Dev sitelerde yaşam..

Işte bazı sitelerde günlük kiralık evler varmış kim ister ki öyle bi yerde oturmak. O yüzden seçiciyiz ee bilmediğim de bi semt. Korkularım bu yüzden işte

Aslında sadece komşuluk değil, alışabilir miyim? Yani bi arkadaş olsun yeter bana. Çok geziyorum ulaşım nasıl orda bunlar kafama takılıyor hep.
Ulaşım bahsettiğiniz ilçede maalesef sıkıntı. Merkezi noktada olmayacaksanız. Özel araçsız yaşanacak bir yer değil. Merkezde metro var o kolaylık olabilir. Ama Otobüsler tıklım tıklım çoğu zaman.

Oğlunuz ve gelininizle çok yakınız bende simit sarayının ordayım:) dediğiniz yerlere bakacağım hemen :) çok sagolun

Ramesy merhaba..
Yüksek rezidanslari, otel girişi gibi daire girişlerini ben de sevemedim bir türlü Evler küçücük, pencereler minicik.. Ferah gelmiyor bana..
Dev sitelere nazaran daha butik siteler var. Güvenliği, otoparkı, çocuk bahçesi olan. O tür siteleri araştırabilirsiniz. Bu arada dev sitelerin aidatlarını da göz ardı etmeyin derim.

Irklarla, milletlerle ilgili bir derdim yok öyle olsa bi Arap'la evlenmezdim
Öyleyse buralara kolayca adapte olabilirsiniz. Ben en başta çok yadırgamıştım. Küçümseme anlamında değil tabi ki. Başka bir ülkede gibi hissediyordum kendimi. Öğretmenim. Öğrencilerle de zor oluyordu anlaşmak.

Ayy sanki kötü birşey yazmışım da yürüdüler gibi oldu dimi? Komşu komşunun külüne muhtaçtı bi zamanlar. Insanın yanında yakınında biri mutlaka olmalı. Alt komşumdan çok çektim ama eşim evde olmasa hastalansam saat kaç olursa olsun çalarım kapısını elinden gelen yardımı da yapar. Ayh inşallah çok sağolun

Işte öyle az katlı 5-6 bina olan bi yer ıstiyorum. Ben mahallede büyüdüm ve buna alışkınım. Sanki bu tüü kaka gibi göründü. Yazdığıma pişman oldum bazı yorumları okuyunca

Bizimevler var orda site.Bahsettiğiniz dev sitelerden.Arkadaşım var orda aynen sizin istediğniz bir ortamda.

Işte öyle az katlı 5-6 bina olan bi yer ıstiyorum. Ben mahallede büyüdüm ve buna alışkınım. Sanki bu tüü kaka gibi göründü. Yazdığıma pişman oldum bazı yorumları okuyunca

Küçük yerin samimiyeti daha başka olur. Çocuklar çocukluğunu daha güzel yaşar, insanlar da daha samimidir. Tabi ki herkesin yaşam tarzı ve seçimi ayrıdır. Saygı duymak lazım. Siz kendi seçiminizi yapın. Illaki konusacak birini bulursunuz. Ama kiralık ev ararken bana sorarsanız, baktığınız dairenin yan dairelerinden fikir alabilirsiniz. Site nasıl memnun musunuz vs diye. Boylece komsu adaylarınızı da görmüş olursunuz ;P Benim yapmisligim var

Haklısınız tabi du ya hali bu. Bugün deli gibi sevdigimiz kişiden en büyük kazıkları yiyebiliyoruz. Fakat bizde problem şu; aylık elimize geçen net bi para yok. Şu an iyi ni evde kalabiliyoruz ama 1 sene sonramiz garanti değil. Yoksa eşim benden çok istiyor ev almayı ama şartlar işte. Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah.

Ehehhehe iyi fikir bu :) girdiğimiz yerleri beğenmediğim için hiç aklıma gelmedi sormak. En iyisi bu dediğiniz gibi :)

Muhitin ve yaşadığım evin çok kötü ama dünyanın en iyi komşularının olduğu Bağcılardan G.o.paşanın dışında çok büyük olmayan bir siteye taşındım. Bağcılar da mahallede her şey elimin altında, alış veriş ve ulaşım çok kolaydı. Geldiğim yerde arabasız markete bile gidilmiyor, mecburen araba aldım çünkü vesait olarak da kıt bir yer. Sitede insanlar güler yüzlü, selam kelam tamam ama komşuluk asla yok. Evim güzel, büyük ferah, kirası uygun, yıllardır hayal ettiğim okuma odamı bile yaptım ama gel gör ki komşularımı çok arıyorum. Sakinlik sessizlik huzurlu uykular çok güzel ama yine de bir gün görmese kapımı çalan komşularımı çok arıyorum. Çalışan biriyim o yüzden günler, mevlütler pek ilgi alanımda değil ama gece eşim mesaideyken uykusundan kalkıp benimle hastaneye gelen can komşuların yeri çok başka. Çalışmama rağmen fazlaca bir yalnızlık çekiyorum, tövbemi bozup bir kedi edindim çaresizlikten

Esenyurt için mi güzel dediniz?
Bu işler şans işi... bahsettiğiniz innovia larda arkadaşım yaşıyor. En çok şikayet ettiği şey içinde onlarca günlük kiralık ev olması...
Benim arkadaşım inovia 2de kalıyor.
Ben mesela gittiğimde kapıdan onu ariyorlar- onay alana kadar beni kapıda bekletiyorlar.
Ya da onun çocuğunu sağlık ocağına götürmek için çıkarmak istemiştim. Benden şüphelenip kimlik bilgilerimi almışlardı.
Yani bana yeteri kadar guvenli gelmişti.
Günlük kiralık ev konusunda haklı olabilirsiniz. Çok fazla bir artı sıfır daire var-hatta arkadasininki de onlardan. İnsanlar 600 liraya liraya vermektense (geçen sene o kadar ödüyordu,şaka gibi) günlük yüz liraya airbnb ya da gunluk kiralık daire olarak vermek isteyebilir

Işte korkum bu ben kedi köpek de alamam çünkü eşimin alerjisi var malesef ve doktor cocugumuzda da olabileceğini söyledi. Kendi isteğim için bi canlıyı heba edemem de. O yüzden hiç almam. Off ne zormuş yaa

Güvenli olmasına çok güvenli emlakçı herşeyi söylemesine rağmen onaylı anahtar mı ne varmış onu istediler. Öyle güvenli sitelerde günlük kiralık işi bozuyor işte. Eski evimizden bu yüzden taşındık. Igrencti. Tek bi gece aşağıdan gelen sesler yüzünden ertesi gün ev bulup o hafta taşındık.

Işte bazı sitelerde günlük kiralık evler varmış kim ister ki öyle bi yerde oturmak. O yüzden seçiciyiz ee bilmediğim de bi semt. Korkularım bu yüzden işte

Hemen hemen bütün sitelerin Facebook sayfaları var.
Taşınmayı düşündüğünüze istek gönderin, sayfaya bakının. Genelde şikayetler vs yazar oralarda.
Oturanlarla konusun.
Emlakçılara güvenmeyin. Çok çakallar. Senin benim gibi normal insanı yerler.
Ve bence sitede 1+0, 1+1 ev olmamasına dikkat edin.

Bahsettigim güvenlik hırsızlığa karşı değil.
Güvende hissetmek anlamında.
Karşı dairem her gün ayrı ayrı birilerine kiraya veriliyorlar ben güvende hissetmem mesela.
Fiyatın uygun olması da dediğiniz gibi bir yandan avantaj ama önüne gelenin oturtabiliyor olması açısından epey büyük bir dezavantaj.
Ayrıca bol miktarda uyuşturucu tezgahının donduğu bir yer.. eski iş ortağım orada olduğu icin bölgeyi biliyorum. Esenyurt ailenin yaşayabileceği bir yer değil. Bir kaç sitesi belki...

Tum yorumlari okumadim soylendi mi bilmiyorum ama size siddetle Ataköy u tavsiye ederim. Arkadaşım oturuyor. Tam cocuk buyutulecek yer. Bende ilerde oraya tasinmayi düşünüyorum. 2+1 buyuk bir evde 2400 tl ye oturuyor. Oturanlar cok elit. Ulaşım sahane. Heryer yesillik park vs. Komsuluk da harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…