ebroşum hoşbulduk canım gökçe hanım uyumadı malesef iki gecedir sabah 4 e kadar uyumuyo gündüz uyuyo halada uyanık bende nete bakayım dedim :) hayır olsun rüyanda canım bide ablamın dügünü ayın 29 unda ist . gelebiliriz belki :)kesin degi l tabi bebek oldugu için
canım benim hamile kaldıgımda adetim 6 gün geçmişti ve ogün sabah kahve ile pembe arası bi akıntı gelmişti oda tutunma akıntısı oluyo ogün kandada ögrenmmiştik hamile oldugumu inş sneinde öyledir ama kırmızıya döndügü zaman akıntı adetin geldigini bildirebilir
cnm benim çok geçmiş olsun..umarım hayırlara vesile olur bu ameliyat boncuumcumanız mübarek olsun canlarım
dün ugrayamadım esım amelıyat oldu cok şükür pek agrısı olmadı of cok zor bı durummus onu o halde görmekama şükür gectı elle muayenede bellı olmayan varıkosel amelıyat esnasında doktor burası fena olmus 5 damarı bıle etkılemıs demiş ınsallah sıfa olur
neyse kızlar gecmıse bakamadım malum esım evde temızlık falan yapım ısım bıtsın gelıp okucam gecmısı.. duada olamazsam sımdıden amın dıyorum allah mınıslerınızı en kısa zamanda yollar ınsallah
amin cnm inş dualarımız bir zincir oluşturup kabul görür Allahın izniyle...kızlar ALLAH ım amin dilleyen dillerinizi en güzel dualar için Aminlerle donatsın,avuça açan ellerinizi geri çevirmesin.ve güzel dilek ve dualarla dolu kalbinizi hep güzellikerle donatsın kötülükler sıkıntılar dertler hepinizden uzak bütün dualarınız kabul,sevdiklerinizle birlikte,sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı ömür nasip eylesin.AMİN AMİN AMİN
cnm benim yaa kıyamam sana..takma cnm benim yaa alıştık bu duruma..ama bigün gelecek biz alıştı kderken hiç beklemzken gelecek yavrularımız inanıyorum ben...kuzum duaya daldım unuttum çok saol güzel düşüncelerin için akşamki keyifsizliğimin sebebi bebiş değildi azcık kırıklık vardı hasta oluyorum sandım ama iyiyim çok şükür .
bebiş olayınıda buara çok takar oldum nedendir bilmem ALLAHIM hepimize sabır ve dayanma gücü versin .öpüyorum seni canım arkadaşım
elacım dualarımız kabul olur inşallah..içine dogan gibi gerçek olur inşallah canım..Allah saglıklı evlatlar versin...Arkadaşlarım duada olmayı çok istedim ALLAH razı olsun bu hafta benim için okudunuz hemde,dün ebrara duayı kaçta yapıcaz diye msj da attım ama geç gördü galiba:)sabah 10 dan bu saate kadar dışarda bi işim vardı onu hallettim geldiğimde yapmışınız duayı olsun ALLAHIM gönlümü biliyor zaten bu duaya nekadar içten amin dediğimide biliyor RABBİM,çok umutluyum ettiğim dualardan ARKADAŞLARIMIN(SİZLERİN)o temiz kalpleriyle bana ettikleri dualardan RABBİM kabul etsin.çok tesekür ederim hepinize yaptığınız bu duayla işallah muradıma ericemi hissediyorum bilmiyorum ama içimden hep böyle geliyo,RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA HEPİMİZE SAĞLIKLISINDAN Bİ YAVRU NASİP ETSİN İŞALLAHHHHHHHHHHH(ebrarcım beni bütün dualara yaz miktarı hiç önemli deil nekadar dersen okurum canım)
deryam yaa canım demek çok agrın varcanım gzel melegının ettıgı dua kabul olmazmı olmustur ınsallah rabbım o gunehsız prensesın duasını kabul etmıstır muhakkak saolsun hıc det yuzu gormesınhayatı hep gusel gecsın ve en cok ıstedıgı kardesı de gelsın ınsallah
evet canım malesef aklımıza gelmeyenler basımıza geldı bunada sukur rabbım beterınden saklasın bır daha bole acı gostermesın canımmm benım
cok sevındım canım gelsın bebısler artık ınsallah en azından kafası rahat olur bundan sonra
canım benım kıyamam sana yaaa her hafta her hafta bole ugrasıyosun allah razı olsun neyse sık dısını ıkı hafta daha kaldı nasıpse ben seve seve okrum bu hafta da yıne gecmıs olsun bu arada ustunde kırıklık varmıs e annenle esınden sonra sıra sana gelmıstı allah korusun sımdı sen naz yap bakalım esıne de o sana baksınbu arada annanenı hastaney goturcekmıssın allahım sıfa versın
allahım elaezel ve gul arkadaslarımın kucaklarını en kısa zamanda mınık mınık bebıslerle doldur dualrınıza gonulden amınnnn dıyorum duaya gelemedım yıne bızım net yoktu hakınızı helal edın kuzular
derınım erken yatmak gercekten ıyı oluyor obur turlu oglene kadar uyuyorum ve sarhos gıbı oluyorum canım benım sen calısıyosun ısın zor tabııı allah yardımcın olsun
tugcecım o bel agrıları devam edecek kuzum sırtına yastık koymayı dene bence bıde sırt ustu yatma artık sol tarafına yat bu arada tasınma ıslerıne karısmıyon ınsallahhhh
kızlar herkese de mutlu bır gun dılıyorum
bu arada sol gogsumun agrısı bugun de oldu anlamıyorum hareket ederken yada spor yaparken bırsey yok oturdugumda ozellıkle de yemek yedıkten sonra baslıyor sıkıstırmaya omzuma dogru ve sol koluma da yayılıyor ınternette hıc ıyı seyler okumadım kızlar ıyıce kotu oldum pazartesı gunune randevu aldım dahılıyeden ınsallah bısey cıkmaz ıyıce korkmaya basladımmmmmmm
cnm benim çok geçmiş olsun..umarım hayırlara vesile olur bu ameliyat boncuum
amin cnm inş dualarımız bir zincir oluşturup kabul görür Allahın izniyle...
cnm benim yaa kıyamam sana..takma cnm benim yaa alıştık bu duruma..ama bigün gelecek biz alıştı kderken hiç beklemzken gelecek yavrularımız inanıyorum ben...
elacım dualarımız kabul olur inşallah..içine dogan gibi gerçek olur inşallah canım..Allah saglıklı evlatlar versin...
deryam yaa canım demek çok agrın var(hemen kötüye yorma çok da arastırma cnm yaaa..doktoru ihmal etme sakın bi görün..geçmiş olsun tatlım benim..
kızlar geçmişi yarıya kadar okuyabildim yaa..okucam ama müsait bi anım gelirse..
aynen bitanem yaa..bugün yorgun hissediyom kendimi.annemdeydik zaten saatte geç oldu...okuyamadım tam olarak...inşallah böyle yaşamaya daha fazla alışmadan gelir bebiklerimiz yafffkanka hoşgeldin ya yoruluyosun zaten geçmişi didik didik edemezsinya boşver sen yine herzaman okuyosun cano
ya alıştık valla napalım kader yazgı bizde böyle yaşamaya alışıcaz sanırsam
nasılsın buarada canım
gökcem nerdesin delüm seninki durmuyo galiba benim nette yavaş cano gerçi
sagol ebroşum yaa bakalım kısmet olursa gelmek istiyoru m gelirsem senide derinimide görmek isterim ist. başka kim vardı tanıdıgım onlarıda görmek isterim :)
esnartcim günün geçmiş canım akıntıda devam etmiyo inş hamilesindir dış gebelige neden benzettin anlmadım ? bide benim gögüsler karın agrısı idarar çıkma olayım olmadı hiç kızımı dogmasam hamile oldugumu anlamazdım diyebilirim bende hiç belirti olmadı adet kesilmesi dışında dualarım seninle yarın güzel haber ver inş canım
delü derinim gelmiş naber kısss canım özledim seni haa
esnart inş hamilesindir cnm...
bu arada esnartı bu seferde makbuş sanıyom ebrarımmm
gökcem ya inşallah nasip olur ben ve derinim var cano bide turkuazım var onunla geliriz düğünesagol ebroşum yaa bakalım kısmet olursa gelmek istiyoru m gelirsem senide derinimide görmek isterim ist. başka kim vardı tanıdıgım onlarıda görmek isterim :)
esnartcim günün geçmiş canım akıntıda devam etmiyo inş hamilesindir dış gebelige neden benzettin anlmadım ? bide benim gögüsler karın agrısı idarar çıkma olayım olmadı hiç kızımı dogmasam hamile oldugumu anlamazdım diyebilirim bende hiç belirti olmadı adet kesilmesi dışında dualarım seninle yarın güzel haber ver inş canım
delü derinim gelmiş naber kısss canım özledim seni haa
herkese tşk ederimmmmmmm.... saolun arkadaşlar yarın size haberi veririm inşallah güzel birşey çıkar sonuç hepiniz Allaha emanet olun ii sabahlar canlarım
canım bebek istiyosan o çatlakları kafana takmayacan
ay bu merveyle egal ne tatlı kızlarmış bidaha gelin olurmu
bende öyleyim yeter seni yalnız bırakmayız
inşallah bebiş vardır canım ama kan testi yaptır daha net öğrenirsin
ben ankaralıyım
şaka gibi diyorum o zaman
slmmm kizlar nasilsiniz..
cano yaa cidden ha makbuşun ömürü bubebişesnart inş hamilesindir cnm...
bu arada esnartı bu seferde makbuş sanıyom ebrarımmm
hee sattın kocaya ohh negüzel boşver azcık baksın babasıebroşum ben burdayımda nette bi sorun var galiba ondan geç geliyo cevaplargökceye babası bakıyo şimdi :)
esnartcım sanada ii geceler kib hayırlı haberle gel yarın inşallahhh
inşallah canom inşallahaynen bitanem yaa..bugün yorgun hissediyom kendimi.annemdeydik zaten saatte geç oldu...okuyamadım tam olarak...inşallah böyle yaşamaya daha fazla alışmadan gelir bebiklerimiz yafff
ana ist geliyon cano he güzel olarrr..
iyiyim cnm bende özledim valla yaaa((
şaka gibi diyorum o zaman
cano yaa cidden ha makbuşun ömürü bubebiş
ay esnart dövücek bizi valla
hee sattın kocaya ohh negüzel boşver azcık baksın babası
inşallah canom inşallah
ya bugün neoldu hastaneden çıkınca carfura gittik alışveriş yaptık kasaya geldik önümüzde kkdan tanıdığım hanımlar buluşma fotolarından tanıdım onları ve çok imrendim bizde yakın olsakda buluşsak ya hepsi almış bebişlerini gelmiş
darısı bize cano yaa
evet canım şaka gibi gerçektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?