Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelen 49 hoş geldin bebem görüşmeyeli ne var ne yok bakalım bu arada heran çıkabilirim haberiniz olsun demedi demeyin

derdacım allahım tamamına erdirsin bebem desene evlilik kervanına bir kurban daha veriyoruz
mercimek ne yapıyo kız

# sevtun2
# e_s_r_a
# egal
# kardelen49

merhaba kizlar,ben geldim:80::80::80::80::80::80::80:

hosgeldin cnm nasilsin ne var ne yok.

kizar yaaaa börek dediniz karnim gercekten acikti bende ekmege cukulata sürdüm yiyom gelin sizede yapiyim yaninada süt veririm bak..

hosgeldin cnm nasilsin ne var ne yok.

kizar yaaaa börek dediniz karnim gercekten acikti bende ekmege cukulata sürdüm yiyom gelin sizede yapiyim yaninada süt veririm bak..

hosbulduk canim,iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin:26::26:ne olsun iste galiba grip oluyorum,basim,bogazim fene aciyor

cukolatami hmmmmm,bayilirim kendisineeafiyet olsun

saol cnmm .. gel birlikte olsunn. dinlen patpatya cayi ,sicak biseyler falan ic. kendine iyi bakk ..boll booll meyve yee havalar bozuk c vitamine ihtiyacc varr.

hosbulduk canim,iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin:26::26:ne olsun iste galiba grip oluyorum,basim,bogazim fene aciyor

cukolatami hmmmmm,bayilirim kendisineeafiyet olsun

kızlar benimde miydem kazınmaya başladı valla börek olsaydı fena olmazdı çok canım çekti

garip cim profilindeki bebek ne kadar tatlı maşşallah baktıkca içim gidiyo

evet canim,bende bayiliyorum kendisine,masallah ne kadar tatli degilmi:26::26:böyle guzel bebelerimiz olsun hepimizin insallah

saol cnmm .. gel birlikte olsunn. dinlen patpatya cayi ,sicak biseyler falan ic. kendine iyi bakk ..boll booll meyve yee havalar bozuk c vitamine ihtiyacc varr.

sagol canim,evde var ama ben yiyemiyorum,diyete basliyorum artikzayiflamam gerek,evlenince kilo aldimnane cayi ictim az önce,az sonra meyva yemegi dusunuyorum ins

kadinlarinda hic derdi bitmiyo yaa bbek zayiflama hem bebek olsun hemde zayif oluyum her kadinin rüyasii ve benimdeee

selam kıslar...
kardeloşum genetigi tüp yaptıracagım zaman mı yaptırıyım şimdik kıs..ama zaten hemen yaptıramam istesemde cano mali durumlardan dolayı..az para degildir oda he...perde olayına çok fazla taktım alsında..histeroskopiyi doktor demiyo çekelim diye onu da anlamış degilim..bugün gitsem aşılama olcam karar verdim desem bakmaz perde varmı diye...

sevtuş kıs gelcen gelcen bi türlü gelemedin hee...istanbul gaziosmanpaşa şemsipaşa mahallesi YAREN BEBE canım beklerim

ben az önce menemen yidimkarnimi doyurdumama börek olsa idi hic fena olmazdiii,diyet yapana bakkk sennn

afiyet olsun canım ama ben pek bişey yiyemiyorum canımın çok çekmesine ragmen miydem bulanıyo ama başkası bişey yapınca çok hoşuma gidiyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…