öyle canım onlarda ilimleri kadar yardımcı olmaya çalışıyolar bazen onlarda tıkanıyo çünkü bi yere kadar ilimleri sonuçta.Bilmedikleri hala o kadar çok şey varki..
canım selam...iyiyim sen nasılsın kardelenim...ayrıca o doktorla ilgili dedigine katılıyom..doktorlar bi yerde fesile tabi..banada diyolar mesela..dayımın iki kızıda hamile kaldı dogurdu..yengem diyo bazen seni de kızların doktoruna götürelim ona gidipte hamile kalmayan yok diyo...yok diyorum yenge,,bende gidiyorum doktorumdan memnunum içimden gelmiyo.sonuçta onada gitsem bana diyecegi ya aşılama ya tüp..
evet..ya tıkanıyolar yada ugraşmak istemeynlerde oluyo...mesela bana rahim filmini ilk gittigim doktorlar hiç demedi..oysaki hemen çekilmesi gerekiyodu...başka bi doktora gittim rahim filmi dedi...ondan önce rahimagzına bakılmadı hiç ama bu gittigim doktor bakmıştı yara var dedi ortadan kaldırdı...yani hiçbişey yapmayıp oturuyo olsam boş yere takiplere gidiyo olsam dediklerini düşünürüm insnaların..yani başka doktora görün falan diyolarya..aa derim bide ona baktırayım başka bişey bulur belki...şimdi tek merak ettigim perde olup olmadıgı..bide yaptırabilsem genetikde yaptırırım..yani aşılama öncesi bana neyin gerektigini biliyorum aslında..histeroskopi,laparoskopi,genetik test.bunların olması lazım ki iyice rahat ediyim.
ne kadar çok doktora gidersen o kadar kafan karışıyo.Ama bilinçli olmak lazım her doktorun dediğinide yapmamak lazım.İlk doktorum düşükten sonra bana doğum kontrol hapı vermişti ben kullanmadım sonradan öğrendimki kan pıhtılaşması olanların zaten kullanmaları sakıncalıymış.Millete demesi kolay bide şuna git bide bunu yap insan ne kadar yıpranıyo düşünen yok millet sadece sonuçla ilgileniyo oldumu olmadımı.O süreç bizi ne kadar yoruyo oysa
ayyynen öyle tatlım.aynısını anlatmaya çalıştım..onlar bilmez ki neyim var neyim yok..dedigin gibi bilinçlendikte artık...mesela doktor direk aşılama dedi ama çogu doktorda perde varsa aşılamanın hemen yapılmaması gerektigini söylüyo...ki bende böyle düşünyorum mantıken...ne kadar çok doktora gidersen o kadar kafan karışıyo.Ama bilinçli olmak lazım her doktorun dediğinide yapmamak lazım.İlk doktorum düşükten sonra bana doğum kontrol hapı vermişti ben kullanmadım sonradan öğrendimki kan pıhtılaşması olanların zaten kullanmaları sakıncalıymış.Millete demesi kolay bide şuna git bide bunu yap insan ne kadar yıpranıyo düşünen yok millet sadece sonuçla ilgileniyo oldumu olmadımı.O süreç bizi ne kadar yoruyo oysa
selam ece hoşgeldin cnm.slm hanımlar nasılsınız
h.b cnm sen nasılsın# egal
# elixsir
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# esnart
# kardelen49
hoşgeldiniz kardeloş derin elixir esnart
dimi canım seytanın şerrindeneliksircim selam..paylaştıgın şey çok güzeldi gerçekten..evet kahrolası şeytan bu ve bunun gibi sözlerle nefislere giriyo işte..Allah yardımcımız olsun.
ayyynen öyle tatlım.aynısını anlatmaya çalıştım..onlar bilmez ki neyim var neyim yok..dedigin gibi bilinçlendikte artık...mesela doktor direk aşılama dedi ama çogu doktorda perde varsa aşılamanın hemen yapılmaması gerektigini söylüyo...ki bende böyle düşünyorum mantıken...
selam ece hoşgeldin cnm.
selam kızlar ne yaptınız sıkıldım ben eşim işte gelmedi daha ne yapayım sizce
hoşgeldin canım..sıkılyıosan geçmişi okuyabilirsin mesela:))yorumlara yapabilirsin ..selam kızlar ne yaptınız sıkıldım ben eşim işte gelmedi daha ne yapayım sizce
h.b cnm sen nasılsın
dimi canım seytanın şerrindenALLAHA sıgınırızz
nasılsın dericimm
selam canım hoş bulduk nasılsın canım
vayyy dünürüm nbrrr kısss canınmı sıkıldı bakım
selam kızlar ne yaptınız sıkıldım ben eşim işte gelmedi daha ne yapayım sizce
hoşgeldin canım..sıkılyıosan geçmişi okuyabilirsin mesela:))yorumlara yapabilirsin ..
aynen canım Allah hepimize bol bol nefsimizi koruma gücü versin...
iyiyim ne olsun iksircim.eşimi bekliyorum gelir şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?