kardelencim iyiyim sen nasılsın
ALLAH razı olsun arkadaşım çok mutlu oldum yazın karşısında ne güzzel söylemişin işallah işallah yarın sizlere güzel haberler veririm RABBİMİN izniyle
bende iyiyim cnm cok şükür belki yumurtluyorsundurAllah razı olsun sağol sen nasılsın. bu arada birşey sormak istiyorum bugün adetimin yedinci günü. internette yumurtlama tarihini hesaplattım 8_13 arası. ama doktorlar adetinin ondördüncü gününden başla diyolar. beyaz ve seffaf akıntılarım geliyo dünden beri fikri olan varmı
idare ediyorum işte yarın klomene başlıycam
iyiyim canım sagol sen nasılsın
bende iyiyim cnm cok şükür belki yumurtluyorsundurben pek yumurtlama gününmü bilmiyorum adetlerim düzensiz yaa:26:
bende bugun basladım bakalım ne olcekkk
çok şükür nefes alabiliyorum kimseye muhtaç değilim ALLAHtan başka bebek yolu gözlüyorum işte hayeller hayeller
iyide sen doktora gitmiyosun ki kendinmi kullanmaya karar verdin
aynı hayaller bizdede var canım inş gercek olacak hayırlısıyla yeterki stres yapmıyalım
evet ama cnm doktor zaten vericekti klomeni bana sağlıklı yumurtlamam için
evet ama cnm doktor zaten vericekti klomeni bana sağlıklı yumurtlamam için
cok güzel diyolarmış canımbizim okuldaki hocalar stres yapmayın tekrar yapın derdi
amin canım aminEy Rabbim
Her şeyi kaplayan rahmetinden
Her şeye güç yeten kuvvetinden
Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden
Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden
Her şeyi kaplayan azametinden
Her şeyi kuşatan ilminden
Her şeyi aydınlatan nurundan, istiyor ve bekliyorum
slm kızlar
pelincin ne kadar korundunuz diye sormuştum cevap alamadım yada sen yazdın ben görmedim canım
yok cnm yaptırmıcamcanım benim dikkat et kist flan oluşmasın gerçi elimizde değil ama çat iğneside yaptırcakmısın
aminnnnnnnnnnnEy Rabbim
Her şeyi kaplayan rahmetinden
Her şeye güç yeten kuvvetinden
Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden
Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden
Her şeyi kaplayan azametinden
Her şeyi kuşatan ilminden
Her şeyi aydınlatan nurundan, istiyor ve bekliyorum
slm kızlar
pelincin ne kadar korundunuz diye sormuştum cevap alamadım yada sen yazdın ben görmedim canım
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti
merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti
merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?