Dev sitelerde yaşam..

Bi süre alamayız gibi görünüyor, kısmet tabi. Avrupa konutları çok güzelmiş ama boş daire yokmuş hiç. Taşınma sezonu bitti malum o yüzden zor dediler
Sahibinden bakin guvenlige sorup.3 tane avrupa konutlari var arastirin kesin vardir.

Bizim evlere baktık, Avrupa konutlarına bakmak istedik ama boş daire yok dediler. Haftaya tekrar gidip bakicaz

ya o bizim evler dediğiniz bahçeşehir yolu üzeri kayabaşına giden yerdekiler mi?
orası bana çok soğuk geliyor çokta ters bir yer.

Ya aslında yanlış anlattım ama evet samimiyet asıl anlatmak istediğim:) yani bi yürüyüş arkadaşı, kahve içebileceğim biri derken neden yumurtadan yürüdüm bilmiyorum

Oyh tam konusuna rastladım.Oturduğum evde 28 senedir oturuyorum,ama taşınırsam büyük bir siteye gitsem naparım diyorum hep.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

Evet o yüzden zor işte ev bulmak

Ya aslında yanlış anlattım ama evet samimiyet asıl anlatmak istediğim:) yani bi yürüyüş arkadaşı, kahve içebileceğim biri derken neden yumurtadan yürüdüm bilmiyorum
Ya komşu komşunun külüne muhtaç.Bir grip olduğunda 1 kase çorba, gün içinde kapını çalıp hatır soran biri önemli

Klasik bir örnek olduğu için sanırım :)

Oyh tam konusuna rastladım.Oturduğum evde 28 senedir oturuyorum,ama taşınırsam büyük bir siteye gitsem naparım diyorum hep.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın
Amin inşallah. Ben 2 senede bu kadar baglandım 28 seneyi düşünemiyorum

Vallahi hiç bilmiyorum o yüzden tarif edemem. Isınamadım o evlere zaten

bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama eşiniz buralardaymış ya ginza lavinya ya baksın hem kısa katlı onlar aradıklarınızda var havuz spor salonu..

Biz böyle düşünenler bir site kuralım en iyisi

Ayy ne güzel olur Ya ne biliyim düşünüyorum eşim arada şehir dışına çıkıyor. çocuk olunca ne biliyim hastalanır bişey olur koca sitede hiç tanımadığım insanlara gidemem ki. Bunlar gerçekten önemli. Arkadaş dost komşu gerekli ya ..

çok güzel diil mi ama
Ben tam bir Beylikdüzü aşığıyım ya..İyi ki gelmişim diyorum her seferinde

ilk açıldığında tam bir kabustu:)) okullar kapanmamıştı her akşam bir konser gece yarılarına kadar çocuklar uyuyamadı. taşıdılar sonra konser alanınada rahat ettik. onun dışında harika bir yer..

O zaman hic gerek yok düzeninizi bozmaya merkezi evlerin çoğu eski ev zaten ben olsam değiştirmezdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…