sagol canim,neden miden bulaniyor canim hayirdir:26::26:
hosgeldin,iyiyiz canim ya sen nasilsin:26::26:
ewet cnm almayada yasiyorumm egall- farkeetmez demekoff off bendebide gurbetlik var hic sormayinn..
amaniiiiiin,kader arkadasim benim,bende almanyada yasiyorum,gurbet mi dedinnn
bebekden dolayı canım şu 3 ay bitse bende rahatlıyıcam artık yalnız olunca evde çok zor oluyo ya bide yazdığım şeyler çok geç sayfaya geliyo sizdede oluyomu öle
ewet cnm almayada yasiyorumm egall- farkeetmez demekoff off bendebide gurbetlik var hic sormayinn..
amaiiin sen hamis miydin canim,yeniyim ya ben daha anca ögrenecegim,rabbim saglik sihhatli bir sekilde kucagina almak nasip eylesin
yalniz degilim demekki gel seni öpiyimneresinde yasiyorsun almanyanin??
aminn canım inşallah evet hamişim 11 haftalık yeni daha
amminnn cnmm . cok zor aslinda alismak ama ben esim sayesin alistim sayilir.. ama neyapsa ne etsende insanin kendi memleketi yokk tasina topragina havsina suyunu derler ya haniii ..ahh anam ahh meger nee zormus senden ayrilmakayy canımya gurbetlik çok zor seni anlaya biliyorum benim ablam fransada 9 yıldan beri halada alışamadı allah yardımcınız olsun inş
iyi pazarlar canım nasılsın...canım benim ya kıyamam ben ona cok gecmiş olsun acil şifalar versin rabbim dualarım o miniklegörüşmek üzre bende öptüm...
sanada iyi pazarlar canim,canim cok gecmis olsun,kiyamam yaaa allah safi ismi ile sifa-i acili versin insallah
canım yaa ALLAH C.C şafi ismiyle şifa versinn
hayırlı pazarlar kızlarr nasılsınızz fazla vaktim yok dısarı cıkıcaz kocişimlee ölesine bir bakam dediiim
misafirlerim yeni gitti
:26::26: Kızlar son 2 gün......salı günü reglim gelmezse test yaptırıcam çok heycanlıyım.İlk defa sonuna kadar bekliyicem daha önceleri erkenden kendim yapar ya da kanda baktırırdım hamilemiyim diye....belirtilerimi yazmıştım buraya....ayyyyyy ne zor bi iş bu ya....Allah herkesin yardımcısı olsun.......
naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
kimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....
gel bende seni üpeyim canimben frankfurt ta yasiyorum canim.ya sen:26::26::26:
amanin,o nasil söz canim benim,ben seni gördum kizzz,sen surekli yazmayinca gecmiste oldugunu sandim,genelde gelen arkadaslar hemen gecmise dönuyorkusura bakma canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?