Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen29 hosbulduk canim sende hos geldin..

evet aksam test yaptim bisey yoktu dolaba koyduydum bugün temizlik yaparken gördüm belirlesmis bende bu bekledi kesin yoktur diye cöpe attim ama merak ettim acaba nie öyle oluyoki diee

öyle canım onlarda ilimleri kadar yardımcı olmaya çalışıyolar bazen onlarda tıkanıyo çünkü bi yere kadar ilimleri sonuçta.Bilmedikleri hala o kadar çok şey varki..

evet..ya tıkanıyolar yada ugraşmak istemeynlerde oluyo...mesela bana rahim filmini ilk gittigim doktorlar hiç demedi..oysaki hemen çekilmesi gerekiyodu...başka bi doktora gittim rahim filmi dedi...ondan önce rahimagzına bakılmadı hiç ama bu gittigim doktor bakmıştı yara var dedi ortadan kaldırdı...yani hiçbişey yapmayıp oturuyo olsam boş yere takiplere gidiyo olsam dediklerini düşünürüm insnaların..yani başka doktora görün falan diyolarya..aa derim bide ona baktırayım başka bişey bulur belki...şimdi tek merak ettigim perde olup olmadıgı..bide yaptırabilsem genetikde yaptırırım..yani aşılama öncesi bana neyin gerektigini biliyorum aslında..histeroskopi,laparoskopi,genetik test.bunların olması lazım ki iyice rahat ediyim.

ewet haklisin canim kafana takma zaten yaa doktor sadece vesile allah verdiktende sonra hangi doktora gidersen git farketmezz..

ne kadar çok doktora gidersen o kadar kafan karışıyo.Ama bilinçli olmak lazım her doktorun dediğinide yapmamak lazım.İlk doktorum düşükten sonra bana doğum kontrol hapı vermişti ben kullanmadım sonradan öğrendimki kan pıhtılaşması olanların zaten kullanmaları sakıncalıymış.Millete demesi kolay bide şuna git bide bunu yap insan ne kadar yıpranıyo düşünen yok millet sadece sonuçla ilgileniyo oldumu olmadımı.O süreç bizi ne kadar yoruyo oysa

slm hanımlar nasılsınız

ayyynen öyle tatlım.aynısını anlatmaya çalıştım..onlar bilmez ki neyim var neyim yok..dedigin gibi bilinçlendikte artık...mesela doktor direk aşılama dedi ama çogu doktorda perde varsa aşılamanın hemen yapılmaması gerektigini söylüyo...ki bende böyle düşünyorum mantıken...
slm hanımlar nasılsınız
selam ece hoşgeldin cnm.

selam kızlar ne yaptınız sıkıldım ben eşim işte gelmedi daha ne yapayım sizce

# egal
# elixsir
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# esnart
# kardelen49
hoşgeldiniz kardeloş derin elixir esnart
h.b cnm sen nasılsın
eliksircim selam..paylaştıgın şey çok güzeldi gerçekten..evet kahrolası şeytan bu ve bunun gibi sözlerle nefislere giriyo işte..Allah yardımcımız olsun.
dimi canım seytanın şerrinden ALLAHA sıgınırızz

nasılsın dericimm

selam canım hoş bulduk nasılsın canım

selam kızlar ne yaptınız sıkıldım ben eşim işte gelmedi daha ne yapayım sizce
hoşgeldin canım..sıkılyıosan geçmişi okuyabilirsin mesela:))yorumlara yapabilirsin ..
h.b cnm sen nasılsın

dimi canım seytanın şerrinden ALLAHA sıgınırızz

nasılsın dericimm

aynen canım Allah hepimize bol bol nefsimizi koruma gücü versin...
iyiyim ne olsun iksircim.eşimi bekliyorum gelir şimdi...

kizlar su yaziyi hic okudunuzmu sizce dogrumudur

bitki profesörü ,Prof.dr.ibrahim saraçoğlu yeni bilgiler ve önceki verdiği bilgileri anlatmaya ve sağlığımız için neler yapabiliriz,hastalıklara hangi bitkiler nasıl faydalı sorularını yanıtlamay devam ediyor.
17.10.2008 tarihli seda sayanın programında saraçoğlunun değindiği diğer bir konu ise hamile kalmak isteyenlerin uzak durmasıgereken byiyeceklerdi.
HAMİLE KALMAK İSTEYENLER NELERDEN UZAK DURMALI:
bazı hanımlar daha zor gebe kalılar ve bunu zor kılan bazı nedenler vardır.hamileliğin özellikle ilk 3 ayı riskli bir dönemdir ve düşük yapma oranı yüksektir. hamile hanımlar yada... daha kolay hamile kalabilmek için maydonozdan,naneden,adaçayından,fındıktan,fıstıktan,bademden,kabak çekirdeğinden,ayçekirdeğinden uzak durmalıdırlar.

ayrıca sraçoğlunun anlattığına göre;...ülkemizde meme ve rahim kanserinin artmasının nedenlerinden biride hormon dengesizliğidir. bazı hanımlar daha 20li yaşlarda çocuğumuz olmuyor diye tüp bebek merkezlerine giderek tedaviler görmekte ve vücuda hormon alımı yapılamaktadır. bu erken yaşlarda yapılan hormon tedavileri;bu insanların ...ileri yaşlarda daha riskli ve bazı hastalıklara yakalanma riski yüksek bir hayat beklemektedir. kizlar özellikle bu yer dogrmu acaba

selam canım ne yaptın geçmişe bakamadım ama eminim konumuz aynı çift çizgi görmek ama ben bu ayda umut yok gibi görüyorum ama kısmet tabi

# KK Pro ÜyeDerinSu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
ben geldim canlarım geçmişe gidiyim geliyorum hemencik
NOT sıcacık haşhaşlı cevizli çörek var isteyen gelsin yanınada çay demledim oh gelme keyfime
kardelen profum adresini verde gönderiyim bebem istemiştinya ışık hızıyla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…