Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım benim .hesaplamalara göre 4haftayı geçti ama geç döllenme olmuş sanırım doktor daha çok yeni dedi. 395.6 çıktı değerim.evde dinleniyorum 2 hafta sonra daha net öğreneceğiz herşeyi.

bu arada canım belirtilerin neler yazarmısın .benimde 9 da regl günüm.bugün kahverengi bi lekelnme oldu sanırım adet oluyorum

çoooook tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşşş sağlıcakla alırsın kucağına cnm
bide dr lar zaten tedavideyken hastanın gergin oluğunu dinlenmye karar verdiklerinde ilacın etkisi öbür ay hala devam edermiş insanlarda aman nasıl olsa bu ay tedavi görmüyorum die
rahat olurlarmış dr bunu bana direk söylemşti genelde tadavi görülen ay değilde dinlendikleri ay gebeliklerin daha çok olduğunu söylemişti cnm
ama çoook sevindim gerçekten bizlerede moral oluo inanki cnm yaa allahım inşşşş bizede nasip eder

selam ben geldim nerelerdesiniz bayanlar
NERDESİN KIZZZ DÜNÜRÜÜÜMM
ben gene geldim bu kerez kararlıyım çıkmıcem savaş açtım evdekilere işte o kadar
delüüüm nbr
iyi akşamlar millet ben geldim canlanın bakem bir

# sevtun2
# kardelen5233
# elaezel
# semraozsoy

merhaba kizlarr ben yine geldimmm:80::80::80::80::80:
nbr garibim nasılsınn
selam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
olsun cnm hep birlikte olmusuz bu ay inş öbür aya bende cok umutluyum su adetim bitsinde
kızlar bu arada sanırım adet olucam kahverengi gibi bi lekelenme oldu bu gün.
olsun cnm üzülme sakın hepimiz adetliyiiz öbür aya inşş
kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
asılamamı yaptırıcan cnm inş tutarr bebişin gelir ikiz olsun inş kısss

hayırlı olsun canım darısı basımızzaaa

hş.g canımm.üzülsemde ya sabır ne yapalım rabbime sığınmaktan.sabır dilemekten başka çare yok

Amiiin canım inşallah.
Allah kimseye ne acısını ne de eksikliğini yaşatmasın.Dileyen bekleyen kim varsa herkese nasip etsin. Ben çok uğraştım 2 yılın 1.5 yılı hep doktor doktor gezmekle geçti.denemediğimiz bir tek tüp kalmıştı onu da yaza doğru düşünüyordum.Şükürler olsun gerek kalmadan Allah nasip etti.

bu arada canım belirtilerin neler yazarmısın .benimde 9 da regl günüm.bugün kahverengi bi lekelnme oldu sanırım adet oluyorum

Canım hamilelik belirtim yoktu benim adetim 3gün geçince test yaptım.Çünkü adetim çok düzeli hiç şaşmaz.Heralde geçtiğimiz aylardan iğnelerden etkilendi gecikecek bu ay dedim hatta günüme 4-5 gün varken hep karın ağrısı çektim ama kasık değil,resmen karnım ağrıdı.ha sabah adet olcam ha akşam derken 1 hafta boyunca ağrıdı.onun dışında ne göğüste acı,ne kasıkta batma,bulantı bişey yaşamadım.Şimdi de ara ara belim ağrıyor.

inşallah regl olmazsın ,hamile olduğunu öğrenirsin pazar günü.

Son düzenleme:

amin canım inş. hayırlısı olsun.sende bol bol dinlen..inş hayırlısı ile rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.

cnm aşılamaya karar vermişssiniz rabbim yüzünü güldürsün inşşşşşşş
tabisi bizimdeeeee inşşşşşşşş

kızlar bana müsade görüşmek üzere k.i.bakın A.E.OLUN HOŞÇAKALIN.öptüm kocaman

Son düzenleme:
iyiyim eliksircim ya sen nasilsin:26::26::26:

portakal suyu,canim hayirli olsun bebegin,allah saglikli bir sekilde kucagina almak nasip eylesin

amin kızlar inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir
iksir cim,haticecim,birsencim,hoş geldiniz kızlar.
hoşbulduk kardeloş nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…