Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar ben cikiyorum,esim söylenmeye basladiiileptobu istiyor,ondan bana vakit kalirsa gelirim insallah:44:

allaha emanet olun,hayirli aksamlar

# elaezel
# ademilehatice
# elixsir+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# birsen29+
# portakal_suyu

canlarım ben kaçtım beni özleyin anacım

cnm ya bende akılmı var ne için sonuç bekliodun sen ya kız benim hiç aklım yok he hemen unutuyom nolur kusuruma bakmayaaa

canım benim tekrarlayan düşüklerim varya onun için tüm araştırmalarım yapılıyo bütün test sonuçları elimde bi kromozom testimiz kaldı onu bekliyorum kromozom testimde işallah temiz çıkarsa bebek için çalışmalara başlıcamişallah

sağol cnm kocişim yattı bende takılıyom öleee sen nasılsınn

canım haticeyede dediğim gibi artık şu son testimin sonucunu bekliyorum hemde merakla oda temiz çıkarsa işallaholmak istiyorum bakalım işallah hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztopikte bu kadarsak hepimiz böle işallahhhhhhhhhh

ya varya okadar unutkanım ki anlatamam sana ya kız hiç kafa yok bende heeeee

PORTAKAL SUYU......hamileymişin ALLAHIM hayırlısıyla kucana almayıda nasip etsin işallah,darısı bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen herkezin başına sizin içinizdede işallahhhhhhhhhhhhhhh bana

elixsir aşk olsun anam nerdesinnnnnnnn,,,neyse biraz şu neti kocişe verem sonra ugrayabilirsem uğrarım canlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…