kızlar hepinize hayırlı pazarlar inş daha fazla hamiş haberleri alırız mutlu oluyorum bu haberlerle valla...
canlarım bişey sorcam ben sacımı boyatcamda adetlıyken boyatılırmı bi bilginiz varmı bu konuda int baktım ama kafam karıştı :26::26::26:
peloşum adetliyken boyanmıyo diye biliyom ben canım..ama ben boyadım galiba bikaç kere:))sen bilirsin taklım...az bekle o zaman zaten bitmek üzeredir adetin...
hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım...iyi haberlerini ilet...
evet kıs uyudum yafff..görüşemedik olsun bu gece inşallah:))
anammm dimek sirke gidiyonuz ne güzel yaaa..inşallah şuanda çok egleniyosundur bitanem
oyyy canım arkadasım nolur böyle konuşma
şöyle düşün;kimbilir belki de yok oluş dedigimiz bizim için inşaa edilen tertemiz sorunsuz,geç olsada buna degecek kadar güzel bi yaşamdır...bu kadar sabır ettik ben hep yüzdük yüzdük kuyruguna geldik gibi düşünüyom bitanem sende öyle düşün..umudu yitirmek yok..her ay aynı şeyleri yaşasakta bundan kaçamıyoruz işte..kaçmaya çalışmak dahada yoruyo inan buna..o yüzden rahat olalım canım.her ay hevesleniyoruz olmuyo ama bigün olacak..
seni Allahımın izniyle ahada böyle ögrücem şirin şirin bi hamile olacaksın
hayırlısı kardelenim inşallah..anam çok umutluydum ben senden yaa.en son adet olcam gibiyim dedin ama oldugunu kaçırıdm galiba ben..bugün okurken topici heyecan yaptım kardelenimde girmemiş dedim..hadi inşallah aşılamayı olursun bu ay canım ..
günaydın bebem ne var ne yok bakalım
çok kötüsünüz he bu saate kadar bensiz takıldınız demi uyuyarak aşk olsun
buldum bebem buldum seni uykucu seni kız karar verdim bu topigin uykucusu seni atadım al bakıyım kupanı
delü şey ne olcek
kıss valla pc ye oturunca sabahları kazan gibi oluyo kafam..net yokken daha rahatıj aslında ama sizsizde olmuyo bebem yaa...uykucuyumdur ayrıca gerçekten..anam ne kızardı evdeyken ben çalışmazken yani..oturmaya çagırıyolardı en geç ben gidiyodum uyummaktan
sen nasılsın setuş annecigin komşuları gezerken girmişin bakıyorum:))
canım yaa inan benimde içimden hamile olabilirsin gibi geçiyo ama tabi böyle şeyler bşaımıza çok gleiyo heves ettirmekte istemem biliyorum böyle lafları duyunca insan dahada şüphe ediyo hevesleniyo ama bunu yaşamakda güzel diyorum ben yaa valla...ama bebiş yoksada inş olursun dedigin gibi boşa heyecan yapıyoz öyle olunca
hayırlısı olsun inşallah özlemcim...
selam canımm..geçmişten anca gelebildim naber derdam
hadi hadi uykum geldi dede inananyım uykucu ne olcek birdaha süle ninni sülem sana delü şey
kız sende haklısın çalışan insanın hali başka oluyo he şu orucum bitsin gelcem kız senin yanına ama nerdesin bak onu bilmiyorum adres alayım bir zahmet bak belki çörekte yapar sıcak sıcak getiririm zamanım olursa
naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
hoş geldin bebem allahım tamamını erdirsin bebem tüh evlilik kervanına desene bir şehit daha verdik hay allah
kız mercimek ne yapıyo bebem özledi kız teyzesi onu göstermedi daha demi kendini he