Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzucum sen adet oldunmu ya hiç yazmadın yoksam bişeylermi var bian heyecanlandım
inşallah buarada gelmiştir sıpan yaa

geçen ayda oldu ama işte buna canım sıkılıyo böyle olmasa ne olurki olcaksam olsamda hiç deilse oldum derim böyle ümit ederek dakika ları saymam hep diyorum ya ALLAH ımmm ya sabırrrr

ayy ablacım inş.hayır olsun bu bekleyiş

mrh arkadaşlar nasılsınız bakalım hesabım açık kalmış eşim bilgisayarın başındaydı hepinize ii geceler demek için girim dedim a.e.o öpüldünüz geleceğin anneleri

mrh arkadaşlar nasılsınız bakalım hesabım açık kalmış eşim bilgisayarın başındaydı hepinize ii geceler demek için girim dedim a.e.o öpüldünüz geleceğin anneleri

mrb cnm çok şükür ii olmaya çalışıyoruz sende iyisin inş.sende A.E.OL ii geceler

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

Son düzenleme:
ıyıyım kızlar nasıl olum vallah esınmle ugrasıyorum yrn pansumana gıtcez allah ızın verırse ıyı olmaya calısıyoruz

slm canim ben yeniyim aranizda ama dua zincirene katilmak istedim kim icin okucak bilmiyorum ama ben 30 kere aytelkursi alabilirim okurum ins yarind abitirim allah nasip ederse!!!!

ben kaçar canım arkadaşlarım hepinize iyi uykular
yeni gün güzel müjdeler getirsin inşallah
ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin
DERYAM yarın güzel haberler alır inşallah
öpüldünüz canlarım :80::80::80:

iyi geceler ablam bende kaçtım inş.yeni güne güzelliklerle uyanırız.ALLAH rahatlık versin

günayyydııınnnn geçmiş olsuuunn UĞURBONCUUUMMM acil şifalar dilioruummmmmmmmm

günaydıınn selinaa nasılsınnnn

günayyydııınnnn geçmiş olsuuunn UĞURBONCUUUMMM acil şifalar dilioruummmmmmmmm

günaydıınn selinaa nasılsınnnn

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,günaydın canım iyiyim tşk sen nasılsın.duayı okucam ekleyip çıkıcam anneme misafir gelicek ona yardım edeyim.

canım ben okudum bitti diye yazdım.iyisindir inş abla benim koşturmaca geçiyo misafirdi evin işleri derken yoruluyorum,bugun de anneme misafir gelicek ona yardım edicem.kendinize iyi bakın inş reglin gecikmesi iyi haberlere vesile olur.

slmmm
ebroşum demek sirke gittin oy kaplanlar kaçıraydı senii lii lii lüüüüüü lüüü heveslendim bak şimdi zate dışarlara hasret kaldım bi cinemaya bilem gidemik kocişlen .. artık kociş erkek arkadaşlarıyla cinemaya gideyy cücügümle bende evde oturup duruyoz inşallah sende hamile kalda evde kal gidemeee emii biyerlereeeee şaka bi yanada cano acaip sıkılıom evdee pc ye bile nadir bakıyom yani neyse canını daha çok sıkmayım ben iyi yapmışsın gezmek iyi geliyo insana
kız tutişin adeti mi gecikti hadi inş oda hamiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…