Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kanka saolsun gökce bak bu vesileyle görüştük seninle yesin teyzoşu onu
kız nedersun nolur gel yaa ALLAHIM mesut etsin ablanı çok selamımı söyle çok sevindim inanki
ya heyecan oldum kanka gelebilsen ne iyi olurdu

canım sana şöyle anlatayım ... ayın 6 sında saat 12 gibi kahverengi akıntı arkasından çok az ama kırmızı lekelenme ama sonra hiç olmadı bida ne o akşam ne bu gün ve karnımın alt kısmı ağrıyor fazlasıyla afedersin ama gaz olayım var gögüsler haifi şiş ve dikketimi çeken alt karın bölgem ağrıdığında idrarım geliyo gidiyorum wc sonra ağrı hafif geçiyo gögüslerimde şişme var ve ben 24 günde bir regl oluyorum hiç şaşmaz yani yarın test yapıcam olmadı kan testi yaptırırım şimdi biraz araştırdım da işte bu belirtiler dış gebelikte olabilir diyo kafam karıştı

cnm benim çok geçmiş olsun..umarım hayırlara vesile olur bu ameliyat boncuum
amin cnm inş dualarımız bir zincir oluşturup kabul görür Allahın izniyle...
cnm benim yaa kıyamam sana..takma cnm benim yaa alıştık bu duruma..ama bigün gelecek biz alıştı kderken hiç beklemzken gelecek yavrularımız inanıyorum ben...
elacım dualarımız kabul olur inşallah..içine dogan gibi gerçek olur inşallah canım..Allah saglıklı evlatlar versin...
deryam yaa canım demek çok agrın var(hemen kötüye yorma çok da arastırma cnm yaaa..doktoru ihmal etme sakın bi görün..geçmiş olsun tatlım benim..

kızlar geçmişi yarıya kadar okuyabildim yaa..okucam ama müsait bi anım gelirse..

sagol ebroşum yaa bakalım kısmet olursa gelmek istiyoru m gelirsem senide derinimide görmek isterim ist. başka kim vardı tanıdıgım onlarıda görmek isterim :)
esnartcim günün geçmiş canım akıntıda devam etmiyo inş hamilesindir dış gebelige neden benzettin anlmadım ? bide benim gögüsler karın agrısı idarar çıkma olayım olmadı hiç kızımı dogmasam hamile oldugumu anlamazdım diyebilirim bende hiç belirti olmadı adet kesilmesi dışında dualarım seninle yarın güzel haber ver inş canım
delü derinim gelmiş naber kısss canım özledim seni haa

kanka hoşgeldin ya yoruluyosun zaten geçmişi didik didik edemezsinya boşver sen yine herzaman okuyosun cano
ya alıştık valla napalım kader yazgı bizde böyle yaşamaya alışıcaz sanırsam
nasılsın buarada canım

gökcem nerdesin delüm seninki durmuyo galiba benim nette yavaş cano gerçi

herkese tşk ederimmmmmmm.... saolun arkadaşlar yarın size haberi veririm inşallah güzel birşey çıkar sonuç hepiniz Allaha emanet olun ii sabahlar canlarım

ebroşum ben burdayımda nette bi sorun var galiba ondan geç geliyo cevaplar gökceye babası bakıyo şimdi :)
esnartcım sanada ii geceler kib hayırlı haberle gel yarın inşallahhh

aynen bitanem yaa..bugün yorgun hissediyom kendimi.annemdeydik zaten saatte geç oldu...okuyamadım tam olarak...inşallah böyle yaşamaya daha fazla alışmadan gelir bebiklerimiz yafff

ana ist geliyon cano he güzel olarrr..
iyiyim cnm bende özledim valla yaaa((

gökcem ya inşallah nasip olur ben ve derinim var cano bide turkuazım var onunla geliriz düğüne
buarada ablan derinime yakın olcak galiba
herkese tşk ederimmmmmmm.... saolun arkadaşlar yarın size haberi veririm inşallah güzel birşey çıkar sonuç hepiniz Allaha emanet olun ii sabahlar canlarım

canım inşallah güzel haberler verirsin valla bende heyecan yaptım hadi inşallah canım

tesekkurederim cnmm ben burayi cok sevdim kolay kolay gitmem .D yaaa heryerde bi catlak var yetterki kafaya takmayak salla gitsinn... aaaaa ne tasadüff bende ankaraliyimmm ohh ohh daha cok sevmeye basladim burayiii..

esnart inş hamilesindir cnm...

bu arada esnartı bu seferde makbuş sanıyom ebrarımmm
cano yaa cidden ha makbuşun ömürü bubebiş
ay esnart dövücek bizi valla
ebroşum ben burdayımda nette bi sorun var galiba ondan geç geliyo cevaplar gökceye babası bakıyo şimdi :)
esnartcım sanada ii geceler kib hayırlı haberle gel yarın inşallahhh
hee sattın kocaya ohh negüzel boşver azcık baksın babası
inşallah canom inşallah
ya bugün neoldu hastaneden çıkınca carfura gittik alışveriş yaptık kasaya geldik önümüzde kkdan tanıdığım hanımlar buluşma fotolarından tanıdım onları ve çok imrendim bizde yakın olsakda buluşsak ya hepsi almış bebişlerini gelmiş
darısı bize cano yaa
şaka gibi diyorum o zaman

evet canım şaka gibi gerçektende

kızlar ben burdayım ama inanın geçmişi okudum alıntı yapıp yazamadım.dua için amin diyenlerden binlerce kez ALLAH razı olsun.bugün üzerimde öyle bir halsizlik warki inanının kollarımı bile kaldıramıyorum.sadece okuyorum kızlar lütfen kusura bakmayım.gerginlik sıkıntı bide halsizlik war bugün

ay evett esnartt dövme kıss neee iyi de oluyo seni görünce makbuşumuzu görmüş gibin oluyoz kıss

cano demee tesadüfe bak..bizde bigün buluşalım noolurrrrrrrvallahi dün koraya dedim yeter artık ,sende gel ebrarımında eşi gelsin dördümüz görüşek dedim aaa bu ne beee..biricik arkideşime hasretimmm

ebroşum orda dügün olmayacak yaa sadeceburda olacak dügün gelmek istiyorum hayırlısı artık inş..
derinimi ve turkuazımıda görmek isterim demek
derinime yakın ablamın yeri şimdi gelemezsemde yazın inş ugrarım kızımda büyümüş olur teyzesi belki o zamana sende hamiş olursun derinimde hepinizi hamiş olarak görürüm inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…