Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablacım sen nasılsın....güzel geçmiştir inş.günün sirke gidicektinn ohh eğlen ii ol hep böyle moral olsun bnm bitanecik ablama

DerinSu gul_tamer haletrn birsen29 zuhale ebrar_53+

tekrar merhaba az önce çıkmak zorunda kaldım eşim aldı pc yi.Nasılsınız yeni gelen arkadaşlar

hanımlar iyi geceler bi geldim bi gidiyorum artık katı kurallar var evde gece kalamıyorum.Öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun.

kuzum bende isterdim ama gidiyosun iyi uykular bitanem çok öptüm
Hoşbulduk canım sen nasılsın...Diger arkadaslarada selamlar
halem nasılsın canım özledim seni
tamam birsencim güle güle canım iyi geceler...

iyiyim hale nolsun cnm..yatmadan biraz bakayım dedim...

ebrarım canooomm hoşgeldin bitanem özledim nannn
canooom bende bende naassın iyimisin
ablacım sen nasılsın....güzel geçmiştir inş.günün sirke gidicektinn ohh eğlen ii ol hep böyle moral olsun bnm bitanecik ablama
saol bitanem günüm çok güzel geçti şükür mevlaya sende nevar neyok
ebrarcım hoşgeldin bende merak ettim sirk nasıldı

hoşbulduk balım ben iyiyim sen nasılsın
sirk harikaydı

ebuşum hoşgeldin bitanem..ben iyiym cnm seni de iyi gördüm..oh eglendin ne güzel..kıs o kaplanları ben görsem nereye kaçacagımı şaşırıdım heralde iyi durmuşun gene

kardelenim tekrar hoşgeldin canım olsun bende tam oturuyom işim çıkıyo oluyo öyle cnm...

gülcüm ya takma kafaya...ya istersen bi test yap yarın ne dersin?biraz olsun meraktan kurtulmuş olursun..önceden böyle lekelenme oluyomuydu pat diyemi geliyodu..gerçi bellide olmuyokii..benim bi öyle oluyo bi böyle...

çok sevindim ablacım...bende ne olsun yazdığım gibi bekliyorum öyle ablacım bildiğin gibi bi değişme yok

off eşim demin yatalım demişti hala oyalıyom kızıcak şimdi..
kızlar benim karnım bi şişki sormayın yaaa..gaz degil bişey degil...sanki dünyanın şeyini yemişimde şişmiş gibi..yani demek istemiyom ama hamile gibi duruyom yaa sinir oluyorumbide bikaç gün önce bi müşteri geldi yanıma..sevinmiş uzaktan görünce.hamilesin sandım bişey yok dimi dedi yok dedim

resim yüklemeyi becerebilseydim yarın resim koyardım yaa ama beceremiyorum malesef

cano yardımcı olurdum ama ben kaçıyom koray kızdı şimdi korktugum başıma geldi..dur dedim çıktıgımı yazayım bari(diyo ödemicem interneti kapansınoysaki çok da oturmuyorum he görüyosunuz( neyse kaçtım canlar Allaha emanet olun pat diye oldu ama durum bu...

sabir sabir ya sabir canim yxapabilecegimiz baska bisey yok

cano sorma ya bende tırstımda sahneye tel gerdiler yani tedbirlilerdi ama içinde eğiticisi 6 tane kaplanla gösteri yaptı adama helal olsun biz uzaktan tırsıyoruz bide önceden uyardılar fotoğraf makinalarının flaşlarını kapatın diye kaplancıklar rahatsız oluyomuş
çok sevindim ablacım...bende ne olsun yazdığım gibi bekliyorum öyle ablacım bildiğin gibi bi değişme yok
canım stres yok herşey güzel olucak inşallah gün ola hayır ola

cano ya ben de aynı dertten muzdariptim şimdi zayıfladımda rahatım kimse soramıyo ohhh sefam olsun
ya istersen git kızdırma kocişini kuzum

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK***********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************

*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/******************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/***********************ESNART**************

Son düzenleme:

git cnm gir kızdırma eşini.sonra interneti ödemez kapanır falan ayy seni göremeyiz..hadi ii geceler ALLAH rahatlık versin grşrz kocaman öptümmm

canom olmadı yarın yardımcı olursun tamam git aman kızdırma kocişini ne olur neolmaz bende çok kalamıycam azcık başım ağrıyo .
iyi uykular bitanem çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…