diktirmeli miyim diktirmemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel arkadaşım, kendini bu kadar paralamaya değmez...Namaz kılan insanlar da hata yapabilir, günah işleyebilir ki pişman olmuşsun. Bu durumu namazla niyazla bağdaştırma, keşke olmasaymış çünkü seni çok etkileyecek bir duruma yol açmış.Ama olan olmuş sen tövbeni et ve bir daha da pişman olacağın şeyler yapmamaya çalış.

Soruna gelecek olursak, ola ki karşına biri çıktı ve evlenme kararı aldınız, bekaretin bozulurken kanayacak diye birşey yok ki, kaç çeşit kızlık zarı var, nereden anlayacak eşin bakire olup olmadığını, benim zarım esnekmiş dersin ki bakire olarak evlensen böyle olma ihtimali de olabilirdi. Özele girecek biraz ama ben evlendiğimde bakireydim ve ilk gece bir kanama olmadı çünkü kızlık zarım esnekmiş, kanama olmayınca öyle düşündüm ki annemin de zarı doğumda yırtılmış , genetik demekki diye düşünmüştüm. Eşim de kültürlü biri olduğu ve bana güvendiği için garip sorular sormadı o konu hakkında..İlerde evlenirsen sen de eşine açıklama yapmak zorunda değilsin, zarım esnek dersin olur biter. Erkekler bu konuda takıntılı çünkü , en moderni bile bunu sorun yapabilir ilerde başına kakabilir. Dediğim gibi yap risk alma , bu konuda dürüstlük iyi değil hazmedemiyor özellikle türk erkekleri( batı toplumlarında böyle birşey duyamazsın pek ) çünkü...

Diktir kurtul bacımbunun bir sonraki aşaması vicdan azabı olacak artık onun için ne yaparsın bilmem

Diktir kurtul bacımbunun bir sonraki aşaması vicdan azabı olacak artık onun için ne yaparsın bilmem
burdaki mesajlardan vicdan azabı duyacağımı daha iyi anladım sonuç diktirmicem bu sefet son kararım evlendikten sonra kriz gelit ve ağzımdan kaçırırsam daha kötü olur kabul eden böyle kabul edecek artık herkes evlenecek diye bir şey yok

erkekler anlar oranın açık olup olmadığından brn yalan söylrmicem ömür boyu vicdan azabı çekmekten iyidir

bende karsı tarafa anlatma ,en moderni bile sorun yapabiliyor.

ben olsam diktirmezdım de soylemezdım de ,safa yatardım.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.bu şekilde düşünürsen daha kolay olur bence sorun zar değil birşey yaşamışsın ve onu kabullenemiyorsun.bunu aştığın zaman zaten zarın orada olup olmaması seni ilgilendirmeyecek.

Diktirip diktirmeyeceginize bir başkası için değil de kendiniz icin karar verin. Nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın. Kendinizi toparlayın sonra evlilik yolunda olduğunuz kişiye evlenmeden söyleyin. Baktınız laf soz ediyor evlenmeyin. Aileniz biliyor ve problem yaratmamış bu acıdan bence şanslısınız.

Napacak müstakbel kocan ? İlişkiye girmeden önce uzan da bir bakayım bakire misin değil misin diye oranı mı inceleyecek ? Zar dediğin küçük birşey , ayrıca bir kere ilişkiye girmişsin , vajina birçok kastan oluşan karmaşık bir organ , çoktan toparlamıştır kendini, dardır yani vajen girişin.. Ayrıca sana böyle bir muamele yapmaya kalkarsa kalk git o yataktan zaten...

Kendi bakir olmayan ama bakire eş isteyen bir adam bulursan hic soyleme vicdan da yapma. Diktir cunku oyleleri bunu hakediyor.

Ama bakir olup, bakire eş isteyen bir adama bunu asla yapma..

Herzaman doğrunun kazanacağını düşünürüm yalana hiç gerek yok insanları kandırmayın bence. Ayrıca evlenmeye neden bu kadar taktınız daha 25 yaşındasınız bu ne acele hiç evlenmesen ne olacak sanmi dünyanın sonu mu

Sevgili M Morbidanqel . Bu, senin Allah' a karşı olan bir sorumluluğun. Eğer ciddi manada tövbe ettiysen bir başkasının seni kınama hakkı yoktur zaten. Bu kadar kafaya takılacak bir mevzu değil yani. Eğer karşına birisi çıkarsa bu konuda ezilip büzülme sakın. Bir hata işleyip tövbe ettim, de. Senin mahcup olduğunu görürse iyice üstüne gelirler ama sen kendine öz güven ve saygını görürlerse ağızlarını açmaya cesaret edemezler.
Hepsinden önce tedavin bitmeden hayatına birini alma. Iyilesmeye odaklan. ❤❤❤❤

İlişkiniz onu yaşadığınız insanla neden bitti?

Hiçbir erkek için bedeninde değişiklik yapma. Nasıl anlayacağını sana söyleyeyim. En başında doğruyu söyleyeceksin. Zaten bağnaz bir zihniyeti varsa daha ilk kavgada bunu yüzüne vuracak ve sana küfürler edecek. "Ona verdin bana neden vermiyorsun" vs. söylemleriyle kadınlığına saygısızca hakaretler edecek. Ya da seni cinsel ilişki için kandırmaya calışacak yok "bu benim ihtiyacım ama" ya da "sen onla ilişkiye girdin demek ki ona değer veriyorsun ben değersizim demek ki senin için" diyerek aklı sıra kendini acındırma taktiği uygulayacak (ben bunları ve bu söylemlerin en ağırını işittim.) Yapman gereken de böyle adamları daha ilk hatalarında terk etmek olacak. Varsın hiçbir erkek seni kabul etmesin. Sen erkekleri kabul etme ve yalnız kal daha iyi. En azindan ben böyle yapıyorum. Ben de senin yaşındayım yalnız hissetme kendini.

Lütfen tedavi olmadan atanma. Atandıgın yerde hitap ettiğin kesime de hiç faydalı olmayacağını düşünüyorum, eger öğretmensen bu daha vahim, önce tedavi ol her şey hallolur

Lütfen tedavi olmadan atanma. Atandıgın yerde hitap ettiğin kesime de hiç faydalı olmayacağını düşünüyorum, eger öğretmensen bu daha vahim, önce tedavi ol her şey hallolur
ben staj yaptım canım merak etme en sevilen hoca bendim bunun çocukları sevme ile alakası var

En faydalı yorum teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…