Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amanın hepsinimi yapcen kız şok oldum he şimcik evet bebem fırsat bu fırsat girim dedimde
hanimlar size bi sorum var.. bu hamilelik testlpozitif oluyor yani niye hafif cift cizgi cikiyor acaba..:18::44::106::126:
5 dakikadan sonrasını kale alma bebem ben çok yıprandım o yüzden hamile zannedip çok dalga geçildim be bide inanmazsınınız eşimin yengesi eşime sen bu kızı yolla gitsin döl tutamıyo afedersin orası çürümüş dedi ah çok fena oldum o laf yüzünden sinir krizi geçirdim bayıldım tepindim alahıma havale ettim o kadını şaka yapmış papucumun kenarı ne olcek her şakanın altında gerçen yatar demişler allahıma havale ettim o halimi görseydiniz yeminle aglardınız halen aklıma geliyo suratını gördükçe keşke dövseydim en azından içindekini yüzüne kusardım oh be derdim

demiştim ya bizimki ileri derecede bi pıhtılaşma değil.Ama bu ilaç zararlı sonuçta bizler için.Belki sendede pıhtılaşmayı artırdı o yüzden geldi o pıhtı.Hatta geçen haberlerde çıktı bi modacı bayan bilmeden kullanmış bacağında tıkanma olmuş ameliyata almışlar.O yüzden gebelik öncesi aspirin başlatıyolar heralde kan akışı normale dönsün diye.

sevtun2 - 5 dakikadan sonrasını kale alma bebem ben çok yıprandım o yüzden hamile zannedip çok dalga geçildim be bide inanmazsınınız eşimin yengesi eşime sen bu kızı yolla gitsin döl tutamıyo afedersin orası çürümüş dedi ah çok fena oldum o laf yüzünden sinir krizi geçirdim bayıldım tepindim alahıma havale ettim o kadını şaka yapmış papucumun kenarı ne olcek her şakanın altında gerçen yatar demişler allahıma havale ettim o halimi görseydiniz yeminle aglardınız halen aklıma geliyo suratını gördükçe keşke dövseydim en azından içindekini yüzüne kusardım oh be derdim

allahim yaaa ne insanlarr sinir oldum resmen burda ..:113::113: allaha havale et gitsinn. bu laflari diyenler sanki dört dörtlük kari allahim yaaa ..

kız benim parça bebekmiş delüüüüüüü,ben en sonki düşükte anladım,ikisi birbirinin aynıydı çünkü.

bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel bebem hazır 2 tepsi var vallahi anacım yaptı
bende istiyom üsyünede kahve içek emi gıııııı
türkmü kapiçinomu neskafemi hepicigi mevcut bebem ben sütlü alım:86::86::86::86:
bayilirim börege sicacik ayy bide cay varmiss hemen geliyorumm
süpürgene atla gel bebem
sevtuncum,tamda çay almaya gidiyodum,şimdi çok iyi gider yanında,gönder bakalım,bekliyom bak.
vallahi adresini ver erinmem yollarım
sen bu listeye benim adımı Bİliem koymamışsın şimdi varsam oraya bana kekte vermesinnnnnnnn:44::44::44::44::44::44::44:

kız ben alıntı yaptıgımda sen yoktunki aşk olsun istedigin kek olsun

kız sevtun milleti heveslendirdin o kadaer oturup yiyecen mi adresleri yazıyoz cabuk gönder bekliyom çay elimde kaldı gııızzz canım çekti şişecek bi yerlerim bakkk

kız sevtun ucunu gösterdin kaçtın nirdesiiiinnnnnnnn
kız burdayım mercimegim geldide şunlara sofrayı hazırlıyım geliyorum
NOT ben diyetteyim bir lokmalık aldım ucunda yiyememki
dönerim birazdan

veremem sevtuncum adrsimi,mazallah çörek gönderiyom diye kendin gelirsin falan,aman aman

slm kızlar o sogan ve incir kürünü bende uyguluyorum sogan igrenç bişey ya incirdde bildigin bal küpü içilmiyo yaa

ben kaçıyuom herifim çağırıyo malum belki tutar iyiy geceler sevtuna söyleyin çöreğimi ayırsın elbet bir gün bi yrede karşılaşırız bebişlerimiz doğunca daha doğrusu olunca hep bereber otururuz ayyyy ne güzel olur hadi ya boş durmayın aynı ay becerelim şu bebiş işnide buluşalım çatır çatır doğurup olmamı

ayy hemen geliyorum süpürgeme atladim ama biraz trafik var ben gelene kadar hepsini yemeyin bnada ayirinn ....

kayra ve aleyna hiç gelmemişler,iyilerdir inşallah kızlar,merak ettim onları.
canım bugün hafta sonuya ondandır kayrada acile gitmiş doktora pazartesi gidicek kalp doktoruna iişallah bişey çıkmaz garibimde kesin sinir sıkışmasıdır bended oluyo arada kız ben korgo paketine nasıl sıgayım bekız aklında bak iyi fikir inan bir laf varya eşşegin aklına krpız kabugu soktun derlerya benimkide o hesap

allah ,işi bebem ben burda birini tanıdım yemin olsun ablamılara gittim pazarda gördüm o şahsı dedim seni gördüm çok kızdı neden yanıma gelmedin diye ne bilen acaba omu dedim kendi kendime utandım be yabirde bakmışsın buluşmuşuz allah bilir dünya çok küçük he kız tekirdagda oturuyo anasına gelmiş gezmeye şans buya bende şansa o gün ordaydım halem pişmanım ya keşke gidip yanına konuşsaydım yaw
ayy hemen geliyorum süpürgeme atladim ama biraz trafik var ben gelene kadar hepsini yemeyin bnada ayirinn ....
temem ayırdım bebem gel bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…