ben geldim ama duramıycam bebiş uyuyoken bizde uyuyalım inşallahh iyi geceler dileyim dedim sizlere
derinim geçmiş olsun kocişine canm
kib ii geceler hepinize öptmmmmm mucksss
masallah canim benim yaa,2011 annesi olacaksin yanii,insallah canim benim,senin adina cok sevindim
gel bende seni üpeyim canimben frankfurt ta yasiyorum canim.ya sen:26::26::26:
sagol canım sen yazdın sözüm sana değil neyse
amminnn cnmm . cok zor aslinda alismak ama ben esim sayesin alistim sayilir.. ama neyapsa ne etsende insanin kendi memleketi yokk tasina topragina havsina suyunu derler ya haniii ..ahh anam ahh meger nee zormus senden ayrilmakalisana kadar herkesi kirip gecirdim
ben duisburgda yasiyorumm cnm. tühh yakinda degilmisizz.. olsun gurbetci gurbetcini halinden anlar..
gel bende seni üpeyim canimben frankfurt ta yasiyorum canim.ya sen:26::26::26:
bende alistim canim,seviyorum burayi ben.esimin katkisida cok buyuk tabii bu konuda..tek seyy ailemden ve akrabalrim dan ayri olmak..ama herkesin ayri imtiani var canim,varsin imtian gurbet olsun,rahatimiz yerinde cok sukur,turkiyede olmayan bir cok imkana sahibiz burda.ya huzurumuz ve mutlulugumuz olmasa idi,o daha zor inan.iyi yönlerini görunce insan mutlu oluyor dimi
bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
alinma derinim,ben sanada yazdim,gecmiste kaldi sen görmedin sanirsam,
cok dogru konustun canmm tekderdimiz gurbetlik olsun. allahim bin sükür keyfimiz yerinde annamizi babamizi simdi teknolaji sayesinde konusuyoruz görüyoruzz .. sagligimiz sihhiyetimiz yerinde olsundaa herseye katlaniriz demii kiss.
2 yildir almnyadayimcok uzakta sayilmayiz canim 2 saatlik yol neredeyse,evet haklisin birbirimizin halinden anlariz,kac yil oldu canim sen geleli:26:
bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
bende hepinize selam verdim cnm girince...egalle muhabbete dalınca ellemedim sizi fazla:))
neyse eşime bakayım ben duş alıyodu belini ovcam biraz...
gökçem canoo güle güle öptüm bende seni...
boncuumla ebrarım gelmediler yaaacano sirk güzel geldi galiba
bende hepinize selam verdim cnm girince...egalle muhabbete dalınca ellemedim sizi fazla:))
neyse eşime bakayım ben duş alıyodu belini ovcam biraz...
gökçem canoo güle güle öptüm bende seni...
boncuumla ebrarım gelmediler yaaacano sirk güzel geldi galiba
2 yildir almnyadayim
2 YILDIR EVLIYim
2 yildir almanca kusuna gidiyorum
valla bi 2 yil tutturdum gidiom hadi hayirlisi
bende 2 yildir almanyadayim,bende 2 yildir evliyim,ama ben 2 yildir almanca kursuna gitmiyorum.burayi tutturamadim sanirim
masallah uzun sure gitmissin,baya ögrenmissindir almancayi,ayyy bircok seyimiz benzer mis egal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?