merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım iisinizdir 2 gündür giremiyorum sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar şimcik ben bu ayın 6 sında regli olmam lazımdı ama ayın 6 sında saat öğlen 12 gibi kahverengi bir akıntı geldi sonra çok az ama çok az lekelenme oldu ve dün akşam ve bungün akşama kadar bida hiç bişe olmadı hiç bir lekelenme olmadı yani ve göbegimin alt kısmı ara ara agryo geceleri biraz fazla gögüslerim şişti hafif ağrı var yine ve sık idrara çıkmaya başladım yarın sabah test yapayım diyorum sizce bu belirtiler neye bağlı olabilir psikolojik deseniz geçen ay kadar kafama takmadım hiç bişeyi size danışmak istedim
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım iisinizdir 2 gündür giremiyorum sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar şimcik ben bu ayın 6 sında regli olmam lazımdı ama ayın 6 sında saat öğlen 12 gibi kahverengi bir akıntı geldi sonra çok az ama çok az lekelenme oldu ve dün akşam ve bungün akşama kadar bida hiç bişe olmadı hiç bir lekelenme olmadı yani ve göbegimin alt kısmı ara ara agryo geceleri biraz fazla gögüslerim şişti hafif ağrı var yine ve sık idrara çıkmaya başladım yarın sabah test yapayım diyorum sizce bu belirtiler neye bağlı olabilir psikolojik deseniz geçen ay kadar kafama takmadım hiç bişeyi size danışmak istedim
bence gebesin içime doğdu hem belirtilerde var hadi inş
tşkler cnm yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıck sonuç umarım vardır ve Allahım anne olmayı bekleyen büyük meleklerimize küçük meleklerini gönderir boş olan kucaklar bir an önce dolar
ya ben yumutrlama tarıhını 28 gunde bır adet olan bı ınsan içiin adetın baslama gununden 14 gun sonrası dıe bılıorum o sekılde hesaplasan bi?? daha bilgili ablalarıma saygılarrrrr
ins tutar cnmm.baski yapan yokta esim cok istiyor bana belli etmek istemiyor uzulmeyim diye ama onun o halini görüncede isteristemez üzülüyorum. kaynanam görümcem hamile onun sevinciyle beni unttu simdilik yani yirttim
canım bebek istiyosan o çatlakları kafana takmayacanii olmuşşş:)ya aslında hamılelık sonunda olacak catlakları düşün
bende öyleyim yeter seni yalnız bırakmayızyok ne ağlaması ben yaşlıyım diye ağlanırım hiç
hem ben çokgenç gösteren bir yaşlıyım
inşallah bebiş vardır canım ama kan testi yaptır daha net öğrenirsinmerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım iisinizdir 2 gündür giremiyorum sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ben ankaralıyımarkadaşlar aranızda ankaralı olan var mı bu arada?
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin diyorum bende duaya katılamadım yarın liseden arkadaşlar gelicek koşturdum şimdi oturabildim.Rabbim bekletmesin en kısa zamanda kucaklarını doldursun arkadaşlarımızın
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELAEZELİMİZE(HACER) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
geldiiiim.Nasılsın canımkardelen49cum neden hiç sesin çıkmıo kızzzzzzzz
nasılsın geçmiştesin heralde hadi gel iki muhabbet edek cnm benim
arkadaşlar aranızda ankaralı olan var mı bu arada?
evet bende ankaralıyım eryamanda oturuyorum yakın olan arkadaşlar varsa görüşmek isterdim onun için sordum kusura bakmayın
hayırlısı kardelenbhr inşallah bidahaki aya gelir bebişin aşılama vesile olur nerde yaptıracan güzel yıkama yapan bi laboratuvar istersen veririm adınıkızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
canım pamuğa karabiber dök katla üstüne bolca kolonya dök şakaklarına tülbentle sar iyi geliryatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.
üşüttüm ben,banyo yapıp dışarıya çıkmam gerekti,ondan oldu.
canım,üzülme,inşallah bebişinin habercisidir,adet olduğun sürece umut vardır.
ben mamakta oturuyorumevet bende ankaralıyım eryamanda oturuyorum yakın olan arkadaşlar varsa görüşmek isterdim onun için sordum kusura bakmayın
arkadaşlar aranızda ankaralı olan var mı bu arada?
ben varımmmm cnm sen ankaralımısın
kızlar bide nezle grip oldum valla ama nasıl bakıyorlar bir bilseniz eşim kayınvalidem şunu anladım biz bebek özlemi çekerken annelerimizde torun özlemi çekiyorlar ama belli etmiyorlar 3 gündür kayın validemlerdeyim her wc girip çıktığımda oldumu diye sormaktan bikmadı bende cvp vermekten bıkmadım valla saban benden önce kalkıpda testin sonucunu almadan bida yata girmez
canım arkadaşlarım cumamız mübarek dualarımız kabul olsun
ya kızlar dua tamamlanmadı
banu ve tostiden haber yok .
bu iş canımı çok sıkıyo duyarlı olalım diyorum ama beni duyan yok malesef .
şimdi neyapıcaz bana diyin bakalım hanımlar
canım çok saol allah razı olsun olur tabi sen gül ve elaezel için dersen RABBİM KABUL EDER
ben böyle olunca çok üzülüyorum ya aynı şey kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi
ben duaları hazırlayım kızlar sorun kalmadı çok şükür .
HATİCECİM doğrudur mutlaka bişey olduki haber veremediler .ama 1 hafta süre var biraz daha özen istiyorum okadar yani
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELAEZELİMİZE(HACER) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
hayırlısı kardelenbhr inşallah bidahaki aya gelir bebişin aşılama vesile olur nerde yaptıracan güzel yıkama yapan bi laboratuvar istersen veririm adını
canım pamuğa karabiber dök katla üstüne bolca kolonya dök şakaklarına tülbentle sar iyi gelir
ben mamakta oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?