Dev sitelerde yaşam..

Yaa Ataköy de 2400 muuuu? Bi kez denk geldim 3000 küsürdü. Ayy bakiyim oraya daha merkezi orası:)

Bilmiyordum facebook siteleri olduğunu bakayım hemen çok işime yarar bu sağol:)

ataköy de 2400 ev mi?ataköy kaçıncı kısım?bayağı iyiymiş.genelde,4000 tl civarı orada evler.

İstanbul'dayken küçük butik bir sitede oturdum, daha bir mahalle havası olan, komşuluk kültürünü yaşatan bir sitede, mahalle çocuğu olduğum ve bahçeli müstakil bir evde büyüdüğüm için yüksek ve çok kalabalık siteler bana boğucu geliyor, bir bina da 80-100 daire oluyor çoğunda, şahsen ben yapamam ama büyük sitelerde oturan yakınlarım var, özellikle çocuklu yakınlarım daha rahat ediyorlar büyük sitelerde, kapıda 7/24 güvenlik, çocuklar parka çıkma, havuza girme, bir cafede oturup birşeyler içme ihtiyaçlarını site içerisinde giderebiliyor, kapısını çalıp sabah kahvesine gidebileceğiniz, çocuğunuz okuldan gelince çocuğuyla oynatabileceğiniz, eşiniz evde yokken hastalandım benle hastaneye gelebilir misin diyebileceğiniz komşular da bulabiliyorsunuz, tüm siteyle olmasa da en azından birkaç komşu bulunabiliyor büyük sitelerde de.

Aslında sadece komşuluk değil, alışabilir miyim? Yani bi arkadaş olsun yeter bana. Çok geziyorum ulaşım nasıl orda bunlar kafama takılıyor hep.
Ulaşım önemliyse Başakşehir size pek uygun olmuyor maalesef.
Metro otobüs falan var ama ciddi zaman ayırmak gerekiyor ulaşım için.

Fatih'te yaşayan biri bu tarz bir yere alışabilir mi emin değilim.

Hurriyet emlakta bir suru ev var. 2000 e bile gordum. Bugun Beylikdüzü ne o bahsettiginiz devasa sitelerde ev bakmaya gittim. Ama inanir misiniz Avcılar'da metrobus degistirmek tam bir iskenceydi. Oglen saat 14 30 da mesai çıkışı bile degilken metrobuse ancak 4. Seferde binebildim. Beylikdüzü nu kafamdan çıkardım. Asla tasinmam oraya. Butcemi zorlayip ataköy den ev tutacagim

2400 kira mı. o fiyata krediyle ev almak daha mantıklı değil mi. yaşlı düşünmek :)

Ilk tercihimiz küçük site ama bulamazsak farklı altarnatiflere bakıcaz. Tüm siteyi zaten istemem:) Öyle bi kaç kişi olsun yeter bana. Mahalleden çıkıp siteye geçmek zor, bakalım nasıl olacak :)

Metrobüs çile doğru diyorsunuz. Ataköye bakicam bi

Venezia Venedik evleri de çok güzel

Metrobüs çile doğru diyorsunuz. Ataköye bakicam bi
Bence2200 2400 2500 verebilme durumunuz varsa hic bir yerde ev bakmayın. Direk Ataköy. . Marmaray metro metrobus deniz otobüsü hangi ulaşımı isterseniz var. İkitelli metrosu bile yapiliyormus. Arkadasima gitmek icin otobüs e bindimm inanir misin otobüs e binen yolcular bile farkliydi. Hepsi medeni duzgun. Cok ama çok farkli bir yer..icinde kaldi valla orası

2400 kira mı. o fiyata krediyle ev almak daha mantıklı değil mi. yaşlı düşünmek :)
Site içindeyse İstanbul gibi bir şehirde 2.400 lira kira çok normal, 5 yıl önce oturduğum butik sitede dahi 2 yıl evvel kiralar 1.500-2000 tl arasıymış, komşularım mune sitede kiralar aldı başını gidiyor diyorlardı ki, aylık aidat hariç.

Atakoy 7-8-9 kisim 2+1 ler 2200 2300 falan var. 2500 e süper ev bulursunuz ki gercekten muhteşem bir yer

7.8.kısımlarda 1+1 ler 50 m2 2500 tl civarı yalnız.oturulacak büyüklükte bir ev,3500 tl den başlıyor.ya da farklı yerlerden bahsediyoruz .

Gayette ayni yerlerden bahsediyoruz. Hurriyet emlakta bir suru ev var. Atakoy diye secin 1800 tl den basliyir. Link atayim istersen. Oturalacak güzel bir ev 2400 e var. Pazarlik etsen 2300 e oturursun

Bizzat arkadaşim var oturan.. mükemmel bir evde sitede ankastre mutfakli 2400 e oturuyor

Ataköy de güvenli değil. Kaç kez tinerciler önümüzü kesti yolda yürürken. Ayrıca parklar falan cevredeki varoş muhitlerden gelenlerle dolu. Ayrıca günlük kiralanan evler de çok. Bir de 3000 tl kira veriyorsun 1000 yıllık her yeri dökülen pis bir ev tutuyorsun. Bir arkadasım 3500 e ev tuttu. Mutfak banyo yaptırdı 25000 harcadı ev sahibi kabul etmedi kendi cebinden. Yok Ben sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…