- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
Evet canım ilk bir hafta fazla yapmamıştım.Bu ikinci haftamda kahvaltı vardı.3.hafta öğünler normale dönüp spora daha çok ağırlık vereceğim.Bakalım hayırlısı artık
listeme bir nescafe bir de portakal ekliyorumm :)
hadi kızlar nerdesinizz
canım hosgeldın..yavas yavas ılerlemeye calısıyoruz işte :) bendede vardı o sorun ama o olmadan olmuyor canım yapmaya calıs sen genedekızlar süpersiniz,derslerimden ötürü uğrayamıyordum,siz baya ilerlemişsiniz bozmadan ne güzel.en kritik günler zaten başlangıçları.ya bendede kahvaltı yapamama sorunu var zaten saatide geçiriyorum.lessi indirdim bende hatta yaptım 1 kez,ama vaktimde olmuyor((
bende ondan suphe ettım ve gıttım gecen gun canım ama cıkmadı oyle bısey duzensızlık falanda var bende ama sukur cıkmadı genede..ve bende hızlı kılo aldım 6 ay gibi bi sürede hemde ama bi sorun cıkmadı sanırım psikolojık gibi benmki..arkadaşlar çok yemek yemediğiniz halde kilo aldım diyorsanız kadın hastalıkları doktoruna bir gidin derim poliklistik over hastası olabilirsiniz ben de bir yılda 17 kilo aldım evlenince ve yıllar yıllar üstüne 85 e kadar çıkmıştım 55 kilolarda falanken hormonlarda bir şey çıkmamıştı bebek düşünürken doktora gittim tedavi için meğersem polikistikover hastası imiişim aslında adetlerim düzenli idi ancak bu hastalık yumurta gelişmediği için özellikle bel bölgesinde çok kilo yapıyor ve kilo vermek te çok zor oluyor uyarmak istedim bebek için de zaten doktorun söyledii zayıflayacaksın sonra bebek olur neyse umarım çabuk kilo veririz kolay gelsin
abur cbur degılde tatlı falan ıstıo canım ama yemedım hıc daha bakalım ne kadar sabredebılcem :)canım ne demek hiç yalnız bırakırmıyım sizi.Ben kendime göre bir liste yaptım ama sıkıcı oluyor. Bazen abur cubur yemek geliyor içimden ama yapmayacağım diyorum.Bakalım listede ağırlıklı sebze yemeye çalışıyorum.Pek sebze ile aram yok diye ağırlık ona vermek istedim.
evet hemen bugünümü yazıyorum
sabah 1 dilim ekmek salça sürdüm dilim kaşarlardan 1 dilimle onu yedim
sonra 1 saat spor ama çok fenadı :)
yeni geldim eve canım istemiyo ama belki ara yaparım bir elma üzerine tarçınla :)
öğlen fırında tavuk yapıcam 1 but tavuk yanında 4 kaşık pilav ve salata
akşama da akşam düşünürüz artık :)
bende yazayım bugünki yediklerimi
sabah maydonz kürü bir bardak
yarım simit
arada 1 kivi
öğlen 3 kaşık makarna 4 kaşık bezelye yemegı
aksamda salata
aa bu arada unuttum bende sıcak çikolata içtim bugün bide
bi de böyle ne yicem ne yicem düşünüyosun bütün gün yemek düşün dur
oo senin menüde güzelmiş
ben geç yedim öğlen yemeğimi akşam yemedim o yüzden acıkırsam meyve yiyicem
Valla canım bende bugün içtim nescafe . Şimdide canım çikolata istedi.Bir kesim kadar yerim artık
fena değldi işte ama şu var spor yaaprken cok sıkıldım bugün dilerim bırakmam :S
bende kurabiye yapıyorum umarım yemem
su ana kadar tutabıldım kendımı ama bilmiyorum yatana kadar sabredersem tamamdır ama
beni ye dio bi tane bari ye diooo
kurabiyeyide cok güzel yapardım ooooooooooooof
merhabaaa denizyıldızıı
istedikten sonra emin olki veriliyor kilo
bende vaji illeti ile ugraştım 9 ay ,
kilollarını verirsen daha rahat hamile kalırsın cnm
adet düzensizlikleirn varmı bilemiyorum ama
benim ileri düzeyde adet bozuklugum var dı obile geçti:)
yedim gitti hadi bakalım :)ya bitaneden bişey olmaz o kadar sıkma kendini bu sefer yapmak istemezsin diyet
merhabaaa denizyıldızıı
istedikten sonra emin olki veriliyor kilo
bende vaji illeti ile ugraştım 9 ay ,
kilollarını verirsen daha rahat hamile kalırsın cnm
adet düzensizlikleirn varmı bilemiyorum ama
benim ileri düzeyde adet bozuklugum var dı obile geçti:)
buyur gel sana ne kurabiyeler yaparım canım :)
bu aradaaaaa
sabah maydnz kürümü içtim
arkasındanda kepekli ekmekli tost yaptım yedım
öğlende sadece karnbahar haşlamayyı düşünüyorum
çünki tostum ikitaneydi daha yeni yedıgım için geç kalmış oldum
ay teşekkür ederim :)
bende 1 dilim çavdar ekmeği domates peynir yedim sabah
öğlen dünden salatam kalmıştı onu yicem bende
of dün sporda böyle lastik gibi bişey var ondan kullandık bugün her yerim ağrıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?