güzel bayanlar sizler nasılsınız_?inş. iyisinizdir kocaman öpüyorum hepinizi canlarımmm
kuzum bende isterdim ama gidiyosun iyi uykular bitanem çok öptüm# kardelen49
# ebrar_53+
# gul_tamer
# haletrn
# damlaselen
# KK Pro ÜyeDerinSu+ kızlar yeni gelmişsiniz ama çıkmam lazım kusura bakmayın herkese iyigeceler ebrraım senlede konuşmak isterdim ama çıkıyodum kendinize iyi bakın kızlar bye
halem nasılsın canım özledim seniHoşbulduk canım sen nasılsın...Diger arkadaslarada selamlar
canooom bende bende naassın iyimisintamam birsencim güle güle canım iyi geceler...
iyiyim hale nolsun cnm..yatmadan biraz bakayım dedim...
ebrarım canooomm hoşgeldin bitanem özledim nannn
saol bitanem günüm çok güzel geçti şükür mevlaya sende nevar neyokablacım sen nasılsın....güzel geçmiştir inş.günün sirke gidicektinn ohh eğlen ii ol hep böyle moral olsun bnm bitanecik ablama
ebrarcım hoşgeldin bende merak ettim sirk nasıldı
hanımlar iyi geceler bi geldim bi gidiyorum artık katı kurallar var evde gece kalamıyorum.Öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun.
kuzum bende isterdim ama gidiyosun iyi uykular bitanem çok öptüm
halem nasılsın canım özledim seni
canooom bende bende naassın iyimisin
saol bitanem günüm çok güzel geçti şükür mevlaya sende nevar neyok
hoşbulduk balım ben iyiyim sen nasılsın
sirk harikaydı
resim yüklemeyi becerebilseydim yarın resim koyardım yaa ama beceremiyorum malesef
sabir sabir ya sabir canim yxapabilecegimiz baska bisey yokoff eşim demin yatalım demişti hala oyalıyom kızıcak şimdi..
kızlar benim karnım bi şişki sormayın yaaa..gaz degil bişey degil...sanki dünyanın şeyini yemişimde şişmiş gibi..yani demek istemiyom ama hamile gibi duruyom yaa sinir oluyorumbide bikaç gün önce bi müşteri geldi yanıma..sevinmiş uzaktan görünce.hamilesin sandım bişey yok dimi dedi yok dedim
cano sorma ya bende tırstımda sahneye tel gerdiler yani tedbirlilerdi ama içinde eğiticisi 6 tane kaplanla gösteri yaptı adama helal olsun biz uzaktan tırsıyoruz bide önceden uyardılar fotoğraf makinalarının flaşlarını kapatın diye kaplancıklar rahatsız oluyomuşebuşum hoşgeldin bitanem..ben iyiym cnm seni de iyi gördüm..oh eglendin ne güzel..kıs o kaplanları ben görsem nereye kaçacagımı şaşırıdım heralde iyi durmuşun gene
kardelenim tekrar hoşgeldin canım olsun bende tam oturuyom işim çıkıyo oluyo öyle cnm...
gülcüm ya takma kafaya...ya istersen bi test yap yarın ne dersin?biraz olsun meraktan kurtulmuş olursun..önceden böyle lekelenme oluyomuydu pat diyemi geliyodu..gerçi bellide olmuyokii..benim bi öyle oluyo bi böyle...
canım stres yok herşey güzel olucak inşallah gün ola hayır olaçok sevindim ablacım...bende ne olsun yazdığım gibi bekliyorum öyle ablacım bildiğin gibi bi değişme yok
off eşim demin yatalım demişti hala oyalıyom kızıcak şimdi..
kızlar benim karnım bi şişki sormayın yaaa..gaz degil bişey degil...sanki dünyanın şeyini yemişimde şişmiş gibi..yani demek istemiyom ama hamile gibi duruyom yaa sinir oluyorumbide bikaç gün önce bi müşteri geldi yanıma..sevinmiş uzaktan görünce.hamilesin sandım bişey yok dimi dedi yok dedim
cano yardımcı olurdum ama ben kaçıyom koray kızdı şimdi korktugum başıma geldi..dur dedim çıktıgımı yazayım bari(diyo ödemicem interneti kapansın oysaki çok da oturmuyorum he görüyosunuz ( neyse kaçtım canlar Allaha emanet olun pat diye oldu ama durum bu...
cano yardımcı olurdum ama ben kaçıyom koray kızdı şimdi korktugum başıma geldi..dur dedim çıktıgımı yazayım bari(diyo ödemicem interneti kapansın oysaki çok da oturmuyorum he görüyosunuz ( neyse kaçtım canlar Allaha emanet olun pat diye oldu ama durum bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?