Allahtan ümit kesilmez cano.adet gelmedikçe hep ümit vardır dimi..elalıyı yine hatırlatıcam ama napim..böyle adet geickmelerinde ve test yapıp çıkmadıgında hep o geliyo aklıma...inşallahhhhh melegin seninledir canım...derinim demek sizde konuştunuz selincik fena gerçektende allah yardımcısı olsun makbuşun
adetin inşallah düzelir cano napalım kader işte
benden ümitlisinizde keşke azcıkda ben ümitli olabilsem
sana kolay gelsin canım öptümmm
yapma yaa..valla ben ilk oldugum seneler normal oluyodum..ama gecikmeler ne zaman başladı inan hatırlamıyorum...5 ayda 6 ayda oldugumu bilirim ben düşün artık..ama evlendikten sonra 2 ayda olmaya başladım ..hayırlısı inşallah cnm...derinsucum benimde lise2ye kadar her ay düzenli oluyordum lise 3 geçince bir anda kesildi öyle çıkdı yani bu hastalık bakacaz görecez zaman ne gösterecek
canım selam..inşallah elmas arkadasımızın aşılaması olumlu sonuç verir..Allahım ugraşısını boşa çıkarmasın..amin...inşallah tutar canım yaa.
Arkadaşlar ebrar yazmış sağolsun ama ben tekrar etmek istiyorum.Elmas isimli bi arkadaşımda aşılama deniycek bu ay.İki tüp bebek denemesi var ama maalesef başarısız oldu.Onun içinde dua ederseniz sevinirim
herkese hayırlı geceler
Allahtan ümit kesilmez cano.adet gelmedikçe hep ümit vardır dimi..elalıyı yine hatırlatıcam ama napim..böyle adet geickmelerinde ve test yapıp çıkmadıgında hep o geliyo aklıma...inşallahhhhh melegin seninledir canım...
yapma yaa..valla ben ilk oldugum seneler normal oluyodum..ama gecikmeler ne zaman başladı inan hatırlamıyorum...5 ayda 6 ayda oldugumu bilirim ben düşün artık..ama evlendikten sonra 2 ayda olmaya başladım ..hayırlısı inşallah cnm...
canım selam..inşallah elmas arkadasımızın aşılaması olumlu sonuç verir..Allahım ugraşısını boşa çıkarmasın..amin...
hayırlı geceler sumelacım sagol cnm...
egal sanada selam tatlım...
kızlar bi ugradım sadece..aşk ve ceza başlıcak onu izlicem ama 9 buçuk gibi burda olurum çünkü gerisini netten izlemek zorunda kalıcam..trt de gs maçı varda eşim onu izlicek...
slmm arladsllarr nasılsınız ben savarona nasılsın sumalla dernsu ve dğir arkaslar nası gidiyor ?
slmm arladsllarr nasılsınız ben savarona nasılsın sumalla dernsu ve dğir arkaslar nası gidiyor ?
kardeloş senin veeşinin doğumgünü kutlu olsun canım seneye 3 kişi kutlayın inşallahderincim sinirlenme canım,oluyo öyle,hayatta değiştirebileceğimiz tek kişi,kendimizimişiz canım,insan çocuğunu bile değiştirmeye uğrqaşmasın,yıpranmasın boşuna,değiştiriyosa kendini değiştirsin diyo uzmanlar.
selam bu arada.
semrannında mı doğum günüymüş,okumadım ben.
hayırlı uzun ömürler nasib etsin rabbim,eşi ve çocuklarıyla beraber
olsun canım önemli değil okuduğunu bilmek yetiyoebroşum,bizimde çocuklarımız eğlendireceğimiz zaman gelecek inşallah.
ela cım,hayırlı haberlere uyan canım
derincim gitmişsin.
birsencim senin alıntınıda almıştım ama şimdi yok,neyse görüşemiyoz,rastlaşırız inşallah.
bende çıktım.
hadi bakalım testini yapta sonucunu bildir inşallah bebiş vardır adet olmazsınGünaydın kızlarrrrrrrrr.........bugün adet günüm ama ne bir belitri var ne de gelen bi şey......yarına kadar bekliyticem gelmezse yarın test yaptırıcam..ayyyy çok heycanlıyım...dün gece sol kasığım ağırdı gece uykudan uyandırdı beni adet ağrısı değildi ama ne oldu anlayamadım....
:26::26:
banu canım 1 tane olsun önemli olan tutunması çok olupta tutunmasa daha çok üzülürsün 1 kaliteli olsun inşallah tutunup hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canımCanım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutar
Allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.
Valla bende öyle olduğunu düşünüyorum ilaç dozunu ayarlayamadığını düşünüyorum.Döllenme gerçekleşmiş çok şükür bu saate kadar aramadılar sonunda ben aradımda sordum İnşallah sonucumuda pozitif alırım sen nerde denemiştin kaçıncı denemen benim yaşım 34 senin kaç
olabilir yumurtlama gününün hemen ertesi günü bile olabiliyomuş sen çalışmaya başlayaa aslinda benim hep 29 gün sürüyordu ama buay kafayi yedi 9 gün gecti sonra 1-2 gün kanama oldu 2 damla kadar sonra 7 gün normal oldu. yani biraz karisti ..
aslinda bende öyle biliyorum hep te öyle oluyodu bu ay biraz sapittim dedim yaa..neyse iste dün test yaptim ovulasyon testi ama hafif cizgi vardi. bugün gene yaptim cizgi cok belirgiinn .. belirgin olduguna göre yumurtlama günüm herhalde..
derinim roman yazmışsın ya neyse bişey çıkmamış olmasına sevindim dr anlaştığınada senin için hayırlısı olsun canımebrarım sagol canım benim kızlara ilettigin için...kayınvalidemde oldugum için yazamadım hemen onların net kapalı çünkü...
kızlar aynen ebrarımın dedigi gibi gittim göründüm...hiçbişey yok tertemiz dedi.akıntın varmı dedi var dedim.ilaç verdi akıntı için sadece..progestana gerek görmedi ya yazın dedim yazmadı.onu tedavi esnasında kullanman daha iyi olur dedi.anlamadım gitti...yumurtlamada göremedi olduysa geçmiştir zaten dedi...bugün 19.günüm çünkü...bide ben artı klomen falan kullanmak istemiyorum ara vermek istiyorum dedim..en iyisi bencede bu dedi..bi 6 ay hiçbişey kullanma,karar verdiginde tüp bebek merkezlerine baş vurursun dedi aşılama veya tüp için...yani aynen benim karar verdigim gibi düşünüyo doktorda..bakalım hayırlısı.perdeyi de sordum.rahim filmini almadım yanıma giderken ama anlattı işte şekil çizdi falan..üstteki çöküklügün derinligi önemli dedi..bunu deryamla konuşmuştuk zaten o da aynını dedi deryam...benimki çok derin degil üstten hafif çökük dedim...perdeyi ögrenmek için daha başka yöntemler var dedi..histeroskopyi demek istedi sanırım..ama perde gebelige engel degil kesinlikle,sadece hamile kaldıktan sonrası önemli dedi..yani kızlar kısacası benim zaten bildiklerimi teyit etmiş oldu doktor..biraz için rahatlamadı degil ama perde konusunda...
neyse kaçtım ben şimdi evin işleri kaldı hep...paspaslarımı silkeleyim önce,sonra balkonumu yıkayım,sonra evi süpürüp yerleri siliyim öfffffffff kaçtımmm
amanin daha dualar bitmemiş hadin kızlar okuyunda bi seferde çabukça bitsinMİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13
ümidini yitirme en beklenmedik zamanda geliyo haber vermeden sabır en büyük ilaç canım üzülmeabla düne bak birde bugüne.eşim araba getirmiş hadi hastaheneye gidelim kan vermek için diyo,ben adetttttttttttttt oldummmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gitti ve bittiiiiiiiiiiii bu ayda ümit
tanışırız ece sen gelince slm ver geçmişi oku yeter biz burda her derdimizi paylaşır rahatlarız canımaminnn aminnn tşkr ederim canım bende iyiyim baya kalabalık bugün topik ben bikaçkez girdim ama çogu kişi tanımıyorum inşallah tanışırız
kız nerelere kayboldun anlat bakemtanışırız canım hepimizin ortak yanı bebiş
hoşgeldin boncuğum eşin nasıl oldubı bakım dedım sızlere nasılsınız
he sakla oda yenisini alır yada habire yıkatır ütületip giyerama ebrarcım ben artık karar aldım eşimin kıyafetlerini saklıycam
evet ya hergün geliyom ama genede habire yazıyolar ancak okuyom siz napıyonuzhuuuuu kızlar geçmişe mi bakıyonuz yoksaa...
kardeloş senin veeşinin doğumgünü kutlu olsun canım seneye 3 kişi kutlayın inşallah
olsun canım önemli değil okuduğunu bilmek yetiyo
hadi bakalım testini yapta sonucunu bildir inşallah bebiş vardır adet olmazsın
banu canım 1 tane olsun önemli olan tutunması çok olupta tutunmasa daha çok üzülürsün 1 kaliteli olsun inşallah tutunup hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım
olabilir yumurtlama gününün hemen ertesi günü bile olabiliyomuş sen çalışmaya başla
derinim roman yazmışsın ya neyse bişey çıkmamış olmasına sevindim dr anlaştığınada senin için hayırlısı olsun canım
amanin daha dualar bitmemiş hadin kızlar okuyunda bi seferde çabukça bitsin
ümidini yitirme en beklenmedik zamanda geliyo haber vermeden sabır en büyük ilaç canım üzülme
tanışırız ece sen gelince slm ver geçmişi oku yeter biz burda her derdimizi paylaşır rahatlarız canım
kız nerelere kayboldun anlat bakem
hoşgeldin boncuğum eşin nasıl oldu
he sakla oda yenisini alır yada habire yıkatır ütületip giyer
evet ya hergün geliyom ama genede habire yazıyolar ancak okuyom siz napıyonuz
ne yani hep başkaları mı roman yazıcak küstüm işte hıhhh:76:kardeloş senin veeşinin doğumgünü kutlu olsun canım seneye 3 kişi kutlayın inşallah
olsun canım önemli değil okuduğunu bilmek yetiyo
hadi bakalım testini yapta sonucunu bildir inşallah bebiş vardır adet olmazsın
banu canım 1 tane olsun önemli olan tutunması çok olupta tutunmasa daha çok üzülürsün 1 kaliteli olsun inşallah tutunup hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım
olabilir yumurtlama gününün hemen ertesi günü bile olabiliyomuş sen çalışmaya başla
derinim roman yazmışsın ya neyse bişey çıkmamış olmasına sevindim dr anlaştığınada senin için hayırlısı olsun canım
amanin daha dualar bitmemiş hadin kızlar okuyunda bi seferde çabukça bitsin
ümidini yitirme en beklenmedik zamanda geliyo haber vermeden sabır en büyük ilaç canım üzülme
tanışırız ece sen gelince slm ver geçmişi oku yeter biz burda her derdimizi paylaşır rahatlarız canım
kız nerelere kayboldun anlat bakem
hoşgeldin boncuğum eşin nasıl oldu
he sakla oda yenisini alır yada habire yıkatır ütületip giyer
evet ya hergün geliyom ama genede habire yazıyolar ancak okuyom siz napıyonuz
slm
herkeze hayırlı geceler.
geçmişden geliyorum,baya kilometre katettim.
derya cım,sen iyi ol da,gerisi önemli değil tatlım
ela cım,testlerin iyi çıkmasına çok sevindim.
banu cum,bugün senin için çok dua ettim canım,inşallah döllenen yumurtan sağlıklı bölünmeye devam eder ve tutunur sana bebeğin.
gül cüm,adet olmuşsun,çok üzüldüm,ama ebroşun ve icroc un dediği gibi,adet olmak çok büyük bi nimet ve adet olduğun sürece umut hep vardır
derincim,canım,içinin rahatlamasına çok sevindim,herşeyin güzel çıkmasınada tabiki.
birsencim,elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum canım.
ebroşum,merak etmişin,sabahtan beri evde değildim,ondan gelemedim datlum.
aleyna cım,tekrar teşekkürler,zahmet edip kartta göndermişin tüm doğum günü çocuklarına.
kardelencim,gerçekten bu topicte herkez oğlak burcu galiba,benim durumumsa çok vahim,aynı evin içinde iki oğlakkkkkkkkkkkkkkkk
sevtuncum,yeğenin eminim ki çok tatlıdır,rabbim sanada,bizede nasib etsin yavrularımızı inşallah.
garip ve egal,inşallah sizlerde b1 sınavını başarıyla geçmişinizdir,ne olduğundan haberim yok ama.
ayrıca herkezin yumurtlama günü aynı günler olcak diye bişey yok,hatta aynı kişide bile günler değişebilir,o yüzden değerlendirmek gerenk
cici cim,az önce seni gördüm altta,son durumun nedir,kullandın mı progen miydi iğnenin adı?
yetercim,anlattığın hikaye beni derinden yaraladı
haticecim,nerelerdesin,çok nadir uğruyosun,yaramaz bişey yok inşallah.
iksir cim,malesef bugün bende hiç iş yapmadım evde
sünger cim,sen de iyisin inşallah,maşallah donlaıda sallamışın,rabbim neşeni bozmasın,güzel kızını öp yerime.
semracım,doğumgünü çocuğu olarak yorgun düşmüşün galiba,senide göremedim bugün uğramamamışın galiba.
boncuğum,evde hasta var,ne misafiri?başka zaman gelsinler kız,bitmiyo senin işlerin misafirler yzünden.
derdacım,sende gelmişin,iyisiniz inşallah canım.
flan,tuğçe ve güneycanan ı merak ediyorum,canan tedavi görüyodu,sonucunu aldı mı acaba?
tutişim,sen neden uğramadın kuzu bugün,izin günün müydü?
veee hep söylediğim gibi,hayali ve yelizimi çok çok çok özledim,keşke bi ses verseler.
kızlar,unuttuğum varsa affola,elimden geldiğince hatırlamaya çalıştım.
ne yani hep başkaları mı roman yazıcak küstüm işte hıhhh:76:
sagol canım..evet bişey yok dedi şükürki...bakalım bundan sonra rahatım ilaç falan yok..6 ay olmasada bikaç ay bişey içmicem...evde degilmiydin bugün nirelere gezdin kıss anlat hele
bu arada ben bugün geçmişe kopuk kopuk baktım..bi ara da okumadım bi kısmını galiba yaa:44:deryama nolmuş bi döniyim geçmişe merak ediyodum bende kuzuyu..
hoş geldin sümela,ben varım,arkadaşlarım var,altta görünür zaten kimlerin olduğu
canım keşke olsa inanın burda ne kadar tanıdıgım varsa görmek isterdim ya çok merak ediyorum
kiz sevtun sen beni guldurdun,allah'ta seni guldursun sekerim.insallah sevtuncum
belki birgun karsilasir,tanisiriz..
aminnnn insallah kazanirizz. sen nezama girdin b1 sinavina ben 10 aralikta girmistim.. daha gelmdi yaaa sonucc offf
:18::118::122::130::128::128:
canim sonuclar 1 veya 1,5 ayi bulur diyorlar genelde,ama yerine gööre degisir belki bilmiyorum.ben yeni girdim henuz ocakta,insallah rabbim ikimizide ve tum b1 sinavina girenleride sevindirsin canim
ALLAHIM dayanma gücü versin ama unutmaki herşey çocuk değil hayatın tadını çıkarmalıyız çocuğumuz olsa belki çokdaha büyük imtihanlara maruz kalabiliriz oyüzden hayırlısını istemeliyiz canım .
seni eniyi anlıynlardan biriyim biliyosun 10 yıl dile kolay ama işte imtihan
güle güle canım sen bana yazmadın ama görüşmek üzere iyi bak kendine
aaaaa,ebrarcim kusuruma bakma canim yaaa,farketmedim inan,yoksa yazmazmiyim hic,yasilik zor sekerim idare ediver teyzenii
görüyorum kardelen ama kimse konuşmayınca canım sıkılıyo sessizde kalsam okuyunca yazıları rahatlıyorum. sessiz kalınca herkes bir ses gelsin istedim teşekkür ederim
teşeküürler canım sen zaten hep ilgilisinslm
herkeze hayırlı geceler.
banu cum,bugün senin için çok dua ettim canım,inşallah döllenen yumurtan sağlıklı bölünmeye devam eder ve tutunur sana bebeğin.
gül cüm,adet olmuşsun,çok üzüldüm,ama ebroşun ve icroc un dediği gibi,adet olmak çok büyük bi nimet ve adet olduğun sürece umut hep vardır
derincim,canım,içinin rahatlamasına çok sevindim,herşeyin güzel çıkmasınada tabiki.
aleyna cım,tekrar teşekkürler,zahmet edip kartta göndermişin tüm doğum günü çocuklarına.
kardelencim,gerçekten bu topicte herkez oğlak burcu galiba,benim durumumsa çok vahim,aynı evin içinde iki oğlakkkkkkkkkkkkkkkk
sevtuncum,yeğenin eminim ki çok tatlıdır,rabbim sanada,bizede nasib etsin yavrularımızı inşallah.
garip ve egal,inşallah sizlerde b1 sınavını başarıyla geçmişinizdir,ne olduğundan haberim yok ama.
ayrıca herkezin yumurtlama günü aynı günler olcak diye bişey yok,hatta aynı kişide bile günler değişebilir,o yüzden değerlendirmek gerenk
cici cim,az önce seni gördüm altta,son durumun nedir,kullandın mı progen miydi iğnenin adı?
sünger cim,sen de iyisin inşallah,maşallah donlaıda sallamışın,rabbim neşeni bozmasın,güzel kızını öp yerime.
semracım,doğumgünü çocuğu olarak yorgun düşmüşün galiba,senide göremedim bugün uğramamamışın galiba.
boncuğum,evde hasta var,ne misafiri?başka zaman gelsinler kız,bitmiyo senin işlerin misafirler yzünden.
flan,tuğçe ve güneycanan ı merak ediyorum,canan tedavi görüyodu,sonucunu aldı mı acaba?
veee hep söylediğim gibi,hayali ve yelizimi çok çok çok özledim,keşke bi ses verseler.
kız küsme küsek gününmü geldi yoksam neyse acı bana küsme bu seferlikne yani hep başkaları mı roman yazıcak küstüm işte hıhhh:76:
sagol canım..evet bişey yok dedi şükürki...bakalım bundan sonra rahatım ilaç falan yok..6 ay olmasada bikaç ay bişey içmicem...evde degilmiydin bugün nirelere gezdin kıss anlat hele
bu arada ben bugün geçmişe kopuk kopuk baktım..bi ara da okumadım bi kısmını galiba yaa:44:deryama nolmuş bi döniyim geçmişe merak ediyodum bende kuzuyu..
he anladım gulümm..kıs iyi hatırlattın benimkine sormayı unuttum ben...sana anlattığım işin görüşmelerini yapıyodum tatlım,ondan evde bulunamadım hiç.:85:
bende buraya gelince rahatlıyorum,ayrı bi dünya benim için.
slm
herkeze hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?