abla heryerde karşıma çıkıyo canım yanıyo içim acıyo.tam unutuyorum bişeyler çıkıyo karşıma bir başıma başa çıkmak çok zor...içim çok kötü anlatamıyorum bile.bir uyku ilacı içip aylarca kalkmadan uyumak istiyorum aylar bana çok zor geliyo çünkü senelerdir her ay bu hiç kolay değil hemde hiç değil
kizlar ben kactim,biraz dinleneyim,halsizlestim yine:2::2::2::2::2:gelirim yine,a'e'o
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben geçmişe tam bakamadım az bişey baktım ama.ne olur yazamadığım arkadaşlarım kusura bakmayın inanın iyi değilim kalkıp yemek bile yapmak istemiyorum yatak hala duruyo kaldıramadım hiç bişey yapamıyorum ne aklım var ne de gücüm.doğum günü olan arkdaşlarım nice mutlu seneler diliyorum hepinize rabbim dualarınızı kabul eylesin.hepinizi çok seviyorum.inş. sizler mutlu haberler verin kızlar sizin sevinçlerinize ortak olalım.herşey gönlünüzce olsun
canım ya ALLAHIM beterinden korusun tedavisi olan dertler geçicek inşllah napalım buda bizim kaderimizmiş .hem ALLAHIN bileceği bişey kendiliğinden olmuycak diye bişey yok inşalllah verir yüce mevla haznesindeniyi canım ne olsun hastane kapılarında gezinip duruyoruz bugün doktora gittim moralim sıfır prof. buldum ileri derecede pko hastası olduğumu söyledi söktürücü kullanıcam 5.günü gibi gidicem adetimin ve sonra 3 ay boyunca doğum kontrol hapı kullanıcam sonrada tedaviye geçicekmişiz kendiliğinden hamile kalman mucize olur diyor bana
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi canım sen nasılsın
canım ya ALLAHIM beterinden korusun tedavisi olan dertler geçicek inşllah napalım buda bizim kaderimizmiş .hem ALLAHIN bileceği bişey kendiliğinden olmuycak diye bişey yok inşalllah verir yüce mevla haznesinden
esracım hoşgeldin nasıl gidiyo hamişlik herşey yolundamı
canım dikkat et kendine bukadar bırakma kendini lütfen üzülüyorum bakben geçmişe tam bakamadım az bişey baktım ama.ne olur yazamadığım arkadaşlarım kusura bakmayın inanın iyi değilim kalkıp yemek bile yapmak istemiyorum yatak hala duruyo kaldıramadım hiç bişey yapamıyorum ne aklım var ne de gücüm.doğum günü olan arkdaşlarım nice mutlu seneler diliyorum hepinize rabbim dualarınızı kabul eylesin.hepinizi çok seviyorum.inş. sizler mutlu haberler verin kızlar sizin sevinçlerinize ortak olalım.herşey gönlünüzce olsun
mrb ebrar nasılsın canım iyisindir inş
canım ya ALLAHIM beterinden korusun tedavisi olan dertler geçicek inşllah napalım buda bizim kaderimizmiş .hem ALLAHIN bileceği bişey kendiliğinden olmuycak diye bişey yok inşalllah verir yüce mevla haznesinden
çok şükür ebrarcım iyi gidiyo bulantılar hariç sen nasılsın nasıl gidiyo bayadır görüşemiyoruz herşey yolundadır inş
öyle elden biişi gelmiyor ne diyeyim çabalıcaz artık başka çaremiz yok Allaha sığınıcaz birde tek çıkış kapımız o
amin canim,insallah birdaha ki ay rabbim sevindirsin seniine guzel ilgili bir kayinvaliden ve görumcen var masallah yanii,hem uzulmek gebe kalmayi zorlastiriyormus,siz daha iyisini bilirsiniz gerciii,rabbim bizi imtian ediyor.sabredicez baska alternatifimiz yok,söyle karnimizin burnunda oludugu,yururken nefes almadigimiz,ayy dogumdan korkuyorum dedigimiz,kendime ayiracak hic vakit bulamiyorum diye hayiflandigimiz gunlerde gelecek elbet canim..rabbim tez zamanda göstersin insallah
ALLAHIM dayanma gücü versin ama unutmaki herşey çocuk değil hayatın tadını çıkarmalıyız çocuğumuz olsa belki çokdaha büyük imtihanlara maruz kalabiliriz oyüzden hayırlısını istemeliyiz canım .
seni eniyi anlıynlardan biriyim biliyosun 10 yıl dile kolay ama işte imtihan
güle güle canım sen bana yazmadın ama görüşmek üzere iyi bak kendine
hayırdır canım neyin var
bende calismiyorum.ayy kizzz bende orientierung kurs sinavina girdim,ben onu kazandim cok sukur.b1 sinavina da girdim sonucunu bekliyorum bende..insallah kazanmisimdir,sende bana dua et,birbirimize karsilikli dua edelim...dilerim ikimizde b1 kazaniriz..
esracım hamilemisin Allahım sonuna kadar tutunmayı nasip etsin inşallah ne mutlu size
kayınvalidemler yanımda ii ler acaba aramdan bişey diyolarmı diye içim içimi yiyo bazen amaALLAH razı olsun tabiki gözümün gördüğü iyi.amin cnm amin güzel dileklerin için çol sağol ALLAH razı olsun
hep olmayanlardan şikayet eder ya insanoğlu.ama ablam bu çok farklı bilmiyorum ben çok üzülüyorum çok ağlıyorum rabbim affetsin sabırlar versin...
adet oldum bugün cnm yine okadar ümitlenmiştim hamileyim diye ama yineyıkıldım
canım dikkat et kendine bukadar bırakma kendini lütfen üzülüyorum bak
inşallah herşey düzelicek müjde vericeksin bize kuzum
saol esracım ben iyiyim şükür aynı takılıyoruz işte
çok haklısın canım bende aynı durumdayım nerdeyse 1 ay olucak adetim geçeli artık doktora gitmekdende yoruldum ama sabır diyorumgul tamercim bir bebişin olmasını çok isiyorsun ve seni canı gönülden anlıyorum ama adet oldum diye sakın üzülme oda Allahın bir lütfu böyle yapma Allahın gücüne gider bak bana ben 9 yıldır ilaçla adet oluyorum ve kendiliğimden adet olmak için nelerimi vermezdim
abla düne bak birde bugüne.eşim araba getirmiş hadi hastaheneye gidelim kan vermek için diyo,ben adetttttttttttttt oldummmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gitti ve bittiiiiiiiiiiii bu ayda ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?