geçmiş olsun fıstık neyin var
hoşgeldin canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine
h.g cnm geçmiş olsun
canım şimdiden dogum günün kutlu olsun..tam günü gelsinde fiyakalı bi e-kart yollayım sanaherkeze selam,inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bugün kk den mesaj aldım,doğum günümü kutladılar,aslında üç gün var daha ama demekki baştan hesabımı alırken,ayın onu diye yazmışım tarihi
olsun,zaten kocişin doğum günü,o doğunca bende doğmuş olmuşumdurboşa gitmedi yane tebrik
ya kıyamam yaacanım,benim parça ete bağlı deri parçasıydı,yuvarlaktı sanki,bilmiyorum.
boşver canım o konuşanları,benim üstüme evlenenlerin kaçıncı çocuğu oldu bi bilsen,hemde millet biliyo olmadığını,bide acıyolar bana
inşallah bu ay olur.
bende dün çok büyük şekilde ağladım,en ufacık şeyde ağlayasım geliyo zaten,onun için ağlıyo bahanesiyle,çok fazla ağladım.
elacıgım İNŞALLAH kromozom testlerin çok çok çok iyi çıkar canım dualarımız seninle...Arkadaşlarım şuan da topiğimizde elixsir pelin ve ben varım birazdan umarım kalabalıklaşır ben topiği sık sık ziyaret ediyorum ama bazen bir kelime bile yazmadan çıkıyorum eşimin kızması yüzündenancak sizin yazılarınızı okumaya çalışıyorum masallah okadar çok paylaşım varki okumaktan gözlerim sulanıyo yarın benim için büyük gün hastaneye gitcem biliyosunuz 3 kez düşük yaptım daha 8-9 haftalıkken bebeklerimi kaybettim dr bir sürü test istedi hepsinin sonucu elimde bi problem yok gibi sadece sizlerede söylemiştim kromozom testimiz kaldı en tehlikelisi demişti dr um yani tedavisi olmayan bi sorunmuş onun için bu testin temiz çıkmasını çok istiyorum,hepimiz burda bi çok sıkıntıyla ugrasan insanlarız inanıyorum RABBİMİN sevgili kullarıyız çünkü RABBİM sevdiği kuluna kulum beni unutmasın bana dua etsin diye sıkıntı verirmiş onun için kalbi gönlü temiz olan arkadaşlarım ne olur bu yazımı okuyanlar bana dua etmeden geçmesin şu test sonucumda temiz çıksın hayırlısıyla içim rahat bi şekilde evime geliyim hepiniz şimdiden saolun ALLAH hepimizin gönlünün muradını versin kucaklarımızı doldursun işallahhhhhhhhh
ne güzel sözler bunlar canım...amin inşallah hepimiz birer elmas parçası oluruz bu konuda inşallah...kömürde elmasda bir madendir kömürü elmas yapan ona uygulanan basınctır. ilk geceden hamile kalalar var. bizim durumumuza bakıyorumda sıkıntı gibi duruyo ama ben inanıyorum burda olan herkesin bebeğini koklayacağı gün olacak inşallah. sadece Rabbim biraz uğraştırıp sıkıntı gibi görünen bu sitres ve bu baskıların altında bizi kömür olarak bırakmayıp elmas gibi anneler yapacak inşaallah
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti
merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim
kizlar bir cee diyip kacmis gibi olacak ama,az isim var yapip geliyorum az sonra
ebrar derin nasılsınız kızlar iyi misin umarım bi yaramazlık yoktur sizi çok özlüyorum eskiden burası ne kadar canlıydı sabahlara kadar muhabbet ederdik şimdi halimi sorsanız o zamanlardan eser yok sadece cimcimelere zaman ayırmak gerekiyor. saırım evde durmaktan sıkıldım ondan da biraz karamsarım eşimin de yoğun biraz işleri azalsa iyi olacak çünkü iki çocukla evden tek çıkamıyorum bunalıma girmeye yer arıyorum yani
ayy eylülüm canım nerelerdesin yaaacimcimeler büyüyo oy yesin teyzesi onları...bizde özledik eskisi gibi oturmayı cnm ama benim vaktim olmuyo fazla...karamsar olma canım kış ya bide ondan insan sıkılıyo hep...şimdilik kaçıyorum taklım çok öptüm seni de kıslarıda
ben kartla uğraşana kadar kimse kalmamış nasılsınız birsen elixir
ben kartla uğraşana kadar kimse kalmamış nasılsınız birsen elixir
burdayımm cnmmm elh. iyiyim sen nasılsın
Alıntı ebrar_53 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13
canım inşallah sonuçların temiz çıkar tam senin istediğin gibi olurcanım hamilelik için deil daha korunuyorum,aşk olsun hani sölemiştim ya kromozom testinin sonucunu bekliyorum diye 2 hafta sonra çıkar diye bekliyodunm bu gün aradılar çıkmış sonucu heyecandan ölecem kızlarrrrrrr ne olur bana dua edin şu test sonucum tertemiz çıksın, hepiiz birbirimize dua edelim elixsircim
canım sen dr bakma 10-12-14-16 günler çalışmanı yap inşallah tutarAllah razı olsun sağol sen nasılsın. bu arada birşey sormak istiyorum bugün adetimin yedinci günü. internette yumurtlama tarihini hesaplattım 8_13 arası. ama doktorlar adetinin ondördüncü gününden başla diyolar. beyaz ve seffaf akıntılarım geliyo dünden beri fikri olan varmı
aşılaman ne zaman inşallah yumurtaların gelişir aşılaman tutar canım sen aşılamadan sonrada çalışma yap iğne buldunmuidare ediyorum işte yarın klomene başlıycam
hoşbulduk canımben kartla uğraşana kadar kimse kalmamış nasılsınız birsen elixir
neden konuşmuyosunuz burası durunca canım sıkılıyo
kimse konusmuyor diie bende susuyorum:92::92::92:
susunca hediye mi veriyolar hepiniz susuyonuz
ben geldim ama çıkıyorum hıııııııı aklımdayken yazayım doğum günümü kutladığı için kadınlar kulübüne teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?