Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

masallah canim benim yaa,2011 annesi olacaksin yanii,insallah canim benim,senin adina cok sevindim

ewet canım evlendiğimden beri ilk kez bir yıla güzel girdik inşallah güzel bir şekilde devam eder allah hiç kimsenin emegini boşa çıkarmasın rabbim tüm isteyyenlere en kısa zamanda nasip etsin bu duyguyu

bende alistim canim,seviyorum burayi ben.esimin katkisida cok buyuk tabii bu konuda..tek seyy ailemden ve akrabalrim dan ayri olmak..ama herkesin ayri imtiani var canim,varsin imtian gurbet olsun,rahatimiz yerinde cok sukur,turkiyede olmayan bir cok imkana sahibiz burda.ya huzurumuz ve mutlulugumuz olmasa idi,o daha zor inan.iyi yönlerini görunce insan mutlu oluyor dimi

bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım

kardelen5233 canım çok sagol demek iki defa okudun inş ilkide bebegi olsun die kabul olur canım :) öptm senide :)
boncugm çok sagol canım rabbim tüm bekarlarıda sevindirsin inşallahh :)
derinim sende sagol bitanem öptm senide

gel bende seni üpeyim canimben frankfurt ta yasiyorum canim.ya sen:26::26::26:

cok dogru konustun canmm tekderdimiz gurbetlik olsun. allahim bin sükür keyfimiz yerinde annamizi babamizi simdi teknolaji sayesinde konusuyoruz görüyoruzz .. sagligimiz sihhiyetimiz yerinde olsundaa herseye katlaniriz demii kiss.

alinma derinim,ben sanada yazdim,gecmiste kaldi sen görmedin sanirsam,

bende hepinize selam verdim cnm girince...egalle muhabbete dalınca ellemedim sizi fazla:))

neyse eşime bakayım ben duş alıyodu belini ovcam biraz...

gökçem canoo güle güle öptüm bende seni...

boncuumla ebrarım gelmediler yaaacano sirk güzel geldi galiba

cok dogru konustun canmm tekderdimiz gurbetlik olsun. allahim bin sükür keyfimiz yerinde annamizi babamizi simdi teknolaji sayesinde konusuyoruz görüyoruzz .. sagligimiz sihhiyetimiz yerinde olsundaa herseye katlaniriz demii kiss.

haaa söle kader arkadasim benim,keyfimiz yerinde olsun,teknoloji sayesinde uzaklar yakin,merak etme sen

birsencim turkuazcı sizlerde sagolun güzel temennileriniz için hepnizden allah razı olsun
turkuazcım bebi ş oldugu için bazen vaktim olmuyo geçmişe çok fazla bakmaya şuan bi bakayım dedim gördüm teşekkür ederim tekrardan :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sagolun rabbim hepinizi sevindirsin inşallahhhh
neyse hadi kaçtım kib ii geceler

cok uzakta sayilmayiz canim 2 saatlik yol neredeyse,evet haklisin birbirimizin halinden anlariz,kac yil oldu canim sen geleli:26:
2 yildir almnyadayim
2 YILDIR EVLIYim
2 yildir almanca kusuna gidiyorum

valla bi 2 yil tutturdum gidiom hadi hayirlisi

esine gecmis olsun,derincim allah sifa versin.bel agrisi cok zor yaa

canim sende katilsaydin bize keskeee. kolaydegil güzel saglam muhbbet edecek arkadas bulmak valla hepinizi cokk sevdomm benn ..

2 yildir almnyadayim
2 YILDIR EVLIYim
2 yildir almanca kusuna gidiyorum

valla bi 2 yil tutturdum gidiom hadi hayirlisi

bende 2 yildir almanyadayim,bende 2 yildir evliyim,ama ben 2 yildir almanca kursuna gitmiyorum.burayi tutturamadim sanirim
masallah uzun sure gitmissin,baya ögrenmissindir almancayi,ayyy bircok seyimiz benzer mis egal

bende 2 yildir almanyadayim,bende 2 yildir evliyim,ama ben 2 yildir almanca kursuna gitmiyorum.burayi tutturamadim sanirim
masallah uzun sure gitmissin,baya ögrenmissindir almancayi,ayyy bircok seyimiz benzer mis egal

ewett yaaa yas kac ben 19 herseyi tutturuyos sayilir hehe ne güzel yaa.
ögrendim sayilir herzaman gramtik ögretiyorlar . ich hasse das.
yarinda gitcemm bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…