Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende istiyom üsyünede kahve içek emi gıııııı

yaaa kizlar benim kafama takila bi soru varr ..

kimyasal gebelik tam olara nedir?? vee insan kimyasal gebe olup olmadigini nasil anlar?? ayni normal hamilelik gibimi acaba..
kimyasal gebelik,sperm yumurtayı döllüyo,ama embriyo aşamasında herhangi bir sebepten rahme tutunamıyo bebek ve herhangi bir belirtisi yok,hatta hamilelik belirtilerini yaşıyosun.
evet canım,o gün sende vardın,hatırladım şimdi
hayırdır,millet niye konuşmaya başladı,onu anlamadım ama.:26:
rabbim şifa versin bebeciğe inşallah,en kısa zamanda kurtulsun sıkıntılarından yavrucak.
kizlaar cok hakilisinizz stres kötüü.. doktorada yari giderim herhalde.. tmmm kafama bunda sonraa birsey takmamaya calisacagimm
3 2 1 0
basladim takintisiz bir güne-..
ne güzel,bizi mahfeden zaten stres,terketmek gerek
hayırdır cano,nerden çıktı kısss,iyi eğlen bari
evet,böyle durumlar benimde çok canımı sıkıyo ama ALLAHIN takdiri işte,öyle uygun görüyo,bizimde imtihanımız bu yönde demekki.
hayırlı olsun,rabbim göndersin meleklerini inşallah
ananas ve kabak çekirdeği yemeği tavsiye ediyolar tüp yaptıranlara,tutunmasına yardımcıymış.
naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
hayırlı olsun derdacım,dimek kestiniz sözünü
evet kardelenim,katılıyorum sana.
hanimlar size bi sorum var.. bu hamilelik testleri bir gün bekleyincen niye pozitif oluyor yani niye hafif cift cizgi cikiyor acaba..:18::44::106::126:
idrardaki asitler ordaki çizgi bölümünü açığa çıkarıyo sanırım.
# egal
# elixsir
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# esnart
# kardelen49
hoşgeldiniz kardeloş derin elixir esnart
hoşbulduk canım.
canım,genetik testleri yaptırsanda sana katkısı sadece tüp beek aşamasında olur,o yüzden bu konuda dertlenme,şimdi yapılsa bile,onu değiştirmek için elden gelen bişey yok.
kardeloşumm hoşgeldin canım neediyon bakim?geçmiştesin sanırım.
evet cano yaaa,ne geçmiş amabeyle oldum
ama ben kullandım ve günlerim hepten şaştı,sebebi neymiş kullanılmamasının acaba?
gül cüm inşallah hamilelik belirtisidir canım lekelenmen,keşke dr a gitseydin,bendede öyle olmuştu ama düştü.
bu arada esnar cım,senin lekelenmen azcık olması,bunun standardının öyle olduğunu göstermez,niye öyle sordun anlamadım,hem kimsenin elinde değil ki yaşadıkları lekele,yada kanamalar,duymuşsundur,üstüne şakır şakır adet olup gebeliği tamamlayanlarda oluyo.

bayilirim börege sicacik ayy bide cay varmiss hemen geliyorumm

kızlar geçmşe bir göz atayım demim
ooooooooooooooo
çıkamadım ne yazmışınız

sevtuncum,tamda çay almaya gidiyodum,şimdi çok iyi gider yanında,gönder bakalım,bekliyom bak.

sen bu listeye benim adımı Bİliem koymamışsın şimdi varsam oraya bana kekte vermesinnnnnnnn:44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
kız sevtun milleti heveslendirdin o kadaer oturup yiyecen mi adresleri yazıyoz cabuk gönder bekliyom çay elimde kaldı gııızzz canım çekti şişecek bi yerlerim bakkk

doğum kontrol hapları pıhtılaşma eğilimini artırıp damar tıkanıklığına sebep oluyormuş o yüzden zararlı bizler için canım

kızlar ben yarın bi küre başlıyorum haberiniz olsun sizde uygulamak isterseniz diye söylüyom incir kürü iyi geliyormuş hamile kalmaya doğal yoldan yardımcıymiş deneyen var mı aranızda

doğum kontrol hapları pıhtılaşma eğilimini artırıp damar tıkanıklığına sebep oluyormuş o yüzden zararlı bizler için canım

doğum kontolü bıaktığım ay benden kocaman parça geldi,tabi heifle sadece bi sefer buluştuğumuz için hamileliğe hiç yormadım,ama yazın gelen parçayla aynıydı,hatta daha büyük,acaba benim pıhtılşma doruklarda olduğu için mi bebeklerim tutunamıyo?

kizlar ben simdi sogan kürü yaptim lessss gibi kokuyor yaa ben nasil icecem onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…