Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaaaaaaaa

kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel gönlünce olsun
az önce makbuş aradı nasıl sevindim ya selininde sesi geliyodu cadı anasını çok yoruyomuş yesin teyzesi onu
amin cnm hepimizin inşallah...
evet bende o yüzden hemen yazamadım beni de şimdi aradı delüş karuselincik yaramaz yaaa bi konuşturmuyo telefonda:)))
derin su cum saolasın alışdık artık bu tip şeylere duymaya ne yapalım Allahdan gelene boynuzmuz kıldan ince bişey diyemiyorum
sende sagol aynen cnm alıştık valla..bende 5 yılı geçiyo anne olamadım..bunda da bi hayır var deyip bekliyoruz işte..vede pko oldugumu biraz geç ögrendim ben...kızlıktan adetim çok düzensizdi..
girdigini sanmıyom cnm benim..biliyon benim 2 ayda zor oluyo..şimdi kullanmadım ama diger ayların etkisi biraz devam ediyomuş hapları bıraksakta..belki çok geçmez dur bakalım..ama senin inşallah hamileliktendir bu sefer canım yaaaaaben hala umutluyum bu ay senin için ...

Allahım senden de razı olsun cnm..bu günler için varız..ama nolur dediklerimizi düşün ve çok takma kafaya...

kızlar kalmayı çok isterdim kalabalıgız ne güzel ama yerleri siliyodum yarım kaldı..daha kek yapcemkardeşçigime gidicez oturmaya kociş vazgeçmezse tebi.hadi hoşçakalın...

derinsucum benimde lise2ye kadar her ay düzenli oluyordum lise 3 geçince bir anda kesildi öyle çıkdı yani bu hastalık bakacaz görecez zaman ne gösterecek

kızlar BENİM KÜÇÜK KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN BİZİM MAH YENİ GELMİŞ BİR KADINDAN YARDIM İSTEDİK ÇEYİZİNİ HAZIRARKAEN DİKİŞLERİNİ YAPTIRSUN DİYE 40 LI YAŞLARDA BİR KADINDI YANI BEN KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM (BEKAR OLDUĞUNU BİLMİYORDUM)YANINDA OĞLUM DEDĞİ 8.9 YAŞLARINDA BİR OĞLU VARDI KADINDA ENTERESAN BİR ŞEY VARDI ALINGANLK GİBİ YADA BENZERİ BİR ŞEY (TAM OLARAK ADINI KYAMIYORUM)BİZ ÇEYİZ HAZIRLANIRKEN P KADAR ÇOK GİDİP GELMYE BAŞLADIKKİ KADIN ZMANLA AÇILIP BENİMLE KONUŞMAYA BAŞLADI MEMLEKTİNDE SANIRIM MALATYA DEMİŞTİ BİR ÜNVRS TEDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BİR KİŞİYE AŞIK OMŞ ADAMDA KIZA
İŞTE AİLELER KARŞI ÇIKMIŞ FALAN AMA BUNLAR AŞKLARININ ARKASINDA DURMUŞLAR VE EVLENMEYE KARAR VERMİŞLER
BU ARADA ADAM ADANAYA ATANMIŞ ÖNDEN GELİP BİR EV TUTUMUŞ

KIZDA BÜTÜN ÇEYİZİNİ BİR KAMYONA KOYUP ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİN 6 AYLI OĞLUYLA BERABER YOLA ÇIKMIŞLAR TAM ADANAYA GİREKEN ŞOFÖR UYUMUŞ VE KAZAYAPMIŞLAR KIZ DİYORKİ ŞÖFÖRÜN UYDUUNU GÖRÜNCE BEBĞİ OTURDUĞUM KOLTUĞUN ALTINA FIRLATIM VE BAĞIRDIM AMA ŞÖFÖRÜ UYANDIRAMADIM
KAZANDA KIZIN ANNESİ ÖLMÜŞ KIZDA KOMADA BEBĞE HİÇ BİR ŞEY OLMAMAIŞ
45 GÜN KOMADA KALMIŞ KAZA ESNASINDA DİZLERİ KARNINA DOĞRU OTURUYORMUŞ KAZIN ETKSİ İLE DİZLERİ KASIK BÖLGESİNE GİRMİŞ VE RAHİM YUMURTALIK VS HEPSİ KAZA SONUCU HASAR GÖRMÜŞ KIZ KENDİNE GELDİĞİNDE FELÇ OLDUĞUNU FARK ETMİŞ VE DR KIZA ASLA YÜRÜYEMESİN VE ASLA ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞLER
BU ÇOCUĞUN OLMAZ SÖZÜ KAZADAN HEMEN SONRA AİLEYEDE SÖYLENMİŞ ONLARDA KIZIN NİŞANLISINA KIZIMIZ ÖLDÜ DİYP UZAKLAŞTIRMIŞALR (KIZ BİR DAHA NİŞANLISINDAN HİÇ HABER ALAMAMIŞ)8 AY TAMIŞ HAS SONRA EVİNİZE GÖTÜRÜN DEMİŞLER
KIZ OARADA KURAN ÖĞRENMİŞ
DİYORKİ TEKERLEKLİ SANDELYEYİ PENCERENİN KENARINA GELİP PENCERENİN KOLUNA ASLIRDIM VE HER DEFASINDA YERE DÜŞERDİM
1 YIL BU ŞEKLİDE ÇALIŞMIŞ VE YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ BİR KURANI KERİM 2 HIRSIM BENİ YÜRTÜ DİYOR
BU YAŞANLARDA KIZ DİKİŞ KURSLARINA GİTMİŞ VE EKMEĞİNİ KAZANIR HALE GELMİŞ
YANINDA OĞLUM DEDİĞİ ÇOCUK OKAZADAN KOLTUĞUN ALTINA ATIĞI YEĞENİYMİŞ ABLASI KARDEŞİNE EVLATLIK VERMİŞ
VE KIZ EVLENMEMİŞ ÇOCUĞUN OLMAZ DEDİLER DİYE SONRASINDA DR SENİN ÇOCUĞUN OLUR NE YUMURTALIKLARINDA NEDE RAHMİNDE SORUN YOK DEMİŞLER VE YENİDEN RAPOR VERMİŞLER

AMA BEN ONU ÇOK SEVMİŞTİM VE BAŞKASIYLA EVLENMEM DİYOR
ADAMSA EVLENMİŞ VE ÇOCUKLARI OMUŞ KIZ SONRA BULMUŞ ADAMI AMA ÇOK GEÇ

KIZLAR BU HİKAYEYİ BANA ANLATAN ABLA HEP HALİNİZE ŞÜKREDİN BANA BAKIN VE ŞÜKREDİN DEDİ VE HAYATI HİÇ ELİNİZDEN BIRAKMAYIN DEDİ
DİĞER TOPİKTEDE PAYLAŞTIM SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM

ay maşallah baya arkadaşımız gelmiş uyuya kalmışım ben ya kim ne yazmış ne olmuş bilmiyom şimdi azcık başa dönüp hemen okuyorum bakalım neler olmuş bütün arkadaşlarımız hoşgelmiş....:80: kızlar sandalyede fazla oturamıyorum ya hemen belim ağrıyor sonra kalkıp uzanayım az derkende bir bakmışsın uyumuş oluyom

derinim demek sizde konuştunuz selincik fena gerçektende allah yardımcısı olsun makbuşun
adetin inşallah düzelir cano napalım kader işte
benden ümitlisinizde keşke azcıkda ben ümitli olabilsem
sana kolay gelsin canım öptümmm

İNŞ GEBESİNDİR CANIMM test yaptınmı
canım ne güsel işte birşey cıkmamıss neden üzülüyorsun
özledik kıssss derdanurum seni arada cık gelll
kızlar nasılsınız ütü yapıyodum çok yoruldum size bir bakıyım dedim
ooooooooooo kolay gesln cnm
ben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN
üzülme cnm inş çbür aya olur gelir bebşin
yaaa 5 tane şehit varmış çok üzüldüm yaaaa
ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN

evet yeterim yaa ALLAH c.c sabır versinn

atladıgım olduysa kusura bakmayın nasılsınız

canlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar Allaha emanet olun görüşmek üzere

çok etkileyici bir hikaye saol paylaştığın için
hayatın ta kendisi işte allahım herkese hayırlı kader yazsın

egal,kardelenbhr+,kardelen49+,sevtun2+,ebrar_53+,yeteeeeer+,esnart,candann,DerinSu+,son_ece,

selam kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızzzzzzzzzz

ümidimizi hiç bir zaman yitirmemeliyiz kızlar.hep moral hep moral.

canım hamileliğin en önemli belirtisi çok uymak olsun uyuki bebişin büyüsün
buarada hoşgeldin
hoşgeldin canım nasılsın
canlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar Allaha emanet olun görüşmek üzere
gğle güle iyi akşamlar öptüm tatlım
kızlar nasılsınız bakalım enim ütü daha yeni bitti canım cıktı ya

baya yormuşsun kendini bende ütüden nefret ederim yaa

herkese ii akşamlar arkadaşlar şimdilik çıkıyorum gece girerim bakalım ne olmuş diye yine:87::93: herkes Allaha Emanet Olsun... kocama öptüm sizi :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…