abla düne bak birde bugüne.eşim araba getirmiş hadi hastaheneye gidelim kan vermek için diyo,ben adetttttttttttttt oldummmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gitti ve bittiiiiiiiiiiii bu ayda ümit
amin cnm hepimizin inşallah...kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel gönlünce olsun
az önce makbuş aradı nasıl sevindim ya selininde sesi geliyodu cadı anasını çok yoruyomuşyesin teyzesi onu
sende sagol aynen cnm alıştık valla..bende 5 yılı geçiyo anne olamadım..bunda da bi hayır var deyip bekliyoruz işte..vede pko oldugumu biraz geç ögrendim ben...kızlıktan adetim çok düzensizdi..derin su cum saolasın alışdık artık bu tip şeylere duymaya ne yapalım Allahdan gelene boynuzmuz kıldan ince bişey diyemiyorum
girdigini sanmıyom cnm benim..biliyon benim 2 ayda zor oluyo..şimdi kullanmadım ama diger ayların etkisi biraz devam ediyomuş hapları bıraksakta..belki çok geçmez dur bakalım..ama senin inşallah hamileliktendir bu sefer canım yaaaaacanım bu durum belli olmuyo bazısında korumaya devam ediyo bazısıda 1 tane hap içmeyi unutsa hamile kalıyo yani bünyeye bağlı inşallah sen beklemeden hamile kalırsın
hoşgeldin canım
tamam kuzum sende üzülme git uyu inşallah rahtlamış olursun uyandığında
sorma kuzu buda bizim kaderimiz inşallah düzene girmiştir cano
bana bak 3 aydır düzenliydi buay yaptı yapacağını
ewet cnm ama bilmiyorum ki çok acı duyoyrum bunun sebebi de belki etrafım çevremdir.kimse kimsenin ne çektiğini anlamıyo bu derdi verenin rabbim olduğunu bilmeden bizleri üzüyolar işte bu da artık çok acı veriyo.rabbim affetsin sabır versin tez vakitte yüzümüzü güldürsün inş.çok sağol ALLAH razı olsun güzel dileklerin için
canım çok sağol ALLAH razı olsun ne güzel dua etmişsin.canı yürekten amin diyorum rabbim kabul eylesin dualarımızı inş.
bı bakım dedım sızlere nasılsınız
amin cnm hepimizin inşallah...
evet bende o yüzden hemen yazamadım beni de şimdi aradı delüş karuselincik yaramaz yaaa bi konuşturmuyo telefonda:)))
sende sagol aynen cnm alıştık valla..bende 5 yılı geçiyo anne olamadım..bunda da bi hayır var deyip bekliyoruz işte..vede pko oldugumu biraz geç ögrendim ben...kızlıktan adetim çok düzensizdi..
girdigini sanmıyom cnm benim..biliyon benim 2 ayda zor oluyo..şimdi kullanmadım ama diger ayların etkisi biraz devam ediyomuş hapları bıraksakta..belki çok geçmez dur bakalım..ama senin inşallah hamileliktendir bu sefer canım yaaaaaben hala umutluyum bu ay senin için ...
Allahım senden de razı olsun cnm..bu günler için varız..ama nolur dediklerimizi düşün ve çok takma kafaya...
kızlar kalmayı çok isterdim kalabalıgız ne güzel ama yerleri siliyodum yarım kaldı..daha kek yapcemkardeşçigime gidicez oturmaya kociş vazgeçmezse tebi.hadi hoşçakalın...
İNŞ GEBESİNDİR CANIMM test yaptınmıKızlarrrr halen gelen yokk.......bugün adetim ama.....ara ara kasıklarım bı huzursuz oluyo ağrı falan giriyo bide tansiyonum düşük evi bile oturarak süpürdüm.doktorumu aradım yarın gel dedi işte....nasıl zor dayanıyorum var ya... Ay o kadar kötüyüm ki sabahtan beri ağlamaklıyım.her şeye ağlar oldum....
canım ne güsel işte birşey cıkmamıss neden üzülüyorsunkizlar neden konusmuyorsunuz yaaa
esim bugun doktora gitmisti,sperm sonuclarini almaya,cok sukur varikosel falan yokmus.doktor 2,3 ay daha deneyin.olmazsa burda kinderwunschzentrum var turkcesi tup bebek merkezi oraya gidin demis,cok moralim bozuk yaaaa
özledik kıssss derdanurum seninasılsınız kızlar ben bu sıralar pek giremiyorum geçmişe bakıyım
derinim canım bişey çıkmamaış üzülüyodun kzit var diye çok sevindim balım niş en kısa zamanda rabbim müjdeni verirri sana en kısa zamanda
geçmişe bakıyım neler var dönerim kızlar
ooooooooooo kolay gesln cnmkızlar nasılsınız ütü yapıyodum çok yoruldum size bir bakıyım dedim
üzülme cnm inş çbür aya olur gelir bebşinben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN
yaaa 5 tane şehit varmış çok üzüldüm yaaaa
ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN
egal,kardelenbhr+,kardelen49+,sevtun2+,ebrar_53+,yeteeeeer+,esnart,candann,DerinSu+,son_ece,
selam kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızzzzzzzzzz
İNŞ GEBESİNDİR CANIMM test yaptınmı
canım ne güsel işte birşey cıkmamıss neden üzülüyorsun
özledik kıssss derdanurum seniarada cık gelll
ooooooooooo kolay gesln cnm
üzülme cnm inş çbür aya olur gelir bebşin
evet yeterim yaa ALLAH c.c sabır versinn
atladıgım olduysa kusura bakmayın nasılsınız
canım hamileliğin en önemli belirtisi çok uymak olsun uyuki bebişin büyüsünay maşallah baya arkadaşımız gelmiş uyuya kalmışım ben ya kim ne yazmış ne olmuş bilmiyom şimdi azcık başa dönüp hemen okuyorum bakalım neler olmuş bütün arkadaşlarımız hoşgelmiş....:80: kızlar sandalyede fazla oturamıyorum ya hemen belim ağrıyor sonra kalkıp uzanayım az derkende bir bakmışsın uyumuş oluyom
hoşgeldin canım nasılsınİNŞ GEBESİNDİR CANIMM test yaptınmı
canım ne güsel işte birşey cıkmamıss neden üzülüyorsun
özledik kıssss derdanurum seniarada cık gelll
ooooooooooo kolay gesln cnm
üzülme cnm inş çbür aya olur gelir bebşin
evet yeterim yaa ALLAH c.c sabır versinn
atladıgım olduysa kusura bakmayın nasılsınız
gğle güle iyi akşamlar öptüm tatlımcanlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar Allaha emanet olun görüşmek üzere
kızlar nasılsınız bakalım enim ütü daha yeni bitti canım cıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?