ya bendede yoktu pıhtılaşma ama 6 sene doğum kontrol hapı kullanınca hamile kalmam nerdeyse 2 seneyi geçti oda tedaviyle ama genede tutunamadı demekki haptanmış bi daha kesinlikle kullanmamdemiştim ya bizimki ileri derecede bi pıhtılaşma değil.Ama bu ilaç zararlı sonuçta bizler için.Belki sendede pıhtılaşmayı artırdı o yüzden geldi o pıhtı.Hatta geçen haberlerde çıktı bi modacı bayan bilmeden kullanmış bacağında tıkanma olmuş ameliyata almışlar.O yüzden gebelik öncesi aspirin başlatıyolar heralde kan akışı normale dönsün diye.
burda hamile var sevtun habire börek çörek diyon banada yolla bak karışmamgel bebem hazır 2 tepsi var vallahi anacım yaptı
türkmü kapiçinomu neskafemi hepicigi mevcut bebem ben sütlü alım:86::86::86::86:
süpürgene atla gel bebem
vallahi adresini ver erinmem yollarım
kız burdayım mercimegim geldide şunlara sofrayı hazırlıyım geliyorum
NOT ben diyetteyim bir lokmalık aldım ucunda yiyememki
dönerim birazdan
canım kayra hastalanmış bide tatil ya ondan gelmiyokayra ve aleyna hiç gelmemişler,iyilerdir inşallah kızlar,merak ettim onları.
orda üniversite hast gitsen yapmazlarmı canım en azından eşin gelene kadar herşeyini bitirirdinselam kıslar...
kardeloşum genetigi tüp yaptıracagım zaman mı yaptırıyım şimdik kıs..ama zaten hemen yaptıramam istesemde cano mali durumlardan dolayı..az para degildir oda he...perde olayına çok fazla taktım alsında..histeroskopiyi doktor demiyo çekelim diye onu da anlamış degilim..bugün gitsem aşılama olcam karar verdim desem bakmaz perde varmı diye...
senin gibi çirkin şirineyi görenler unutmaz ama korkup kaçmasın kız sevtun neyse şaka yaptım senin gibi arkadaşı komşuyu kim istemezki burdaki nadir kişilerden birisisinorucum bitsin benim mercimegi kandırıyım ordayım haberin olsunbeni tanırmısın acaba görünce merak ettimde
hoşgeldin tostiiiyi geceler kızlar nasılsınız
sende daha millet okumadan yüzüme bakmıyolar diyon geçmişten ancak çıkıyoz bu arada dualarını okumayı unutmakimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....
bende buradayım kimse görmüyo bendemi desembu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
ewett yaaa yas kac ben 19 herseyi tutturuyos sayilir hehe ne güzel yaa.
ögrendim sayilir herzaman gramtik ögretiyorlar . ich hasse das.
yarinda gitcemm bakalimm
ben 25 yasindayim canim.yasi tutturamadik malesefevet gramatik ögretiyorlar genelde,sacma bircok tarafi var,almancanin.ama hoch deutsch,konusabilenler gayet guzel konusuyorlar,ehhh bizde kon usuruz insallah
kizlar,bogazim fena,halsizlestim iyice ben cikiyorum,biraz dinleneyim.hepinize iyi geceler kizlar,yarin görusmek dilegi ilee
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
ben geldim canlarım geçmişe gidiyim geliyorum hemencik
NOT sıcacık haşhaşlı cevizli çörek var isteyen gelsin yanınada çay demledim oh gelme keyfime
kardelen profum adresini verde gönderiyim bebem istemiştinya ışık hızıyla hemde
# kardelen5233+
# egal
# semraozsoy
# e_s_r_a
# garip
# karde
# KK Pro ÜyeDerinSu
canlarım ben çıkıyorum kardeşim giricek innanın hiç istemiyorum ama elim mahküm ne yapam size doyum olmuyo semracım aşkum kusura bakma kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem beni ösleyin anacım ben sizleri öslücem kızlar gitmeden şirinligimi yapamda çıkam bari alın size şirinlik çok şirinim demi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
semraa hoşgeldin canım
ay kızlar yaa..eşimin beli tutulmuş gene zor yürüyo...yatıyo şuanda...bitkisel bi yag vardı onu bulayımda masaj yapiyim birazgelirim gene kıslar.
kizlarr ben yavas yavas kaciyim yarin okul var erken kalkacagimm herkeseeee iiyi gecler rüyanizda beni görün:129: imi
kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.:79::79::79:
kimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....
bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
# semraozsoy
# e_s_r_a
# tosti
kizlar sizlerde konusun kizzzz,niden sesiniz cikmiyor
kızlar kendinize cici bakın ben çıkayım artık hepinize iyi geceler allaha emanet olun
insallahh amiinn zaten kimse hoch deutsch konusmu buralarda ama yaa doktorlar bilee..
slm birsencim nasilsinn .. dogum kontrol haplarinin baska nasil etkileri var cokmu kötü yaa ben hic kullanmadim hic bi bilgimde yokk:44:
canım kullanmak hem iyi hem kötü göğüs ve rahim kanserine karşı koruyucu ama bi yandanda pıhtılaşma varsa vücuda zararı var daha koyulaştırıyo damar tıkanıklığı yapıp ölüme sebep olabiliyo
olsun cnm benimde sayfalar donuyo valla ne iş anlamadım..bu arada hamişligin hayırlı olsuncanım valla kusura bakma bende hiç görmedim yazdığını sayfa donuyo sörekli ondan dolayı çogu yazıları görmüyorum
sagol garibimesine gecmis olsun,derincim allah sifa versin.bel agrisi cok zor yaa
sagol cnm..ben çok oturamadım zaten..bi otrudum bi kalktım eşime baktım..kafam burdaydı ama çok katılamadım...bizde seni sevdik herzaman gel.canim sende katilsaydin bize keskeee. kolaydegil güzel saglam muhbbet edecek arkadas bulmak valla hepinizi cokk sevdomm benn ..
bencede sevtuşş biraz dikkat edelim kıs anlatmayalım neler yedik neler yaptık..bizde unutuyoruz bazen hamilelerin ugradıgını.belki bende diyorumdur aradaya bendede yoktu pıhtılaşma ama 6 sene doğum kontrol hapı kullanınca hamile kalmam nerdeyse 2 seneyi geçti oda tedaviyle ama genede tutunamadı demekki haptanmış bi daha kesinlikle kullanmam
burda hamile var sevtun habire börek çörek diyon banada yolla bak karışmam
canım kayra hastalanmış bide tatil ya ondan gelmiyo
orda üniversite hast gitsen yapmazlarmı canım en azından eşin gelene kadar herşeyini bitirirdin
senin gibi çirkin şirineyi görenler unutmaz ama korkup kaçmasın kız sevtun neyse şaka yaptım senin gibi arkadaşı komşuyu kim istemezki burdaki nadir kişilerden birisisin
hoşgeldin tostii
sende daha millet okumadan yüzüme bakmıyolar diyon geçmişten ancak çıkıyoz bu arada dualarını okumayı unutma
bende buradayım kimse görmüyo bendemi desem
aa senindemi..benimde bogazlar şiş yaa..dün gece bi uyandım birbirine yapışmış su içtim kanmadım bile bi acaip...güle güle taklım.kizlar,bogazim fena,halsizlestim iyice ben cikiyorum,biraz dinleneyim.hepinize iyi geceler kizlar,yarin görusmek dilegi ilee
ENDE İSTEREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:84::84::84:[/COLOR
EVET CANIM YAAAAAAAAAAAA BİRAZ ÖYLE OLDU NEYSE
HOŞBULDUM CANIM EŞİNE DE ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH CANIM
İYİ GECELER CANIM BAYYYYYYY
İYİGECELER CANIM BAYYYYYYYYY
AAAAAAAAAAAA AŞK OLSUN TOSTİCİM SENİ GÖRMEMEK NE DEMEK BEN GEÇMİŞTEYDİM ANCA GELE BİLDİM ÖPÜYORUM CANIM BAYYYYYYYYYYY
DERİNCİM NEDEN ESKİSİ GİBİ KARŞILAŞAMIYORUZZZZZZZ
BEN GEÇMİŞTEYDİM CANIM YENİ GELDİM AMA ÇIKMAM GEREKİYOR MALUM YARIN OKULVAR ERKEN KALKICAM :79:
ALLAH EMANET OL CANIM
canım kullanmak hem iyi hem kötü göğüs ve rahim kanserine karşı koruyucu ama bi yandanda pıhtılaşma varsa vücuda zararı var daha koyulaştırıyo damar tıkanıklığı yapıp ölüme sebep olabiliyo
gultamer selam cnm nasılsın?
aa halemde gelmiş hoşgeldin cnm naber?
# kardelen49
# ebrar_53+
# gul_tamer
# haletrn
# damlaselen
# KK Pro ÜyeDerinSu+ kızlar yeni gelmişsiniz ama çıkmam lazım kusura bakmayın herkese iyigeceler ebrraım senlede konuşmak isterdim ama çıkıyodum kendinize iyi bakın kızlar bye
gultamer selam cnm nasılsın?
aa halemde gelmiş hoşgeldin cnm naber?
# kardelen49
# ebrar_53+
# gul_tamer
# haletrn
# damlaselen
# KK Pro ÜyeDerinSu+ kızlar yeni gelmişsiniz ama çıkmam lazım kusura bakmayın herkese iyigeceler ebrraım senlede konuşmak isterdim ama çıkıyodum kendinize iyi bakın kızlar bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?