Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ALLAH razı olsun arkadaşım çok mutlu oldum yazın karşısında ne güzzel söylemişin işallah işallah yarın sizlere güzel haberler veririm RABBİMİN izniyle

kömürde elmasda bir madendir kömürü elmas yapan ona uygulanan basınctır. ilk geceden hamile kalalar var. bizim durumumuza bakıyorumda sıkıntı gibi duruyo ama ben inanıyorum burda olan herkesin bebeğini koklayacağı gün olacak inşallah. sadece Rabbim biraz uğraştırıp sıkıntı gibi görünen bu sitres ve bu baskıların altında bizi kömür olarak bırakmayıp elmas gibi anneler yapacak inşaallah

bende iyiyim cnm cok şükür belki yumurtluyorsundur ben pek yumurtlama gününmü bilmiyorum adetlerim düzensiz yaa:26:
idare ediyorum işte yarın klomene başlıycam

bende bugun basladım bakalım ne olcekkk

Ey Rabbim

Her şeyi kaplayan rahmetinden

Her şeye güç yeten kuvvetinden

Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden

Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden

Her şeyi kaplayan azametinden

Her şeyi kuşatan ilminden

Her şeyi aydınlatan nurundan, istiyor ve bekliyorum

slm kızlar
pelincin ne kadar korundunuz diye sormuştum cevap alamadım yada sen yazdın ben görmedim canım

bizim okuldaki hocalar stres yapmayın tekrar yapın derdi
cok güzel diyolarmış canım
amin canım amin
slm kızlar
pelincin ne kadar korundunuz diye sormuştum cevap alamadım yada sen yazdın ben görmedim canım

canım yazdım ama gözden kacırdın heralde ben bir ay korundum herkez yeterli dedi seninki kücük rahmin temizlenmiştir dedi bende öyle düşünüyorum tosticim zaten hemende olmuyo vakıt kaybetmeden başlıyım calışmalara hayırlısıyla

canım benim dikkat et kist flan oluşmasın gerçi elimizde değil ama çat iğneside yaptırcakmısın
yok cnm yaptırmıcam
aminnnnnnnnnnn
slm kızlar

h.g tostiii bak ebrar sana du yazmıss bakmadan gitmee

# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti

merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…