o laf sokanları direkt ALLAHa havale et canım o bilir onlatın ağzını kapamayı çok kızıyorum bu tip varlıklara canım sabretmek zorundayız tedavin ne aşamada
ya kızlar bişe dicem hep kahve rengi lekelenme oluyo kaç gündür diye yazıyorsunuz ... bende bir sefer lekelenme oldu oda avuç içi kadar sonra bida hiççççççç olmadı 2 gün sonrada test yaptım hamile çıktımsizin neden bu kadar uzun oluyo kahverengi lekelenmeleriniz anlayamadım kahverengi leke mukus tıkacını kapamak ve bebeğin tutunduğuna işarettir benim bildiğim
üzülme canım ALLAH istedikten sonra herşey olur demekki senin zamanın var biraz daha herşeyin düzenliyse dr buna kanaat da getirmişse sorun yok ....bak benim teyzemin oğlu evlendi 9 yıl boyunca çocukları olmadı ama ankarada bir dr sayesinde gebe kaldı yengem ve şimdi 5 aylık kızları var .... birde teyzemin oğlu demiştim ya onunda kız kardeşi var bak onun da olmuyo 8 yıldır kusur ise kkocasındaymış yani spermler ölüymüş hep onlar ne yapsın kötünün kötüsü var sen çok iisin allaha şükür tamam mı koca melek küçük meleğinde gelecek yakında
kac gündür leke geliyor ki.. ama icimden bir ses hamilesin dio . benim kuzenimin 2- 3 gün boyunca kahve rengi leke geldi. oda adet falan olcam gibi diodu bekledi bekledi gelen yok giden yok hafif hafif kahverengi lekeden baska sonra hamilelik testi aldi vee pozitift .. doktora gitti tabi kiz korktu hamileysem nie leke gelio diye doktora sordu oda yerlesme kanamisi dedi simdi kuzenimin nurtopu gibi 6 aylik oglu var.. insallah sende aynisi olmusundur
gül ve egal canım içinizi rahatlatmak amacıyla en azından dr gidip bi test yapsanız hiç değilse şüphede kalmazsınız kızlar ben kızıma hamileyken üztüne gördüm yani adet olurken bile hamile kalan var sıkıntınız üstünüzden kalkar hiç olmazsayok cnm yapmadım henüz ama kahverengi lekelenmeler oluyo.şaştım kaldım ya hep böyle oluyo oturup bekliyorum dakikalr geçmek bilmiyo böyle şüphede kalınca.eeğer hamile değilsem bari olsamda böyle acı çekmesem ALLAH ımmm
özlem kaç yumurta transfer oldu canım inşallah tutunur bebişin güzel haber vermeyede gelirsinselam kızlar dün transferım oldu heyecanlı bekleyıs basladı,,memorıal de oldum hersey yolunda gıttı bı yaramazlk yk doktorlarda ıyı konusuyor 11 yumurta toplandı ve 9 tane kalıtelı embrıyo olusmus yanı 5 AA bi fikir sunmak isteyen yada yorum yapmak ısteyenler olursa sevınırım sagoln
bence eşinle konuş biz istemi,yoruz daha erken desin o tavrını baştan koyarsa kaynanan karışamazdogruu allahimm insallah bizede nasip eder .. ya görümcemi kiskandigimdan degil allah bebegini anali babali büyütsünn saglikli dogum yapsin insallah ama yaa bun bide cevre kaynanam falan duyunca bana tepki vermeye basladilar yaaa .. artik her yanina gittimden usul usul laf sokma gibi seyler duyuyorumm nie olmadii olsun artik esin seni bosar gibi iyice dalcam birine bigün haa:112:
ŞEYTANIN EN TATLI 12 SÖZÜ:) düşünün günde kaç defa bizi kandırıyor?
-1 BİR DEFAYLA BİR ŞEY OLMAZ
2-DAHA GENCİZ.
3-ALLAH (C.C) KALP TEMİZLİĞİNE BAKAR.
4-ALLAH (C.C.) İLE KUL ARASINA GİRİLMEZ.
5-EMEKLİ OLDUKTAN SONRA.
6-ZAMAN SİZE DEĞİL SİZ ZAMANA UYUN.
7-BİR ŞEY OLMAZ Allah(C.C) AFFEDER.
8-BU KADAR GÜNAHTAN SONRA BİRAZ ZOR AFFEDİLİRSİN..
9-FAZLA DÜŞÜNME KAFAYI YERSİN.
10-CEHENDEMDE BİR SÜRE YANDIKTAN SONRA CENNNETE GİRMEYECEKMİYİZ. (Sanki kibrit çöpünün ateşine dayana biliyormuş gibi)
11-BİZ BÜYÜKLERİMİZDEN BÖYLE GÖRDÜK.
12-AMAN HA DİKKAT BEYNİNİZİ YIKAMASINLAR�
derda senin son adet tarihin neydi merak ettim 3 lü testin ne zamannaber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
sgl kardelencim sen nasılsın kızlar sizde iyisiniz umarımbirsen29 elixsir DerinSu esnart
nasılsınız bakalım arkadaşlar:79:
birsen29 elixsir DerinSu esnart
canım neyap et işte orasını sen bilin ama bizi bırakma sakınnnnn
bnm işim belli olmaz kuzum,sabit telefon olmadan nete bağlanabilmek için türktelekom bişey çıkaracaktı onu bekledim çıkmış ama daha başlamamış,kablolu tv alalım dedik oda bizim oraya bağlamıyorlar bakıcam artık bi hal çaresine :) en kısa zamanda inşaallah cnm bnm:)
Allah tez zamanda kavuştursun diyim o zaman
Allah razı olsun cnm anneciğinden ellerinden öperim...
iyiyim cnm sagolasın...GÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMM
İSTEDİĞİN BÖREK OLSUN ŞEKERİM
oyyy ogluşuna böreklerde açarmışş cnm yaa..afiyet bal şeker olsun..iyisin dimi semram çok öpüyorum seni
ŞÜKÜR İYİYİM DERİNCİM SEN DE İYİSİNDİR İNŞALLAH CANIM
amin cnm sagol duaların için...seninde saglıklı sıhhatli çok tatlı bi minigin olsun inşallahmerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım Allahtan iyiliğinizi sağlık ve sıhatinizi isterim....... bideeeeeeeeeee minik minik cici cici melekleriniz olsun dilerim .... :81:
ayy kıyamam ya çok da küçükherkeze iyi pazarlar diliyorum benim çıkmam gerekiyor arkadaşıma gidecez arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var nasipse okullar tatile girdiği gibi kalp ameliyatı olucak lütfen onun içinde dua edin dua larınızı eksik etmeyin bu günümüzü arkadaşlarımızla geçireceğiz gelince görüşürüz herkeze hayırlı günler allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum
LÜTFEN TEYZOŞUMA DUA EDİN
sagol canım ya zaten allaha havale ettim benim yalan söyleyip söylmedigimi rabbim bilio sen nasılsın boncugum...
bende derinim niye bişey yazmamış diyodum şaka şaka önemli degil canım gözden kacabiliyo... valla bende allaha havale ettim insanlar cahilce konuşuyorlar işte bügünde onun oglu merdivenlerden düştü ona üzüldüm şimdi doktorda inş iyidir...amin derinim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yeni yılda
cok sagol canım inş bende oyle olurum rabbim fazla bekletmeden gönderir melegimi tabiki sizlerinde dualarım hepinizle canım...
ya tanımıyorum,gelmişti buraya,konuşuyoduk,şöyleydi böyleydi derken burası sanal alemin reına sı dedim,hatunda benim öyle yerlerle işim olmaz,mutaasıp biriyim ben tarzında konuştu,gitti[/QUOTE) KIZ KARDELOŞ yazık değilmi kızı korkuttun aman canım oda korkmasaydı
Allah devamını sağlıcakla getirsin canım 2011 topiğe şans bol bebek getirir inşallah kalp atışını ve bebişinide görürüsün biran önce
kızlar hepinize hayırlı pazarlar inş daha fazla hamiş haberleri alırız mutlu oluyorum bu haberlerle valla...canlarım bişey sorcam ben sacımı boyatcamda adetlıyken boyatılırmı bi bilginiz varmı bu konuda int baktım ama kafam karıştı :26::26::26:
peloşum adetliyken boyanmıyo diye biliyom ben canım..ama ben boyadım galiba bikaç kere:))sen bilirsin taklım...az bekle o zaman zaten bitmek üzeredir adetin...
hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım...iyi haberlerini ilet...:26::26: Kızlar son 2 gün......salı günü reglim gelmezse test yaptırıcam çok heycanlıyım.İlk defa sonuna kadar bekliyicem daha önceleri erkenden kendim yapar ya da kanda baktırırdım hamilemiyim diye....belirtilerimi yazmıştım buraya....ayyyyyy ne zor bi iş bu ya....Allah herkesin yardımcısı olsun.......
evet kıs uyudum yafff..görüşemedik olsun bu gece inşallah:))derinim kuzum uykucu güzeli dimek uyukladınboşver iyi etmişsin bende diyorum nerde buhatun
ya cano gitti gitti geldi deli oldum dün işte neyse geldikten sonra ısındım bigüzel
önemli değil tatlım
buarada nasılsın?
anammm dimek sirke gidiyonuz ne güzel yaaa..inşallah şuanda çok egleniyosundur bitanemkuzum bugün çok geç kalktım yemek yapmam gerek kociş erken gelicek
buakşamda sirke gidiyoruz ilk defa gidicem heyecanlandım hep isterdim nasipse bugün gerçekleşicek
seni öpüyorum kuzum görüşmek üzere
oyyy canım arkadasım nolur böyle konuşmacanımsın saol benimde çok hoşuma gitti
böyle bebişsiz hergün yok oluşumuz malesef
nedemek bitanem bildiğim ölçüde cevaplamaya çalıştım
hadi ben kaçtım iyi bak kendine kuzumşöyle düşün;kimbilir belki de yok oluş dedigimiz bizim için inşaa edilen tertemiz sorunsuz,geç olsada buna degecek kadar güzel bi yaşamdır...bu kadar sabır ettik ben hep yüzdük yüzdük kuyruguna geldik gibi düşünüyom bitanem sende öyle düşün..umudu yitirmek yok..her ay aynı şeyleri yaşasakta bundan kaçamıyoruz işte..kaçmaya çalışmak dahada yoruyo inan buna..o yüzden rahat olalım canım.her ay hevesleniyoruz olmuyo ama bigün olacak.. seni Allahımın izniyle ahada böyle ögrücem şirin şirin bi hamile olacaksın
hayırlısı kardelenim inşallah..anam çok umutluydum ben senden yaa.en son adet olcam gibiyim dedin ama oldugunu kaçırıdm galiba ben..bugün okurken topici heyecan yaptım kardelenimde girmemiş dedim..hadi inşallah aşılamayı olursun bu ay canım ..hoşbulduk canım yerinde çok şükür dün doktora gittik tekrar klomen verdi bakalım hayırlısı eğer sol tarafta yumurtam gelişirse aşılama yapılacak sen nasılsın demek sirke gideceksin ben birkaç kere gittim zevkli oluyo ama hava soğuk sıkı giyin
günaydın bebem ne var ne yok bakalım
çok kötüsünüz he bu saate kadar bensiz takıldınız demi uyuyarak aşk olsun
buldum bebem buldum seni uykucu seni kız karar verdim bu topigin uykucusu seni atadım al bakıyım kupanı
delü şey ne olcek
kıss valla pc ye oturunca sabahları kazan gibi oluyo kafam..net yokken daha rahatıj aslında ama sizsizde olmuyo bebem yaa...uykucuyumdur ayrıca gerçekten..anam ne kızardı evdeyken ben çalışmazken yani..oturmaya çagırıyolardı en geç ben gidiyodum uyummaktansen nasılsın setuş annecigin komşuları gezerken girmişin bakıyorum:))
canım yaa inan benimde içimden hamile olabilirsin gibi geçiyo ama tabi böyle şeyler bşaımıza çok gleiyo heves ettirmekte istemem biliyorum böyle lafları duyunca insan dahada şüphe ediyo hevesleniyo ama bunu yaşamakda güzel diyorum ben yaa valla...ama bebiş yoksada inş olursun dedigin gibi boşa heyecan yapıyoz öyle oluncaya leke değiyo ama hala olmadım adet.olacaksam olsam artık da kurtullsam dakika başı gidip bakmaktan bıktım....neden böyle oluyo ki bari şüphede kalmasam olsam da.
hayırlısı olsun inşallah özlemcim...selam kızlar dün transferım oldu heyecanlı bekleyıs basladı,,memorıal de oldum hersey yolunda gıttı bı yaramazlk yk doktorlarda ıyı konusuyor 11 yumurta toplandı ve 9 tane kalıtelı embrıyo olusmus yanı 5 AA bi fikir sunmak isteyen yada yorum yapmak ısteyenler olursa sevınırım sagoln
naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
selam canımm..geçmişten anca gelebildim naber derdam
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10BİTTİ
AFED..............10
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10BİTTİ
HATİCE.............10
AFED...............10
TUĞÇE..............13
esim zaten herzaman diyor kaynanam oglum sizinde cocugunuz olsun zamani geldi bakk dio esim ne cocugu anne yaaa ben cocuk falan istemiom ikidebi deyip durma diyorr kaynanamda kadinlarla otururken dio oglumun bi cocugunuda görsem die ister istemez alniyom artik bebek hakkinda cevremde kim nederse ister istemez kötü olmasada aliniyorumbence eşinle konuş biz istemi,yoruz daha erken desin o tavrını baştan koyarsa kaynanan karışamaz
canım selam...iyiyim sen nasılsın kardelenim...ayrıca o doktorla ilgili dedigine katılıyom..doktorlar bi yerde fesile tabi..banada diyolar mesela..dayımın iki kızıda hamile kaldı dogurdu..yengem diyo bazen seni de kızların doktoruna götürelim ona gidipte hamile kalmayan yok diyo...yok diyorum yenge,,bende gidiyorum doktorumdan memnunum içimden gelmiyo.sonuçta onada gitsem bana diyecegi ya aşılama ya tüp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?