iyiyim eliksircim ya sen nasilsin:26::26::26:
portakal suyu,canim hayirli olsun bebegin,allah saglikli bir sekilde kucagina almak nasip eylesin
kizlar ben cikiyorum,esim söylenmeye basladiiileptobu istiyor,ondan bana vakit kalirsa gelirim insallah:44:
allaha emanet olun,hayirli aksamlar
uyusunda büyüsün ninni tıpiş tıpiş yürüsün ninni e kzıma ninnigeliyide ninni sölümmü bebem
ayy gel şekerim gel daha kolay uyurum hemde mışıl mışıl
allahım yardımcın olsun bebem tez zamanda işşallah sag saglim alırsın mercimegini kollarına bebemsevtun benim için dua et canım yarın doktora gidicem
sorma bindik bir alemete gidiyoruz kıyamete bebem burda çok zor artık evime geçince olur eşimde hasta yanına yaklaştımıyo hasta olursun diyecnm startı vermişsin hadi hayırlı olsun
güzel dileklerin için sag olasın portakal suyu kız canım çekti he gidemde bari sıkıyım içiyim suyunu beyaAmiiin canım inşallah.
Allah kimseye ne acısını ne de eksikliğini yaşatmasın.Dileyen bekleyen kim varsa herkese nasip etsin. Ben çok uğraştım 2 yılın 1.5 yılı hep doktor doktor gezmekle geçti.denemediğimiz bir tek tüp kalmıştı onu da yaza doğru düşünüyordum.Şükürler olsun gerek kalmadan Allah nasip etti.
Canım hamilelik belirtim yoktu benim adetim 3gün geçince test yaptım.Çünkü adetim çok düzeli hiç şaşmaz.Heralde geçtiğimiz aylardan iğnelerden etkilendi gecikecek bu ay dedim hatta günüme 4-5 gün varken hep karın ağrısı çektim ama kasık değil,resmen karnım ağrıdı.ha sabah adet olcam ha akşam derken 1 hafta boyunca ağrıdı.onun dışında ne göğüste acı,ne kasıkta batma,bulantı bişey yaşamadım.Şimdi de ara ara elim ağrıyor.
inşallah regl olmazsın ,hamile olduğunu öğrenirsin pazar günü.
kızlar bu arada siz bir müjdem var arkadaş ban yılbaşında muhabbet kuşu hediye etti ay çok hoşuma gitti kafasiyle duruyo içerde allahım nasip ederse evime görürücem çok şirin 1 tane sarı bişey eşimle bir cilveleşmesi var sormayın geçen ona gittim evindeydi dedim çok şeker dedim yeni almiş oda dedim bir ses bir nefes be bende istiyorum dedim ama eşim kızıyo çlürse aglarsın diye almadı en azında canım sıklımazdı dedim oda sag olsun içine inmemiş getirdi hediyem olsun sana bak dedi ay çok mutlu oldum bilemezsiniz adını ne koydum sizce evet aklınıza gelen mercimek aşagı mercimek yukarı diye seviyorum annemde kızıyo şu kuşu salma dışarı tüyleri dökülüyo diye
ben çıkıyuorum benim çagırıyolar sizlere doyum olmuyo ama anam yanına gitmezsem ahanda böle yapar
hg cnm ben iyiyim sen nasılsın
saol canım bende iyiyim gün sayıyorum test sonucu için biliyosun
elixsir nasılsın canım
cnm ya bende akılmı var ne için sonuç bekliodun sen ya kız benim hiç aklım yok he hemen unutuyom nolur kusuruma bakmayaaa
sağol cnm kocişim yattı bende takılıyom öleee sen nasılsınn
canım benim tekrarlayan düşüklerim varya onun için tüm araştırmalarım yapılıyo bütün test sonuçları elimde bi kromozom testimiz kaldı onu bekliyorum kromozom testimde işallah temiz çıkarsa bebek için çalışmalara başlıcamişallah
ya varya okadar unutkanım ki anlatamam sana ya kız hiç kafa yok bende heeeee
kız güldürdün beni
kız güldürdün beni
elixsir aşk olsun anam nerdesinnnnnnnn,,,neyse biraz şu neti kocişe verem sonra ugrayabilirsem uğrarım canlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?