Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrar derin nasılsınız kızlar iyi misin umarım bi yaramazlık yoktur sizi çok özlüyorum eskiden burası ne kadar canlıydı sabahlara kadar muhabbet ederdik şimdi halimi sorsanız o zamanlardan eser yok sadece cimcimelere zaman ayırmak gerekiyor. saırım evde durmaktan sıkıldım ondan da biraz karamsarım eşimin de yoğun biraz işleri azalsa iyi olacak çünkü iki çocukla evden tek çıkamıyorum bunalıma girmeye yer arıyorum yani

canım şimdiden dogum günün kutlu olsun..tam günü gelsinde fiyakalı bi e-kart yollayım sanaeşinin de bugünmüş eşininde dogum günü kutlu olsun mutlu olun senelrce:))RABBİM en yakın zamanda minik meleginizi de göndersin kollarınıza amin...

ya kıyamam yaa(canım benim..aglamak iyi geliyo insana ama kardeloşuum..içimizde tutmayalım mümkün oldugunca...bende bugünlerde bi acaipim yaa.bugün çok canım sıkıldı..aksilik eşimde günde kaç kere arra normalde,bugün işi varmış kaç kere çagrı attım akşam üstü zor aradı..onun sesini duyunca iyi oluyorum bitek

elacıgım İNŞALLAH kromozom testlerin çok çok çok iyi çıkar canım dualarımız seninle...
ne güzel sözler bunlar canım...amin inşallah hepimiz birer elmas parçası oluruz bu konuda inşallah...
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti

merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim

garibim çok geçmiş olsun yaa..bu havalar böyle cnm dikkat etmek gerek...

evet bende deryayı merak ettim ya iyidir inşallah(
boncuum pansumana gittiniz demek ay iyicene bi iyileşsin kocişte bian önce çalışmalar başlasın yaff:78:
turkuazım canım..yazın çok uzun oldugu için alıntısız yazıyorum...o kaynanaya da noluyo acaba gerçekten..daha öncede demiştim ben sana okudunmu bilmem..heralde işten çıkıp oglunu zor durumda bırakıcan diyemi korkuyodur nedir...ama o dedigin cevabı verirsende çok yahşi olar

ay şuanda yazmadıgım kıslar olsada hepiniz aklımdasınız hee..ama çıkmam gerek hepinizi çok öptüm..eşim gelir birazdan..annelerine gitmek istiyodu öyle dedi telefonda bakalım oraya gideriz belki..yarın izinliyim bu arada..gece oturmak istiyorum ama sabah erkenden kontrole gidebilirim geçen haftaki gibi yapmazsam tabi..ama inanın kasık agrılarım geçmiyo kesin kist oldu diyorum..daha kötü sonuçlara varmadan gitmeliyim...

ayy eylülüm canım nerelerdesin yaaacimcimeler büyüyo oy yesin teyzesi onları...bizde özledik eskisi gibi oturmayı cnm ama benim vaktim olmuyo fazla...karamsar olma canım kış ya bide ondan insan sıkılıyo hep...şimdilik kaçıyorum taklım çok öptüm seni de kıslarıda

sağol canım biz de seni öptük üçümüz de

inşallah yapabilmişimdir.Kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun canım.

canım inşallah sonuçların temiz çıkar tam senin istediğin gibi olur
canım sen dr bakma 10-12-14-16 günler çalışmanı yap inşallah tutar
idare ediyorum işte yarın klomene başlıycam
aşılaman ne zaman inşallah yumurtaların gelişir aşılaman tutar canım sen aşılamadan sonrada çalışma yap iğne buldunmu
ben kartla uğraşana kadar kimse kalmamış nasılsınız birsen elixir
hoşbulduk canım

ben geldim ama çıkıyorum hıııııııı aklımdayken yazayım doğum günümü kutladığı için kadınlar kulübüne teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…