Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gül tamer üzme kendini bukadar allah büyüktür ümidini kaybetme hem sen kendini böyle bırakırsan olmaz eşinde daha çok üzülür inşallah en kısa zamanda bebegine kavuşursun cnm bide sorun neki olmuyo bebiş

inş.ablacım inş.artık kendime sakinleştirici bir ilaç almayı düşünüyorum her ay böyle zamanlarda içicem.ağlamaktan üzüntüden başıma ağrılar girdi...

haklısın canım ama işte bu hiç belli olmuyo inan bana belki sen hamile kalırsın ben hala kalamam.ne zaman ne olacağını bilemeyiz ki...ünütü aynı dert ayını acı aynı.tek ortak yanımız bu.

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

selam kıslar temizlik arasında bi bakayım dedim...
ebrarım evet içim daha rahat..biliyosun bende daha gitmek istemiyodum doktora..karar verirsem tüp yada aşılama diyodum doktorda aynısını dedi..rahat ol kendi haline bırak dedi...

gülcüm ya çok üzülüyorum ben sizleri böyle üzüntülü görünce nolur takmamaya çalış cnm..bende neler yaşıyorum..ben kaç gün adet olmayıp kan verdikten sonra ertesi günü hatta akşamı adet oldugum günleri iyi bilirim..buda bizim sınavımız ve geçicez inşallah..bu öszler sana klişe gelmesin hep söyledigimiz için...iyice düşün ve daha sakin davran canım..Allahım bizi bununla sınıyo başka dert vermesin inşallah...

icroc selam canım hoşgelmişsin..senin doktorada kızmadım degil he..ne demek mucize olur..neden böyle insanın moralini bozuyo bazı doktorlar yaa..bende pkoyum cnm takma kafana...Allah isterse herşey olur sen bakma doktorlara...sorunumuz sadece pko olsun napalım..hem bakma ben kaç aydır klomen kullanıyom diye yoruldum ama çogu kişide iş yarıyo yumurtlama takipleri ve ilaçları.inşallah senin içinde hayırlısı olur...

esracım selam..ebrarımın dedigi gibi bırak bulansın tatlım bebişin iyi oldugunun göstergesiymiş bende öyle biliyorum...öncedende yazmıştım ama yine diyim..Allah sag salim kucagına aldıgın günleri de göstersin canım...

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 gul_tamer+ Defnek ademilehatice+ e_s_r_a+ icroc son_ece DerinSu+ esnart egal

KARDELOŞ nerdesin kuzu bugün hiç gelmedin merak ettim
TUĞÇEMDE uğramadı merak ettim yaa iyisindir inşallah kuzum

Arkadaslar lütfen biri cevap versinbana bende anne olmayı cok istiyorum ama olmuyor 3ay dogum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aydır bekliyorum ama hala bisi yok kullandığın kadar korur düşüncesi doğrumı sizcce

tamam ablam üzülme sen.ben şimdi çıkıp biraz uyucam.uyuyup unutayım.ii bak kendine ablam öptüm seni

esra canım öncelikle tbrk edrm bebişin seninle rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı koklamayı nasip eylesin.sorun pco du ama son3-4 aydır hiç birsorun yok ama yinede olmuyo.sorun yok olur dedikçe doktor ben har ay böyle ümitlenip sonra yıkılıyorum işte

ebrarım..benimde adetleri biliyon cano...şimdi bide bu ay progestanda içmicem bakalım nolcak..yine geçicek yine şişicem..alıştık artık..bakalım belki kistler azalsın diye sogan suyu içerim ya..belki adeti düzene koyar...

haklısın canım ama işte bu hiç belli olmuyo inan bana belki sen hamile kalırsın ben hala kalamam.ne zaman ne olacağını bilemeyiz ki...ünütü aynı dert ayını acı aynı.tek ortak yanımız bu.

sende haklısın canım ama elden bişey gelemez veren Allah alan Allahdır o yüzden bizler vakdini saatini bekliyoruz. Bende aşılamayla yavruma kavuşmuşdum ama olmadı kaybettim dursaydı şimdi doğmuş olacakdı bu hafta olmayınca olmuyor kulun istemesi ile değil Allahın dilemesi ile oluyor evet çok zor bende senin gibi oluyorum. Hele etrafdan yavrumu kaybettikden sonra acıyan gözlerle bakmadılarmı bana daha çok insan mahvoluyor Allah kimsenin ağzına sakız etmeden millete fırsat vermeden kendi katından hayırlı evlatlar yollasın kollarımızı ve yuvamızı boş bırakmasın inşallah unutmaki Hz. İbrahimi ilerlemiş yaşında evlat sahibi etti Hz. Meryemi babasız evlat sahibi etti bunların yüzü suyu hürmetine bizide evlat sahibi edecek mevlam

kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel gönlünce olsun
az önce makbuş aradı nasıl sevindim ya selininde sesi geliyodu cadı anasını çok yoruyomuş yesin teyzesi onu

ben bunun doğru bir olay olduğunu düşünmüyorum.hem fazlada kullanmamışsın.ben aranıza yeni katıldım kaç yaşındasın ve nekadarlık evlisin bilmiyorum ama bunlar daha önemli hamilelikte.

derin su cum saolasın alışdık artık bu tip şeylere duymaya ne yapalım Allahdan gelene boynuzmuz kıldan ince bişey diyemiyorum

hoşgeldin canım..dur hemen üzülme...inşallah yakında kalırsın...çok fazla kullanmamışsın hapıda korkma...

canım bu durum belli olmuyo bazısında korumaya devam ediyo bazısıda 1 tane hap içmeyi unutsa hamile kalıyo yani bünyeye bağlı inşallah sen beklemeden hamile kalırsın
hoşgeldin canım
tamam kuzum sende üzülme git uyu inşallah rahtlamış olursun uyandığında
sorma kuzu buda bizim kaderimiz inşallah düzene girmiştir cano
bana bak 3 aydır düzenliydi buay yaptı yapacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…