Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ALLAHIM dayanma gücü versin ama unutmaki herşey çocuk değil hayatın tadını çıkarmalıyız çocuğumuz olsa belki çokdaha büyük imtihanlara maruz kalabiliriz oyüzden hayırlısını istemeliyiz canım .
seni eniyi anlıynlardan biriyim biliyosun 10 yıl dile kolay ama işte imtihan
kizlar ben kactim,biraz dinleneyim,halsizlestim yine:2::2::2::2::2:gelirim yine,a'e'o

güle güle canım sen bana yazmadın ama görüşmek üzere iyi bak kendine

ben geçmişe tam bakamadım az bişey baktım ama.ne olur yazamadığım arkadaşlarım kusura bakmayın inanın iyi değilim kalkıp yemek bile yapmak istemiyorum yatak hala duruyo kaldıramadım hiç bişey yapamıyorum ne aklım var ne de gücüm.doğum günü olan arkdaşlarım nice mutlu seneler diliyorum hepinize rabbim dualarınızı kabul eylesin.hepinizi çok seviyorum.inş. sizler mutlu haberler verin kızlar sizin sevinçlerinize ortak olalım.herşey gönlünüzce olsun

hayırdır canım neyin var

canım ya ALLAHIM beterinden korusun tedavisi olan dertler geçicek inşllah napalım buda bizim kaderimizmiş .hem ALLAHIN bileceği bişey kendiliğinden olmuycak diye bişey yok inşalllah verir yüce mevla haznesinden
iyi akşamlar kızlar nasılsınız

esracım hoşgeldin nasıl gidiyo hamişlik herşey yolundamı

çok şükür ebrarcım iyi gidiyo bulantılar hariç sen nasılsın nasıl gidiyo bayadır görüşemiyoruz herşey yolundadır inş

canım dikkat et kendine bukadar bırakma kendini lütfen üzülüyorum bak
inşallah herşey düzelicek müjde vericeksin bize kuzum
mrb ebrar nasılsın canım iyisindir inş

saol esracım ben iyiyim şükür aynı takılıyoruz işte

canım ya ALLAHIM beterinden korusun tedavisi olan dertler geçicek inşllah napalım buda bizim kaderimizmiş .hem ALLAHIN bileceği bişey kendiliğinden olmuycak diye bişey yok inşalllah verir yüce mevla haznesinden

öyle elden biişi gelmiyor ne diyeyim çabalıcaz artık başka çaremiz yok Allaha sığınıcaz birde tek çıkış kapımız o

esracım hamilemisin Allahım sonuna kadar tutunmayı nasip etsin inşallah ne mutlu size

çok şükür ebrarcım iyi gidiyo bulantılar hariç sen nasılsın nasıl gidiyo bayadır görüşemiyoruz herşey yolundadır inş

canım bulantının olması iyi bence bebişin sağlıklı olduğunu gösteriyor geçicek inşallah
ben aynıyım canım değişiklik yok

kayınvalidemler yanımda ii ler acaba aramdan bişey diyolarmı diye içim içimi yiyo bazen amaALLAH razı olsun tabiki gözümün gördüğü iyi.amin cnm amin güzel dileklerin için çol sağol ALLAH razı olsun

hep olmayanlardan şikayet eder ya insanoğlu.ama ablam bu çok farklı bilmiyorum ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum rabbim affetsin sabırlar versin...

hayırdır canım neyin var

adet oldum bugün cnm yine okadar ümitlenmiştim hamileyim diye ama yine yıkıldım

aminnnn insallah kazanirizz. sen nezama girdin b1 sinavina ben 10 aralikta girmistim.. daha gelmdi yaaa sonucc offf
:18::118::122::130::128::128:

evet okonuda çok haklısın neyimiz eksikse ondan vahlanıyoruz ama elimizdekilerinde kıymetini bilmeliyiz kuzum .şükür rabbime sağlığımız yerinde inşallah bebişlerde gelicek sabrımız deneniyo inşallah güzel veririz imtihanımızı

gul tamercim bir bebişin olmasını çok isiyorsun ve seni canı gönülden anlıyorum ama adet oldum diye sakın üzülme oda Allahın bir lütfu böyle yapma Allahın gücüne gider bak bana ben 9 yıldır ilaçla adet oluyorum ve kendiliğimden adet olmak için nelerimi vermezdim

canım dikkat et kendine bukadar bırakma kendini lütfen üzülüyorum bak
inşallah herşey düzelicek müjde vericeksin bize kuzum

saol esracım ben iyiyim şükür aynı takılıyoruz işte

abla düne bak birde bugüne.eşim araba getirmiş hadi hastaheneye gidelim kan vermek için diyo,ben adetttttttttttttt oldummmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gitti ve bittiiiiiiiiiiii bu ayda ümit

çok haklısın canım bende aynı durumdayım nerdeyse 1 ay olucak adetim geçeli artık doktora gitmekdende yoruldum ama sabır diyorum

gülümmm anlıyorum tatlışım çok zor ama hayatın sonu değil bu önümüzdeki ay yine umut edip bekliycez inşallah yapma nolur üzülüyorum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…