kızlar ben cıktım hepinize iyi aksamlarrr kocişim çağırdıda
ececim merhaba nasılsın
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
ben geldim canlarım geçmişe gidiyim geliyorum hemencik
NOT sıcacık haşhaşlı cevizli çörek var isteyen gelsin yanınada çay demledim oh gelme keyfime
kardelen profum adresini verde gönderiyim bebem istemiştinya ışık hızıyla hemde
bende istiyom üsyünede kahve içek emi gıııııı# KK Pro ÜyeDerinSu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
NOT sıcacık haşhaşlı cevizli çörek var isteyen gelsin yanınada çay demledim oh gelme keyfime
kimyasal gebelik,sperm yumurtayı döllüyo,ama embriyo aşamasında herhangi bir sebepten rahme tutunamıyo bebek ve herhangi bir belirtisi yok,hatta hamilelik belirtilerini yaşıyosun.yaaa kizlar benim kafama takila bi soru varr ..
kimyasal gebelik tam olara nedir?? vee insan kimyasal gebe olup olmadigini nasil anlar?? ayni normal hamilelik gibimi acaba..
evet canım,o gün sende vardın,hatırladım şimdirica ederim cnm bnm ne demek :)tabiki senin yaşadıklarında kolay değil hiç üzülme demiyorum ama yıpratma kendini,sağlığın olmazsa hamile kaldıktan sonra hem bebek için hemde senin için kötü olabilir,psikolojide çok öenmli sonuçta....
bizde seni seviyoruz cnm bnm sende iyiki varsın...
gökçemm geçmişi okurmusun bilmiyorum ama dün yazdım bugunde yazayım
Allah bi yastıkta kocatsın,evlerinden huzuru eksik etmesin,istedikleri zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
hehehee onu hatırlıyorum sanırsam eğer yanlış kişi değilse tabi :)
bnm işim belli olmaz kuzum,sabit telefon olmadan nete bağlanabilmek için türktelekom bişey çıkaracaktı onu bekledim çıkmış ama daha başlamamış,kablolu tv alalım dedik oda bizim oraya bağlamıyorlar bakıcam artık bi hal çaresine :) en kısa zamanda inşaallah cnm bnm:)
Allah tez zamanda kavuştursun diyim o zaman
sağolasın boncuğummm,inşaallah cnm ya inşaallahh
millet iyice konuşmaya başlamış artık arkamdan yeni yeni kulağıma geliyor birçoğu
inşaallah döllenirlerde sağlıklı bi şekilde transferin yapılır cnm...
kuzu küçük modem leri mi diyorsun,ben baktım bi ara alıyordum hatta telden girerim diye ama sonra vazgeçtim eğer senin dediğin gibi oluyorsa alırım yaa,araştırmak lazımm:):)
ablaamm anneciğine niye gitmedin o saate kadar soğukta durdun yaa,üzüldüm...
Allah razı olsun cnm anneciğinden ellerinden öperim...
herkeslere hayırlı pazarlar,gününüz hayr olsun inşaallah...
Bugün daha yazamam ama okurum yazdıklarınızı
haydinn Allah'a emanet olun...
rabbim şifa versin bebeciğe inşallah,en kısa zamanda kurtulsun sıkıntılarından yavrucak.herkeze iyi pazarlar diliyorum benim çıkmam gerekiyor arkadaşıma gidecez arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var nasipse okullar tatile girdiği gibi kalp ameliyatı olucak lütfen onun içinde dua edin dua larınızı eksik etmeyin bu günümüzü arkadaşlarımızla geçireceğiz gelince görüşürüz herkeze hayırlı günler allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum
LÜTFEN TEYZOŞUMA DUA EDİN
ne güzel,bizi mahfeden zaten stres,terketmek gerekkizlaar cok hakilisinizz stres kötüü.. doktorada yari giderim herhalde.. tmmm kafama bunda sonraa birsey takmamaya calisacagimm
3 2 1 0
basladim takintisiz bir güne-..
hayırdır cano,nerden çıktı kısss,iyi eğlen barikuzum bugün çok geç kalktım yemek yapmam gerek kociş erken gelicek
buakşamda sirke gidiyoruz ilk defa gidicem heyecanlandım hep isterdim nasipse bugün gerçekleşicek
seni öpüyorum kuzum görüşmek üzere
evet,böyle durumlar benimde çok canımı sıkıyo ama ALLAHIN takdiri işte,öyle uygun görüyo,bizimde imtihanımız bu yönde demekki.yaa kizlar bide ne sinirimi bozuyor biliyormusunn sinir demeyelimde üzüntü diyelim sunaa . ben 2 yillik evliyim simdi adttim cok düzenlidir hic sasmaz herzaman düzenli doktora giderim ve doktorum her söyledi degerler hep normall. benim görümcem adet hep düzensizzdi bazen 2ay bazen 3 ayabi adet olurdu ve gecen yaz evledin evledikten sonra gene düzensizdi arada 3 aygecti vee görümcem hamilee ayy sok oldumm ya benim hic bir sorunum yok olmuyoo kiz resmen polikistik over sendromu ve hamilee off off gelde üzülmee cevremde bir sürü hamile varyaa onlari gördükce ister istemez üzülüyorumm---
hayırlı olsun,rabbim göndersin meleklerini inşallahselam kızlar dün transferım oldu heyecanlı bekleyıs basladı,,memorıal de oldum hersey yolunda gıttı bı yaramazlk yk doktorlarda ıyı konusuyor 11 yumurta toplandı ve 9 tane kalıtelı embrıyo olusmus yanı 5 AA bi fikir sunmak isteyen yada yorum yapmak ısteyenler olursa sevınırım sagoln
hayırlı olsun derdacım,dimek kestiniz sözününaber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
evet kardelenim,katılıyorum sana.
Canım ne güzel söylemişsin Allah istedikten sonra herşey olur.Ama bi konuda yazma ihtiyacı hissettim.Ankara'da bi doktor sayesinde hamile kalmış değilde, bi doktorun vesilesiyle hamile kalmış ifadesi daha doğru olur.bebeği veren doktor değil sonuçta.
idrardaki asitler ordaki çizgi bölümünü açığa çıkarıyo sanırım.hanimlar size bi sorum var.. bu hamilelik testleri bir gün bekleyincen niye pozitif oluyor yani niye hafif cift cizgi cikiyor acaba..:18::44::106::126:
hoşbulduk canım.# egal
# elixsir
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# esnart
# kardelen49
hoşgeldiniz kardeloş derin elixir esnart
canım,genetik testleri yaptırsanda sana katkısı sadece tüp beek aşamasında olur,o yüzden bu konuda dertlenme,şimdi yapılsa bile,onu değiştirmek için elden gelen bişey yok.evet..ya tıkanıyolar yada ugraşmak istemeynlerde oluyo...mesela bana rahim filmini ilk gittigim doktorlar hiç demedi..oysaki hemen çekilmesi gerekiyodu...başka bi doktora gittim rahim filmi dedi...ondan önce rahimagzına bakılmadı hiç ama bu gittigim doktor bakmıştı yara var dedi ortadan kaldırdı...yani hiçbişey yapmayıp oturuyo olsam boş yere takiplere gidiyo olsam dediklerini düşünürüm insnaların..yani başka doktora görün falan diyolarya..aa derim bide ona baktırayım başka bişey bulur belki...şimdi tek merak ettigim perde olup olmadıgı..bide yaptırabilsem genetikde yaptırırım..yani aşılama öncesi bana neyin gerektigini biliyorum aslında..histeroskopi,laparoskopi,genetik test.bunların olması lazım ki iyice rahat ediyim.
evet cano yaaa,ne geçmiş amakardeloşumm hoşgeldin canım neediyon bakim?geçmiştesin sanırım.
ama ben kullandım ve günlerim hepten şaştı,sebebi neymiş kullanılmamasının acaba?ne kadar çok doktora gidersen o kadar kafan karışıyo.Ama bilinçli olmak lazım her doktorun dediğinide yapmamak lazım.İlk doktorum düşükten sonra bana doğum kontrol hapı vermişti ben kullanmadım sonradan öğrendimki kan pıhtılaşması olanların zaten kullanmaları sakıncalıymış.Millete demesi kolay bide şuna git bide bunu yap insan ne kadar yıpranıyo düşünen yok millet sadece sonuçla ilgileniyo oldumu olmadımı.O süreç bizi ne kadar yoruyo oysa
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
# kk pro üyederinsu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
not sıcacık haşhaşlı cevizli çörek var isteyen gelsin yanınada çay demledim oh gelme keyfime
Kardelen profum adresini verde gönderiyim bebem istemiştinya ışık hızıyla hemde
bayilirim börege sicacik ayy bide cay varmiss hemen geliyorumm
kızlar geçmşe bir göz atayım demim
ooooooooooooooo
çıkamadım ne yazmışınız
doğum kontrol hapları pıhtılaşma eğilimini artırıp damar tıkanıklığına sebep oluyormuş o yüzden zararlı bizler için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?