amin rabbim herkese yardım etsin çaresiz bırakmasınçok etkileyici bir hikaye saol paylaştığın için
hayatın ta kendisi işte allahım herkese hayırlı kader yazsın
egal,kardelenbhr+,kardelen49+,sevtun2+,ebrar_53+,yeteeeeer+,esnart,candann,derinsu+,son_ece,
selam kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızzzzzzzzzz
egal,kardelenbhr+,kardelen49+,sevtun2+,ebrar_53+,yeteeeeer+,esnart,candann,DerinSu+,son_ece,
selam kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızzzzzzzzzz
sağol cnm bende iyiyimmmiyyiz canm sen nasilsinn.::86:
ümidimizi hiç bir zaman yitirmemeliyiz kızlar.hep moral hep moral.
h.b canımmmcanım hamileliğin en önemli belirtisi çok uymak olsun uyuki bebişin büyüsün
buarada hoşgeldin
hoşgeldin canım nasılsın
gğle güle iyi akşamlar öptüm tatlım
baya yormuşsun kendini bende ütüden nefret ederim yaa
amin rabbim herkese yardım etsin çaresiz bırakmasın
hoş geldin canım
çok haklısın canım katııyorum sanaümidimizi hiç bir zaman yitirmemeliyiz kızlar.hep moral hep moral.
kız gelmenle gitmen bir oldu hadi güle güleherkese ii akşamlar arkadaşlar şimdilik çıkıyorum gece girerim bakalım ne olmuş diye yine:87::93: herkes Allaha Emanet Olsun... kocama öptüm sizi :124:
amin rabbim herkese yardım etsin çaresiz bırakmasın
hoş geldin canım
hoşgeldin kuzu naaptın bakemsağol canım maşallah kalabalıkmışız herkese merhaba
sağol cnm bende iyiyimmm
h.b canımmm
h.b yeterim
canım hamileliğin en önemli belirtisi çok uymak olsun uyuki bebişin büyüsün
buarada hoşgeldin
hoşgeldin canım nasılsın
gğle güle iyi akşamlar öptüm tatlım
baya yormuşsun kendini bende ütüden nefret ederim yaa
kovalasın seni tavşanlar canımiyi akşamlar
sabır edicez gülüm elimizden daha birşey gelmez bugün misafirlige giitm benim yavruyla orda biri anlattı kadının 1 bebegi olumuş dogum yaparken ölmüşsende haklısın canım ama elden bişey gelemez veren Allah alan Allahdır o yüzden bizler vakdini saatini bekliyoruz. Bende aşılamayla yavruma kavuşmuşdum ama olmadı kaybettim dursaydı şimdi doğmuş olacakdı bu hafta olmayınca olmuyor kulun istemesi ile değil Allahın dilemesi ile oluyor evet çok zor bende senin gibi oluyorum. Hele etrafdan yavrumu kaybettikden sonra acıyan gözlerle bakmadılarmı bana daha çok insan mahvoluyor Allah kimsenin ağzına sakız etmeden millete fırsat vermeden kendi katından hayırlı evlatlar yollasın kollarımızı ve yuvamızı boş bırakmasın inşallah unutmaki Hz. İbrahimi ilerlemiş yaşında evlat sahibi etti Hz. Meryemi babasız evlat sahibi etti bunların yüzü suyu hürmetine bizide evlat sahibi edecek mevlam
ümüdinikaybetme kız sen bakem sonrada kızıyosunuz sevtun dövüyo diyeabla düne bak birde bugüne.eşim araba getirmiş hadi hastaheneye gidelim kan vermek için diyo,ben adetttttttttttttt oldummmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gitti ve bittiiiiiiiiiiii bu ayda ümit
kız pineklerken bari yumurta koyda belki cücük çıkar ne dersinallah iyilik versin canim,evde pinekleme kisminda bende ayni durumdayim istee
canım keşke olsa inanın burda ne kadar tanıdıgım varsa görmek isterdim ya çok merak ediyorum nasıl insanlarsınız :2::2::2::2:sagol sevtuncum yaa,sefkate sicacik corbaya cok ihtiyacim var yaaailemde yanimda degil ki naz yapsam keske mumkun olsada gelsem canim,ama belki birgun bulusuruz,ne demisler dag daga kavusmaz ama insan insana kavusur.belki bizde bulusuruz belli olmaz yanii
dogru didin bebem işte ne desek boş annemde dogru diyoda gelde sen banim kalbime anlatanneciğin çok haklı aslında ama evlat hasreti çekmekde çok zor benim kayınvaldemde derdi senin olmuyo 1 tane derdin var benim bintane derdim var .büyükler çok haklıda gelde gönüle anlat bunu
buarada oğluşunu biara msnde gösterirsin RABBİM bütün minikleri korusun çok şekerler gerçekten şimdikiler
ebrarcım sabna zahmet ban yolla o bebegi bebem benim eski avatarım kız o bebek kk birinde gördüm degiştirdim bende karışıklık olmasın diye
hoş geldin bebemselam kizlar nasilsiniz
kızlar ben geldim öpücük yokmu bana bakem
sağol canım maşallah kalabalıkmışız herkese merhaba
sağol cnm bende iyiyimmm
h.b canımmm
h.b yeterim
kovalasın seni tavşanlar canım
sabır edicez gülüm elimizden daha birşey gelmez bugün misafirlige giitm benim yavruyla orda biri anlattı kadının 1 bebegi olumuş dogum yaparken ölmüşonu öyle hamile kalmış 3 ay sonra 3 tane kimyasal gebelik geçirmiş kürtajlarda cabası bagırta bagırta yapmışlar şimdi 2 tane kız var dünya tatlısılar bir göresniz masmavi gözler allahım neler çekmiş 4 kayıp bide demiş kendi kendine ben ne günah işledim böyle oldu milletten laf yemeside cabası canım allahım ne verirse hayırlısını versin
ümüdinikaybetme kız sen bakem sonrada kızıyosunuz sevtun dövüyo diyebir ölüme çare yok bebem allahım tez zamanda versin vericide allah alıcıda allah kim bilir rabbim bizim için neler düşünüyoki bunları yaşıyoruz herşeyin var bir sebemi karamsarlıga jkapılma bakem
kız pineklerken bari yumurta koyda belki cücük çıkar ne dersin
canım keşke olsa inanın burda ne kadar tanıdıgım varsa görmek isterdim ya çok merak ediyorum nasıl insanlarsınız :2::2::2::2:
dogru didin bebem işte ne desek boş annemde dogru diyoda gelde sen banim kalbime anlat
ebrarcım sabna zahmet ban yolla o bebegi bebem benim eski avatarım kız o bebek kk birinde gördüm degiştirdim bende karışıklık olmasın diye
hoş geldin bebem
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
yeteeeeer,ugurboncugum,egal,kardelenbhr,ebrar_53,ademilehatice,elixsir+,kardelen49,esnart,ozg1986,sevtun2+,
:92::92::92::92::92::92::92:
dizi başladımı herkez uçarrrrBebemmmmmmmmmmmm
valla saklaanda sonuçta yine bulucaksınama ebrarcım ben artık karar aldım eşimin kıyafetlerini saklıycam
sabır edicez gülüm elimizden daha birşey gelmez bugün misafirlige giitm benim yavruyla orda biri anlattı kadının 1 bebegi olumuş dogum yaparken ölmüşonu öyle hamile kalmış 3 ay sonra 3 tane kimyasal gebelik geçirmiş kürtajlarda cabası bagırta bagırta yapmışlar şimdi 2 tane kız var dünya tatlısılar bir göresniz masmavi gözler allahım neler çekmiş 4 kayıp bide demiş kendi kendine ben ne günah işledim böyle oldu milletten laf yemeside cabası canım allahım ne verirse hayırlısını versin
ümüdinikaybetme kız sen bakem sonrada kızıyosunuz sevtun dövüyo diyebir ölüme çare yok bebem allahım tez zamanda versin vericide allah alıcıda allah kim bilir rabbim bizim için neler düşünüyoki bunları yaşıyoruz herşeyin var bir sebemi karamsarlıga jkapılma bakem
canım keşke olsa inanın burda ne kadar tanıdıgım varsa görmek isterdim ya çok merak ediyorum nasıl insanlarsınız :2::2::2::2:
dogru didin bebem işte ne desek boş annemde dogru diyoda gelde sen banim kalbime anlat
hoş geldin bebem
sevtunum bulursam yollarım bebem nerde
buarada gel hadi öpeyim seni
ıyıyım ebusum neyapım mutfakta ıslerım var ıs bıtmıyo hıc
Ben kacıyorum cnm sımdılık mısafır gelıcek cok öptüm kib
ıyıyım ebusum neyapım mutfakta ıslerım var ıs bıtmıyo hıc
ben kacıyorum cnm sımdılık mısafır gelıcek cok öptüm kib
valla saklaanda sonuçta yine bulucaksın
ütü işi zor yaa offf
sevtunum bulursam yollarım bebem nerde
buarada gel hadi öpeyim seni
canım bende seni öpem ama doyamam diye korkuyorumda
bu arada kayram iyiymiş çok şükür kızlar hepinizin dogum günü kutlu olsun benimde nisanın 12 haberiniz olsun
# kardelenbhr
# egal
# ebrar_53+
# elixsir+
# ademilehatice
# kardelen49
# ugurboncugum
# esnart
# ozg1986
ay ne güzel gözlerim yaşardıçok kalabalıgız aferim size hep böyle olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?