosu fazla 2 yaşında 19 kilo doktor ona rejim verdi zaten ben oğlumu aldıktan sonra yemek yedirmiyorum meyveyle geçiştiriyorum açlığını akşam yatmada sütünü veriyorum. ben birtek kendim için yapıyorum akşamları o yüzden senin listene uyamıyacağım maalesefben akşamları bebeğimle çok vakit geçiriyim diye ya sadece çorba ya salata ya kavur kavurma türü şeyler yiyorum yani çorbanın yanında pilav salata 3 çeşit değil 1 çeşitle geçiştiriyorum tekrar çok tşk ederim
kızlar süpersiniz,derslerimden ötürü uğrayamıyordum,siz baya ilerlemişsiniz bozmadan ne güzel.en kritik günler zaten başlangıçları.ya bendede kahvaltı yapamama sorunu var zaten saatide geçiriyorum.lessi indirdim bende hatta yaptım 1 kez,ama vaktimde olmuyor((
arkadaşlar çok yemek yemediğiniz halde kilo aldım diyorsanız kadın hastalıkları doktoruna bir gidin derim poliklistik over hastası olabilirsiniz ben de bir yılda 17 kilo aldım evlenince ve yıllar yıllar üstüne 85 e kadar çıkmıştım 55 kilolarda falanken hormonlarda bir şey çıkmamıştı bebek düşünürken doktora gittim tedavi için meğersem polikistikover hastası imiişim aslında adetlerim düzenli idi ancak bu hastalık yumurta gelişmediği için özellikle bel bölgesinde çok kilo yapıyor ve kilo vermek te çok zor oluyor uyarmak istedim bebek için de zaten doktorun söyledii zayıflayacaksın sonra bebek olur neyse umarım çabuk kilo veririz kolay gelsin
bi şekilde olcak leslie çok kısa zaten en azından 5 dk lığı çokça yapabilirsin :)
canımmm nerelerdesin sen yahuu..bizede bak arada yogunluk olsada özlettin kendini yoklugun belli yalnız kaldık buralarda :)
aç karna baya bi fark oluyor ama bilmiyorum inşallah vermişsindir
bu arada sende kilo çizelgesi yapsana bi nasl olur sence
basladım cnaım bakalım hayırlısı faydası olur inşallah
son gaz devam bugün spormu az yaptım sadece ama listeme aynen uuydum simdilik hatta daha az yedım :)
vermişsin demekki hem zaten sabah aç karnına tartılman lazım :)
neyse sabah kahvaltı yapmaya başlamışsın en azından kahvaltısız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?