- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Sahibinden bakin guvenlige sorup.3 tane avrupa konutlari var arastirin kesin vardir.Bi süre alamayız gibi görünüyor, kısmet tabi. Avrupa konutları çok güzelmiş ama boş daire yokmuş hiç. Taşınma sezonu bitti malum o yüzden zor dediler
Bizim evlere baktık, Avrupa konutlarına bakmak istedik ama boş daire yok dediler. Haftaya tekrar gidip bakicaz
Neden o yumurta hep komşıdan alınır anlamıyorum :)
Bahsettiginiz samimiyet bunu anladım
Kişilere göre değişiyor bu durum
Bu sitelerde komşuluk olmama sebebi yahut düşük olma sebebi genelinin çalışan insanlardan oluşuyor olması
Bayanlar çalıştığı için komşuluk ilerletemiyor genelde
Eskiden kadınlar bu kadar çalışmıyor evde oturuyordu haliyle komşuluk oluyordu
Evet o yüzden zor işte ev bulmakTaşınma işi genellikle eylüle kalmadan oluyor çocuğu olanların çocukların okulu için evine en yakın okula göndermeden ötürü devlet okullarında,yada üniversite kazanan öğrencilerin genellikle eylül gibi taşınma durumlarından ötürü.
Biz 1 de istedik ama 2 ve 3e de bakicazSahibinden bakin guvenlige sorup.3 tane avrupa konutlari var arastirin kesin vardir.
Ya komşu komşunun külüne muhtaç.Bir grip olduğunda 1 kase çorba, gün içinde kapını çalıp hatır soran biri önemliYa aslında yanlış anlattım ama evet samimiyet asıl anlatmak istediğim:) yani bi yürüyüş arkadaşı, kahve içebileceğim biri derken neden yumurtadan yürüdüm bilmiyorum
Vallahi hiç bilmiyorum o yüzden tarif edemem. Isınamadım o evlere zatenya o bizim evler dediğiniz bahçeşehir yolu üzeri kayabaşına giden yerdekiler mi?
orası bana çok soğuk geliyor çokta ters bir yer.
Ya aslında yanlış anlattım ama evet samimiyet asıl anlatmak istediğim:) yani bi yürüyüş arkadaşı, kahve içebileceğim biri derken neden yumurtadan yürüdüm bilmiyorum
Amin inşallah. Ben 2 senede bu kadar baglandım 28 seneyi düşünemiyorumOyh tam konusuna rastladım.Oturduğum evde 28 senedir oturuyorum,ama taşınırsam büyük bir siteye gitsem naparım diyorum hep.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın
çok güzel diil mi amatam karşımda
Vallahi hiç bilmiyorum o yüzden tarif edemem. Isınamadım o evlere zaten
Heehh işte evet yaaa! :) ya bide burada ailem yok O yüzden de böyleyim. Çorbadan yürüseydim keşkeYa komşu komşunun külüne muhtaç.Bir grip olduğunda 1 kase çorba, gün içinde kapını çalıp hatır soran biri önemli
Ama 28 senede tüm komşular değişti ki zaten.Biz ilk geldiğimizden 1-2 tane kaldıAmin inşallah. Ben 2 senede bu kadar baglandım 28 seneyi düşünemiyorum
Kısa kat istiyorum evet. Bakayım internetten bi teşekkürlerbütçeniz ne kadar bilmiyorum ama eşiniz buralardaymış ya ginza lavinya ya baksın hem kısa katlı onlar aradıklarınızda var havuz spor salonu..
Biz böyle düşünenler bir site kuralım en iyisiHeehh işte evet yaaa! :) ya bide burada ailem yok O yüzden de böyleyim. Çorbadan yürüseydim keşke
Biz böyle düşünenler bir site kuralım en iyisi
çok güzel diil mi ama
Ben tam bir Beylikdüzü aşığıyım ya..İyi ki gelmişim diyorum her seferinde
O zaman hic gerek yok düzeninizi bozmaya merkezi evlerin çoğu eski ev zaten ben olsam değiştirmezdim :)Tabi. zaten çoğu ev sahibi lokasyona alıyor parayı. 2 kişi için çok güzel evim ama tek sıkıntım toz. Eve misafir çağırmaya utanıyorum bazen. Derin temizlik yap yine toz yine toz. En çok temizlikten sıkıldım. Ama bu canlılığı neredeyse 24 saat yaşam olmasını çok seviyorum. Bütçede sıkıntımız yok şükür zaten gideceğimiz yere de bu kadar belki daha fazlasını vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?