Tum yorumlari okumadim soylendi mi bilmiyorum ama size siddetle Ataköy u tavsiye ederim. Arkadaşım oturuyor. Tam cocuk buyutulecek yer. Bende ilerde oraya tasinmayi düşünüyorum. 2+1 buyuk bir evde 2400 tl ye oturuyor. Oturanlar cok elit. Ulaşım sahane. Heryer yesillik park vs. Komsuluk da harika.
Hemen hemen bütün sitelerin Facebook sayfaları var.
Taşınmayı düşündüğünüze istek gönderin, sayfaya bakının. Genelde şikayetler vs yazar oralarda.
Oturanlarla konusun.
Emlakçılara güvenmeyin. Çok çakallar. Senin benim gibi normal insanı yerler.
Ve bence sitede 1+0, 1+1 ev olmamasına dikkat edin.
Bahsettigim güvenlik hırsızlığa karşı değil.
Güvende hissetmek anlamında.
Karşı dairem her gün ayrı ayrı birilerine kiraya veriliyorlar ben güvende hissetmem mesela.
Fiyatın uygun olması da dediğiniz gibi bir yandan avantaj ama önüne gelenin oturtabiliyor olması açısından epey büyük bir dezavantaj.
Ayrıca bol miktarda uyuşturucu tezgahının donduğu bir yer.. eski iş ortağım orada olduğu icin bölgeyi biliyorum. Esenyurt ailenin yaşayabileceği bir yer değil. Bir kaç sitesi belki...
Tum yorumlari okumadim soylendi mi bilmiyorum ama size siddetle Ataköy u tavsiye ederim. Arkadaşım oturuyor. Tam cocuk buyutulecek yer. Bende ilerde oraya tasinmayi düşünüyorum. 2+1 buyuk bir evde 2400 tl ye oturuyor. Oturanlar cok elit. Ulaşım sahane. Heryer yesillik park vs. Komsuluk da harika.
İstanbul'dayken küçük butik bir sitede oturdum, daha bir mahalle havası olan, komşuluk kültürünü yaşatan bir sitede, mahalle çocuğu olduğum ve bahçeli müstakil bir evde büyüdüğüm için yüksek ve çok kalabalık siteler bana boğucu geliyor, bir bina da 80-100 daire oluyor çoğunda, şahsen ben yapamam ama büyük sitelerde oturan yakınlarım var, özellikle çocuklu yakınlarım daha rahat ediyorlar büyük sitelerde, kapıda 7/24 güvenlik, çocuklar parka çıkma, havuza girme, bir cafede oturup birşeyler içme ihtiyaçlarını site içerisinde giderebiliyor, kapısını çalıp sabah kahvesine gidebileceğiniz, çocuğunuz okuldan gelince çocuğuyla oynatabileceğiniz, eşiniz evde yokken hastalandım benle hastaneye gelebilir misin diyebileceğiniz komşular da bulabiliyorsunuz, tüm siteyle olmasa da en azından birkaç komşu bulunabiliyor büyük sitelerde de.O sadece bir örnekti. Pek tabi ben de alırım ama bana göre komşu da lazım. Beraber kahve içebileceğin gerektiğinde yardıma koşacağın.. öyle büyüdüm çünkü. Geçim sıkıntımız yok çok şükür ama hiç bizim olmayacak ece o kadar para vermek zoruma gidiyor bazen.
Ulaşım önemliyse Başakşehir size pek uygun olmuyor maalesef.Aslında sadece komşuluk değil, alışabilir miyim? Yani bi arkadaş olsun yeter bana. Çok geziyorum ulaşım nasıl orda bunlar kafama takılıyor hep.
Marina çık yürü mis gibiAtakoy 7-8-9 kisim 2+1 ler 2200 2300 falan var. 2500 e süper ev bulursunuz ki gercekten muhteşem bir yer
İstanbul'dayken küçük butik bir sitede oturdum, daha bir mahalle havası olan, komşuluk kültürünü yaşatan bir sitede, mahalle çocuğu olduğum ve bahçeli müstakil bir evde büyüdüğüm için yüksek ve çok kalabalık siteler bana boğucu geliyor, bir bina da 80-100 daire oluyor çoğunda, şahsen ben yapamam ama büyük sitelerde oturan yakınlarım var, özellikle çocuklu yakınlarım daha rahat ediyorlar büyük sitelerde, kapıda 7/24 güvenlik, çocuklar parka çıkma, havuza girme, bir cafede oturup birşeyler içme ihtiyaçlarını site içerisinde giderebiliyor, kapısını çalıp sabah kahvesine gidebileceğiniz, çocuğunuz okuldan gelince çocuğuyla oynatabileceğiniz, eşiniz evde yokken hastalandım benle hastaneye gelebilir misin diyebileceğiniz komşular da bulabiliyorsunuz, tüm siteyle olmasa da en azından birkaç komşu bulunabiliyor büyük sitelerde de.
Hurriyet emlakta bir suru ev var. 2000 e bile gordum. Bugun Beylikdüzü ne o bahsettiginiz devasa sitelerde ev bakmaya gittim. Ama inanir misiniz Avcılar'da metrobus degistirmek tam bir iskenceydi. Oglen saat 14 30 da mesai çıkışı bile degilken metrobuse ancak 4. Seferde binebildim. Beylikdüzü nu kafamdan çıkardım. Asla tasinmam oraya. Butcemi zorlayip ataköy den ev tutacagim
Venezia Venedik evleri de çok güzelHurriyet emlakta bir suru ev var. 2000 e bile gordum. Bugun Beylikdüzü ne o bahsettiginiz devasa sitelerde ev bakmaya gittim. Ama inanir misiniz Avcılar'da metrobus degistirmek tam bir iskenceydi. Oglen saat 14 30 da mesai çıkışı bile degilken metrobuse ancak 4. Seferde binebildim. Beylikdüzü nu kafamdan çıkardım. Asla tasinmam oraya. Butcemi zorlayip ataköy den ev tutacagim
Bence2200 2400 2500 verebilme durumunuz varsa hic bir yerde ev bakmayın. Direk Ataköy. . Marmaray metro metrobus deniz otobüsü hangi ulaşımı isterseniz var. İkitelli metrosu bile yapiliyormus. Arkadasima gitmek icin otobüs e bindimm inanir misin otobüs e binen yolcular bile farkliydi. Hepsi medeni duzgun. Cok ama çok farkli bir yer..icinde kaldi valla orasıMetrobüs çile doğru diyorsunuz. Ataköye bakicam bi
Orası nerde? Beylikdüzü müVenezia Venedik evleri de çok güzel
Site içindeyse İstanbul gibi bir şehirde 2.400 lira kira çok normal, 5 yıl önce oturduğum butik sitede dahi 2 yıl evvel kiralar 1.500-2000 tl arasıymış, komşularım mune sitede kiralar aldı başını gidiyor diyorlardı ki, aylık aidat hariç.2400 kira mı. o fiyata krediyle ev almak daha mantıklı değil mi. yaşlı düşünmek :)
Atakoy 7-8-9 kisim 2+1 ler 2200 2300 falan var. 2500 e süper ev bulursunuz ki gercekten muhteşem bir yer
Gop ta Beylikdüzü ne göre daha merkeziOrası nerde? Beylikdüzü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?