Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar yaa adettim bitteli daha 2 gün oldu sayilr ama adet olacakmisim gibi bi agri var karnimda... yumurtlama günümede yaklastim ovulasyon testinde hafif cizgi var öyle diyo yanii acaba normalmiidir

sevtun koş annen çağırıyo şaka bir yana napıyosun fıstık
amanın nerde hani annem
sevtuun nasılsın

adaşım kardelenbhr selam yokmu :44:
canım iyi olmaya çalışıyorum ablamla netten görüşüyoruz zannediyoki onunla konuşuyorum yanındad sizlerle muhabber ediyorum çaktırma kız
zaten çıkıcam birazdan namaz kılmam lazım bugün neler var tvde :44::44::44::44:

kızlar sizlere iyi akşamlar
bende çıkıyorum

canım benim olmazmı kusura bakma alta bakmadım hiç neyapıyosun ben yine klomene başladım

inşallah tutar canım yaa.
Arkadaşlar ebrar yazmış sağolsun ama ben tekrar etmek istiyorum.Elmas isimli bi arkadaşımda aşılama deniycek bu ay.İki tüp bebek denemesi var ama maalesef başarısız oldu.Onun içinde dua ederseniz sevinirim

MİRANDA(özlem) için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

Allah kabul etsin......[/QUOTE]

Ebrarcım benim son listem bu

Son düzenleme:

allahım gönlüne göre versin işşallah tutarda annalik hasreti diner bir nevzede olsa

elmas arkadaşımızın ALLAH yardımcısı olsun niye önce aşılama değilde tüp bebek denendiki merak ettim inşallah aşılama vesile olur bebeğinin gelmesine

kizlar yaa adettim bitteli daha 2 gün oldu sayilr ama adet olacakmisim gibi bi agri var karnimda... yumurtlama günümede yaklastim ovulasyon testinde hafif cizgi var öyle diyo yanii acaba normalmiidir

canım benim bu ay bended oldu öyle ama malesef eşim hasta oldu birde yumurtlama günümda çatlıcek gibi agrıdı benim kasıklar agrıdıkça ben başladım söylenmeye ilaç alıyo bebeklere bir sakıncası olur belki dedi ah hasta olucek günü buldu kız gerçektende insan hasta olsa grip bogazları ayrısa ilaç içse filan yaramazlık yapsa acaba diyorum mercimeklere bişey olurmu sizce kafama takıldi 2 kere yaramazlık yaptık tutarsa artıgın aşllahım saglıklı saatil nasip etsin işşallah hayırlı tez zamanda hepimize sen bol bol yaramazlık yap bebem ya tutarsa bende alıcaktım o ay sipariş verdim eczaneye alması nasip olmadı babacım kalp krizi geçirdi vefat etti anca memlekete gittim kaldı öle ama kafama takıldı bir jel vardı hani spremleri rahat rahime yolluyo neydi acab o ilacın adı unuttum nasıl kullanıyo birde mercimeklere zararı yok demi

# kardelen49
# egal
# derdanur+
# pelin67
canlarım ben namaz kılıcam benim yavru çagıryo görüşürüz sonra tabi girebilirsem

canim ben yemek yapiyorumda yazini biraz gec gördüm. basin saolsun cnmm baban icin cok üzüldüm kimbilir nekadar aci olmusturr. cnmm jelli bende duydum ama adini gercekten bende unuttum o jelden ben biraz kararsizim bazilari diyo sperme zarari yok bazilari var hem cok kayganlastiriyomus zaten bendede normal bide onu alirsam düsünün artikkk ..insallah saglikli nur topu gibi bi bebemizz olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…