sağol canım benim .hesaplamalara göre 4haftayı geçti ama geç döllenme olmuş sanırım doktor daha çok yeni dedi. 395.6 çıktı değerim.evde dinleniyorum 2 hafta sonra daha net öğreneceğiz herşeyi.
geliyide ninni sölümmü bebem
ayy gel şekerim gel daha kolay uyurum hemde mışıl mışıl
geliyide ninni sölümmü bebem
selam canım toplu selam verdim görmedinmi bebem aşk olsun ben seni unuturmuyum be
canım tbrk edrm ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inş.bizimde dualarını eksik etmezsen çok seviniriz.
QUOTE]
Çok teşekkür ederim . Amin inşallah kucağımıza almak nasip olur.
Allah sizlere de en kısa zamanda nasip etsin.
İyi akşamlar kızlar.
Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.
2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.
2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii
Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum
NERDESİN KIZZZ DÜNÜRÜÜÜMMselam ben geldim nerelerdesiniz bayanlar
ben gene geldim bu kerez kararlıyım çıkmıcem savaş açtım evdekilere işte o kadar
delüüüm nbr
iyi akşamlar millet ben geldim canlanın bakem bir
nbr garibim nasılsınn# sevtun2
# kardelen5233
# elaezel
# semraozsoy
merhaba kizlarr ben yine geldimmm:80::80::80::80::80:
olsun cnm hep birlikte olmusuz bu ay inş öbür ayaselam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
olsun cnm üzülme sakın hepimiz adetliyiizkızlar bu arada sanırım adet olucam kahverengi gibi bi lekelenme oldu bu gün.
asılamamı yaptırıcan cnm inş tutarr bebişin gelirkızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
İyi akşamlar kızlar.
Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.
2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.
2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii
Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum
canım tbrk edrm ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inş.bizimde dualarını eksik etmezsen çok seviniriz.
QUOTE]
Çok teşekkür ederim . Amin inşallah kucağımıza almak nasip olur.
Allah sizlere de en kısa zamanda nasip etsin.
amin inş.cnm inş.belirtilerin neler.demin yazdım ama yine yazıyım benim ayın 9 adet günüm bu gün kahverengi lekelenme oldu.göğüslerimde ve karnımda ağrı war ama her ay oluyo bunlar artık acaba hamilemiyim bile diyemiyorum çünkü bu belirtileri her ay yaşadım her ay acaba dedim ama sonuç malesef yine öyle yıkılmak istemiyorum
NERDESİN KIZZZ DÜNÜRÜÜÜMM
nbr garibim nasılsınn
olsun cnm hep birlikte olmusuz bu ay inş öbür ayabende cok umutluyum su adetim bitsinde
olsun cnm üzülme sakın hepimiz adetliyiizöbür aya inşş
asılamamı yaptırıcan cnm inş tutarr bebişin gelirikiz olsun inş kısss
hayırlı olsun canım darısı basımızzaaa
iksir cim,haticecim,birsencim,hoş geldiniz kızlar.
canım inan çok sevindim yaradanım acısını göstermesin işşallah sonuna kadar saglıklı saatli bir gebelik geçirisin işşallah darısı bizim başımıza ne diyeyim bakalım ben bu ay temel attım başladın sonuç ne olcek:18::18::18::18::18::18:
bu arada canım belirtilerin neler yazarmısın .benimde 9 da regl günüm.bugün kahverengi bi lekelnme oldu sanırım adet oluyorum
Amiiin canım inşallah.
Alalh kimseye ne acısını ne de eksikliğini yaşatmasın.Dileyen bekleyen kim varsa herkese nasip etsin. Ben çok uğraştım 2 yılın 1.5 yılı hep doktor doktor gezmekle geçti.denemediğimiz bir tek tüp kalmıştı onu da yaza doğru düşünüyordum.Şükürler olsun gerek kalmadan Allah nasip etti.
Canım hamilelik belirtim yoktu benim adetim 3gün geçince test yaptım.Çünkü adetim çok düzeli hiç şaşmaz.Heralde geçtiğimiz aylardan iğnelerden etkilendi gecikecek bu ay dedim hatta günüme 4-5 gün varken hep karın ağrısı çektim ama kasık değil,resmen karnım ağrıdı.ha sabah adet olcam ha akşam derken 1 hafta boyunca ağrıdı.onun dışında ne göğüste acı,ne kasıkta batma,bulantı bişey yaşamadım.Şimdi de ara ara elim ağrıyor.
inşallah regl olmazsın ,hamile olduğunu öğrenirsin pazar günü.
kızlar bana müsade görüşmek üzere k.i.bakın A.E.OLUN HOŞÇAKALIN.öptüm kocaman
öle tabi canımmmhş.g canımm.üzülsemde ya sabır ne yapalım rabbime sığınmaktan.sabır dilemekten başka çare yok
iksir cim,haticecim,birsencim,hoş geldiniz kızlar.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin kızlar inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELAEZELİMİZE(HACER) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
hoşbulduk kardeloş nasılsıniksir cim,haticecim,birsencim,hoş geldiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?