Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlarr ben yavas yavas kaciyim yarin okul var erken kalkacagimm herkeseeee iiyi gecler rüyanizda beni görün:129: imi

hosgeldin,iyiyiz canim ya sen nasilsin:26::26:

iyiyim bende kızlar teşekkürler yogunum sadece fırsat buldukça bakmaya calışıyorum cogu zaman bakıp cıkıyorum sohbete dalınca daha cıkılmıyor içinde tatlı geliyor sizler nasılsınız var mı gelişmeler dulara dagıtıldı mı birde gecen hafta unutmuşum bu hafta da aynı şey olmasaın :44:

ewet cnm almayada yasiyorumm egall- farkeetmez demek off off bendebide gurbetlik var hic sormayinn..

bebekden dolayı canım şu 3 ay bitse bende rahatlıyıcam artık yalnız olunca evde çok zor oluyo ya bide yazdığım şeyler çok geç sayfaya geliyo sizdede oluyomu öle

amaiiin sen hamis miydin canim,yeniyim ya ben daha anca ögrenecegim,rabbim saglik sihhatli bir sekilde kucagina almak nasip eylesin

kimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....

ayy canımya gurbetlik çok zor seni anlaya biliyorum benim ablam fransada 9 yıldan beri halada alışamadı allah yardımcınız olsun inş
amminnn cnmm . cok zor aslinda alismak ama ben esim sayesin alistim sayilir.. ama neyapsa ne etsende insanin kendi memleketi yokk tasina topragina havsina suyunu derler ya haniii ..ahh anam ahh meger nee zormus senden ayrilmak alisana kadar herkesi kirip gecirdim

iyi pazarlar canım nasılsın...canım benim ya kıyamam ben ona cok gecmiş olsun acil şifalar versin rabbim dualarım o minikle görüşmek üzre bende öptüm...

sanada iyi pazarlar canim,canim cok gecmis olsun,kiyamam yaaa allah safi ismi ile sifa-i acili versin insallah

canım yaa ALLAH C.C şafi ismiyle şifa versinn

hayırlı pazarlar kızlarr nasılsınızz fazla vaktim yok dısarı cıkıcaz kocişimlee ölesine bir bakam dediiim

misafirlerim yeni gitti

semroşum ALLAHIM minik yavrucağa şifa versin çok başarılı geçer ameliyatı inşallah kıyamam ya çocuklar rahatsız olunca çok üzülüyorum .onun imtihanıda buyaşta başlamış tabi ailesininde
RABBİM KOLAYLIK VE ŞİFA VERSİN

CANLARIM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM ŞİFASINI VERSİN TEYZOŞUMUN

İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR CANIM

naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım

HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH[/COLOR

DERİNCİM SEVTUNCUM İYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMSINIZ

Son düzenleme:
kimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....

amanin,o nasil söz canim benim,ben seni gördum kizzz,sen surekli yazmayinca gecmiste oldugunu sandim,genelde gelen arkadaslar hemen gecmise dönuyorkusura bakma canim benim

ben geldim ama duramıycam bebiş uyuyoken bizde uyuyalım inşallahh iyi geceler dileyim dedim sizlere
derinim geçmiş olsun kocişine canm
kib ii geceler hepinize öptmmmmm mucksss

kardeloşum gitmişsin galiba canım iyi geceler sana...

tostii kıs ben yoktum buralarda altta görünsemde yoktum yani:)küsme hemen kıs..arkadaslar muhabbete dalmışlar görmediler belkide...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…