sevtuş kıs gelcen gelcen bi türlü gelemedin hee...istanbul gaziosmanpaşa şemsipaşa mahallesiYAREN BEBE canım beklerim
ben az önce menemen yidimkarnimi doyurdum ama börek olsa idi hic fena olmazdiii,diyet yapana bakkk sennn [/Q ya kızlar benim yazdığım şeyler çok sonra sayfya geliyo sizded oluyomu öyle yoksa benim pc denmi
selam kıslar...
kardeloşum genetigi tüp yaptıracagım zaman mı yaptırıyım şimdik kıs..ama zaten hemen yaptıramam istesemde cano mali durumlardan dolayı..az para degildir oda he...perde olayına çok fazla taktım alsında..histeroskopiyi doktor demiyo çekelim diye onu da anlamış degilim..bugün gitsem aşılama olcam karar verdim desem bakmaz perde varmı diye...
demiii yaaa .. yazziik ama erkeklerede yaa kocacim bütün gün disarda calisiyor yoruluyoo kuzzum kiyamam ben onaaaama aci konusuna kesinliklee katiliyorum erkekler neden bu kadar rahat olabiliyorlar acaba ben en ufak seyi takinti yapiyorum esim herzaman dio takmaaa buda gecer diyee gercektende onun dedigi cikiyorr benim acilarim yanima kar kaliyo ammaa
kız kafana tokadan başka bşey takma sende bak bak söyleye bak sen sanki ben takmıyorumyakız dogru diyosun ama onlar ekmek parası getiriyo bizde yeyim kilo alıyoruz
hoş geldin garibim çilekeş arkadaşım ösledim kız seni
yılmak yok kilo vermek var bebekleri kucagımaza alıcez unutma he yoksan yirsen ahanda böle yaparım seni
demiii yaaa .. yazziik ama erkeklerede yaa kocacim bütün gün disarda calisiyor yoruluyoo kuzzum kiyamam ben onaaaama aci konusuna kesinliklee katiliyorum erkekler neden bu kadar rahat olabiliyorlar acaba ben en ufak seyi takinti yapiyorum esim herzaman dio takmaaa buda gecer diyee gercektende onun dedigi cikiyorr benim acilarim yanima kar kaliyo ammaa
tanırım kıss valla bak:))orucum bitsin benim mercimegi kandırıyım ordayım haberin olsunbeni tanırmısın acaba görünce merak ettimde
evet canım,zaten tüp bebekte yapıyolar bildiğim kadarıyla,en iyi embriyoyu seçmek için ama haricinde bişey yapamıyolar.
histeroskopiden önce,acaba bi defa daha mı rahim filmi çektirsen ki?
filmi çeken dr un raporunda ne yazdığı önemli,orda perde var yazıyo mu?
afiyet olsun canım valla ben pek bişey yiyemiyom miğdem bulanıyo
# kardelen5233+
# egal
# semraozsoy
# e_s_r_a
# garip
# karde
# KK Pro ÜyeDerinSu
canlarım ben çıkıyorum kardeşim giricek innanın hiç istemiyorum ama elim mahküm ne yapam size doyum olmuyo semracım aşkum kusura bakma kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem beni ösleyin anacım ben sizleri öslücem kızlar gitmeden şirinligimi yapamda çıkam bari alın size şirinlik çok şirinim demi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
hosbulduk sevtunum yaa,bende seni özledim kizzzz,gel bende seni öpem heee
tamam tamam yimeyyon gIIII gizma hemen,he ya bebek icin zayiflamak gerek,ahhh bir 80 olsam,
hee yaa bende kiyamiyorum canim,ama bazen saplagi hakediyorlarerkekler hic bir zaman kadin gibi hassas olmazlar canim,yaratilisina fitratina ters yaniii
# kardelen5233+
# egal
# semraozsoy
# e_s_r_a
# garip
# karde
# KK Pro ÜyeDerinSu
canlarım ben çıkıyorum kardeşim giricek innanın hiç istemiyorum ama elim mahküm ne yapam size doyum olmuyo semracım aşkum kusura bakma kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem beni ösleyin anacım ben sizleri öslücem kızlar gitmeden şirinligimi yapamda çıkam bari alın size şirinlik çok şirinim demi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kiss o saplagi atcas derken biz saplagi yemeyelimm heheheheh
iyi geceler kızlar nasılsınız
bilemiyorum ki derincim,hayırlısı,rabbim bekletmeden göndersin meleğini inşallah.tanırım kıss valla bak:))
he anladım canım sagolasın...
ya bilmiyomki cano.ama gerek yok sanki ya..bak filmi çeken doktor raporda uterus bicornis yazmış..bana da filmden sonra üstten ultrasonla baktı..hafif şekil bozuklugu var dedi o kadar...çift rahimden bahsetmedi yani..kendi doktoruma gösterdigimde hemen çift rahim dedi...bu çift rahimle perde rahim filmide karıştırılıyomuş kardelenim ondan şüphe ediyom..son muayenede de üstten bakınca perde olabilir dedi zaten emin degil ama...raporda perde yazmıyo..filmin görünüşünde de yok dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?