Esenyurt Esenyurt...Esentepe?
ya kuzum siz o kira bedelleriyle İstanbulun en güzel yerlerinden kendinize ev alsanıza.
Hem buyuk ev,hem komsuluk ortami, hem kirasi uygun olucak :)Ev almak öyle kolay değil olsa tabi kim istemez. Banka işine soğuk bakıyoruz çünkü aylık elimize geçen net bi para yok
2.500tl cok iyi bir mebla.2500 tl ile İstanbul un en güzel yerinden nasıl ev alınır bir bana da anlatın :) 500 bin lik bir ev bile alınamaz o taksitle :)
Ben siteye geçmek istiyorum Fatih berbat bana göre tüm akrabalar orda sevmiyorum vıcık vıcık komşuluk ilişkileriniHerkese merhaba,
Evlendigimizden beri Istanbul Fatih'te çok canlı bir yerde oturuyoruz. Mahalleden bile çıkmadan market, kasap, eczane hatta hastahane işimi bile halledebileceğim, herkesin birbirini tanıdığı, eşim yokken bile geç saatte rahatlıkta girip çıkabildiğim bir mahallede.. Çocuksuz ve genç iseniz harika( benim için)
Buraya kadar herşey iyi fakat... Kiramız çok yüksek ( 2200 tl ve ocakta 2400 olacak) ev çok büyük ama mutfağım ufacık, bina eski ve yaptığınız temizlik asla belli olmuyor. Sil süpür 1 saat sonra toz çünkü yol kenarı.
Çocuk düşünmeye başladık ve Fatih'te bir çocuğu büyütemeyiz diyerek Başakşehir taraflarına baktık. Fakat o dev binalar beni ürküttü. Evet, güvenlikli,sosyal tesisleri var ama bu taşınmam için yeterli gelmedi bana. Ben kapısını çalıp " kek yapıyordum yumurtam bitmiş komşum varsa 1 tane alabilirmiyim? " diyebileceğim bir yerde yaşamak istiyorum. Bekarligimda 23 sene öyle bir mahallede yaşadım çünkü. Evimizin anahtarını emanet edebilirdik rahatlıkla. Mahalle çocuğuyum anlayacağınız..
Binlerce kişinin yaşadığı, kimsenin kimseyi tanımadığı, ev kapılarının otel kapılarına benzediği bir yerde mutlu olabilirmiyim bilmiyorum. Var mı böyle sitelerde yaşayıp komşusu olan? Memnun olan? Veya çocuk büyütebileceğim, bahçeli parklı, evlerin ev gibi olduğu yer önerebilecek? Eşim tamamen bana bıraktı bu konuyu, sen nerde mutluysan ordayız dedi sağolsun. Bilmiyorum, korkuyorum..
( Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, yanlışsa özür dilerim)
Ben tercüman sitesine bayıldımBen bekarken istanbulun göbeğinde o dediğiniz sitelerde oturuyorduk.. annemler hala orda oturuyo.. bizim şansımıza mı bilmiyorum acaip komşuluk var.. orası küçük bi köy gibi herkes birbirni tanıyo.. akşamları anlaşıp havuza gidiyolar,yürüyüşe çıkıyorlar.. içinde parkı da var.. çocuklar her saat güven içinde oynuyor.. kimse kimseye karışmaz ama komşuluk ta süper.. bence taşının sizde.. çocuk büyütmek için site çok güzel..
Orayı bilmiyorum cnm :))Ben tercüman sitesine bayıldım
Cevizlibağ da ben de siteye geçmek istiyorumOrayı bilmiyorum cnm :))
Avrupa yakası dimi?? Bizimkiler anadolu yakasında.. çok merkezi şükür.. şanslılar o konuda.. yanıbaşlarında hem çarşı hem avm hem hastane var.. ayy reklam gibi olduCevizlibağ da ben de siteye geçmek istiyorum
İnş cnm ya.. bende şimdi başka bi şehire taşındım.. bende sırf çocuklar için sitede oturmak istiyorum..Cevizlibağ da ben de siteye geçmek istiyorum
Ohhhh bende sitedeydim ama eski annemler orda da şöyle asansörlü komşular mümkünse beni tanımasın dedikoducu onu giydin şöyle yaptın böyle yaptın diyen komşulardan kurtulmak istiyorum seviyorum komşuluğu sırf aynı binada yaşıyorsun diye tüm hayatına karışmaya kalkıyorlarAvrupa yakası dimi?? Bizimkiler anadolu yakasında.. çok merkezi şükür.. şanslılar o konuda.. yanıbaşlarında hem çarşı hem avm hem hastane var.. ayy reklam gibi oldu
Esenyurt Esenyurt...
Ayy düzeltemiyorum da,zaman geçti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?