Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Allahtan ümit kesilmez cano.adet gelmedikçe hep ümit vardır dimi..elalıyı yine hatırlatıcam ama napim..böyle adet geickmelerinde ve test yapıp çıkmadıgında hep o geliyo aklıma...inşallahhhhh melegin seninledir canım...
derinsucum benimde lise2ye kadar her ay düzenli oluyordum lise 3 geçince bir anda kesildi öyle çıkdı yani bu hastalık bakacaz görecez zaman ne gösterecek
yapma yaa..valla ben ilk oldugum seneler normal oluyodum..ama gecikmeler ne zaman başladı inan hatırlamıyorum...5 ayda 6 ayda oldugumu bilirim ben düşün artık..ama evlendikten sonra 2 ayda olmaya başladım ..hayırlısı inşallah cnm...
canım selam..inşallah elmas arkadasımızın aşılaması olumlu sonuç verir..Allahım ugraşısını boşa çıkarmasın..amin...
herkese hayırlı geceler

hayırlı geceler sumelacım sagol cnm...

egal sanada selam tatlım...
kızlar bi ugradım sadece..aşk ve ceza başlıcak onu izlicem ama 9 buçuk gibi burda olurum çünkü gerisini netten izlemek zorunda kalıcam..trt de gs maçı varda eşim onu izlicek...

slmm arladsllarr nasılsınız ben savarona nasılsın sumalla dernsu ve dğir arkaslar nası gidiyor ?

slmm arladsllarr nasılsınız ben savarona nasılsın sumalla dernsu ve dğir arkaslar nası gidiyor ?

kızlar bişey kopyalıcam bakın.polikistikover merkezi diye bi site var şimdi orada okudum bu yazıyı ve şok oldum.ilk defa duyuyorum..ben yumurtlama olayını böyle bilmiyodum..yani her ay yumurtayı vücut üretiyo sanıyodum..megerse içimizde daha dogdugumzda yumurtacıklar gizliymişşş

Doğduğunda bir kız çocuğunun yumurtalıklarında 2 milyon yumurta mevcuttur. Her adet döneminde bir yumurta gelişip yumurtlama olmakta ve bunun sonucunda da adet kanaması gerçekleşmektedir. Buna göre bir kadın üreme dönemi boyunca yaklaşık 400 defa yumurtlamakta ve bunun sonucunda 400 defa adet kanaması olmaktadır. Yumurtalıklarda hiç yumurta kalmadığı için menopoz döneminde adet kanaması kesilmektedir. Doğumda mevcut olan 2 milyon yumurtanın 400 tanesi yumurtlamada kullanılmaktadır, geriye kalan yumurtalar ( %99.9) yumurtlama aşamasına gelmeden ölmektedir (atrezi).

kardeloş senin veeşinin doğumgünü kutlu olsun canım seneye 3 kişi kutlayın inşallah
olsun canım önemli değil okuduğunu bilmek yetiyo
hadi bakalım testini yapta sonucunu bildir inşallah bebiş vardır adet olmazsın

banu canım 1 tane olsun önemli olan tutunması çok olupta tutunmasa daha çok üzülürsün 1 kaliteli olsun inşallah tutunup hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım
olabilir yumurtlama gününün hemen ertesi günü bile olabiliyomuş sen çalışmaya başla
derinim roman yazmışsın ya neyse bişey çıkmamış olmasına sevindim dr anlaştığınada senin için hayırlısı olsun canım
amanin daha dualar bitmemiş hadin kızlar okuyunda bi seferde çabukça bitsin
ümidini yitirme en beklenmedik zamanda geliyo haber vermeden sabır en büyük ilaç canım üzülme
aminnn aminnn tşkr ederim canım bende iyiyim baya kalabalık bugün topik ben bikaçkez girdim ama çogu kişi tanımıyorum inşallah tanışırız
tanışırız ece sen gelince slm ver geçmişi oku yeter biz burda her derdimizi paylaşır rahatlarız canım
tanışırız canım hepimizin ortak yanı bebiş
kız nerelere kayboldun anlat bakem
bı bakım dedım sızlere nasılsınız
hoşgeldin boncuğum eşin nasıl oldu
ama ebrarcım ben artık karar aldım eşimin kıyafetlerini saklıycam
he sakla oda yenisini alır yada habire yıkatır ütületip giyer
huuuuu kızlar geçmişe mi bakıyonuz yoksaa...
evet ya hergün geliyom ama genede habire yazıyolar ancak okuyom siz napıyonuz

slm
herkeze hayırlı geceler.
geçmişden geliyorum,baya kilometre katettim.
derya cım,sen iyi ol da,gerisi önemli değil tatlım
ela cım,testlerin iyi çıkmasına çok sevindim.
banu cum,bugün senin için çok dua ettim canım,inşallah döllenen yumurtan sağlıklı bölünmeye devam eder ve tutunur sana bebeğin.
gül cüm,adet olmuşsun,çok üzüldüm,ama ebroşun ve icroc un dediği gibi,adet olmak çok büyük bi nimet ve adet olduğun sürece umut hep vardır
derincim,canım,içinin rahatlamasına çok sevindim,herşeyin güzel çıkmasınada tabiki.
birsencim,elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum canım.
ebroşum,merak etmişin,sabahtan beri evde değildim,ondan gelemedim datlum.
aleyna cım,tekrar teşekkürler,zahmet edip kartta göndermişin tüm doğum günü çocuklarına.
kardelencim,gerçekten bu topicte herkez oğlak burcu galiba,benim durumumsa çok vahim,aynı evin içinde iki oğlakkkkkkkkkkkkkkkk
sevtuncum,yeğenin eminim ki çok tatlıdır,rabbim sanada,bizede nasib etsin yavrularımızı inşallah.
garip ve egal,inşallah sizlerde b1 sınavını başarıyla geçmişinizdir,ne olduğundan haberim yok ama.
ayrıca herkezin yumurtlama günü aynı günler olcak diye bişey yok,hatta aynı kişide bile günler değişebilir,o yüzden değerlendirmek gerenk
cici cim,az önce seni gördüm altta,son durumun nedir,kullandın mı progen miydi iğnenin adı?
yetercim,anlattığın hikaye beni derinden yaraladı
haticecim,nerelerdesin,çok nadir uğruyosun,yaramaz bişey yok inşallah.
iksir cim,malesef bugün bende hiç iş yapmadım evde
sünger cim,sen de iyisin inşallah,maşallah donlaıda sallamışın,rabbim neşeni bozmasın,güzel kızını öp yerime.
semracım,doğumgünü çocuğu olarak yorgun düşmüşün galiba,senide göremedim bugün uğramamamışın galiba.
boncuğum,evde hasta var,ne misafiri?başka zaman gelsinler kız,bitmiyo senin işlerin misafirler yzünden.
derdacım,sende gelmişin,iyisiniz inşallah canım.
flan,tuğçe ve güneycanan ı merak ediyorum,canan tedavi görüyodu,sonucunu aldı mı acaba?
tutişim,sen neden uğramadın kuzu bugün,izin günün müydü?

veee hep söylediğim gibi,hayali ve yelizimi çok çok çok özledim,keşke bi ses verseler.
kızlar,unuttuğum varsa affola,elimden geldiğince hatırlamaya çalıştım.

merhabalar konuşacak kimse yokmu

ne yani hep başkaları mı roman yazıcak küstüm işte hıhhh:76:

sagol canım..evet bişey yok dedi şükürki...bakalım bundan sonra rahatım ilaç falan yok..6 ay olmasada bikaç ay bişey içmicem...evde degilmiydin bugün nirelere gezdin kıss anlat hele
bu arada ben bugün geçmişe kopuk kopuk baktım..bi ara da okumadım bi kısmını galiba yaa:44:deryama nolmuş bi döniyim geçmişe merak ediyodum bende kuzuyu..

sana anlattığım işin görüşmelerini yapıyodum tatlım,ondan evde bulunamadım hiç.:85:

kız pineklerken bari yumurta koyda belki cücük çıkar ne dersin

# kardelen5233
# sumelaa
# birsen29
# KK Pro ÜyeDerinSu

merhaba kizlar,:80::80::80::80::80::80::80:

nasilsiniz bakimm:26::26::26::26:

gecmisten yeni cikabildim,ne kaynatmissiniz ya huuuu,oku,oku bitmiyor

teşeküürler canım sen zaten hep ilgilisin
kız küsme küsek gününmü geldi yoksam neyse acı bana küsme bu seferlik

guzel dileklerin icin cok sagol kardelencimcanim biz almanyada yasiyoruz ya.egal ve ben dil kursuna gidiyoruz..b1 de kimseye muhtac olmadan yeterli dili olanlara verilen sertifika,insallah kazaniriz cok korkuyorum kazamam diyee:18::18::18::18::18:dua edin insallah bize kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…