Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ewet cnm ama bilmiyorum ki çok acı duyoyrum bunun sebebi de belki etrafım çevremdir.kimse kimsenin ne çektiğini anlamıyo bu derdi verenin rabbim olduğunu bilmeden bizleri üzüyolar işte bu da artık çok acı veriyo.rabbim affetsin sabır versin tez vakitte yüzümüzü güldürsün inş.çok sağol ALLAH razı olsun güzel dileklerin için

canım çok sağol ALLAH razı olsun ne güzel dua etmişsin.canı yürekten amin diyorum rabbim kabul eylesin dualarımızı inş.

mekenı cenet olsun
hepsinin inşşşşşşş

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 candann ugurboncugum+ icroc sumelaa yeteeeeer gul_tamer+ son_ece ademilehatice+ nursah Defnek e_s_r_a+

işte budur

2. KK Pro ÜyeDerinSu
3. KK Pro Üyeyeteeeeer
4. candann
5. icroc
6. ebrar_53+
7. gul_tamer
8. son_ece
9. Defnek
10. e_s_r_a
11. esnart

maşşallah kızlar ne kadan kalabalığız gözlerim yaşardı yafff ne kaaa güzelllll
geçmişi okumadım ama bugün moraller bozuk galiba gülcüm hayırlısı olsun cnm üzme kendini

iyi akamlar arkadaşlar nasılsınız şehitlerimiz için allah ailelerine sabırlar versin mekanları cennet olur inş
selam canım hoşgeldin seninle tanışmadık hoşgeldin aramıza

hoşgeldin canım evet bugün maşallahı var topicin

defnekcim doğum kontrol haplarının etkisi kişiye göre değişiyor kimisine 6 ayda atıyormuş vucüt kimisini 1 ayda çok duydum bırakdıkdan sonra hemen hamile kalanları 4 ay geçdiyse üstünden bence doktora görünüp muayene ol bacım

saol canım sanada iyi akşamlar iyi ne olsun sen nasılsın amin mekanları cennet olsun kardeşlerimizin

aminnn aminnn tşkr ederim canım bende iyiyim baya kalabalık bugün topik ben bikaçkez girdim ama çogu kişi tanımıyorum inşallah tanışırız

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 ugurboncugum+ yeteeeeer son_ece amtcdm icroc burcuwaa sevtun2+ ceyan ademilehatice+ gul_tamer+ candann sumelaa Defnek

HOŞGELDİNİZ HANIMLAR

evet canım kalabalığız

amin cnm inşallah seni o kdar iyi anlıyorumki zaten bizi bizden başka kimse anlayamıyo cnm bende kolay sahip olmadım çok ugraştık bizde sonunda rabbim nasip etti inşallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip eder

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 ugurboncugum+ yeteeeeer son_ece amtcdm icroc burcuwaa sevtun2+ ceyan ademilehatice+ gul_tamer+ candann sumelaa Defnek

HOŞGELDİNİZ HANIMLAR

hoşbulduk canımmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…