Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya kızlar bişe dicem hep kahve rengi lekelenme oluyo kaç gündür diye yazıyorsunuz ... bende bir sefer lekelenme oldu oda avuç içi kadar sonra bida hiççççççç olmadı 2 gün sonrada test yaptım hamile çıktım sizin neden bu kadar uzun oluyo kahverengi lekelenmeleriniz anlayamadım kahverengi leke mukus tıkacını kapamak ve bebeğin tutunduğuna işarettir benim bildiğim

o laf sokanları direkt ALLAHa havale et canım o bilir onlatın ağzını kapamayı çok kızıyorum bu tip varlıklara canım sabretmek zorundayız tedavin ne aşamada

tedaviye daha baslamadim doktor biraz bekle dedi esim acele etmeyelim diyor. eger olmassa 1 sene icinde ozaman baslariz dedi. benim düsüncemde ayni yasimiz daha erken 1-2 sene normal yollarla olmasini beklemeyi düsünüyorum eger olmassa 21 yasinda baslarim tedaviye..

ŞEYTANIN EN TATLI 12 SÖZÜ:) düşünün günde kaç defa bizi kandırıyor?

-1 BİR DEFAYLA BİR ŞEY OLMAZ

2-DAHA GENCİZ.

3-ALLAH (C.C) KALP TEMİZLİĞİNE BAKAR.

4-ALLAH (C.C.) İLE KUL ARASINA GİRİLMEZ.

5-EMEKLİ OLDUKTAN SONRA.

6-ZAMAN SİZE DEĞİL SİZ ZAMANA UYUN.

7-BİR ŞEY OLMAZ Allah(C.C) AFFEDER.

8-BU KADAR GÜNAHTAN SONRA BİRAZ ZOR AFFEDİLİRSİN..

9-FAZLA DÜŞÜNME KAFAYI YERSİN.

10-CEHENDEMDE BİR SÜRE YANDIKTAN SONRA CENNNETE GİRMEYECEKMİYİZ. (Sanki kibrit çöpünün ateşine dayana biliyormuş gibi)

11-BİZ BÜYÜKLERİMİZDEN BÖYLE GÖRDÜK.

12-AMAN HA DİKKAT BEYNİNİZİ YIKAMASINLAR…

walla cnm bilmiyorum ki benimde öyle sürekli değil ara ara peçetede görüyorum onuda kahverengi bir lekelenme oluyo bnm de toplasan bir avuç içi bile değildir.bugünde adet günüm bakalım hayırlısı...

naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım

Canım ne güzel söylemişsin Allah istedikten sonra herşey olur.Ama bi konuda yazma ihtiyacı hissettim.Ankara'da bi doktor sayesinde hamile kalmış değilde, bi doktorun vesilesiyle hamile kalmış ifadesi daha doğru olur.bebeği veren doktor değil sonuçta.

gül ve egal canım içinizi rahatlatmak amacıyla en azından dr gidip bi test yapsanız hiç değilse şüphede kalmazsınız kızlar ben kızıma hamileyken üztüne gördüm yani adet olurken bile hamile kalan var sıkıntınız üstünüzden kalkar hiç olmazsa
özlem kaç yumurta transfer oldu canım inşallah tutunur bebişin güzel haber vermeyede gelirsin
bence eşinle konuş biz istemi,yoruz daha erken desin o tavrını baştan koyarsa kaynanan karışamaz

hanimlar size bi sorum var.. bu hamilelik testleri bir gün bekleyincen niye pozitif oluyor yani niye hafif cift cizgi cikiyor acaba..:18::44::106::126:

Son düzenleme:
naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
derda senin son adet tarihin neydi merak ettim 3 lü testin ne zaman
birsen29 elixsir DerinSu esnart
nasılsınız bakalım arkadaşlar:79:
sgl kardelencim sen nasılsın kızlar sizde iyisiniz umarım

canım neyap et işte orasını sen bilin ama bizi bırakma sakınnnnn
sagol Allah senden de razı olsun cnm..görüştügümde ellerinden öptügünü derim
iyiyim cnm sagolasın...
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım Allahtan iyiliğinizi sağlık ve sıhatinizi isterim....... bideeeeeeeeeee minik minik cici cici melekleriniz olsun dilerim ....:81:
amin cnm sagol duaların için...seninde saglıklı sıhhatli çok tatlı bi minigin olsun inşallah
ayy kıyamam ya çok da küçükAllah acil şifalar versin inşallah.amin .

canım ben duaları okudum ekledim kızlar sizde arada alıntı yapın listeyi bide cumaya kadar beklemeyin okumak için okuyun hemen bitsin

bence eşinle konuş biz istemi,yoruz daha erken desin o tavrını baştan koyarsa kaynanan karışamaz
esim zaten herzaman diyor kaynanam oglum sizinde cocugunuz olsun zamani geldi bakk dio esim ne cocugu anne yaaa ben cocuk falan istemiom ikidebi deyip durma diyorr kaynanamda kadinlarla otururken dio oglumun bi cocugunuda görsem die ister istemez alniyom artik bebek hakkinda cevremde kim nederse ister istemez kötü olmasada aliniyorum

birsen29 elixsir DerinSu esnart
nasılsınız bakalım arkadaşlar:79:

canım selam...iyiyim sen nasılsın kardelenim...ayrıca o doktorla ilgili dedigine katılıyom..doktorlar bi yerde fesile tabi..banada diyolar mesela..dayımın iki kızıda hamile kaldı dogurdu..yengem diyo bazen seni de kızların doktoruna götürelim ona gidipte hamile kalmayan yok diyo...yok diyorum yenge,,bende gidiyorum doktorumdan memnunum içimden gelmiyo.sonuçta onada gitsem bana diyecegi ya aşılama ya tüp..

# egal
# elixsir
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# esnart
# kardelen49
hoşgeldiniz kardeloş derin elixir esnart

eliksircim selam..paylaştıgın şey çok güzeldi gerçekten..evet kahrolası şeytan bu ve bunun gibi sözlerle nefislere giriyo işte..Allah yardımcımız olsun.

hoşbulduk birsencim sagol canımsen napıyosun iyisin inş?

egal selam cnm..ah o testler öyle yaa...hemen çıkmayınca inanmıcan..5 dk içinde ne çıkıyosa odur...durdukça ikinci çizginin yeri belli oluyo senin dedigin olay o canım...test mi yaptın yoksa?

öyle canım onlarda ilimleri kadar yardımcı olmaya çalışıyolar bazen onlarda tıkanıyo çünkü bi yere kadar ilimleri sonuçta.Bilmedikleri hala o kadar çok şey varki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…