Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya bendede yoktu pıhtılaşma ama 6 sene doğum kontrol hapı kullanınca hamile kalmam nerdeyse 2 seneyi geçti oda tedaviyle ama genede tutunamadı demekki haptanmış bi daha kesinlikle kullanmam
burda hamile var sevtun habire börek çörek diyon banada yolla bak karışmam
kayra ve aleyna hiç gelmemişler,iyilerdir inşallah kızlar,merak ettim onları.
canım kayra hastalanmış bide tatil ya ondan gelmiyo
orda üniversite hast gitsen yapmazlarmı canım en azından eşin gelene kadar herşeyini bitirirdin
orucum bitsin benim mercimegi kandırıyım ordayım haberin olsun beni tanırmısın acaba görünce merak ettimde
senin gibi çirkin şirineyi görenler unutmaz ama korkup kaçmasın kız sevtun neyse şaka yaptım senin gibi arkadaşı komşuyu kim istemezki burdaki nadir kişilerden birisisin
iyi geceler kızlar nasılsınız
hoşgeldin tostii
kimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....
sende daha millet okumadan yüzüme bakmıyolar diyon geçmişten ancak çıkıyoz bu arada dualarını okumayı unutma
bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
bende buradayım kimse görmüyo bendemi desem

ewett yaaa yas kac ben 19 herseyi tutturuyos sayilir hehe ne güzel yaa.
ögrendim sayilir herzaman gramtik ögretiyorlar . ich hasse das.
yarinda gitcemm bakalimm

ben 25 yasindayim canim.yasi tutturamadik malesefevet gramatik ögretiyorlar genelde,sacma bircok tarafi var,almancanin.ama hoch deutsch,konusabilenler gayet guzel konusuyorlar,ehhh bizde kon usuruz insallah

slm birsencim nasilsinn .. dogum kontrol haplarinin baska nasil etkileri var cokmu kötü yaa ben hic kullanmadim hic bi bilgimde yokk:44:

Alıntı ebrar_53 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10BİTTİ
AFED..............10
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10BİTTİ
HATİCE.............10
AFED...............10
TUĞÇE..............13

ben 25 yasindayim canim.yasi tutturamadik malesefevet gramatik ögretiyorlar genelde,sacma bircok tarafi var,almancanin.ama hoch deutsch,konusabilenler gayet guzel konusuyorlar,ehhh bizde kon usuruz insallah

insallahh amiinn zaten kimse hoch deutsch konusmu buralarda ama yaa doktorlar bilee..

kizlar,bogazim fena,halsizlestim iyice ben cikiyorum,biraz dinleneyim.hepinize iyi geceler kizlar,yarin görusmek dilegi ilee

ENDE İSTEREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:84::84::84:[/COLOR

EVET CANIM YAAAAAAAAAAAA BİRAZ ÖYLE OLDU NEYSE

semraa hoşgeldin canım

ay kızlar yaa..eşimin beli tutulmuş gene zor yürüyo...yatıyo şuanda...bitkisel bi yag vardı onu bulayımda masaj yapiyim birazgelirim gene kıslar.

HOŞBULDUM CANIM EŞİNE DE ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH CANIM

kizlarr ben yavas yavas kaciyim yarin okul var erken kalkacagimm herkeseeee iiyi gecler rüyanizda beni görün:129: imi

İYİ GECELER CANIM BAYYYYYYY

kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.:79::79::79:

İYİGECELER CANIM BAYYYYYYYYY

kimse beni görmüyor herhalde birkaç gün giremeyınce kimse insanın yüzüne bakmıyor ii geceler hepinize.....

AAAAAAAAAAAA AŞK OLSUN TOSTİCİM SENİ GÖRMEMEK NE DEMEK BEN GEÇMİŞTEYDİM ANCA GELE BİLDİM ÖPÜYORUM CANIM BAYYYYYYYYYYY

bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım

DERİNCİM NEDEN ESKİSİ GİBİ KARŞILAŞAMIYORUZZZZZZZ

# semraozsoy

# e_s_r_a

# tosti

kizlar sizlerde konusun kizzzz,niden sesiniz cikmiyor

BEN GEÇMİŞTEYDİM CANIM YENİ GELDİM AMA ÇIKMAM GEREKİYOR MALUM YARIN OKULVAR ERKEN KALKICAM :79:

kızlar kendinize cici bakın ben çıkayım artık hepinize iyi geceler allaha emanet olun

ALLAH EMANET OL CANIM

insallahh amiinn zaten kimse hoch deutsch konusmu buralarda ama yaa doktorlar bilee..

evet canim haklisin,sokok almancasi konusuluyor genelde.kendini ifade edebilecek kadar,her isini kendin görebilecek kadar,b1 alabilecek kadar oldumu almancan yeter,bosver herisiniama hoch deutsch kulaga cok hos geliyor,yanii.iyi geceler canim benim.yarin görusuruz

slm birsencim nasilsinn .. dogum kontrol haplarinin baska nasil etkileri var cokmu kötü yaa ben hic kullanmadim hic bi bilgimde yokk:44:

canım kullanmak hem iyi hem kötü göğüs ve rahim kanserine karşı koruyucu ama bi yandanda pıhtılaşma varsa vücuda zararı var daha koyulaştırıyo damar tıkanıklığı yapıp ölüme sebep olabiliyo

ben çıkıyorum allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

yanii doktor kontrollu disinda kullanmak cok tehlikeliii hmmm .. saol cnmm bilgi verdigin icin ..

canım valla kusura bakma bende hiç görmedim yazdığını sayfa donuyo sörekli ondan dolayı çogu yazıları görmüyorum
olsun cnm benimde sayfalar donuyo valla ne iş anlamadım..bu arada hamişligin hayırlı olsun
esine gecmis olsun,derincim allah sifa versin.bel agrisi cok zor yaa
sagol garibim amin.
canim sende katilsaydin bize keskeee. kolaydegil güzel saglam muhbbet edecek arkadas bulmak valla hepinizi cokk sevdomm benn ..
sagol cnm..ben çok oturamadım zaten..bi otrudum bi kalktım eşime baktım..kafam burdaydı ama çok katılamadım...bizde seni sevdik herzaman gel.
bencede sevtuşş biraz dikkat edelim kıs anlatmayalım neler yedik neler yaptık..bizde unutuyoruz bazen hamilelerin ugradıgını.belki bende diyorumdur arada
birsenim üniversite hastanesini burda birisi daha demişti git diye..valla kuşum bilemiyorum bu konuda napacagımı şaşırdım ben...gebelik için tedavi olmasamda bi ögreneyim ya varmı yokmu..yoksa kendimi yerim şüpheden.
kizlar,bogazim fena,halsizlestim iyice ben cikiyorum,biraz dinleneyim.hepinize iyi geceler kizlar,yarin görusmek dilegi ilee
aa senindemi..benimde bogazlar şiş yaa..dün gece bi uyandım birbirine yapışmış su içtim kanmadım bile bi acaip...güle güle taklım.

semracım bilmiyomki kıs..sende bende girdigimiz gibi çıkıyoz galiba genelde ondan canım..ama aklımdasın hee her girdigimde canımmiyi geceler tatlış rüyalar...

deme kıssssssssssssss

# kardelen49
# ebrar_53+
# gul_tamer
# haletrn
# damlaselen
# KK Pro ÜyeDerinSu+ kızlar yeni gelmişsiniz ama çıkmam lazım kusura bakmayın herkese iyigeceler ebrraım senlede konuşmak isterdim ama çıkıyodum kendinize iyi bakın kızlar bye

İyi geceler canımm

tamam birsencim güle güle canım iyi geceler...

iyiyim hale nolsun cnm..yatmadan biraz bakayım dedim...

ebrarım canooomm hoşgeldin bitanem özledim nannn

gultamer selam cnm nasılsın?

aa halemde gelmiş hoşgeldin cnm naber?

a.s derincim ii yim demek isterdim ama walla cnm sıkılıyo hep aynı takıntılar işte bitanem.sen nasılsın?

cnm çıktın sanırım eşimle ilgileniyodum kusura bakma geç cevap verdiysem....grşrz yine canım ii bak kendine....

selam canım arkadaşlarım nasılsınız?
geçmişe baktım alıntı yapmıycam unutmadan tek tek yazıyım
SEVTUNUM saol kuzum mesajınıda aldım zaten ağzına sağlık.buarada sirk harikaydı valla herkese tavsiye ederim bidaha geldiğinde götürürüm merak etme kuzum
BİRSENİM öncelikle liste konusundaki hassasiyetin için çok teşekkür ediyorum inanki beni çok mutlu ediyosun ALLAHIM razı olsun senden bebişini sağlıkla kucağına al kuzum .okumuşsun da ağzına sağlık tatlım
KARDELOŞUM bianda çıktı cano bugün son günüymüş bizde değerlendirdik fırsatı hemide çok güzeldi inanılmaz eğlendim .sen nasılsın?
KARDELEN49UM sen nasılsın canom hap konusunu konuşmuşsunuz aynı durum bendede oldu verilmiş sadakam varmış belki toplamda 1 yıl kadar hap kullandım şükürki damarlarım tıkanmadı bide biliyosunuz benim pıhtılaşma derecem baya yüksek
DERİNİM canım saol ya inşallah olucak inanıyorumda zaman zaman korkuyorumda :85:buarada kocişin rahatsızmış geçmiş olsun .sen nasıl oldun canom
ya sirk süperdi cano kaplanlar geldiğinde azcık tırstım ama keyifliydi
PELİNİM çatı yapılıyomuş gözünaydın canım kışın soğuktan yazın sıcaktan kurtuluyosun
GARİPCİM çok geçmiş olsun rahatsızmışsın ALLAHIM şifa versin
GÜLÜM yine leke geldi galiba kuzum sıkma canını ya yerleşme yada soğanın yaptığı durumlar bendede olmuştu .inşallah minişin yerleşiyodur
İKSİRCİM saol canım çok eğlendim tavsiye ederim
YETERİM başın hala geçmemiş aslında doktora gitsen iyi olurdu epeydir böylesin çünkü allahım şifa versin canım
TOSTİM kırılmışsın galiba öyle düşünme canım zaman zaman oluyo yani girip girmemekle alakası yok bazen beni bilem görmüyolar abla olduğum halde buarada dua yazdım sana ama sayısını hatırlamıyorum özelden atarım
DERDAM hayırlı olsun kuzum sözü yapmışsınız allahım tamamına erdirsin .sen ve miniş nasılsınız?
KAYRAM,BONCUĞUMVE ALEYNAM gelmemiş hiç merak ettim herşey yolunda umarım
GÖKCE delüsü kızın erken uyumuş maşallah hadi sizede iyi uykular kuzuyu öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…