abla düne bak birde bugüne.eşim araba getirmiş hadi hastaheneye gidelim kan vermek için diyo,ben adetttttttttttttt oldummmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gitti ve bittiiiiiiiiiiii bu ayda ümit
evet okonuda çok haklısın neyimiz eksikse ondan vahlanıyoruz ama elimizdekilerinde kıymetini bilmeliyiz kuzum .şükür rabbime sağlığımız yerinde inşallah bebişlerde gelicek sabrımız deneniyo inşallah güzel veririz imtihanımızı
gul tamercim bir bebişin olmasını çok isiyorsun ve seni canı gönülden anlıyorum ama adet oldum diye sakın üzülme oda Allahın bir lütfu böyle yapma Allahın gücüne gider bak bana ben 9 yıldır ilaçla adet oluyorum ve kendiliğimden adet olmak için nelerimi vermezdim
çok haklısın canım bende aynı durumdayım nerdeyse 1 ay olucak adetim geçeli artık doktora gitmekdende yoruldum ama sabır diyorum
gülümmm anlıyorum tatlışım çok zor ama hayatın sonu değil bu önümüzdeki ay yine umut edip bekliycez inşallah yapma nolur üzülüyorum inanki
gül tamer üzme kendini bukadar allah büyüktür ümidini kaybetme hem sen kendini böyle bırakırsan olmaz eşinde daha çok üzülür inşallah en kısa zamanda bebegine kavuşursun cnm bide sorun neki olmuyo bebiş
haklısın canım ama işte bu hiç belli olmuyo inan bana belki sen hamile kalırsın ben hala kalamam.ne zaman ne olacağını bilemeyiz ki...ünütü aynı dert ayını acı aynı.tek ortak yanımız bu.
selam kıslar temizlik arasında bi bakayım dedim...
ebrarım evet içim daha rahat..biliyosun bende daha gitmek istemiyodum doktora..karar verirsem tüp yada aşılama diyodum doktorda aynısını dedi..rahat ol kendi haline bırak dedi...
gülcüm ya çok üzülüyorum ben sizleri böyle üzüntülü görünce nolur takmamaya çalış cnm..bende neler yaşıyorum..ben kaç gün adet olmayıp kan verdikten sonra ertesi günü hatta akşamı adet oldugum günleri iyi bilirim..buda bizim sınavımız ve geçicez inşallah..bu öszler sana klişe gelmesin hep söyledigimiz için...iyice düşün ve daha sakin davran canım..Allahım bizi bununla sınıyo başka dert vermesin inşallah...
icroc selam canım hoşgelmişsin..senin doktorada kızmadım degil he..ne demek mucize olur..neden böyle insanın moralini bozuyo bazı doktorlar yaa..bende pkoyum cnm takma kafana...Allah isterse herşey olur sen bakma doktorlara...sorunumuz sadece pko olsun napalım..hem bakma ben kaç aydır klomen kullanıyom diye yoruldum ama çogu kişide iş yarıyo yumurtlama takipleri ve ilaçları.inşallah senin içinde hayırlısı olur...
esracım selam..ebrarımın dedigi gibi bırak bulansın tatlım bebişin iyi oldugunun göstergesiymiş bende öyle biliyorum...öncedende yazmıştım ama yine diyim..Allah sag salim kucagına aldıgın günleri de göstersin canım...
iyi akşamlar
Arkadaslar lütfen biri cevap versinbana bende anne olmayı cok istiyorum ama olmuyor 3ay dogum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aydır bekliyorum ama hala bisi yok kullandığın kadar korur düşüncesi doğrumı sizcce
iyi akşamlar canım
Arkadaslar lütfen biri cevap versinbana bende anne olmayı cok istiyorum ama olmuyor 3ay dogum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aydır bekliyorum ama hala bisi yok kullandığın kadar korur düşüncesi doğrumı sizcce
canım bu durum belli olmuyo bazısında korumaya devam ediyo bazısıda 1 tane hap içmeyi unutsa hamile kalıyo yani bünyeye bağlı inşallah sen beklemeden hamile kalırsınArkadaslar lütfen biri cevap versinbana bende anne olmayı cok istiyorum ama olmuyor 3ay dogum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aydır bekliyorum ama hala bisi yok kullandığın kadar korur düşüncesi doğrumı sizcce
hoşgeldin canımiyi akşamlar
tamam kuzum sende üzülme git uyu inşallah rahtlamış olursun uyandığındatamam ablam üzülme sen.ben şimdi çıkıp biraz uyucam.uyuyup unutayım.ii bak kendine ablam öptüm seni
esra canım öncelikle tbrk edrm bebişin seninle rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı koklamayı nasip eylesin .sorun pco du ama son3-4 aydır hiç birsorun yok ama yinede olmuyo.sorun yok olur dedikçe doktor ben har ay böyle ümitlenip sonra yıkılıyorum işte
sorma kuzu buda bizim kaderimiz inşallah düzene girmiştir canoebrarım..benimde adetleri biliyon cano...şimdi bide bu ay progestanda içmicem bakalım nolcak..yine geçicek yine şişicem..alıştık artık..bakalım belki kistler azalsın diye sogan suyu içerim ya..belki adeti düzene koyar...
yaaa 5 tane şehit varmış çok üzüldüm yaaaa
ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN
yaaa 5 tane şehit varmış çok üzüldüm yaaaa
ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN
mekanları cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?