Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım iisinizdir 2 gündür giremiyorum sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar şimcik ben bu ayın 6 sında regli olmam lazımdı ama ayın 6 sında saat öğlen 12 gibi kahverengi bir akıntı geldi sonra çok az ama çok az lekelenme oldu ve dün akşam ve bungün akşama kadar bida hiç bişe olmadı hiç bir lekelenme olmadı yani ve göbegimin alt kısmı ara ara agryo geceleri biraz fazla gögüslerim şişti hafif ağrı var yine ve sık idrara çıkmaya başladım yarın sabah test yapayım diyorum sizce bu belirtiler neye bağlı olabilir psikolojik deseniz geçen ay kadar kafama takmadım hiç bişeyi size danışmak istedim

bence gebesin içime doğdu hem belirtilerde var hadi inş

cnm ya valla bilmiorum kiii ama dileğim inşş hamilesindir ne diyeyim yarında bekle bakalım eğer olmazsan ondan sonra yap

kardelen49cum neden hiç sesin çıkmıo kızzzzzzzz
nasılsın geçmiştesin heralde hadi gel iki muhabbet edek cnm benim

bence gebesin içime doğdu hem belirtilerde var hadi inş

tşkler cnm yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıck sonuç umarım vardır ve Allahım anne olmayı bekleyen büyük meleklerimize küçük meleklerini gönderir boş olan kucaklar bir an önce dolar

ya ben yumutrlama tarıhını 28 gunde bır adet olan bı ınsan içiin adetın baslama gununden 14 gun sonrası dıe bılıorum o sekılde hesaplasan bi?? daha bilgili ablalarıma saygılarrrrr

ins tutar cnmm.baski yapan yokta esim cok istiyor bana belli etmek istemiyor uzulmeyim diye ama onun o halini görüncede isteristemez üzülüyorum. kaynanam görümcem hamile onun sevinciyle beni unttu simdilik yani yirttim

ii olmuşşş:)ya aslında hamılelık sonunda olacak catlakları düşün
canım bebek istiyosan o çatlakları kafana takmayacan
ay bu merveyle egal ne tatlı kızlarmış bidaha gelin olurmu
yok ne ağlaması ben yaşlıyım diye ağlanırım hiç

hem ben çokgenç gösteren bir yaşlıyım
bende öyleyim yeter seni yalnız bırakmayız
inşallah bebiş vardır canım ama kan testi yaptır daha net öğrenirsin
arkadaşlar aranızda ankaralı olan var mı bu arada?
ben ankaralıyım

amin diyorum bende duaya katılamadım yarın liseden arkadaşlar gelicek koşturdum şimdi oturabildim.Rabbim bekletmesin en kısa zamanda kucaklarını doldursun arkadaşlarımızın
kardelen49cum neden hiç sesin çıkmıo kızzzzzzzz
nasılsın geçmiştesin heralde hadi gel iki muhabbet edek cnm benim
geldiiiim.Nasılsın canım
arkadaşlar aranızda ankaralı olan var mı bu arada?

ben Ankaralıyım canım sende mi Ankaradasın:13:

evet bende ankaralıyım eryamanda oturuyorum yakın olan arkadaşlar varsa görüşmek isterdim onun için sordum kusura bakmayın

Sevtun hoşgeldin özlemiştik ben yakalayamadım ama görüşürüz inşallah.Kuşun mercimek hayırlı olsun iyiler hoşlarda çok çeneci oluyo bu kuşlar

Boncuğum ameliyat iyi geçmiş geçmiş olsun kurtuldunuz hadi hayırlısı

Kardelenbhr adet olmuşsun aşılama için hakkınızda hayırlısı inşallah tutar

tuğçalcım eviniz hayırlı olsun bebeğinle eşinle güle güle oturun inşallah

kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
hayırlısı kardelenbhr inşallah bidahaki aya gelir bebişin aşılama vesile olur nerde yaptıracan güzel yıkama yapan bi laboratuvar istersen veririm adını
yatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.
üşüttüm ben,banyo yapıp dışarıya çıkmam gerekti,ondan oldu.

canım,üzülme,inşallah bebişinin habercisidir,adet olduğun sürece umut vardır.
canım pamuğa karabiber dök katla üstüne bolca kolonya dök şakaklarına tülbentle sar iyi gelir
evet bende ankaralıyım eryamanda oturuyorum yakın olan arkadaşlar varsa görüşmek isterdim onun için sordum kusura bakmayın
ben mamakta oturuyorum

kızlar bide nezle grip oldum valla ama nasıl bakıyorlar bir bilseniz eşim kayınvalidem şunu anladım biz bebek özlemi çekerken annelerimizde torun özlemi çekiyorlar ama belli etmiyorlar 3 gündür kayın validemlerdeyim her wc girip çıktığımda oldumu diye sormaktan bikmadı bende cvp vermekten bıkmadım valla saban benden önce kalkıpda testin sonucunu almadan bida yata girmez

doğru evet benim kayınvalidemin bir sürü torunu var sayısını bilmiyorum ama bize üzülüyo hala.

canım çok saol allah razı olsun olur tabi sen gül ve elaezel için dersen RABBİM KABUL EDER
ben böyle olunca çok üzülüyorum ya aynı şey kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi

ben duaları hazırlayım kızlar sorun kalmadı çok şükür .
HATİCECİM doğrudur mutlaka bişey olduki haber veremediler .ama 1 hafta süre var biraz daha özen istiyorum okadar yani

su an cok üzüldüm öncelikle hakkınızı helal edin arkadaşlar duanıza canı gönülden amın diyorum
topige cok fazla giremıyorum haftanın 4 günü spora gidiyorum 2 günü kurana akşamlarıda kuran dersi alıyorum gecen hafta leyla için okunduğunu görmüştüm ve okudum ama bufta yı hiç görmedim yogunluktan acaba dua verildimi diye aklımada gelmedi kızlar hatırlamış olsam mutlaka bakardım inanaın yogunluktan giremıyorum cok özür dilerim bu hafta kime okunuyor listeyi görebilirsem sevinirim yada özelime yazarsanız cok sevinirim

sağol canım,şakaklarımda değil,tam alnımda ağrı var,ama orayada koyarım,aslında iyi bi uyku çeksem geçer belkide,akşam misafir vardı uyuyamadım,sabah misafir gecikcek diye uyuyamadım,gün içerisindede tam uyudum,tlf geldi uyandım,dahada uyuyamıyorum işte.
kardelencim,naber kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…