O sizin sanssizliginiz. Bilmiyorum ben cok sevdim. O söylediğiniz tinercilerle heryerde karşılaşma riski var. Arkadaşım sitede oturuyor. Disardan birisi elini kolunu sallayip giremiyor. Günlük kiralik ev konusunu bilmiyorum. Ben muhite aşik oldum bilemiyorumAtaköy de güvenli değil. Kaç kez tinerciler önümüzü kesti yolda yürürken. Ayrıca parklar falan cevredeki varoş muhitlerden gelenlerle dolu. Ayrıca günlük kiralanan evler de çok. Bir de 3000 tl kira veriyorsun 1000 yıllık her yeri dökülen pis bir ev tutuyorsun. Bir arkadasım 3500 e ev tuttu. Mutfak banyo yaptırdı 25000 harcadı ev sahibi kabul etmedi kendi cebinden. Yok Ben sevmedim.
Gayette ayni yerlerden bahsediyoruz. Hurriyet emlakta bir suru ev var. Atakoy diye secin 1800 tl den basliyir. Link atayim istersen. Oturalacak güzel bir ev 2400 e var. Pazarlik etsen 2300 e oturursun
yakınmşız,hatta komşu bile olabiliriz.ben de fatihteyim.burada hayat var.gece bile sokağa çıksanız,bir dolu insan.benim de arkadaşlarım var,sitede ,güvenlikli,havuzlu yerlerde oturan ama ruh yok.ben oturamam şahsen.
böyle yazınca,komşularıyla sıkı fıkı,günlerde dolaşan bir insan olduğum düşünülmesin.ev ziyaretlerini pek sevmem.
ama haftada iki gün sultanahmette kurstayım,bir gün pazarda,diğer günler,beşiktaş,şişli,dolaşıp duruyorum.canım hiç sıkılmıyor.lokasyon olarak fatih çok ideal bence.ayrıca,bir iki yerde,site gibi,bahçe içinde evlerin olduğu yerleri keşfettim bu yaz.oralardan ev bakacağım.benim ki ana caddede,bu yüzden memnun değilim.ama 15,yıldır fatihteyim,avcılardan geldim,buradan ayrılmam.
ay o meraklı teyzelerden bizim apartmanın 1.katinda da vardı evlenmeden önce babaevimdeyken kabus gibi nerden geliyorsun nereye gidiyorsun, poset görse elinde ne aldinBakin o alt komsu teyze vakaalarindan bdvde en az 15 tane bulabilirsinizgenelde giris katta otururlar ki her halta hakim olsunlar diye
Sakasi bir yana, o kocaman sitelerde kafaniza uyan insan bulma olasiliginiz cok daha fazla. Belki yumurta isteyemezsiniz ama cok hos vakit gecirebileceginiz duzeyli insanlarla tanisabilirsiniz.Yumurtayi sirf konunuzda gecti diye ornekledim lutfen yanlis anlamayin
Annem de benimle ayni sekilde meriezde yasamis simdi 10 senedir sehir disi diye tabir edebilecegimiz bir yerde oturuyor. Cok mutlu. Arada sorarim geri donmek ister misin diye aman yok der.
Ille ozellikli guvenlikli site olmasa da sehir disinda cok modern yasam alanlari var artik. Oralarda da yasamak guzel yani. Marketi kasabi zaten olmayan yer kalmadi. Siz bir degerlendirininsallah gonlunuze gore olur her sey
Merhaba,site icinde bahsettiginiz yerler neresi acaba? Eger direkt lokasyon veremiyorsaniz ozelden yazabilir misiniz? Ben baktim bulamadim
Bukadar karamsar bakmayın İstanbul'da degil ama Ankara'da öğle bir sitede ben oturuyorum komşuluk tabiki mahalle sıcaklığında olmuyor ama iyi Komşular var tabiki sonuçta Anadolu insanıyız new york degil yani gözünüzde büyütmeyin her yerde iyi ve sıcak insanlar vardır mutlaka bizim 80 leri artık mahallelerde de bulamıyorsun zatenHerkese merhaba,
Evlendigimizden beri Istanbul Fatih'te çok canlı bir yerde oturuyoruz. Mahalleden bile çıkmadan market, kasap, eczane hatta hastahane işimi bile halledebileceğim, herkesin birbirini tanıdığı, eşim yokken bile geç saatte rahatlıkta girip çıkabildiğim bir mahallede.. Çocuksuz ve genç iseniz harika( benim için)
Buraya kadar herşey iyi fakat... Kiramız çok yüksek ( 2200 tl ve ocakta 2400 olacak) ev çok büyük ama mutfağım ufacık, bina eski ve yaptığınız temizlik asla belli olmuyor. Sil süpür 1 saat sonra toz çünkü yol kenarı.
Çocuk düşünmeye başladık ve Fatih'te bir çocuğu büyütemeyiz diyerek Başakşehir taraflarına baktık. Fakat o dev binalar beni ürküttü. Evet, güvenlikli,sosyal tesisleri var ama bu taşınmam için yeterli gelmedi bana. Ben kapısını çalıp " kek yapıyordum yumurtam bitmiş komşum varsa 1 tane alabilirmiyim? " diyebileceğim bir yerde yaşamak istiyorum. Bekarligimda 23 sene öyle bir mahallede yaşadım çünkü. Evimizin anahtarını emanet edebilirdik rahatlıkla. Mahalle çocuğuyum anlayacağınız..
Binlerce kişinin yaşadığı, kimsenin kimseyi tanımadığı, ev kapılarının otel kapılarına benzediği bir yerde mutlu olabilirmiyim bilmiyorum. Var mı böyle sitelerde yaşayıp komşusu olan? Memnun olan? Veya çocuk büyütebileceğim, bahçeli parklı, evlerin ev gibi olduğu yer önerebilecek? Eşim tamamen bana bıraktı bu konuyu, sen nerde mutluysan ordayız dedi sağolsun. Bilmiyorum, korkuyorum..
( Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, yanlışsa özür dilerim)
komsu işi sans işi..sansin varsa karsina iyi insanlar cikar benimgibi sanssizsan bir tanesi adam cikmazHerkese merhaba,
Evlendigimizden beri Istanbul Fatih'te çok canlı bir yerde oturuyoruz. Mahalleden bile çıkmadan market, kasap, eczane hatta hastahane işimi bile halledebileceğim, herkesin birbirini tanıdığı, eşim yokken bile geç saatte rahatlıkta girip çıkabildiğim bir mahallede.. Çocuksuz ve genç iseniz harika( benim için)
Buraya kadar herşey iyi fakat... Kiramız çok yüksek ( 2200 tl ve ocakta 2400 olacak) ev çok büyük ama mutfağım ufacık, bina eski ve yaptığınız temizlik asla belli olmuyor. Sil süpür 1 saat sonra toz çünkü yol kenarı.
Çocuk düşünmeye başladık ve Fatih'te bir çocuğu büyütemeyiz diyerek Başakşehir taraflarına baktık. Fakat o dev binalar beni ürküttü. Evet, güvenlikli,sosyal tesisleri var ama bu taşınmam için yeterli gelmedi bana. Ben kapısını çalıp " kek yapıyordum yumurtam bitmiş komşum varsa 1 tane alabilirmiyim? " diyebileceğim bir yerde yaşamak istiyorum. Bekarligimda 23 sene öyle bir mahallede yaşadım çünkü. Evimizin anahtarını emanet edebilirdik rahatlıkla. Mahalle çocuğuyum anlayacağınız..
Binlerce kişinin yaşadığı, kimsenin kimseyi tanımadığı, ev kapılarının otel kapılarına benzediği bir yerde mutlu olabilirmiyim bilmiyorum. Var mı böyle sitelerde yaşayıp komşusu olan? Memnun olan? Veya çocuk büyütebileceğim, bahçeli parklı, evlerin ev gibi olduğu yer önerebilecek? Eşim tamamen bana bıraktı bu konuyu, sen nerde mutluysan ordayız dedi sağolsun. Bilmiyorum, korkuyorum..
( Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, yanlışsa özür dilerim)
Nasıl bir yabancı düşmanlığı var ülkemizde yazık vallaYabancılarla ilgili sıkıntımız yok bizim. Olsa Fatih'te oturmazdık zaten. Kaldı ki eşim yabancı zaten..
yoo yazabilirim.benim beğendim yer yedikule konakları.netten direkt aratabilirsiniz,samatya konakları var.bunlar yeni siteler.
ben fındıkzade cuma pazarının arka sokağında bir eve bakmıştım.site içinde bir evdi.sitenin adını hatırlamıyorum.ama evler yeni değil eski bir site,ama bahçesinin oluşu,kamelyaları bana sıcak gelmişti.çapa hastanesinin arka tarafında da vardı böyle eski bir site,emlakçı oraya da götürmüştü bizi.ama bu son iki site,güvenlikli,havuzlu,parklı siteler değil.kendi içinde,7-8 bloktan oluşan,bahçesi olan,eski yerler.
Venezia Venedik evleri de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?