selam kıslar temizlik arasında bi bakayım dedim...
ebrarım evet içim daha rahat..biliyosun bende daha gitmek istemiyodum doktora..karar verirsem tüp yada aşılama diyodum doktorda aynısını dedi..rahat ol kendi haline bırak dedi...
gülcüm ya çok üzülüyorum ben sizleri böyle üzüntülü görünce nolur takmamaya çalış cnm..bende neler yaşıyorum..ben kaç gün adet olmayıp kan verdikten sonra ertesi günü hatta akşamı adet oldugum günleri iyi bilirim..buda bizim sınavımız ve geçicez inşallah..bu öszler sana klişe gelmesin hep söyledigimiz için...iyice düşün ve daha sakin davran canım..Allahım bizi bununla sınıyo başka dert vermesin inşallah...
icroc selam canım hoşgelmişsin..senin doktorada kızmadım degil he..ne demek mucize olur..neden böyle insanın moralini bozuyo bazı doktorlar yaa..bende pkoyum cnm takma kafana...Allah isterse herşey olur sen bakma doktorlara...sorunumuz sadece pko olsun napalım..hem bakma ben kaç aydır klomen kullanıyom diye yoruldum ama çogu kişide iş yarıyo yumurtlama takipleri ve ilaçları.inşallah senin içinde hayırlısı olur...
esracım selam..ebrarımın dedigi gibi bırak bulansın tatlım bebişin iyi oldugunun göstergesiymiş bende öyle biliyorum...öncedende yazmıştım ama yine diyim..Allah sag salim kucagına aldıgın günleri de göstersin canım...
sende haklısın canım ama elden bişey gelemez veren Allah alan Allahdır o yüzden bizler vakdini saatini bekliyoruz. Bende aşılamayla yavruma kavuşmuşdum ama olmadı kaybettim dursaydı şimdi doğmuş olacakdı bu hafta olmayınca olmuyor kulun istemesi ile değil Allahın dilemesi ile oluyor evet çok zor bende senin gibi oluyorum. Hele etrafdan yavrumu kaybettikden sonra acıyan gözlerle bakmadılarmı bana daha çok insan mahvoluyor Allah kimsenin ağzına sakız etmeden millete fırsat vermeden kendi katından hayırlı evlatlar yollasın kollarımızı ve yuvamızı boş bırakmasın inşallah unutmaki Hz. İbrahimi ilerlemiş yaşında evlat sahibi etti Hz. Meryemi babasız evlat sahibi etti bunların yüzü suyu hürmetine bizide evlat sahibi edecek mevlam
aminnn
amin inşallah
iyi akamlar arkadaşlar nasılsınız şehitlerimiz için allah ailelerine sabırlar versin mekanları cennet olur inş
selam canım hoşgeldin seninle tanışmadık hoşgeldin aramızaiyi akamlar arkadaşlar nasılsınız şehitlerimiz için allah ailelerine sabırlar versin mekanları cennet olur inş
2. KK Pro ÜyeDerinSu
3. KK Pro Üyeyeteeeeer
4. candann
5. icroc
6. ebrar_53+
7. gul_tamer
8. son_ece
9. Defnek
10. e_s_r_a
11. esnart
maşşallah kızlar ne kadan kalabalığız gözlerim yaşardı yafff ne kaaa güzelllll
geçmişi okumadım ama bugün moraller bozuk galiba gülcüm hayırlısı olsun cnm üzme kendini
saol canım sanada iyi akşamlar iyi ne olsun sen nasılsın amin mekanları cennet olsun kardeşlerimizin
2. Kk pro üyederinsu
3. Kk pro üyeyeteeeeer
4. Candann
5. Icroc
6. Ebrar_53+
7. Gul_tamer
8. Son_ece
9. Defnek
10. E_s_r_a
11. Esnart
maşşallah kızlar ne kadan kalabalığız gözlerim yaşardı yafff ne kaaa güzelllll
Geçmişi okumadım ama bugün moraller bozuk galiba gülcüm hayırlısı olsun cnm üzme kendini
tamam ablam üzülme sen.ben şimdi çıkıp biraz uyucam.uyuyup unutayım.ii bak kendine ablam öptüm seni
esra canım öncelikle tbrk edrm bebişin seninle rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı koklamayı nasip eylesin .sorun pco du ama son3-4 aydır hiç birsorun yok ama yinede olmuyo.sorun yok olur dedikçe doktor ben har ay böyle ümitlenip sonra yıkılıyorum işte
aminnn aminnn tşkr ederim canım bende iyiyim baya kalabalık bugün topik ben bikaçkez girdim ama çogu kişi tanımıyorum inşallah tanışırız
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ugurboncugum+ yeteeeeer son_ece amtcdm icroc burcuwaa sevtun2+ ceyan ademilehatice+ gul_tamer+ candann sumelaa Defnek
HOŞGELDİNİZ HANIMLAR
toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ugurboncugum+ yeteeeeer son_ece amtcdm icroc burcuwaa sevtun2+ ceyan ademilehatice+ gul_tamer+ candann sumelaa defnek
hoşgeldiniz hanımlar
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrr kendinize iyi bakın
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrr kendinize iyi bakın
bı bakım dedım sızlere nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?