hayırlısı kardelenbhr inşallah bidahaki aya gelir bebişin aşılama vesile olur nerde yaptıracan güzel yıkama yapan bi laboratuvar istersen veririm adını
canım pamuğa karabiber dök katla üstüne bolca kolonya dök şakaklarına tülbentle sar iyi gelir
ben mamakta oturuyorum
inşallah çıkmaz canım bişey,çok geçmiş olsun.ıyı aksamlar kk guzellerı kım var kım yk gormedım gecmıse baktım sadece fıstıklarım o yusden ıyı aksamlar dılegımı herkes ustune alınsın lutfen
kardelenbhrım adet olmusun ınsallah bı dahakı ay canımmm ınsallahhh:26::26:
sevtuncum gelmıssın gıtmıssın ben yıne yokmusum canım
gulcum yıne baslama nolur paranoyalara kuzum ya bı bırak pazar gunu hersey bellı olurrr zatenn
bu arada gulum acıl senle konusmam lazım kusum gorunce msnye gel nolurrrrr:26::26::26:
ablacım ananende bısey cıkmmıs sukur
derınım de hıc gorunmedı yaaaaa
bu arada acılden yenı geldım kızlar kalbım daralttıkca daralttı carpıntım da arttı hemen acıle gıttık
ve ekg cekıldı tahlıller yapıldı doktor kalple ılgılı bır sıkayet degıl dedı kas agrısı yada panık atak olabılır dedı pzt daha detaylı bakacaklar ınsallah bısey cıkmazzzzzz:26::26::26::26:
merhabalar ben siteye yeni üye oldum.aleyküm selem:
merhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...
yeterim ben busöze pek katılamıycam çünkü nerdeyse 1 saate yakın geçmiş okuyorum demekki muhabbet oluyo hayalet topik değil kuzumhoş geldin kimse yokki
hayalet topik oldu burası :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım hayırlısı olsun vardır bir hayır hiç canını sıkma inşallah yerleşme filandırkızlar bu arada sanırım adet olucam kahverengi gibi bi lekelenme oldu bu gün.
canım bugün hep aklımdaydın demek geldi kırmızılar nediyelim sağlık olsun inşallah aşılamayla gelir minişin kuzum sıkma tatlı canını çok öptümkızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
PORTİCİM tebrik ederim canım negüzel birhaber ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallahİyi akşamlar kızlar.
Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.
2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.
2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii
Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum
sevtunum mercimeğin hayırlı olsun güle güle büyüt kuzum benimde var bitane adıda umut teyzesi# elaezel
# ademilehatice
# elixsir+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# birsen29+
# portakal_suyu
canlarım ben kaçtım beni özleyin anacım
canım kolay gelsin çok yorulmuşsun ama arkadaşlarınla beraber olunca unutursun kuzumamin diyorum bende duaya katılamadım yarın liseden arkadaşlar gelicek koşturdum şimdi oturabildim.Rabbim bekletmesin en kısa zamanda kucaklarını doldursun arkadaşlarımızın
geldiiiim.Nasılsın canım
ben Ankaralıyım canım sende mi Ankaradasın:13:
tostim hakkımız helal olsun önemli değil diycem ama aslında önemli olduğunu hepimiz biliyoruz ben topice arada girdiğini gördüğüm için yazıyım demiştim ama yoğunluktan görememişsin sağlık olsun tatlım .kendi adıma sorun olmuyoda arkadaşlar üzülünce bende üzülüyorum sitemim ondandı canım sende hakkını helal et .buhafta yazarım tabiki bisefer unuttun diye listeye yazmamazlık olmaz canım insanlık hali .öpüyorum seni üzülme telafi edersinsu an cok üzüldüm öncelikle hakkınızı helal edin arkadaşlar duanıza canı gönülden amın diyorum
topige cok fazla giremıyorum haftanın 4 günü spora gidiyorum 2 günü kurana akşamlarıda kuran dersi alıyorum gecen hafta leyla için okunduğunu görmüştüm ve okudum ama bufta yı hiç görmedim yogunluktan acaba dua verildimi diye aklımada gelmedi kızlar hatırlamış olsam mutlaka bakardım inanaın yogunluktan giremıyorum cok özür dilerim bu hafta kime okunuyor listeyi görebilirsem sevinirim yada özelime yazarsanız cok sevinirim
canım halamı ağrıyo çok geçmiş olsunsağol canım,şakaklarımda değil,tam alnımda ağrı var,ama orayada koyarım,aslında iyi bi uyku çeksem geçer belkide,akşam misafir vardı uyuyamadım,sabah misafir gecikcek diye uyuyamadım,gün içerisindede tam uyudum,tlf geldi uyandım,dahada uyuyamıyorum işte.
kardelencim,naber kız
boncuğum aralık ayını sil kuzum benide ocağın biyerine iliştir benim adet yine 3 ay sonra olcak heraldeıyıgeceler kızlar sıze bı bakım dedım
hepınıze ayrı ayrı tesekkürederım cok ıyısınız
buarada yrn lısteyı düzenlıcem adet günlerını bıldırmeyenler lütfen bıldırsınler
deryam canım çok iyi etmişsin çok geçmiş olsun şükür bişey yokmuş bence gaz sıkışması yada kas ağrısı pazartesi olsun hayrolsun inşallah balımıyı aksamlar kk guzellerı kım var kım yk gormedım gecmıse baktım sadece fıstıklarım o yusden ıyı aksamlar dılegımı herkes ustune alınsın lutfen
kardelenbhrım adet olmusun ınsallah bı dahakı ay canımmm ınsallahhh:26::26:
sevtuncum gelmıssın gıtmıssın ben yıne yokmusum canım
gulcum yıne baslama nolur paranoyalara kuzum ya bı bırak pazar gunu hersey bellı olurrr zatenn
bu arada gulum acıl senle konusmam lazım kusum gorunce msnye gel nolurrrrr:26::26::26:
ablacım ananende bısey cıkmmıs sukur
derınım de hıc gorunmedı yaaaaa
bu arada acılden yenı geldım kızlar kalbım daralttıkca daralttı carpıntım da arttı hemen acıle gıttık
ve ekg cekıldı tahlıller yapıldı doktor kalple ılgılı bır sıkayet degıl dedı kas agrısı yada panık atak olabılır dedı pzt daha detaylı bakacaklar ınsallah bısey cıkmazzzzzz:26::26::26::26:
ben geldimde kaçırdım sizi malesefinşallah çıkmaz canım bişey,çok geçmiş olsun.
evet derinde ebroşta yok bu gece,nirde kaldılar ki?
boncuğum selam canım.
ebroşun sadece ismini gördün kendi geçmişteydi bilsem çıkacağınızı hemen girişmezdim :44:eboş,selam datlum,seni görmeden gitmedim bak,görüyon mu?
kuzuya kaçırdım senide off hep geç kalıyorum yaakayram cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
ebus gecmıstesın galıba ben kacım cnm öptüm senı kib
yaa cano koptum valla nediyim hamileyim aslında size demiyomama çıkamadın geçmişten,ben çıkıyom ama kk den,neyse,başka baharda görüşürüz inşallah,bebekli günlerde.
bu arada sen bi daha mı test yapsan ki,baya geçti günün,senin üzerine ikinciye olcaz nerdeyse,kesin hamilesinde haberin yok.
hamile eboşşş,hamile eboşşşşş
derincim,gelirsen senide öpüyorum canım,görüşemedik.
ablam ya ben geçmişten çıkasıya hepiniz gittiniz üzüldüm ama olsun sende dinlen hem kocişinde kızmasın canım çok öptümkızlar herkese ıyı geceler
boncugum
ablam
kardelosum sıze ayrıca ıyı geceler
ablacım senı bekmeye kararlıydım ama kocısım ters ters bakıyo bugun bıraz sıkıntılı da cıkmam lasım senı sefııyommmmmm
merhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...
ebrar
en son senle konuşmuştuk 3 gün önce ve ayın 6 sında regl günümdü ve öğlen 12 gibi kahve rengi akıntı oldu arkasından çok az kırmızı bir leke ama 2 gündür olmuyo ve alt karın çok ağrıyo gçgüsler şişti idrara sık çıkıyorum sence ne olabilir
kanka hoşgeldin gökce uyumadımı ayaktsın busaatte hayırdır yaslm kızlar uyumadan bakayım dedim sizlere nasılsınız
ebrar
en son senle konuşmuştuk 3 gün önce ve ayın 6 sında regl günümdü ve öğlen 12 gibi kahve rengi akıntı oldu arkasından çok az kırmızı bir leke ama 2 gündür olmuyo ve alt karın çok ağrıyo gçgüsler şişti idrara sık çıkıyorum sence ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?