Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

demiii yaaa .. yazziik ama erkeklerede yaa kocacim bütün gün disarda calisiyor yoruluyoo kuzzum kiyamam ben onaaa ama aci konusuna kesinliklee katiliyorum erkekler neden bu kadar rahat olabiliyorlar acaba ben en ufak seyi takinti yapiyorum esim herzaman dio takmaaa buda gecer diyee gercektende onun dedigi cikiyorr benim acilarim yanima kar kaliyo ammaa

selam ben geldim geçmişe bakıp geliyorum aslında çok kalamıyacam ama uğramadan duramadım

Son düzenleme:

evet canım,zaten tüp bebekte yapıyolar bildiğim kadarıyla,en iyi embriyoyu seçmek için ama haricinde bişey yapamıyolar.
histeroskopiden önce,acaba bi defa daha mı rahim filmi çektirsen ki?
filmi çeken dr un raporunda ne yazdığı önemli,orda perde var yazıyo mu?

kız kafana tokadan başka bşey takma sende bak bak söyleye bak sen sanki ben takmıyorumya kız dogru diyosun ama onlar ekmek parası getiriyo bizde yeyim kilo alıyoruz

hoş geldin garibim çilekeş arkadaşım ösledim kız seni
yılmak yok kilo vermek var bebekleri kucagımaza alıcez unutma he yoksan yirsen ahanda böle yaparım seni

hosbulduk sevtunum yaa,bende seni özledim kizzzz,gel bende seni öpem heee
tamam tamam yimeyyon gIIII gizma hemen,he ya bebek icin zayiflamak gerek,ahhh bir 80 olsam,

hee yaa bende kiyamiyorum canim,ama bazen saplagi hakediyorlarerkekler hic bir zaman kadin gibi hassas olmazlar canim,yaratilisina fitratina ters yaniii

# kardelen5233+
# egal
# semraozsoy
# e_s_r_a
# garip
# karde
# KK Pro ÜyeDerinSu
canlarım ben çıkıyorum kardeşim giricek innanın hiç istemiyorum ama elim mahküm ne yapam size doyum olmuyo semracım aşkum kusura bakma kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem beni ösleyin anacım ben sizleri öslücem kızlar gitmeden şirinligimi yapamda çıkam bari alın size şirinlik çok şirinim demi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

orucum bitsin benim mercimegi kandırıyım ordayım haberin olsun beni tanırmısın acaba görünce merak ettimde
tanırım kıss valla bak:))

he anladım canım sagolasın...
ya bilmiyomki cano.ama gerek yok sanki ya..bak filmi çeken doktor raporda uterus bicornis yazmış..bana da filmden sonra üstten ultrasonla baktı..hafif şekil bozuklugu var dedi o kadar...çift rahimden bahsetmedi yani..kendi doktoruma gösterdigimde hemen çift rahim dedi...bu çift rahimle perde rahim filmide karıştırılıyomuş kardelenim ondan şüphe ediyom..son muayenede de üstten bakınca perde olabilir dedi zaten emin degil ama...raporda perde yazmıyo..filmin görünüşünde de yok dedi doktor.

güle güle canim gercekte cok sirinsin tatlum bnm iyi gecelerr..

kiss o saplagi atcas derken biz saplagi yemeyelimm heheheheh

semraa hoşgeldin canım

ay kızlar yaa..eşimin beli tutulmuş gene zor yürüyo...yatıyo şuanda...bitkisel bi yag vardı onu bulayımda masaj yapiyim birazgelirim gene kıslar.

özluyoz canim,hakikaten sevtuncum cok sirin ve tatlisin

bilemiyorum ki derincim,hayırlısı,rabbim bekletmeden göndersin meleğini inşallah.
sevtuncum güle güle canım.
ebroş sirkten gelemedi ama ben gitmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…